Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2023

Ποινική καταγγελία κατά της von der Leyen και άλλων στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης

Ποινική καταγγελία κατά της von der Leyen και άλλων στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης
2 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2023  Ένα guest άρθρο του David Berger
Με τις αποφάσεις τους, η κ. von der Leyen και άλλοι έθεσαν σε κίνδυνο τις ζωές 451 εκατομμυρίων πολιτών της ΕΕ και τους απελευθέρωσαν ασυνείδητα για ερευνητικούς σκοπούς. Με τις ενέργειές τους, επέτρεψαν και υποστήριξαν την υπό όρους έγκριση από τον EMA ενός εμβολίου του οποίου η αποτελεσματικότητα και η ασφάλεια δεν είναι γνωστές, του οποίου η παραγωγή ενέχει μεγάλους κινδύνους, οι οποίοι σύμφωνα με τη σύμβαση μπορούν να οδηγήσουν σε θάνατο, ασθένεια και αναπηρία και περαιτέρω ηλικιωμένους , εμβολιάζονται άρρωστοι, υγιείς, παιδιά, μωρά και έγκυες γυναίκες.
Το AllgemeinWohlLobby και η οργάνωση ανθρωπίνων δικαιωμάτων United For Freedom, εκπροσωπούμενη από τους Uwe Kranz και Marianne Grimmenstein-Balas, υπέβαλαν τώρα ποινική μήνυση κατά εκείνων που είναι κυρίως υπεύθυνοι για τη συμφωνία προκαταβολής μεταξύ της ΕΕ και της BioNTech/Pfizer στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο στο The Χάγη.

Η συμφωνία προκαταβολής μεταξύ της Pfizer/BioNTech και της ΕΕ υπεγράφη από τη Nanette Cocero, Global President (Vaccines) της Pfizer και τη Στέλλα Κυριακίδη, Επίτροπο Υγείας της ΕΕ, εκ μέρους των χωρών της ΕΕ στις 20 Νοεμβρίου 2020. Είναι γνωστό εδώ και καιρό ότι τα εμβόλια δοκιμάστηκαν και δοκιμάστηκαν ανεπαρκώς και εγκρίθηκαν πολύ γρήγορα και βιαστικά. Ωστόσο, η Επιτροπή της ΕΕ και οι κυβερνήσεις αρνήθηκαν μέχρι στιγμής να αποκαλύψουν τη σύμβαση.
Τώρα είναι ξεκάθαρο γιατί: Γιατί σε αυτή τη σύμβαση όλοι μπορούν να διαβάσουν πώς χωρίς δισταγμό η Επιτροπή της ΕΕ και οι κυβερνήσεις της ΕΕ έπαιξαν με τις ζωές των 451 εκατομμυρίων πολιτών τους. Πρόσφατα διέρρευσε η πρώτη μυστική συμφωνία αγοράς μεταξύ της ΕΕ και των κατασκευαστών εμβολίων BioNTech/Pfizer. Ολόκληρη η σύμβαση βρίσκεται σε αυτόν τον σύνδεσμο: https://www.rai.it/dl/doc/2021/04/17/1618676600910_APA%20BioNTech%20Pfizer__.pdf

Ως εκ τούτου, στις 28 Νοεμβρίου 2023, οι δύο εκπρόσωποι της οργάνωσης ανθρωπίνων δικαιωμάτων United For Freedom, Marianne Grimmmenstein-Balas και Uwe Kranz, κατέθεσαν ποινική μήνυση κατά των βασικών υπευθύνων αυτής της σύμβασης στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης.

Με βάση τις διαθέσιμες πληροφορίες, υπάρχει λόγος να πιστεύεται ότι πολλές παραβιάσεις του Κώδικα της Νυρεμβέργης, εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, το έγκλημα της γενοκτονίας και τα εγκλήματα πολέμου διαπράχθηκαν από πολλά άτομα. Κατηγορούνται τα εξής άτομα:Γενικός Διευθυντής του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας: TEDROS ADHANOM GHEBREYESUS
Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Pfizer Biopharmaceuticals: ALBERT BOURLA,
Πρόεδρος του Ινστιτούτου Paul Ehrlich: KLAUS CICHUTEK
Διευθυντής του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων (EMA) EMER COOKE
πρώην Πρόεδρος Vaccines, Pfizer Biopharmaceuticals Group, NANETTE
COCERO
Συμπρόεδρος του Ιδρύματος Bill and Melinda Gates WLLIAM "BILL" GATES
III,
Επίτροπος Υγείας της ΕΕ  ΣΤΕΛΛΑ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ,
Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής URSULA VON DER LEYEN
και άλλες

Σε αυτή τη σύμβαση, η Επιτροπή της ΕΕ δηλώνει ότι η χρήση του εμβολίου είναι «υπό την αποκλειστική ευθύνη των κρατών μελών της ΕΕ». Όχι η Επιτροπή της ΕΕ, ούτε η BioNTech/Pfizer είναι υπεύθυνη για την αίτηση, αλλά τα κράτη μέλη της ΕΕ. Άρα οι φαρμακευτικές εταιρείες δεν ευθύνονται για τίποτα.

Η ΕΕ αποδέχεται ότι η παραγωγή του εμβολίου υπόκειται σε «σημαντικούς κινδύνους και αβεβαιότητες». Ως εκ τούτου, η Επιτροπή της ΕΕ αναγνώρισε τους υψηλούς κινδύνους και τις αβεβαιότητες στην παραγωγή του εμβολίου και ταυτόχρονα ενέκρινε τις ελλείψεις στην παραγωγή εμβολίων. Στη σελίδα 25 της σύμβασης αγοράς, η Επιτροπή της ΕΕ και η BioNTech/Pfizer διευκρινίζουν ακόμη και για ποια βλάβη εμβολίου ισχύει η αποζημίωση της φαρμακευτικής εταιρείας. Αυτά είναι: θάνατος, σωματική βλάβη, ψυχική ή συναισθηματική βλάβη, ασθένεια, αναπηρία, απώλεια ή ζημία περιουσίας, οικονομική απώλεια ή διακοπή της επιχείρησης.
Επιπλέον, τα επιμέρους κράτη μέλη της ΕΕ επιβεβαιώνουν με τις συμβάσεις παραγγελίας που διαπραγματεύθηκε η ΕΕ ότι οι μακροπρόθεσμες επιπτώσεις και η αποτελεσματικότητα του εμβολίου δεν είναι γνωστές και ότι ενδέχεται να εμφανιστούν άγνωστες παρενέργειες. Και αυτό με ένα εμβόλιο που πρέπει να χρησιμοποιηθεί για τον εμβολιασμό υγιών ανθρώπων (!)!
Με τις αποφάσεις τους, και τα οκτώ άτομα έθεσαν σε κίνδυνο τις ζωές 451 εκατομμυρίων πολιτών της ΕΕ και τους απελευθέρωσαν ασυνείδητα για ερευνητικούς σκοπούς. Με τις ενέργειές τους, επέτρεψαν και υποστήριξαν την υπό όρους έγκριση από τον EMA ενός εμβολίου του οποίου η αποτελεσματικότητα και η ασφάλεια δεν είναι γνωστές, του οποίου η παραγωγή ενέχει μεγάλους κινδύνους, οι οποίοι σύμφωνα με τη σύμβαση μπορούν να οδηγήσουν σε θάνατο, ασθένεια και αναπηρία και περαιτέρω ηλικιωμένους , εμβολιάζονται άρρωστοι, υγιείς, παιδιά, μωρά και έγκυες γυναίκες. Στις 18 Οκτωβρίου 2023, ανταποκρινόμενος σε αίτημα πολλών ευρωβουλευτών, ο EMA επιβεβαίωσε ότι «τα εμβόλια για τον COVID-19 δεν έχουν εγκριθεί για την πρόληψη της μετάδοσης από το ένα άτομο στο άλλο» ( πηγή )
Οι κυβερνήσεις γνώριζαν ότι τα εμβόλια δεν θα εμπόδιζαν την εξάπλωση του ιού. Ωστόσο, δεν μετέδωσαν αυτές τις γνώσεις στους πολίτες και, παρά το γεγονός αυτό, εισήγαγαν υποχρεωτικό εμβολιασμό για ορισμένες πληθυσμιακές ομάδες. Με τον τρόπο αυτό, όλοι αγνόησαν τον Κώδικα της Νυρεμβέργης και τα γενικά ανθρώπινα δικαιώματα.

Μπορείτε να βρείτε ολόκληρη την ποινική μήνυση σε αυτόν τον σύνδεσμο:
https://gemeinwohl-lobby.de/wp-content/uploads/2023/12/Voelkerrechtsstrafanzeige.pdf

==============
Η Pfizer και η έγκριση: Ένα σκάνδαλο
Η Pfizer χρησιμοποίησε δύο διαφορετικές διαδικασίες για την παραγωγή των παρασκευασμάτων κορώνας. Το ένα ήταν καθαρό και ακριβό και χρησιμοποιήθηκε στη διαδικασία έγκρισης.

Το άλλο ήταν φθηνό, είχε ως αποτέλεσμα μολυσμένες ενέσεις και μαζικά αυξημένο αριθμό σοβαρών παρενεργειών.
Τι να πεις... Είμαι σε χαμό των λέξεων. Επομένως, ακριβώς αυτό που έγραψε ο δημοσιογράφος και συντάκτης του Multipolar στην εισαγωγή της συνέντευξής του που έκανε με τον γιατρό Florian Schilling.
Οποιαδήποτε νομικά έγκυρη δήλωση συγκατάθεσης από εμβολιασμένα άτομα δεν είναι πλέον έγκυρη
Νέα έγγραφα επιβεβαιώνουν: Η Pfizer χρησιμοποίησε δύο διαφορετικές διαδικασίες για την παραγωγή των παρασκευασμάτων κορωνοϊού. Το ένα ήταν καθαρό και ακριβό και χρησιμοποιήθηκε στη διαδικασία έγκρισης.
Το άλλο ήταν φθηνό, είχε ως αποτέλεσμα μολυσμένες ενέσεις και μαζικά αυξημένο αριθμό σοβαρών παρενεργειών. Η ουσία που παρήχθη με αυτόν τον τρόπο εμβολιάστηκε στον υπόλοιπο πληθυσμό της γης. Ο Florian Schilling εξηγεί γιατί «οποιαδήποτε νομικά έγκυρη δήλωση συναίνεσης από εμβολιασμένα άτομα δεν είναι πλέον έγκυρη» για αυτόν τον λόγο.
Επεξεργασία κορωνοϊού: «Δεν μπορούμε να το καλύψουμε με έναν μανδύα σιωπής»
Ένα guest άρθρο του Felizitas Küble

Η Berliner Zeitung αξίζει μεγάλο έπαινο γιατί ήταν η μόνη (!) ημερήσια εφημερίδα στη Γερμανία που, από την αρχή των χρόνων της Corona, δημοσίευε επανειλημμένα αντικομφορμιστικά, μη κομφορμιστικά άρθρα που, για παράδειγμα, ήταν επικριτικά για την απαίτηση της μάσκας. , τους κανόνες G, άλλους περιορισμούς στην ελευθερία και την προπαγάνδα εμβολιασμού συμπεριλαμβανομένου του (μερικού) υποχρεωτικού εμβολιασμού.
Τώρα η καθημερινή εφημερίδα δημοσίευσε ένα guest άρθρο της δικηγόρου Jessica Hamed στην ηλεκτρονική της πύλη σήμερα με τίτλο: Επεξεργασία κορωνοϊού: «Δεν μπορούμε να το καλύψουμε με μανδύα σιωπής»
“Προφανώς παράλογο”
Ο συγγραφέας περιγράφει την απαίτηση για μάσκα στα εστιατόρια ως «προφανώς παράλογη» και ρωτά: «Γιατί οι άνθρωποι συμμετείχαν σε αυτή την προφανή ανοησία; Και γιατί δεν ανέλαβαν τα δικαστήρια; Το Διοικητικό Δικαστήριο του Μάιντς δεν έχει καν άρει την απαίτηση να φοράτε μάσκα ενώ κάνετε τζόκινγκ. Αυτό είναι ένα παράδειγμα αποτυχίας του κράτους δικαίου».
Αλλά δεν ήταν μόνο οι πολιτικές ελίτ που ακολουθούσαν το λάθος δρόμο συνολικά, δυστυχώς τα πράγματα δεν έδειχναν καλύτερα μεταξύ των ανθρώπων: "Πάνω από το 90 τοις εκατό του πληθυσμού υποστήριξε το πρώτο lockdown και πάνω από το 70 τοις εκατό ήταν υπέρ ενός " σκληρό lockdown" τον Δεκέμβριο του 2020."
Από την άλλη πλευρά, εδώ στο ΚΥ μας έχουμε επιχειρηματολογήσει από την αρχή ενάντια στην απαίτηση να φοράμε μάσκες - ειδικά σε εξωτερικούς χώρους - και ενάντια στο lockdown - επίσης ενάντια στους πρώτους περιορισμούς στην ελευθερία τον χειμώνα/άνοιξη 2020, καθώς και ενάντια στον εαυτό της εκκλησίας. περιορισμούς, για παράδειγμα σχετικά με τις ακυρωμένες υπηρεσίες του Πάσχα το 2020.
Μετά ήρθε ο ανόητος συνεχής θρήνος «Μένουμε σπίτι» - γράψαμε επίσης αρκετά άρθρα ενάντια σε αυτό τον χειμώνα του 2020, ειδικά επειδή ο κίνδυνος μόλυνσης ήταν χαμηλότερος σε εξωτερικούς χώρους και το ανοσοποιητικό σύστημα ενισχύεται μέσω της άσκησης και αυτή τη στιγμή υπάρχει καθαρός αέρας ενισχύθηκε.
Ο συγγραφέας γράφει:
«Ως καλοπροαίρετη χειρονομία αλληλεγγύης, το hashtag «stayathome» ήταν εξίσου κυνικό με την απομόνωση των ηλικιωμένων για την προστασία τους... Η αλληλεγγύη μαζί τους ξεχάστηκε όταν ένα διόλου ασήμαντο ποσοστό όσων κρατούσαν το σύστημα υγείας σε λειτουργία για χρόνια και δεκαετίες, δεν ήθελα να εμβολιαστώ».

Ταζ: «Οι αντίπαλοι του εμβολιασμού είναι παλιά καθάρματα»
Στη συνέχεια, ο δικηγόρος Hamed παραθέτει την αριστερή εναλλακτική καθημερινή εφημερίδα «taz» από το Βερολίνο, στην οποία ο Udo Knapp έγραψε την ακόλουθη επιθετική ανοησία τον Νοέμβριο του 2021:
«Οι κατά του φαξ και αυτοί που αρνούνται να εμβολιαστούν είναι, σε αντίθεση με ό,τι λανθασμένα κοινοποιείται στο κοινό, δεν είναι ουσιαστικά συμπαθείς πολίτες, αλλά δυστυχώς κάπως χαμένοι πολίτες που απλώς είναι παραπληροφορημένοι και επομένως δεν έχουν ακόμη ενημερωθεί για το πραγματικό πλαίσιο της πανδημίας. . Όχι, είναι... «παλιοκάθαρμα», είναι εχθροί του κράτους που σκόπιμα ακολουθούν την ατυχή γερμανική αντιδημοκρατική σκέψη και πράξεις».

Η δημοσίευση εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ .
Προσθήκη: Το κράτος δικαίου απέτυχε!
Πριν από δύο εβδομάδες, σήμερα, πραγματοποιήθηκε η πολυαναμενόμενη συνάντηση μεταξύ της δικηγόρου των θεμελιωδών δικαιωμάτων Jessica Hamed και του πρώην προέδρου της Επιτροπής Αξιολόγησης Corona, Stefan Huster. Η Hamed στην εναρκτήρια δήλωση της: «Έδειξε μια αποτυχία του κράτους δικαίου!»


πηγή 
==============
σχετική μας ανάρτηση
6 Δεκεμβρίου 2023
Ποινική καταγγελία κατά των υπευθύνων για τη συμφωνία αγοράς μεταξύ της ΕΕ και της BioNTech/Pfizer στη Χάγη
https://hellenicrevenge.blogspot.com/2023/12/biontechpfizer.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: