Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2023

ΗΠΑ: Ο επικεφαλής δικαστής [ανώτατη δικαιοσύνη] του Τέξας μηνύει την Pfizer για παραπληροφόρηση σχετικά με το εμβόλιο COVID

ΗΠΑ: Ο επικεφαλής δικαστής [ανώτατη δικαιοσύνη] του Τέξας μηνύει την Pfizer για παραπληροφόρηση σχετικά με το εμβόλιο COVID
1 Δεκ 2023
Ένα νέο φάρμακο mRNA έχει διαφημιστεί ως το φάρμακο της ώρας σε μια πολιτικά εγκεκριμένη παγκόσμια κρίση υγείας. Η Pfizer θεωρείται δισεκατομμυριούχος νικητής στη μάχη της ερμηνευτικής κυριαρχίας. Τώρα ο Γενικός Εισαγγελέας του Τέξας μηνύει τον φαρμακευτικό γίγαντα. Η κατηγορία είναι παραπληροφόρηση και λογοκρισία.

Φωτο--Ο διευθύνων σύμβουλος της Pfizer Άλμπερτ Μπουρλά στις 13 Ιανουαρίου 2021: «Γνωρίζουμε ότι υπάρχει σημαντική προστασία έναντι της μετάδοσης του ιού στα ζώα. Δεν το έχουμε αποδείξει ακόμα σε ανθρώπους».

Στο πλαίσιο της επειγόντως αναγκαίας επαναξιολόγησης ενός νέου δραστικού συστατικού mRNA που έχει εγκριθεί περισσότερο από εμφανώς γρήγορα και επιστημονικά αμφισβητήσιμη, μια πρόσφατη αγωγή των ΗΠΑ εναντίον της φαρμακευτικής εταιρείας Pfizer θα μπορούσε να φέρει στο φως επειγόντως απαραίτητες πληροφορίες. Ο Ken Paxton, Γενικός Εισαγγελέας της πολιτείας του Τέξας, επομένως ο ανώτατος δικαστικός αξιωματούχος, ενημέρωσε για τη διαδικασία σε δελτίο τύπου. Ο Ρεπουμπλικάνος πολιτικός κατηγορεί την εταιρεία, διευθύνοντα σύμβουλο Άλμπερτ Μπουρλά, ότι παραποιεί παράνομα την αποτελεσματικότητα του εμβολίου COVID-19. Επιπλέον, υπάρχει μια κατηγορία λογοκρισίας της δημόσιας συζήτησης σχετικά με το προϊόν με τρόπο που επηρεάζει.
Η ανακοίνωση έγινε μέσω της ιστοσελίδας , καθώς και στο πλαίσιο X-posting:
 ο Πάξτον ισχυρίζεται ότι η διαχείριση του προϊόντος Comirnaty® από την Pfizer ήταν «εξαιρετικά παραπλανητική στον ευρέως διαδεδομένο ισχυρισμό της φαρμακευτικής εταιρείας ότι το εμβόλιό της είναι 95% αποτελεσματικό κατά των λοιμώξεων». Στη Γερμανία, για παράδειγμα, η Die Welt ανέφερε στις 18 Νοεμβρίου 2020:

«Το εμβόλιο Corona από τον γερμανικό κατασκευαστή BioNTech και τον αμερικανικό εταίρο του Pfizer είναι καλύτερο από ό, τι είχε αρχικά δηλωθεί. Μια τελική ανάλυση έχει πλέον αποδείξει την προστασία στο 95% των περιπτώσεων».
Ο διευθύνων σύμβουλος της BioNTech Uğur Şahin, ο Γερμανός συνεργαζόμενος εταίρος και σημαντικότερος εταίρος του CEO της Pfizer Bourla, επιβεβαίωσε αυτήν την πολιτική ενημέρωσης σε συνέντευξη του στο Spiegel τον Ιανουάριο του 2021: «Αυτό φαίνεται όχι μόνο από την αποτελεσματικότητα 95%, αλλά και από το εύρος και την ισχύ των αποκρίσεων αντισωμάτων και Τ κυττάρων (...)». Τον Φεβρουάριο του 2021, ο Şahin ισχυρίστηκε απερίφραστα: «Ο αριθμός των ατόμων που είναι θετικά για το τεστ PCR corona και επομένως είναι δυνητικά μεταδοτικοί μειώνεται κατά 92% μετά τον εμβολιασμό.

Ο Πάξτον βλέπει σε αυτές τις παραστάσεις, καθαρά σε σχέση με τις πληροφορίες της Pfizer στις ΗΠΑ, μια εξαπάτηση των πολιτών. Η ανακοίνωση αναφέρει:
«Ο αριθμός αυτός αντιστοιχούσε σε έναν υπολογισμό της λεγόμενης «σχετικής μείωσης κινδύνου» για εμβολιασμένα άτομα στα αποτελέσματα της πρώτης, δίμηνης κλινικής δοκιμής της Pfizer. Οι δημοσιεύσεις του FDA - της ανώτατης αρχής υγείας των ΗΠΑ - δείχνουν ότι η «μείωση του σχετικού κινδύνου» είναι μια παραπλανητική στατιστική που επηρεάζει αδικαιολόγητα τις επιλογές των καταναλωτών.
Την περίοδο 2020/2021, η φαρμακευτική εταιρεία θα είχε ενημερωθεί ρητά στις ΗΠΑ «ότι η εμβολιαστική προστασία πέραν των δύο μηνών δεν μπορεί να προβλεφθεί με ακρίβεια». Από την άλλη, το τμήμα μάρκετινγκ της Pfizer (σύνθημα: « Η επιστήμη θα νικήσει») «δημιούργησε την παραπλανητική εντύπωση ότι η προστασία του εμβολιασμού είναι μόνιμη και απέκρυψε πληροφορίες από το κοινό που αντέκρουαν τους ισχυρισμούς σχετικά με τη διάρκεια της εμβολιαστικής προστασίας». Αυτή είναι η κατηγορία στην αγωγή εναντίον της εταιρείας.

Ο εκτεταμένος ισχυρισμός έχει ως εξής: «Και παρόλο που η κλινική δοκιμή δεν μπόρεσε να μετρήσει εάν το εμβόλιο προστατεύει από τη μετάδοση, η Pfizer ξεκίνησε μια διαφημιστική εκστρατεία για να εκφοβίσει το κοινό να λάβει το εμβόλιο ως απαραίτητο μέτρο για την προστασία των αγαπημένων τους».

[σχετικό δημοσίευμα--Twitter Files: Πώς οι φαρμακευτικές υπηρεσίες οδήγησαν [προώθησαν] τη λογοκρισία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης]

Τελικά, το προϊόν δεν θα είχε το αποτέλεσμα που υποσχέθηκε η εταιρεία. Ως εκ τούτου, ο δικαστικός λειτουργός κατηγορεί την Pfizer ότι αποδεδειγμένα «αύξησε τον αριθμό των κρουσμάτων COVID-19 μετά την ευρεία χορήγηση του εμβολίου και σε ορισμένες περιοχές (των ΗΠΑ), το ποσοστό θανάτων COVID-19 στον εμβολιασμένο πληθυσμό ήταν υψηλότερο από ό, τι στους μη εμβολιασμένους». Αυτό οδηγεί στην επόμενη νομική κατηγορία:
«Όταν η αποτυχία του προϊόντος της έγινε εμφανής, η Pfizer κινήθηκε προς τη φίμωση όσων λένε την αλήθεια». Επομένως, το δικόγραφο της προσφυγής αναφέρει αυτολεξεί:
«Πώς αντέδρασε η Pfizer όταν έγινε φανερό ότι το εμβόλιό της αποτύγχανε και απειλούνταν η βιωσιμότητα της αγελάδας μετρητών της (γερμανικά: cash cow); Εκφοβίζοντας εκείνους που διαδίδουν την αλήθεια και συνωμοτώντας για να λογοκρίνουν τους επικριτές της».
Αυτή η στρατηγική λογοκρισίας αποδεικνύεται από τα λεγόμενα Twitter Files, καθώς και από την περιοριστική προσέγγιση της αμερικανικής εταιρείας YouTube σε υποτιθέμενες δυσάρεστες αναφορές σχετικά με το θέμα των «εμβολιασμών Corona». Αυτό συνεχίζεται μέχρι σήμερα. Ως εκ τούτου, ο Πάξτον επικρίνει κατηγορηματικά τη διοίκηση της Pfizer για την επισήμανση εκείνων «που διαδίδουν γεγονότα σχετικά με το εμβόλιο ως "εγκληματίες"». Και περαιτέρω:
«Τους κατηγόρησε για διάδοση "παραπληροφόρησης". Και ανάγκασε τις πλατφόρμες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης να φιμώσουν εξέχοντες αφηγητές της αλήθειας».
Ο πολιτικός περιγράφει τους καταναγκαστικούς (αμερικανικούς) κανονισμούς εμβολιασμού των ετών 2020 έως 2022 ως «τυραννικούς» για να δηλώσει κυριολεκτικά:
«Ζητάμε δικαιοσύνη για τον λαό του Τέξας, πολλοί από τους οποίους έχουν αναγκαστεί από τυραννικές εντολές εμβολίων να πάρουν ένα ελαττωματικό προϊόν που έχει πουληθεί με ψέματα».

[σχετικό δημοσίευμα--Διευθύνων Σύμβουλος Pfizer εναντίον Επιτροπής ΕΕ: Δεύτερη κλήτευση, δεύτερη γραπτή απόρριψη]

"Ο όρος «ελαττωματικό» αναφέρεται επίσης στον σταθερά αυξανόμενο αριθμό αποδεδειγμένων θυμάτων της εφαρμογής mRNA και στις περιοριστικές για τη ζωή συνέπειες που υφίστανται από αυτήν. Η ανακοίνωση καταλήγει δηλώνοντας ότι η αγωγή έχει επίσης ως στόχο να ρίξει φως στις συνθήκες που «η κυβέρνηση Μπάιντεν χρησιμοποίησε την πανδημία ως όπλο για να επιβάλει παράνομες εντολές υγειονομικής περίθαλψης στο κοινό και να πλουτίσει τις φαρμακευτικές εταιρείες».
Μια επίσημη εκπρόσωπος της Pfizer επιβεβαίωσε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο τον Οκτώβριο του 2022, με εκνευριστική διασκέδαση, ότι η εταιρεία δεν είχε διερευνήσει ποτέ το ζήτημα της μετάδοσης του κορωνοϊού μετά τον εμβολιασμό πριν από την κυκλοφορία στην αγορά και τις σχετικές παγκόσμιες εκστρατείες εμβολιασμού. Τον Δεκέμβριο του 2022, ο Μπουρλά, ως γενικός διευθυντής της Pfizer, ξανά και επομένως για δεύτερη φορά, αρνήθηκε να καταθέσει ενώπιον της Ειδικής Επιτροπής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για τον COVID. Η μήνυση 54 σελίδων ακολουθεί την έρευνα του φαρμακευτικού γίγαντα, καθώς και «άλλων κατασκευαστών εμβολίων», που ανακοινώθηκε από τον Γενικό Εισαγγελέα Paxton νωρίτερα φέτος. Τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους, ο ιστότοπος του δικηγόρου ανέφερε: «η Paxton ξεκινά έρευνα για έρευνα κέρδους λειτουργίας και ψευδείς δηλώσεις από κατασκευαστές εμβολίων Covid-19». Δεν αναφέρθηκαν περαιτέρω ημερομηνίες ή ημερομηνίες στην ανακοίνωση. Περισσότερα για το θέμα - Pfizer: Αγωγή κατά της πολωνικής κυβέρνησης για μη πληρωμή εμβολίων COVID

Δεν υπάρχουν σχόλια: