Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2023

Συντεταγμένες αρχαίων ερειπίων της Ανταρκτικής.Τα ερείπια περιέχουν μια αστρική πύλη που επιτρέπει στιγμιαία ταξίδια στο ηλιακό μας σύστημα--Michael Salla

Ερευνητές ισχυρίζονται ότι ανακάλυψαν τα ερείπια ενός αρχαίου φρουρίου στην Ανταρκτική

05.12.2023

Στην κορυφή μιας οροσειράς στην Ανταρκτική, ερευνητές ανακάλυψαν μυστηριώδη τεχνουργήματα που πιθανώς σχετίζονται με έναν αρχαίο πολιτισμό. Δορυφορικές εικόνες αυτής της απομονωμένης περιοχής έχουν αποκαλύψει θραύσματα κατασκευών που μοιάζουν με μέρη ενός τείχους φρουρίου, εγείροντας ερωτήματα σχετικά με γεγονότα του παρελθόντος που έλαβαν χώρα σε αυτή τη μυστηριώδη γωνιά της ηπείρου (Συντεταγμένες: 78°10'34,87"S 162° 2'27,51"E ).

Το πρώτο από αυτά τα κτίρια είναι εκπληκτικό σε μέγεθος: 32 μέτρα ύψος, 26 μέτρα μήκος και 16 μέτρα πλάτος. Αλλά αυτή η εκπληκτική αρχιτεκτονική δεν περιορίζεται μόνο σε μία κατασκευή - μια δεύτερη παρόμοια δομή ανακαλύφθηκε προς την αντίθετη κατεύθυνση, γεγονός που επιβεβαιώνει την υπόθεση ότι ανήκουν σε ένα ενιαίο σύστημα φρουρίων.

Υπάρχει επίσης ένα σπήλαιο που ανοίγει κάτω από την πρώτη δομή, εγείροντας ερωτήματα σχετικά με την πιθανή αλληλεπίδρασή του με αυτό το συγκρότημα. Επιπλέον, ένας τεράστιος σωλήνας μήκους 10 μέτρων και πλάτους 5 μέτρων, που επιπλέει μπροστά από τη σπηλιά, προκαλεί έκπληξη.

Αυτές οι αρχαίες κατασκευές, μια πιθανή δίοδος σπηλαίων (η οποία οι ερευνητές πιστεύουν ότι θα μπορούσε να είναι μια πύλη) και ένας μυστηριώδης κύλινδρος που μοιάζει με UFO έχουν προσελκύσει την προσοχή των ουφολόγων. Επιπλέον, δίπλα στην πρώτη δομή μπορείτε να δείτε κάτι παρόμοιο με μια κεραία ή έναν γερανό, προσθέτοντας στο μυστήριο αυτού του τόπου.

Όλα αυτά τα παράξενα στοιχεία δημιουργούν μια μοναδική ατμόσφαιρα και σας κάνουν να σκεφτείτε έναν αρχαίο πολιτισμό που θα μπορούσε να υπάρχει σε αυτή την απόμερη γωνιά της παγωμένης ηπείρου.

===============

Ερείπια ενός αρχαίου τείχους φρουρίου που βρέθηκαν στην Ανταρκτική

Σάββατο 02 Δεκεμβρίου 2023

Στην κορυφή μιας mountain ridge  [κορυφογραμμής βουνού] στην Ανταρκτική, μπορούν να παρατηρηθούν τα ερείπια αυτού που φαίνεται να είναι μέρος ενός αρχαίου τείχους φρουρίου. 

Η πρώτη κατασκευή έχει ύψος 32 μέτρα, μήκος 26 μέτρα και πλάτος 16 μέτρα. Μια δεύτερη παρόμοια δομή είναι ορατή προς την αντίθετη κατεύθυνση. Οι δύο κατασκευές φαίνεται να ήταν μέρος ενός αρχαίου τείχους φρουρίου. 

Ακόμη, είναι αξιοσημείωτο ότι κάτω από την πρώτη κατασκευή διακρίνεται μια μεγάλη σπηλιά, πιθανώς συνδεδεμένη με την πρώτη κατασκευή. 

Ένας παράξενος μεγάλος σωλήνας, μήκους 10 μέτρων και πλάτους 5 μέτρων, φαίνεται να αιωρείται στον αέρα πριν από τη σπηλιά, αψηφώντας τις συμβατικές εξηγήσεις. 

Αυτές οι αρχαίες κατασκευές, η σπηλιά (ή η πύλη) και ο παράξενος κύλινδρος (που μοιάζει με UFO) στον αέρα, καθώς και δίπλα στην πρώτη δομή, μπορείτε να δείτε αυτό που μοιάζει με μια μεγάλη κεραία ή γερανός, όλα συμβάλλουν στην μυστηριώδης ατμόσφαιρα γύρω από αυτήν την τοποθεσία. 

Εν πάση περιπτώσει, εγείρει ερωτήματα σχετικά με τις δραστηριότητες που μπορεί να έχουν συμβεί σε αυτή την απομακρυσμένη περιοχή της Ανταρκτικής. 

Συντεταγμένες Google Earth: 78°10'34,87"S     162° 2'27,51"E

https://ufosightingshotspot.blogspot.com/2023/12/ruins-of-ancient-fortress-wall-found-in.html

==========================

σχετικό δημοσίευμα

Ο συνταγματάρχης των USAF διαρρέει συντεταγμένες αρχαίων ερειπίων της Ανταρκτικής
Γράφτηκε  από τον Dr Michael Salla στις    1 Ιανουαρίου 2022

Στις 26 Δεκεμβρίου 2021, η πηγή μου από τον αμερικανικό στρατό, JP, έλαβε μια σειρά από γεωγραφικές συντεταγμένες αρχαίων ερειπίων της Ανταρκτικής, από έναν ανώνυμο Αντισυνταγματάρχη (USAF) ο οποίος απλώς του είπε να τις ελευθερώσει δημόσια.

Οι συντεταγμένες που δίνονται στο JP  72°31'12″S 3°36'26″W ) φαίνεται να δείχνουν ένα μεγάλο κτιριακό συγκρότημα που βρίσκεται περίπου 150 μίλια (240 χλμ.) από την ακτογραμμή της Ανταρκτικής στο Queen Maud Land. Αυτή είναι μια περιοχή που διεκδικήθηκε από το Τρίτο Ράιχ του Χίτλερ και όπου ιδρύθηκε κρυφά μια Ανταρκτική Αποικία, η Βάση 211, κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου.

Τα ερείπια βρίσκονται σε μια υπερυψωμένη περιοχή που δεν έχει πάγο και φαίνεται να έχει διάδρομο προσγείωσης ή πολύ μακριά υπόστεγα από τα οποία μπορούν να απογειωθούν και να προσγειωθούν αεροδιαστημικά οχήματα.

Είναι σημαντικό να επισημάνουμε ότι τα ερείπια απέχουν πολλά μίλια από τις δύο κοντινές νορβηγικές βάσεις Troll (72°00′42″S 2°32′06″E) και Tor. (71°53′22″S 5°09′34″E). Αυτοί είναι οι δύο πιο κοντινοί ερευνητικοί σταθμοί της Ανταρκτικής στις συντεταγμένες που δίνονται στο JP, το οποίο δείχνει τη δομή σχεδόν 8 μοίρες δυτικά του Troll, με παρόμοιο γεωγραφικό πλάτος.

Σημειώνουμε την κατά προσέγγιση θέση της κατασκευής σε σχέση με τους ερευνητικούς σταθμούς της Ανταρκτικής στο παρακάτω γράφημα.Σύμφωνα με τον JP, ο αμερικανικός στρατός εργάζεται μέσα σε πολλά κτίρια στα ερείπια, ένα από τα οποία περιέχει μια «αστρική πύλη» ή μια «πύλη» που επιτρέπει στιγμιαία ταξίδια στο ηλιακό μας σύστημα.
Αυτά είναι τα ερείπια όπου συναντιούνται όλοι
ο αντισυνταγματάρχης USAF λέγεται ότι εργάζεται στο κτίριο όπου βρίσκεται η πύλη/πύλη. Μια εκτίμηση του μεγέθους του ερειπίου, χρησιμοποιώντας το Google Earth, είναι περίπου 2500 πόδια (περίπου 830 μέτρα).
Η τοποθεσία των ερειπίων υποδηλώνει ότι βρέθηκε και χρησιμοποιήθηκε προηγουμένως από το γερμανικό SSP (Dark Fleet) και ήταν εκτός ορίων για τον αμερικανικό στρατό. Αυτό θα συνέβαινε ιδιαίτερα εάν φιλοξενούσε μια πύλη που θα επέτρεπε στιγμιαία ταξίδια στο ηλιακό μας σύστημα και πέρα ​​από αυτό.
Είναι πιθανό ότι τα ερείπια παραδόθηκαν πρόσφατα στον αμερικανικό στρατό από την Κίνα. Σε προηγούμενα άρθρα έχω εξετάσει ισχυρισμούς ότι ο Γερμανικός Σκοτεινός Στόλος χρειάστηκε πρόσφατα να εκκενώσει την Ανταρκτική λόγω παρέμβασης μιας Γης Συμμαχίας που συνεργάζεται με φιλικές εξωγήινους οργανισμούς: τη Γαλαξιακή Ομοσπονδία Κόσμων. Οι εγκαταστάσεις του Dark Fleet φέρεται να παραδόθηκαν στην Κίνα, η οποία τις παρέδωσε γρήγορα στην Διαστημική Διοίκηση των ΗΠΑ με την πρόβλεψη ότι θα διεξάγονταν κοινή επιστημονική έρευνα σε αυτές, όπως ορίζεται στις συμφωνίες που επιτεύχθηκαν τον Ιούλιο πάνω από τον Δία, [συνάντηση Γανυμήδη].
το στρώμα πάγου έχει πάχος λιγότερο από 500 μέτρα στην περιοχή όπου βρίσκονται τα ερείπια.

 Η τοποθεσία του σε μια υπερυψωμένη περιοχή χωρίς πάγους το καθιστά αρκετά κατάλληλο ως αεροπορική βάση που χρησιμοποιούσαν οι πρώην επιβάτες του —Γερμανοί, εξωγήινοι ή αρχαίος πολιτισμός.

================

σχετική μας ανάρτηση
30 Νοεμβρίου 2023
ΝΟΡΒΗΓΙΑ---ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ: Το Dreamliner φτάνει στην Ανταρκτική για πρώτη φορά

https://hellenicrevenge.blogspot.com/2023/11/dreamliner.html

---------------------

Η Norse Atlantic Airways προσγείωσε την Τετάρτη 28-11-23, το Boeing 787 Dreamliner σε εντελώς διαφορετικές συνθήκες από το συνηθισμένο. Προορισμός: Ανταρκτική. Ο διάδρομος είναι κατασκευασμένος από μπλε πάγο, μήκους 3.000 μέτρων και πλάτους 60 μέτρων, κατασκευασμένος από χιόνι και πάγο.

Το Dreamliner προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Troll την Τετάρτη γύρω στις 2 π.μ. σε έντονο ηλιακό φως καθώς είναι καλοκαίρι στο νότιο ημισφαίριο. Για πρώτη φορά, το B787, ένα αεροσκάφος ευρείας ατράκτου ικανό να μεταφέρει έως και 330 επιβάτες, έφτασε στην έκτη ήπειρο.

Αλλά πριν αρχίσετε να ψάχνετε για τη σωστή πτήση προς Troll, να ξέρετε ότι η πτήση N0787 δεν ήταν τακτική διαδρομή επιβατών. Μεταξύ των 45 επιβατών ήταν επιστήμονες από το Νορβηγικό Πολικό Ινστιτούτο, το οποίο είχε αναλάβει να τους παραδώσει μαζί με 12 τόνους εξοπλισμού στον ερευνητικό σταθμό Troll στο Queen Maud Land [Dronning Maud Land ] στην Ανταρκτική.

=========================

σχετική μας ανάρτηση

28 Νοεμβρίου 2021

Για πρώτη φορά στην ιστορία, αεροσκάφος 190 τόνων προσγειώθηκε στην Ανταρκτική

https://hellenicrevenge.blogspot.com/2021/11/190.html

=============

Η σχετική παρουσίαση του θέματος στον ΚΩΔΙΚΑ  ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ

Ο Κίσσινγκερ και η αλήθεια(;) για αυτούς που ζούν αναμεσά μας (μέρος΄β)!


https://www.youtube.com/watch?v=BZ6PSDpXwXo
===================
Υπάρχουν μυστικά για την Ανταρκτική που κρατούν το κλειδί για το μέλλον;
η εξερεύνηση των υπόγειων σπηλαίων της περιοχής και το κυνήγι της τρέχουσας ή εγκαταλειμμένης τεχνολογίας ET για την κατασκευή ενός μυστικού υπόγειου φρουρίου. ... Μια πιο προσεκτική ματιά στην προέλευση του λεγόμενου χαμένου ημερολογίου του Μπερντ
Ναζί, ET's, Deep States, Admiral Byrd Expedition and the Exposure of Antarctica's Hidden Realms

https://www.sott.net/article/339039-Nazis-E-Ts-Deep-States-the-Admiral-Byrd-Expedition-and-the-Exposure-of-Antarcticas-Hidden-Realms

 Ο μεγάλος οραματιστής Edgar Cayce είπε κάποτε: «Οι αόρατες δυνάμεις είναι μεγαλύτερες από τις ορατές». Αυτή η εσωτερική δήλωση επεκτείνεται και στην κοσμολογία του φυσικού μας σύμπαντος, δεδομένου ότι οι επιστήμονες πιστεύουν ότι αποτελείται από 96% σκοτεινή ύλη και σκοτεινή ενέργεια, αφήνοντας μόνο το 4% του σύμπαντος ορατό. 

 Και μεταξύ των επτά ηπείρων της γης, καμία μεγαλύτερη μάζα γης δεν ήταν πιο αόρατη, ακατοίκητη και λιγότερο γνωστή από το μυστηριώδες παγωμένο έδαφος που βρίσκεται κάτω από την πολική παγοκρηπίδα βάθους 2 μιλίων που καλύπτει την ήπειρο της Ανταρκτικής, ένα τεράστιο αρχιπέλαγος 5,4 εκατομμυρίων τετραγωνικών μιλίων (14 εκ.τετραγωνικών χιλιομέτρων) που είναι διπλάσιο από το μέγεθος της Αυστραλίας που περιβάλλει τον νότιο πόλο.

Η ιστορία της Ανταρκτικής είναι η ιστορία της μυστικότητας που περιβάλλεται από κυβερνητική μη αποκάλυψη και συγκάλυψη. Ωστόσο, επιστήμονες κυρίως από τις Ηνωμένες Πολιτείες, τη Ρωσία, το Ηνωμένο Βασίλειο και τη Γαλλία, καθένας από τους οποίους εργάζεται χωριστά για δεκαετίες, έχουν αποκαλύψει προσεκτικά στρώματα αλήθειας σε μικρά κομμάτια που αποκαλύπτουν ένα μυστηριώδες, σκοτεινά κρυμμένο παρελθόν. Στην πραγματικότητα, έως και 30 χώρες λειτουργούν ερευνητικούς σταθμούς στην ήπειρο. 

Παρά τη Συνθήκη της Ανταρκτικής που υπογράφηκε από δώδεκα αρχικά έθνη τον Δεκέμβριο του 1959 για την προώθηση της συνεργασίας για κοινή επιστημονική έρευνα που απαγορεύει τη στρατιωτική παρουσία εκτός από συμπληρωματικούς επιστημονικούς σκοπούς, περισσότερες από μισή ντουζίνα χώρες διαφωνούν για εδαφικές διεκδικήσεις - το Ηνωμένο Βασίλειο, η Χιλή, η Αργεντινή, η Αυστραλία, η Νέα Ζηλανδία, η Γαλλία και η Νορβηγία. 

Οι ΗΠΑ υποτίθεται ότι σταμάτησαν τις ναυτικές επιχειρήσεις τους στην ήπειρο το 1998. Αλλά εκτός από την παρουσία του ηγεμόνα των ΗΠΑ, το έννομο συμφέρον της Ρωσίας που ανακοινώθηκε to 2016, περιλαμβάνει μια ναυτική αποστολή που επιχειρεί στην Ανταρκτική, την πρώτη της εδώ και τρεις δεκαετίες, και φαινομενικά παραβίαση της Συνθήκης της Ανταρκτικής. Η Κίνα δημιούργησε επίσης την πρώτη αεροπορική μοίρα της το 2016, φαινομενικά για να υποστηρίξει τις τέσσερις ερευνητικές βάσεις της. 

Με τις αυξανόμενες εντάσεις μεταξύ των αμερικανικών και ανατολικών δυνάμεων Ρωσίας και Κίνας, ο γεωπολιτικός αγώνας σκακιέρας στη νοτιότερη ήπειρό μας φαίνεται να προετοιμάζεται όπως ποτέ άλλοτε.

Εκτός από την πολιτική, μια τεράστια ρωγμή μήκους 80 μιλίων (130 χλμ.) και βάθους 300 ποδιών διασπάται επί του παρόντος και εξαπλώνεται σε όλη την ηπειρωτική έκταση των 2.400 μιλίων. Από τον περασμένο Μάρτιο έως τον Αύγουστο η τεράστια σχισμή μεγάλωσε 14 μίλια. Ένα κομμάτι πάγου σχεδόν στο μέγεθος του Ντέλαγουερ θα μπορούσε να σπάσει, χωρίζοντας έως και το 10% της υφαλοκρηπίδας πάγου και πιθανόν να προκαλέσει σημαντική άνοδο της στάθμης της θάλασσας που θα μπορούσε να βυθίσει τις ακτές σε όλο τον κόσμο. Ο Έντγκαρ Κέις προέβλεψε αναταραχή στους πόλους της γης, ανεβάζοντας στη συνέχεια τα επίπεδα του νερού και βυθίζοντας τις πόλεις των ΗΠΑ κατά μήκος της ανατολικής ακτής. Μέχρι το τέλος του αιώνα, η στάθμη της θάλασσας αναμένεται να ανέλθει έως και 10 πόδια, βυθίζοντας πόλεις όπως το Μαϊάμι και τη Νέα Υόρκη και αναγκάζοντας την εκκένωση 150 εκατομμυρίων ανθρώπων που ζουν κατά μήκος των χαμηλών ακτών σε όλο τον κόσμο.

Η αρχαία ερμητική παροιμία " όπως παραπάνω, τόσο κάτω " μπορεί εύκολα να εφαρμοστεί σε συνεχείς αλλαγές στις πολικές περιοχές της γης ως μικρόκοσμος στις βαθιές εκτεταμένες αλλαγές που λαμβάνουν χώρα αυτή τη στιγμή στο επίπεδο του μακρόκοσμου σε όλο το ηλιακό μας σύστημα και πέρα ​​από αυτό . Ο Cayce προέβλεψε επίσης ισχυρή δραστηριότητα σεισμού στις δυτικές ΗΠΑ

η εισροή σεισμών και ηφαιστειακής δραστηριότητας  φαίνεται να σχετίζονται άμεσα με έντονες ηλιακές και γαλαξιακές εκρήξεις κοσμικής ενέργειας . Η γη βομβαρδίζεται τώρα από έντονα ραδιενεργά κύματα ακτίνων γάμμα και ακτίνων Χ, θερμαίνοντας τον πυρήνα της γης προκαλώντας ακμή σε σεισμούς

Ένα μέρος της Ανταρκτικής στην πραγματικότητα γίνεται πιο ζεστό ενώ ένα άλλο μέρος ψυχρότερο . Σύμφωνα με τον Olafur Ingolfsson, ένας γεωλόγος από την Ισλανδία, το 2% της Ανταρκτικής δεν καλύπτεται από κανένα πάγο παγετώνα. Το πιο κρύο μέρος στη γη περιέχει μικρά κομμάτια γης με μεγάλες λίμνες γλυκού νερού που χαρακτηρίζονται από σημαντικά υψηλότερες θερμοκρασίες. Για πολλές δεκαετίες αυτή η ανωμαλία έχει παρατηρηθεί από μπερδεμένους εξερευνητές και επιστήμονες. Παρά τον πάγο και το χιόνι της, αυτή η χώρα των ανωμαλιών είναι επίσης η μεγαλύτερη έρημος στον κόσμο .

Αυτή η «γη του αιώνιου μυστηρίου» , όπως την αποκαλεί ο πιο διάσημος εξερευνητής της Ανταρκτικής, ο Ναύαρχος Μπερντ, βρίθει από πρόσφατες εκπλήξεις και ανακαλύψεις. Το κλειδί για το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον της γης τέμνονται στην πέμπτη μεγαλύτερη ήπειρο στο μέγεθος των Ηνωμένων Πολιτειών.

Οι φωτογραφίες του Google Earth αποκάλυψαν δύο μεγάλα ανοίγματα στην επιφάνεια που ορισμένοι λένε ότι οδηγούν σε υπόγειες σήραγγες και υποπαγετώδη ποτάμια που ρέουν σε ένα περιβάλλον που υποστηρίζει θερμοκρασίες 60-70 βαθμών F.  

Η ετυμηγορία είναι ακόμα έξω για το αν αυτό το υποπαγετώδες υδροφόρο σύστημα σχηματίστηκε φυσικά, ή αν ένα ανθρώπινο αποτύπωμα μέσα σε αυτούς τους εκτεταμένους εσωτερικούς θαλάμους και υπόγεια σπήλαια αποκαλύπτει ένα τεράστιο ολοκληρωμένο δίκτυο σηράγγων, στρατιωτικών βάσεων, πιθανών πόλεων ή ακόμα και εξωγήινων βάσεων UFO. 

Τροφοδοτώντας την τελευταία θεωρία, το 2012 μια άλλη παράξενη ανωμαλία βρέθηκε στο Google Earth μιας περίεργης δομής μήκους 14,5 μιλίων πλάτους 4,5 μιλίων που φαίνεται να είναι είτε ένα UFO μεγέθους τέρατος που βρίσκεται κάτω από τον πάγο είτε ένας μυστικός καμουφλαρισμένος ερευνητικός σταθμός. Ο Ρώσος ερευνητής UFO Valentin Degterev βρήκε το 2015 μια ακόμη παράξενη εικόνα στο Google Earth τον Φεβρουάριο του 2012 που φαίνεται να είναι τέσσερις δεξαμενές καλυμμένες με χιόνι παραταγμένες απέναντι σε αυτό που θα μπορούσε να είναι ένα UFO πλάτους 204' και ύψους 40'

Αυτή η παρουσίαση θα επικεντρωθεί σε απτά ευρήματα και ανακαλύψεις που έχουν ιστορικά επιβεβαιωθεί και τεκμηριωθεί, συμπεριλαμβανομένων των πιθανότατα μισών αληθειών και της παραπληροφόρησης που εξαπλώνουν μόνο μεγαλύτερη δυσπιστία και καχυποψία μεταξύ του παγκόσμιου πληθυσμού. 

 Τα γεγονότα ειδήσεων το 2016 ανέφεραν μια συνεχιζόμενη παρέλαση μελών της ελίτ που κάνουν αυτοσχέδια ασταμάτητα προσκυνήματα στην ήπειρο, εγείροντας μόνο περισσότερα ερωτήματα και οδηγώντας σε ένα άνευ προηγουμένου επίπεδο τρέχουσας κερδοσκοπίας από ανθρώπους σε όλο τον πλανήτη που αξίζουν να γνωρίζουν την αλήθεια. 

Όλο και περισσότερο κατά τα πρώτα χρόνια αυτού του εικοστού πρώτου αιώνα, η Ανταρκτική έχει γίνει ένα κεντρικό σημείο εστίασης έντονης διαμάχης και αυξανόμενης μυστικότητας που επιβεβαιώνει ότι το βαθύ κράτος παρακρατεί σφιχτά έναν πλούτο πληροφοριών και γνώσεων από τις πάντα περίεργες δημόσιες μάζες. 

 Κάνοντας απολογισμό του τι γνωρίζουμε και τι νομίζουμε ότι γνωρίζουμε, μια λογική πλατφόρμα έρευνας μπορεί να προχωρήσει απαιτώντας απαντήσεις που θα ρίξουν ένα πολύ αναγκαίο φως σε αυτή την εξελισσόμενη πραγματικότητα. Και με αυτόν τον απώτερο στόχο να λυθεί αυτό το συνεχώς πιεστικό μυστήριο για να τερματιστεί η μυστικότητα και η εξαπάτηση που έχει γραφτεί αυτό το άρθρο.

Το αρχαίο παρελθόν της Ανταρκτικής

Μια σύντομη ιστορία της Ανταρκτικής παρέχει επαρκώς ένα πλαίσιο με βάση το οποίο μπορεί να γίνει κατανοητή μια σαφέστερη προοπτική για το τρέχον δίλημμά μας. Πρόσφατες μελέτες αποκαλύπτουν ότι η Ανταρκτική, η Ινδία και η Αφρική αποτελούσαν κάποτε την υπερήπειρο Gondwana μέχρι που διαλύθηκαν πριν από περίπου 80 εκατομμύρια χρόνια. Η Ανταρκτική ήταν γεμάτη ζωική και φυτική ζωή και το τοπίο ήταν σε μεγάλο βαθμό επίπεδο και οριοθετήθηκε από έναν αργό κινούμενο ποταμό. Μέσα από την ανάλυση των ιζημάτων τόσο στις υπεράκτιες όσο και κατά μήκος της ακτής, το 2013 διαπιστώθηκε ότι πριν από περίπου 34 με 24 εκατομμύρια χρόνια οι παγετώνες άρχισαν να χαράζουν τις απότομες οροσειρές και τις κοιλάδες που βρίσκονται κάτω από το σημερινό πάγο. Ωστόσο, η θεωρία της μετατόπισης του φλοιού υποστηρίζει ότι οι άνθρωποι θα μπορούσαν να ζούσαν ακόμη σε μέρη μιας Ανταρκτικής χωρίς πάγους μόλις πριν από 12.000 χρόνια .

Ορισμένοι χάρτες της Ανταρκτικής που προέρχονται από αρχαίους πολιτισμούς έδειξαν ότι η ήπειρος δεν ήταν πάντα καλυμμένη από πάγο. Ένας Τούρκος ναύαρχος ονόματι Piri Reis που πιστώθηκε με τη δημιουργία ενός πρώιμου χάρτη το 1513, απεικονίζει την Ανταρκτική να είναι απαλλαγμένη από πάγο πολύ πριν από τη δυτική ανακάλυψή της από δύο Ρώσους εξερευνητές το 1820. Ο χάρτης Reis βρέθηκε στο παλάτι Τοπ Καπί της Κωνσταντινούπολης το 1929. Επιπλέον, δύο δεκαετίες μετά τον Reis το 1534, ο Oronce Finé συνέθεσε ένα χάρτης που εμφανίζει επίσης μια αξιοσημείωτα ακριβή, αποπαγετική μάζα γης. Μια ακόμη χαρτογραφική συμβολή ήταν ο χάρτης του Orontheus Phynius το 1531 που έδειχνε ακόμη και τα βουνά και τα ποτάμια της Ανταρκτικής. Όλοι αυτοί οι χάρτες που παρουσιάζουν μια προ-παγετώδη Ανταρκτική προσεγγίζουν πολύ τον σύγχρονο χάρτη της ηπείρου μείον το σημερινό στρώμα πάγου της, υποδεικνύοντας έντονα στοιχεία ότι κάποτε οι άνθρωποι κατοικούσαν σε αυτήν την περιοχή σε ένα φιλόξενο κλίμα. Πιστεύεται ότι αυτοί οι χάρτες των αρχών του 16ου αιώνα μπορεί να έχουν εν μέρει συγκεντρωθεί από αρχαίες πηγές που χρονολογούνται από τον αιγυπτιακό και τον σουμέριο πολιτισμό.

Ο χάρτης Piri Reis δείχνει τη δυτική ακτή της Αφρικής, την ανατολική ακτή της Νότιας Αμερικής και τη βόρεια ακτή της Ανταρκτικής χωρίς πάγο.

Υποστηρίζοντας περαιτέρω αυτή την πεποίθηση των αρχαίων πολιτισμών που κατοικούσαν στην ήπειρο, οι επιστήμονες ανακάλυψαν πρόσφατα δύο μεγάλες πυραμίδες που βρίσκονται μόλις 10 μίλια στην ενδοχώρα και μια τρίτη κοντά στην ακτογραμμή. Η Επιχείρηση Ice Bridge της NASA έχει ειδικούς που πιστεύουν ότι ένας αρχαίος πολιτισμός υπήρχε κάποτε κάτω από τα 2,3 χιλιόμετρα πάγου. Η ομάδα Αμερικανών και Ευρωπαίων ερευνητών πιστεύει ότι αυτό θα μπορούσε να είναι το όπλο τους, αποδεικνύοντας ότι η Ανταρκτική δεν ήταν μια παγωμένη τούνδρα αλλά κάποτε έσφυζε από άφθονη φυτική και ζωική ζωή που περιλάμβανε και ανθρώπους. Φυσικά, όπου ανακαλύπτονται πυραμίδες, πάντα αφθονούν οι εικασίες που τις συνδέουν με εξωγήινη επαφή. Επιπλέον, πρόσφατοι επιστήμονες πιστεύουν ότι η χαμένη πόλη της Ατλαντίδαςθα μπορούσε να βρίσκεται κάτω από την ηπειρωτική υφαλοκρηπίδα πάγου.

Εάν αυτές οι τελευταίες αποκαλύψεις αποδειχθούν αληθινές, θα άλλαζε για πάντα την αντίληψή μας για την ιστορία. Οι Αιγυπτιολόγοι και οι μελετητές πίστευαν από καιρό ότι η Αιγυπτιακή Σφίγγα είναι πολύ παλαιότερη από 10.000 ετών, ακόμη και έως 800.000 ετών . Η υδάτινη διάβρωση στο μεγαλύτερο άγαλμα του κόσμου δείχνει ότι το κλίμα στην Αίγυπτο πιθανότατα άλλαξε δραστικά από τροπικό δάσος σε έρημο σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα μερικών χιλιάδων ετών. Αυτή η άποψη είναι σύμφωνη με τα συμπεράσματα των επιστημόνων που μελετούν την κλιματική αλλαγή και στην Ανταρκτική, τα οποία ενισχύονται περαιτέρω από τους χάρτες των αρχών του 1500 που ταιριάζουν εντυπωσιακά με τις σημερινές εικόνες ραντάρ της σημερινής υποπαγετώνης Ανταρκτικής. Επιπλέον, τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει επίσης τεράστιες πυραμιδικές κατασκευέςανακαλύφθηκε μεταξύ άλλων στο Μεξικό, την Κεντρική και Νότια Αμερική, την Κίνα, το Καζακστάν, τη Βοσνία. Η κατασκευή αυτών των μυστηριωδών δομών μαμούθ ενίσχυσε μόνο έναν κοινό ισχυρισμό ότι οι αρχαίοι πολιτισμοί σε όλο τον κόσμο μπορεί κάλλιστα να υποβοηθήθηκαν από προηγμένες εξωγήινες τεχνολογίες .https://www.sott.net/article/339039-Nazis-E-Ts-Deep-States-the-Admiral-Byrd-Expedition-and-the-Exposure-of-Antarcticas-Hidden-Realms

Δεν υπάρχουν σχόλια: