Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2023

Υπερδιάστατοι εξωγήϊνοι λειτουργούν βάσεις στον πυθμένα του ωκεανού για χιλιάδες χρόνιαΟι υπερδιάστατοι εξωγήινοι λειτουργούν βάσεις στον πυθμένα του ωκεανού για χιλιάδες χρόνια

Τα τελευταία χρόνια, αξιοσέβαστοι κυβερνητικοί αξιωματούχοι, όπως ο πρόσφατα αποθανών Καναδός Paul Hellyer (1923-2021), έχουν εκφράσει ανησυχίες ότι οι κυβερνήσεις του κόσμου βρίσκονται σε επαφή και επικοινωνία με εξωγήινους. Προκειμένου να μην διακινδυνεύσει η απώλεια ελέγχου της κοινωνίας, το γεγονός αυτό αποκαλύπτεται μόνο αργά. Ωστόσο, πολλά πράγματα ξεφεύγουν επί του παρόντος από τον έλεγχο και ορισμένα έχουν ήδη ξεφύγει από τον έλεγχο. Η αποκάλυψη των πληροφοριών για τα UFO έχει πλέον λάβει νέες διαστάσεις με τη μαρτυρία του στρατιωτικού πληροφοριοδότη David Grusch. Ωστόσο, εξακολουθεί να υπάρχει μεγάλη αντίσταση στη δημοσίευση τέτοιων διαβαθμισμένων πληροφοριών. Ωστόσο, μπορούμε να υποθέσουμε ότι η αλήθεια των UFO σύντομα θα αποκαλυφθεί, και αυτό θα αλλάξει την κατανόησή μας για τον κόσμο για πάντα. Οι δημοσιογράφοι έλαβαν την είδηση ότι περισσότερα δεδομένα θα κυκλοφορήσουν μέσα σε ένα χρόνο, επειδή ένας αριθμός ανώνυμων εμπιστευτικών πληροφοριών έχουν παρουσιάσει στους Αμερικανούς πολιτικούς αδιάσειστα στοιχεία για την ύπαρξη UFO και μη ανθρώπινων πιλότων. Οι κυβερνήσεις έχουν κρατήσει σωρούς δεδομένων UFO μυστικές για δεκαετίες, αλλά αυτή η τακτική μυστικότητας έχει αρχίσει τώρα να παραπαίει.
Μεταξύ των δυσοίωνων επιπτώσεων της επαφής με τις ευφυΐες των UFO είναι η έλλειψη χρόνου και οι εμφυτευμένες μνήμες, οι οποίες αφορούν κυρίως το φαινόμενο της απαγωγής. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι εξωγήινα όντα λειτουργούν βάσεις στον πλανήτη μας και πολλά από αυτά βρίσκονται στο βυθό της θάλασσας, σύμφωνα με πρώην αξιωματούχους του Ναυτικού των ΗΠΑ. Υπάρχουν μυστικές είσοδοι σε αυτά, γι 'αυτό και άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα βρίσκονται κυρίως πάνω από τους ωκεανούς. Στην Καλιφόρνια, ένα hotspot UFO είναι γνωστό από τη δεκαετία του 1960, που βρίσκεται μεταξύ του Long Beach και του νησιού Catalina, όπου το λεγόμενο βίντεο Tic-Tac καταγράφηκε το 2014. Για το λόγο αυτό, άγνωστα επανδρωμένα αντικείμενα συνήθως ταξιδεύουν [πάνω από τους ωκεανούς] γύρω από απαρατήρητα στους ωκεανούς μας, γι 'αυτό και αναφέρονται επίσημα ως διαμεσιακά [transmedium] αντικείμενα. Άγνωστες ευφυΐες ταξιδεύουν μεταξύ διαστήματος, εναέριου χώρου και υποβρύχια.

Υπάρχουν ημερολόγια πλοίων από τον 19ο αιώνα, στα οποία σημειώνεται ότι ασημένιοι δίσκοι ανέβηκαν από το νερό, αιωρήθηκαν κοντά στα πλοία και στη συνέχεια πέταξαν μακριά. Σύμφωνα με τους ειδικούς, οι ωκεανοί είναι πιο κατάλληλοι για ορισμένες μορφές ζωής από τις ατμόσφαιρες, επειδή έχουν πιο σταθερές θερμοκρασίες. Φήμες για υποβρύχιους πολιτισμούς κυκλοφορούν σε όλο τον κόσμο εδώ και πολύ καιρό, από τη λίμνη Titicaca έως τα νησιά του Σολομώντα βόρεια της Αυστραλίας. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ κυκλοφόρησε ένα αυθεντικό βίντεο στο οποίο μπορείτε να δείτε ένα άγνωστο ιπτάμενο αντικείμενο να εξαφανίζεται στο νερό, οπότε αυτό είναι αυθεντικό αποδεικτικό στοιχείο και όχι θεωρία συνωμοσίας ή επιστημονική φαντασία. Οδηγίες από Αμερικανούς πολιτικούς αναμένεται να λάβουν χώρα τον Δεκέμβριο του 2023 σχετικά με τους ισχυρισμούς του David Grusch για μυστικά προγράμματα ανάκτησης UFO. Όπως είπα, θα συζητηθούν τα αποδεικτικά στοιχεία και τα έγγραφα που παρέχονται από πληροφοριοδότες σχετικά με την αντίστροφη μηχανική και την έρευνα στην τεχνολογία των UFO.

Ο Timothy Good, πρώην σύμβουλος της κυβέρνησης των ΗΠΑ, αποκάλυψε ότι ο πρώην πρόεδρος Dwight D. Eisenhower είχε τρεις μυστικές συναντήσεις με εξωγήινα όντα. Αυτό λέγεται ότι έλαβε χώρα το 1954 σε μια απομακρυσμένη αεροπορική βάση στο Νέο Μεξικό. Ο David Grusch εξηγεί ότι από τη δεκαετία του 1930, ένας αριθμός διαστημικών σκαφών μη ανθρώπινης προέλευσης έχουν ανακτηθεί. Από τότε, υπήρξαν επαφές με εξωγήινα είδη, καθώς και συναντήσεις σε μυστικές βάσεις στη Γη και τον Άρη, με συμφωνίες που έγιναν με αυτούς τους εξωγήινους για να εξασφαλίσουν μακροπρόθεσμη συνεργασία και να πραγματοποιήσουν μυστικά πειράματα μαζί. Έχουν διαρρεύσει δηλώσεις ότι τα μέλη του Κογκρέσου των ΗΠΑ έχουν δείξει τώρα νέες εγγραφές βίντεο σε ένα DVD που δείχνουν αξιωματικούς πληροφοριών να επικοινωνούν με εξωγήινους. Σύμφωνα με τις διαθέσιμες πληροφορίες, αυτό τους έκανε να αισθάνονται άβολα και φοβισμένα, επειδή αυτό το υλικό επιβεβαιώνει τις δηλώσεις των πληροφοριοδοτών. Δεν είναι σαφές εάν αυτές οι ηχογραφήσεις μπορούν ποτέ να προβληθούν [παρουσιαστούν] στο κοινό, καθώς η αυθεντικότητά τους έχει πλέον επιβεβαιωθεί.

Οι μυημένοι ανακοίνωσαν ότι οι εξωγήινοι ήταν παρόντες στη Γη για τουλάχιστον 5.000 χρόνια ή περισσότερο, από τότε υπήρξε η εμφάνιση αρχαίων προηγμένων πολιτισμών. Ένας ανώνυμος πληροφοριοδότης της κυβέρνησης αποκάλυψε ότι τουλάχιστον δύο εξωγήινοι πολιτισμοί έχουν εγκατασταθεί επί του παρόντος στον πλανήτη μας! Η μία ομάδα είναι οι άνθρωποι, και η άλλη αναφέρεται ως "Ganzi" ή G.A.N.Z.I., και προέρχεται από έναν μακρινό πλανήτη στον γαλαξία μας, ο οποίος λέγεται ότι είναι περίπου 40 έτη φωτός μακριά μας. Αυτά είναι τεχνολογικά πολύ προηγμένα όντα, των οποίων οι δυνατότητες λέγεται ότι υπερβαίνουν κατά πολύ εκείνες της ανθρωπότητας. Σε αρκετές περιπτώσεις, ο σημερινός πρόεδρος των ΗΠΑ λέγεται ότι ενημερώθηκε για την παρουσία των Ganzi επειδή ανακτήθηκαν προηγμένες τεχνολογίες από αυτούς.
Γίνεται αναφορά σε μια τεχνολογία λέιζερ που είναι ικανή να διαχωρίζει στοιχεία απευθείας από το μετάλλευμα ή να τα χρησιμοποιεί για την ανάλυση βιολογικών και γεωλογικών δεδομένων. Θα πρέπει επίσης να είναι δυνατή η απευθείας επικοινωνία με τους Ganzi μέσω μιας μικρής συσκευής, επομένως θα δοθεί έμφαση στην αντίστροφη μηχανική των τεχνολογιών τους, οι οποίες αναμένεται να συμβάλουν στην επίτευξη σημαντικών εξελίξεων στον τομέα της ενέργειας σύντηξης.
Οι μυημένοι ανακοινώνουν ότι υπάρχουν πολλοί εξωγήινοι πολιτισμοί εκεί έξω, οι Ganzi δεν ταξιδεύουν με γραμμικό τρόπο μέσα στο διάστημα, όπως εξακολουθούν να φαντάζονται οι ειδικοί μας στο διάστημα, αλλά σπάνε αυτούς τους περιορισμούς στην εμβέλεια με το να μην ταξιδεύουν μέσω συμβατικού χωροχρόνου. Έρχονται μέσα από ρωγμές στον ιστό του χωροχρόνου που επιτρέπουν μια εναλλακτική μέθοδο ταξιδιού. Οι Ganzi δεν είναι πρόθυμοι να μοιραστούν εθελοντικά την τεχνολογία τους μαζί μας. Η τεχνολογία που οι γήινες κυβερνήσεις έχουν διασώσει και κατέχουν σήμερα αποτελείται από γήινα συστατικά που κατασκευάζονται με τρόπους που οι άνθρωποι δεν είναι ικανοί να κάνουν. Αυτά τα μετα-υλικά δημιουργούνται από άγνωστες διαδικασίες και λειτουργούν με τρομακτική ή παραφυσική φυσική. Οι εξωγήινοι δεν μας λένε πώς λειτουργεί. Ως αποτέλεσμα, πολλές προσπάθειες αντίστροφης μηχανικής της τεχνολογίας και των πλοίων τους απέτυχαν. Τα εξωγήινα όντα δεν μας επιτρέπουν να αναστρέψουμε την τεχνολογία που δεν μπορεί να αναπτυχθεί από τους ίδιους τους ανθρώπους τους επόμενους αιώνες. Η εξερεύνηση εξωγήινων τεχνολογιών, η οποία μας επιτρέπει να κάνουμε άλμα προς τα εμπρός κατά αρκετές εκατοντάδες χρόνια, προφανώς δεν αποτελεί πρόβλημα για τους επισκέπτες.
Ο David Grusch έχει κάνει νέες δηλώσεις σχετικά με την ανάκτηση υλικών UFO όταν εμφανίστηκε πρόσφατα στο δημοφιλές talk show του Joe Rogan. Με την ευκαιρία αυτή, ανακοίνωσε ότι τα πιο σημαντικά έθνη του κόσμου εμπλέκονται σε μια μυστική κούρσα εξοπλισμών που περιλαμβάνει την ανάκτηση των συντριμμιών των UFO. Ο Grusch εξηγεί ότι αυτή η αναζήτηση εξωγήινης τεχνολογίας συνεχίζεται από το 1933. Στη βόρεια Ιταλία, ένας ιπτάμενος δίσκος συνετρίβη φέτος και η κυβέρνηση της Ιταλίας υποψιάστηκε αρχικά ότι θα μπορούσε να είναι μια γερμανική μυστική εξέλιξη με τη μορφή ενός θαυματουργού όπλου. Ο David Grusch είπε στον Joe Rogan: «Οι Ιταλοί ήταν τόσο μπερδεμένοι που κάλεσαν τους Γερμανούς και ρώτησαν: Είναι αυτό ένα από τα θαυματουργά όπλα σας; Τι στο διάολο μόλις συνετρίβη στη βόρεια Ιταλία; Ο Μουσολίνι ζήτησε από τους Γερμανούς να κατέβουν και φυσικά οι Γερμανοί είπαν: Αυτός δεν είναι ένας από εμάς, αλλά ας το δούμε μαζί». Σύντομα θα είστε σε θέση να διαβάσετε ολόκληρη την ιστορία αυτής της διάσωσης στο νέο μου βιβλίο "UFO and the Ringmakers of Saturn". „UFOs und die Ringmacher des Saturn

Οι Ganzi μας θεωρούν οπισθοδρομικούς και δεν αξίζει να αντιγράψουμε την προηγμένη τεχνολογία τους, γιατί χωρίς τον έλεγχό τους, αυτή η τεχνολογία θα ήταν σε θέση να καταστρέψει κυριολεκτικά ολόκληρο τον πλανήτη, επειδή δεν θα ξέραμε τι να κάνουμε με αυτήν. Το πρόβλημα είναι ότι οι Ganzi δεν είναι εκατοντάδες, αλλά εκατομμύρια χρόνια μπροστά μας στην ανάπτυξή τους.
Έχουν ανακοινώσει στις κυβερνήσεις ότι αν εφαρμόζαμε την τεχνολογία τους χωρίς την απαραίτητη γνώση για το πώς να χειριστούμε τα μετα-υλικά, θα σταματούσαμε να υπάρχουμε. Είναι επίσης εντελώς αδύνατο να κάνουμε κάτι τέτοιο, επειδή δεν μπορούμε να τοποθετήσουμε αυτά τα υλικά στην τρέχουσα διαμόρφωση της γνωστής φυσικής και στον τεχνολογικό μας τομέα. Αυτό σημαίνει ότι στα μάτια των Ganzi, το στάδιο ανάπτυξής μας δεν αντιστοιχεί καν σε αυτό των πρωτευόντων. Σε τεχνολογικό επίπεδο, είμαστε πολύ λιγότεροι από αυτό σε σύγκριση. Εξακολουθούμε να γνωρίζουμε πολύ λίγα για τους ωκεανούς μας και το μεγαλύτερο μέρος του θαλάσσιου πυθμένα παραμένει ανεξερεύνητο. Αυτά τα όντα βρίσκονται εκεί εδώ και χιλιάδες χρόνια, πραγματοποιώντας τις επιχειρήσεις τους στον κόσμο μας.


Επομένως, δεν πρέπει να θεωρούνται φιλικοί, αλλά ούτε πρέπει απαραίτητα να θεωρούνται εχθρικοί, εφόσον δεν παρεμβαίνουμε στις υποθέσεις τους. Το μόνο που γνωρίζουν οι κυβερνήσεις είναι ότι ο πλανήτης Γη είναι ένα είδος «σημείου» ή «σταυροδρόμι» για αυτόν τον πολιτισμό. Οι Ganzi δεν σχεδιάζουν να αποικίσουν περαιτέρω αυτόν τον πλανήτη, αλλά έχουν μια οδηγία να μας αφήσουν ήσυχους όσο δεν στεκόμαστε εμπόδιο στους στόχους τους. Δημιουργούν μόνο τεχνολογίες στον πλανήτη μας που χρησιμοποιούνται στους ωκεανούς μας και στην ατμόσφαιρα και δημιουργούνται από τα υπάρχοντα στοιχεία αυτού του πλανήτη, χρησιμοποιώντας τεχνολογικές μεθόδους που οι φυσικοί μας δεν μπορούν να καταλάβουν. Χειρίζονται την ύλη με έναν τρόπο που είναι εντελώς ακατανόητος για εμάς.
Το πιο σημαντικό σημείο των προσπαθειών τους, σύμφωνα με τις δημοσιευμένες πληροφορίες, αφορά την ίδια τη Γη, παίζει σημαντικό ρόλο για τους εξωγήινους, αλλά η ανθρωπότητα δεν το κάνει! Είμαστε ασήμαντοι γι' αυτούς, αλλά η γη δεν είναι. Δ Δεν θα τους ένοιαζε αν δεν ήμασταν εδώ. Δεν ανησυχούν καν για την καταστροφή του περιβάλλοντος, επειδή μπορούν να αποκαταστήσουν τον πλανήτη με τις δυνατότητές τους. Αυτό προφανώς έχει συμβεί αρκετές φορές στο παρελθόν, και υπήρξε διαμόρφωση εδάφους [εδαφομορφοποίηση] και αναδημιουργία πολλών ειδών. Αυτό που είναι βέβαιο είναι ότι δεν τους αρέσει να παίζουμε με την πυρηνική τεχνολογία με τη μορφή όπλων. Οποιαδήποτε προσπάθεια να ξεκινήσει ένας πυρηνικός πόλεμος θα αντιμετωπιστεί από αυτές τις δυνάμεις με ένα συνολικό και πλήρες «κλείσιμο της ανθρώπινης κοινωνίας» σε αυτόν τον πλανήτη. Μας έχουν προειδοποιήσει να μην καταστρέψουμε την επιφάνεια της γης, γιατί τότε θα πάψουμε να υπάρχουμε. Δεν ξέρουμε τι κάνουν εδώ στη γη, αλλά το κάνουν εδώ και πολύ καιρό.
Αυτό που είναι ενδιαφέρον είναι η πληροφορία ότι οι ανιχνευτές τους και μερικές φορές ακόμη και τα επανδρωμένα πλοία που κατασκευάζουν εδώ συντρίβονται, τα οποία είναι τεχνολογικά αρκετές εκατοντάδες χρόνια μπροστά μας. Δεν είναι σε θέση να χρησιμοποιήσουν τεχνολογίες σε αυτόν τον πλανήτη που είναι δυνατές περισσότερο από μερικές εκατοντάδες χρόνια μακριά στο πιθανό τεχνολογικό μας χρονοδιάγραμμα. Ο θάνατος δεν έχει νόημα για τους Ganzi, γνωρίζουν ότι η συνείδησή τους διαρκεί περισσότερο και επομένως τα βιολογικά σώματα δεν είναι τόσο σημαντικά γι 'αυτούς. Μπορούν να χειραγωγήσουν το DNA για να παρατείνουν ενδεχομένως τη διάρκεια ζωής τους επ 'αόριστον, θεραπεύουν ή αποφεύγουν τυχόν ασθένειες και είναι σε θέση να μεταφέρουν τη συνείδησή τους από το ένα βιολογικό σώμα στο άλλο. Μπορεί να υποτεθεί ότι μπορούν να κάνουν το ίδιο με τους ανθρώπους, γι 'αυτό υπάρχουν δηλώσεις από πληροφοριοδότες ότι θεωρούν εμάς τους ανθρώπους ως «δοχεία για ψυχές». Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πειραματίζονται μαζί μας και οι κυβερνήσεις και οι επιστήμονες δεν ξέρουν ακριβώς γιατί. Υπάρχουν διάφορες θεωρίες γι 'αυτό, και φαίνεται ότι οι επισκέπτες χρησιμοποιούν ορισμένους ανθρώπους για άγνωστους σκοπούς. Είμαστε ασήμαντοι στα μάτια τους και δεν έχουμε μεγαλύτερη σημασία επειδή ο πλανήτης Γη δεν μας ανήκει!