Πέμπτη 25 Μαΐου 2023

Πλάνα από «UFO» πάνω από τη στρατιωτική βάση των ΗΠΑ

24 Μαΐου 2023 
Πλάνα από «UFO» πάνω από τη στρατιωτική βάση των ΗΠΑ
Σύμφωνα με πληροφορίες, το αντικείμενο αιωρούνταν για περίπου 10 λεπτά πριν εξαφανιστεί

Ένα μυστηριώδες αντικείμενο εντοπίστηκε πάνω από τη βάση του Σώματος Πεζοναυτών των ΗΠΑ στο Camp Wilson στο Tweentynine Palms, Καλιφόρνια, Απρίλιος 2021. 

Οι Αμερικανοί οικοδεσπότες του podcast Jeremy Corbell και George Knapp έλαβαν βίντεο κλιπ και μια ακίνητη εικόνα που υποτίθεται ότι δείχνει ένα τεράστιο αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενο αντικείμενο (UFO) που αιωρούνταν πάνω από μια στρατιωτική βάση στην Καλιφόρνια τον Απρίλιο του 2021 πριν εξαφανιστεί γρήγορα από τα μάτια των 50 πεζοναυτών που φέρεται να παρακολούθησαν το περιστατικό.
Το αντικείμενο ήταν μαύρο και τριγωνικό και είχε πέντε κόκκινα φώτα κατά μήκος των άκρων του, σύμφωνα με το επεισόδιο της Τρίτης στο podcast «Weaponized». Αιωρήθηκε για περίπου 10 λεπτά πάνω από το Camp Wilson, τη μεγαλύτερη στον κόσμο βάση εκπαίδευσης του Σώματος Πεζοναυτών των ΗΠΑ, και στη συνέχεια εξαφανίστηκε χωρίς ίχνος αφού τα στρατεύματα άρχισαν να εκτοξεύουν φωτοβολίδες στον ουρανό για να φωτίσουν το υποτιθέμενο σκάφος.

Οι πεζοναύτες «μπερδεύτηκαν» από το UFO, το οποίο «εμφανίστηκε από το πουθενά», είπε ένας από τους μάρτυρες στον Corbell. «Με τη φωτογραφία που τράβηξα με ένα μαύρο τριγωνικό σχήμα κάτω από τα φώτα, σίγουρα δεν πρόκειται για κάποιο είδος φωτοβολίδας ή γύρους φωτισμού», πρόσθεσε.

Μάρτυρες προσδιόρισαν το μέγεθος του UFO γύρω στο άνοιγμα των φτερών ενός βομβαρδιστή stealth, ή στο μισό μήκος ενός γηπέδου ποδοσφαίρου. Οι πεζοναύτες είπαν ότι λίγο μετά την εξαφάνιση του αντικειμένου, δεκάδες στρατιωτικά φορτηγά και ελικόπτερα έσπευσαν στην περιοχή. Τα ελικόπτερα έκαναν κύκλους στην ορεινή ερημική περιοχή γύρω από τη βάση για αρκετές ώρες μετά την παρατήρηση. Το Camp Wilson βρίσκεται περίπου 150 μίλια ανατολικά του Λος Άντζελες, κοντά στο Twentynine Palms, στην Καλιφόρνια.
Ένας από τους μάρτυρες υπέθεσε ότι η κυβέρνηση έψαχνε για το UFO μετά την εξαφάνισή του. «Απλώς προσπαθώ να καταλάβω τι διάολο ήταν», είπε στον Κόρμπελ. «Δεν έχω ξαναδεί κάτι παρόμοιο». Πρόσθεσε ότι αφού οι γύροι φωτισμού ανέβηκαν πάνω από το UFO, «απλώς εξαφανίστηκε, σαν να μαύρισε η ευθεία, και μετά τα ελικόπτερα άρχισαν να τραβούν ένα** προς το μέρος του».

Ο Κόρμπελ είπε στη βρετανική εφημερίδα Daily Mail ότι το περιστατικό δεν είχε αναφερθεί στο γραφείο ερευνών UFO της κυβέρνησης των ΗΠΑ. «Εάν το κοινό θέλει να καταλάβει περισσότερα για αυτή τη συνάντηση UAP (μη αναγνωρισμένα ανώμαλα φαινόμενα), θα χρειαστεί να ενθαρρύνουμε τους εκπροσώπους μας να κάνουν ερωτήσεις και να πιέσουν για απαντήσεις».

Οι κυβερνητικές υπηρεσίες των ΗΠΑ κατέγραψαν αυξημένες εμφανίσεις UFO μεταξύ 2021 και 2022, ανέφερε το Πεντάγωνο τον Ιανουάριο στην ετήσια έκθεσή του UAP. Το Γραφείο του Διευθυντή Εθνικής Πληροφοριών των ΗΠΑ (ODNI) συνέταξε εκθέσεις για 144 τέτοιες θεάσεις σε μια περίοδο 17 ετών που έληξε τον Μάρτιο του 2021. Μόνο τους επόμενους 17 μήνες, υπήρξαν 366 πρόσφατα αναφερθέντα περιστατικά, υπερδιπλάσια από τα 17 χρόνια σύνολο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: