Τρίτη 30 Μαΐου 2023

Γκάρι Νόλαν: οι εξωγήινοι ζουν ανάμεσά μας. Κιβωτός της Διαθήκης: Τι σχέση έχουν η Έσω Γη και οι Ανουννάκι με τα federal states?


Ο καθηγητής του Στάνφορντ Γκάρι Νόλαν λέει ότι οι εξωγήινοι είναι «100%» ανάμεσά μας
Ένας καθηγητής του Πανεπιστημίου του Στάνφορντ και εξέχων ουφολόγος λέει ότι πιστεύει «100%» ότι οι εξωγήινοι όχι μόνο έχουν επισκεφθεί τη Γη, αλλά «είναι εδώ για μεγάλο χρονικό διάστημα» και μπορεί ακόμη και να βρίσκονται στον πλανήτη σήμερα.
Ο Δρ Garry Nolan, καθηγητής παθολογίας στην Ιατρική Σχολή του Στάνφορντ, έκανε τον εκπληκτικό ισχυρισμό την περασμένη εβδομάδα κατά τη διάρκεια του συνεδρίου Salt iConnections στο Μανχάταν σε μια συνεδρία με τίτλο «Το Πεντάγωνο, η εξωγήινη νοημοσύνη και τα κατεστραμένα UFO».
Ο προυσιαστής- οικοδεσπότης Alex Klokus ρώτησε τον Nolan αν πίστευε ότι εξωγήινη ζωή είχε επισκεφθεί τη Γη και ο καθηγητής απάντησε: «Νομίζω ότι μπορείτε να πάτε ένα βήμα παραπέρα - δεν ήταν μόνο επίσκεψη, ήταν εδώ για πολύ καιρό και είναι ακόμα εδώ».
«Ξέρετε, οι άνθρωποι μιλούν για το 'Ουάου! Σήμα» σε αναζήτηση εξωγήινης νοημοσύνης. Το "Ουάου!" Το σήμα είναι ότι οι άνθρωποι το βλέπουν σχεδόν τακτικά, αυτή είναι η επικοινωνία που υπάρχει ήδη», δήλωσε ο Nolan.
Το " Ουάου! " Σήμα " αναφέρεται σε μια έκρηξη ραδιοκυμάτων που καταγράφηκαν από το διάστημα το 1977. Το σήμα ήταν 30 φορές ισχυρότερο από την τυπική ακτινοβολία υποβάθρου, οδηγώντας ορισμένους αστρονόμους να πιστεύουν ότι θα μπορούσε να προέρχεται από εξωγήινους που αναζητούν άλλα σημάδια ζωής.
Οι επιστήμονες έχουν πει από τότε ότι ο ήχος θα μπορούσε να προέρχεται φυσικά από ένα ζευγάρι κομητών.
Ο Klokus σημείωσε ότι η δήλωση του Nolan σχετικά με την εξωγήινη ζωή ήταν «δύσκολο να γίνει πιστευτή» για πολλούς και του ζήτησε να αποδώσει μια πιθανότητα στους ισχυρισμούς του.
„Εκατό τοις εκατό», είπε ο Νόλαν. «Και αυτή δεν είναι μόνο η γνώμη μου. Ο νόμος περί εξουσιοδότησης της εθνικής άμυνας ψηφίστηκε πέρυσι και υπογράφηκε σε νόμο από τον [πρόεδρο] Μπάιντεν τον Δεκέμβριο. Τριάντα σελίδες του αφορούν την ίδρυση γραφείου για αγνώστου ταυτότητας εναέρια φαινόμενα».
Σύμφωνα με τον Nolan, το All-domain Anomaly Resolution Office (AARO) αποτελείται από περίπου 25 υπαλλήλους των οποίων η δουλειά είναι να «συλλέγουν τις πληροφορίες από ολόκληρο το Υπουργείο Άμυνας και πληροφοριών των ΗΠΑ και να τις συγκεντρώνουν σε μια ενοποιημένη μορφή και να τις καθιστούν διαθέσιμες στο Κογκρέσο για πρώτη φορά».
Ένα πρόγραμμα πληροφοριοδοτών έχει επίσης δημιουργηθεί για να επιτρέψει στους ανθρώπους να επικοινωνούν με το Κογκρέσο και να μοιράζονται πληροφορίες σε διαβαθμισμένες υποθέσεις.
«Το τελευταίο περιστατικό καταγγελίας συνέβη μόλις το περασμένο Σαββατοκύριακο και έχει προκαλέσει μεγάλη φωλιά σφήκας στην Ουάσινγκτον», δήλωσε ο καθηγητής.
Όταν ρωτήθηκε ποια ήταν τα πιο πειστικά στοιχεία για να υποστηρίξει τον ισχυρισμό του ότι υπάρχει εξωγήινη ζωή στη Γη, ο Nolan είπε: «Απλά πρέπει να δούμε τι κάνει σήμερα η κυβέρνησή σας γι 'αυτό».
Σύμφωνα με τον Nolan, δώδεκα γερουσιαστές των ΗΠΑ από όλα τα υπόβαθρα και τις θρησκείες υπέγραψαν τη δήλωση και απαίτησαν περισσότερες πληροφορίες.
«Σε τι βασίζουν τη γνώμη τους; Βασίζουν τη γνώμη τους στους δεκάδες ανθρώπους που έχουν εμφανιστεί με τον ένα ή τον άλλο τρόπο και έχουν μιλήσει μαζί τους σε μυστικές ρυθμίσεις».μυστικά περιβάλλοντα
Ένα καλό παράδειγμα εξωγήινων που ήδη φτάνουν και μας επισκέπτονται είναι οι περίφημες θεάσεις UFO που καταγράφηκαν από τον Yalcin Yalman, νυχτοφύλακα στην Τουρκία.
Η πρώτη παρατήρηση ξεκίνησε το 2007 και συνέβη ξανά μεταξύ Μαΐου και Σεπτεμβρίου 2008, κυρίως κάτω από σκοτεινό ουρανό (μεταξύ 8:00 μ.μ. και 5:00 π.μ.), αλλά τα βίντεο δεν ήταν αρκετά σαφή για να ανιχνεύσουν τους εξωγήινους κατοίκους, αλλά το 2009 ο Yalcin κατάφερε να κινηματογραφήσει αυτές τις πολύ πιο καθαρές εικόνες όταν η παρατήρηση πραγματοποιήθηκε ξανά πάνω από τη Θάλασσα του Μαρμαρά κοντά στην Κωνσταντινούπολη.
Οι βιντεοκασέτες αναλύθηκαν σε βάθος από το "TÜBİTAK" - το Ερευνητικό Σώμα Επιστήμης και Τεχνολογίας της Τουρκίας, το Sirius Space Sciences Center του Πανεπιστημίου της Κωνσταντινούπολης - Τμήμα Επιστημών Αστρονομίας, το Εθνικό Αστεροσκοπείο Tulitaks και τον Δρ Roger Leir και όλοι κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι οι θεάσεις UFO στην Τουρκία είναι πραγματικές και τα πλάνα UFO δείχνουν σαφώς εξωγήινους επιβαίνοντες.
πηγή  29-5-23
https://anti-matrix.com/2023/05/29/stanford-professor-garry-nolan-sagt-dass-ausserirdische-zu-100-unter-uns-leben-video/

 ====================


Τι σχέση έχουν η Έσω Γη και οι Ανουννάκι με τα federal states?

Μετά τη βύθιση της Ατλαντίδας και τον Μεγάλο Κατακλυσμό το 9558 π.Χ. και την επακόλουθη καραντίνα της Γης το 9540 π.Χ.,

[Το 9558 π.Χ. οι Annunaki διεξάγουν πόλεμο για την ανθρωπότητα, οργανώνονται για την One World Order Takeover, Luciferian Covenant on the Earth.
Αυτό αναφέρεται επίσης ως η εξέγερση του Εωσφόρου
Αιτία της Λουσιφεριανής Εξέγερσης
Κατά το τέλος της 2ης σποράς, οι Annunaki άρχισαν να αναπαράγονται με Ανθρώπους και δημιουργήθηκε μια φυλή που ονομάζεται NEPHILIM . Αυτό δεν συμφωνήθηκε για να παραβιαστεί γενετικά η ανθρώπινη φυλή και οι Ελοχίμ δεν θα άφηναν αυτή τη φυλή να περπατήσει ή να βρίσκεται στη Γη. Αυτό δημιούργησε μια σύγκρουση και ένας άλλος πόλεμος ξέσπασε
Αυτές οι ομάδες μπαίνουν στην κύρια Αστρική Πύλη της Αιγύπτου και αναγκάζουν παλμούς EMF στον πυρήνα της γης και στα κρυστάλλινα σπήλαια για να καταστρέψουν τις Πύλες του τόξου και να καταστρέψουν κάθε πρόσβαση επικοινωνίας πέρα από τα επτά ηλιακά αεροπλάνα, τα οποία τώρα έλεγχαν μέσω της Αστρικής Πύλης της Αιγύπτου στη Γκίζα, τις Γραμμές Ley του το δίκτυο Sphinx και GWL μέσω του φράχτη συχνότητας NET .
Αυτός ο παλμός EMF ανάγκασε μια έκρηξη τόσο ισχυρή στον πυρήνα της γης που μετακίνησε τον πυθμένα του ωκεανού και τις τεκτονικές πλάκες σε όλη τη γήινη υδρόγειο.]

[[ Οι Anunnaki βάζουν επίσης αποτελεσματικά τη Γη σε καραντίνα χτίζοντας ένα ηλεκτρονικό πλέγμα γύρω της, μια κατάσταση που συνεχίζεται μέχρι σήμερα.
9540 π.Χ. μετά τον κατακλυσμό, η συνομοσπονδία RA + Elohim + άλλοι άλλαξαν το μορφικό πεδίο της γης δημιουργώντας έναν φράκτη φυσικής συχνότητας που δεν επέτρεπε στο 4D να συνδεθεί στο 3D. Επίσης όλες οι διαστρικές πύλες απενεργοποιήθηκαν. Όλοι οι ET τέθηκαν σε αδιέξοδο, χωρίς παρεμβολές και η γη τέθηκε σε καραντίνα.
Τα μυστικά της Amenti Ashayana Deane
τα μυστικά του εξελικτικού πεπρωμένου της ανθρωπότητας που έχουν κρυφτεί μέσα στις αρχαίες, παραδοσιακές και ιερές μυστικές και θρησκευτικές διδασκαλίες μας της Νέας Εποχής.]]

τα Staff and Stick" τα δύο αντικείμενα της Αψίδας της Διαθήκης, που ονομάζεται επίσης Γέφυρα της Πύλης  [ή Αψίδα του Συμφώνου του Παλαϊδόρ -Palaidor, γνωστή και ως τόξο της διαθήκης- Arc of the Covenant  ] παρέμειναν στη Γη για κάποιο χρονικό διάστημα για την ανοικοδόμηση των πολιτισμών και στη συνέχεια μεταφέρθηκαν στην Έσω Γη.
(Σύμφωνο του Palaidor, μια συμφωνία μεταξύ των Palaidorians - που αποτελείται από πολλές φυλές - για να βοηθήσουν τους ανθρώπους).
Η βασιλική γενεαλογία της γενεαλογίας των Maji Grail των 12 φυλών που ζούσαν στη Γη ήταν πολύ απομονωμένη και υπέφερε από τις πολλές επιθέσεις των διαφόρων φυλετικών γενεαλογιών των Ανουννάκι. Είχαν παραμείνει στην επιφάνεια της Γης μετά την έναρξη της καραντίνας, προκειμένου να προστατεύσουν τις πλανητικές ασπίδες της Γης από τις επιθέσεις των έκπτωτων αγγέλων.

[Maji Grail King
Οι γραμμές Indigo αναφέρονται ως Γραμμές Δισκοπότηρου Maji μέσω των αρχικών 12 Φυλών που δημιουργήθηκαν ως μέρος του σχεδίου που έγινε το Σύμφωνο του Paliador για τη διάσωση των χαμένων Ψυχών της Τάρα , κάτι που θα γινόταν ευκολότερο κατά τη διάρκεια του Κύκλου Ανάληψης .
Οι Indigo Races αναφέρονται σε ψυχές με ενεργοποιημένη την 6η διαστατική ζώνη συχνοτήτων της συνείδησης που είναι το 6ο Τσάκρα και το σύμπλεγμα του εγκεφάλου του.]
[[ Η έρευνα στο «Genesis of the Grail Kings» φέρνει στο επίκεντρο τη γενεαλογία αυτών των αρχαίων Βασιλικών Οίκων που μυθολογικά απεικονίζονται στην ιστορία των Σουμερίων/Ασσυρίων ως «Δράκος»: «Ερπετός» (φίδι/κροκόδειλος). και «ψάρια/δελφίνια» θεοί και θεές της ιστορίας της Γης .]]

Έτσι, ο Μαχαράτζι Αζουρίτης Eieyani του Σείριου Β ανέκτησε τα αντικείμενα «Προσωπικό και Ραβδί» φορτισμένα με μορφογενετική ενέργεια από την εσωτερική γη, τα έβαλε σε ένα χρυσό κουτί, που είχε φτιαχτεί ειδικά στον Σείριο Β για αυτό το σκοπό και κράτησε μακριά την υψηλή ακτινοβολία αυτών των αντικειμένων. , και παρέδωσε αυτό το "Χρυσό Κουτί του Τόξου της Διαθήκης" στη Γενεαλογία των Βασιλέων Maji Grail για να τους επιτρέψει, μέσω της χρήσης αυτών των αντικειμένων, να έχουν ανοιχτή επαφή με τα μέλη της φυλής τους της εσωτερικής γης μέσω του συστήματος πύλης της Γης.

[[ οι Μαχαράτζι του Sirius B [Maharaji Sirius B Azurite families]
Maharaji Sirius B Azurite families [guardian gatekeepers for the portal of the entry of the Indigo lines]
Some of these branches from Sirius B also went on to Tara and were members of the Azurite Templar teams, protecting the Stargates and performing missions as Guardian Gridkeepers. They serve the Emerald Covenant.]]

Η γραμμή Maji Grail ονόμασε αυτό το χρυσό κουτί της Arc of Covenant Αψίδας της Διαθήκης «Χρυσή Κιβωτό της Διαθήκης» για συντομία.

Το "Stecken" (ράβδος της Κιβωτού)  είναι ένα όργανο σε σχήμα αιγυπτιακού Ankh και αντιπροσωπεύει το μοτίβο του πορτοκαλί-κόκκινου στάσιμου κύματος στον πυρήνα της Γης της 2ης διάστασης.

Η πορτοκαλί-κόκκινη φλόγα αποτελείται από τις συχνότητες των διαστάσεων 1, 2 και 3. Το βύσμα περιέχει μια μικρή ποσότητα ενέργειας από το μορφογενετικό πεδίο της πορτοκαλοκόκκινης φλόγας της 2ης διάστασης του πυρήνα της Γης.

Το "Stab" ή  Staff,  είναι επίσης ένα όργανο με τη μορφή του αιγυπτιακού ankh και περιέχει μια μικροσκοπική ποσότητα του μορφογενετικού πεδίου της μπλε φλόγας που δημιουργείται από τα μοτίβα συχνότητας του πλανητικού πυρήνα της Τάρα των διαστάσεων 4, 5 και 6, τα οποία επιτρέπουν στα μορφογενετικά πεδία της Τάρα να συγχωνευθούν με τη βιολετί-πορφυρή και ωχρή χρυσή φλόγα του διπλού της, στον πυρήνα της Γαίας, που είναι

Η Γαία, με τη σειρά της, επιτρέπει τη σύνδεση με τη φλόγα λευκού χρυσού του μεταγαλαξιακού πυρήνα ή του καρδιακού κέντρου. Η μπλε φλόγα του Amenti είναι γνωστή ως το "Staff of Amenti".

[Η Μπλε Φλόγα ονομάστηκε Staff of Amenti και είναι το κλειδί για την εξέλιξη και την επιστροφή του ανθρώπου στην Tara. Ονομάστηκε Pearly Gates of Heaven.
έχουμε επτά πύλες από τον πυρήνα της Γης μέχρι την Τάρα
Η ομαδική συνείδηση των Παλαιδωριανών, τώρα η Σφαίρα του Amenti στον πυρήνα της Γης, που περιελάμβανε τους Ur-Tarranates (προηγουμένως τη Φυλή των Κύριων Φύλων, τους Τουρανευσιάμ), χωρίστηκε σε πέντε μικρότερες ομάδες ή σφαίρες, που αντιστοιχούσαν και περιλάμβαναν το εύρος των χαμένων ψυχών στο γενετικές κατηγορίες που δηλώνονται με το χρώμα του δέρματος: καφέ, κόκκινο, λευκό, κίτρινο και μαύρο. Αυτές ήταν γνωστές ως οι πέντε φυλές Cloister. Η συνείδησή τους, ωστόσο, ενσαρκώθηκε στην πλευρά της Γης κατά των σωματιδίων, δημιουργώντας φυλές με αυτά τα κατάλληλα χαρακτηριστικά, στις οποίες μερικές από τις χαμένες ψυχές μπορούσαν να συνδυάσουν και να συνδέσουν τη συνείδησή τους για μια εξέλιξη πίσω στην Τάρα.]

Οι χρωματιστές φλόγες είναι ζώνες συχνοτήτων από τις οποίες κατασκευάζονται τα μορφογενετικά πεδία των πλανητικών πυρήνων. Τα χρώματα αντιπροσωπεύουν το φάσμα του φωτός και το φως επιτρέπει την εκδήλωση διαστάσεων ηλεκτροτονικών μοτίβων συχνότητας.

Έτσι, το Staff της μπλε φλόγας του Amenti αντιπροσωπεύει το κλειδί για την εξέλιξη της γης και της ανθρώπινης αγάπης. Είναι ένα από τα κλειδιά στο ηλιακό μας σύστημα. Το Staff του Amenti είναι το κλειδί για την πύλη στο μορφογενετικό πεδίο της Tara, είτε το Staff κρατιέται στον πυρήνα της Tara είτε στο amentisphere στον πυρήνα της γης, αντιπροσωπεύει το κλειδί για την πύλη όπου οδηγεί το amentisphere.

Έτσι, ο άνθρωπος πρέπει να περάσει μέσα από τη μπλε φλόγα αν θέλει να μεταμορφωθεί φυσικά και να εμφανιστεί στην Τάρα.
Η μπλε φλόγα του amentisphere αποτελείται από τα πρότυπα συχνότητας του μορφογενετικού πεδίου της μπλε φλόγας του πλανητικού πυρήνα της Tara.

Σε μεταγενέστερες αιγυπτιακές σχολές μυστηρίου, η πύλη της μπλε φλόγας στο amentisphere έγινε γνωστή ως «Πύλες από Ελεφαντόδοντο» ή «Μαργαριταρένιες Πύλες του Ουρανού». Pearly Gates of Heaven
Μετά την καταστροφή της βύθισης της Ατλαντίδας, πολλές γενεαλογίες του Εωσφόρου και του Ιεχωβά Ανουννάκι και Δρακόνεν Ανουννάκι είχαν παραμείνει στη Γη, αναμεμειγμένες με τις ανθρώπινες φυλές. Οι απόγονοί τους των υβριδίων Illuminati ήταν πολύ έξυπνοι  και τόσο επιθετικοί όσο οι πρόγονοί τους. Υπέταξαν πολλούς λαούς και έγιναν βασιλιάδες πάνω στους ανθρώπινους λαούς.
Όταν οι έκπτωτοι άγγελοι της γενεαλογίας των Ανουννάκι έμαθαν από τους Αννου-Μελχισεδέκ ότι τα δύο αντικείμενα, το ραβδί και το ραβδί, ήταν πίσω στη γη, πήγαν να αναζητήσουν αυτά τα αντικείμενα του τόξου της Διαθήκης για να βρουν αυτόν τον πολύτιμο θησαυρό
να φέρουν τα υπάρχοντά τους.
8900 χρόνια π.Χ., οι γενεαλογίες των Anunnaki και τα υβρίδια τους Illuminati κατέλαβαν μεγάλες περιοχές γύρω από την Ουρ, οι οποίες κατοικούνταν από τη 10η φυλή της αγγελικής ανθρώπινης γενεαλογίας του Δισκοπότηρου (την περιοχή του σημερινού Ιράν και του Ιράκ) επειδή υποψιάζονταν το ιερό της Κιβωτού της Διαθήκης εκεί. Μοίρασαν αυτά τα κατακτημένα εδάφη μεταξύ τους:

Η αρχαία Σουμερία ήταν η επικράτεια των γενεαλογιών Samjase-LuciferAnunnaki, οι οποίοι αυτοανακηρύχθηκαν βασιλιάδες των Σουμερίων Larsa και κυβέρνησαν τη 10η φυλή της αγγελικής ανθρώπινης γενεαλογίας Grail στη Σουμερία.
Οι Ιεχωβά-Ανουννάκι των δίποδων δελφινιών και οι Hibiru-Drakonen-Anunnaki-Illuminati ήταν οι αρχαίοι βασιλιάδες της Ατλάντειας Χάσα: Οι Ιεχωβά Ανουννάκι ίδρυσαν το βασίλειο των Υκσώς στην Εγγύς Ανατολή μετά την πτώση της Ατλαντίδας και στέφθηκαν ακόμη και στους βασιλιάδες των Υκσώς.
Τα υβρίδια Δρακόντων-Ανουννάκι διεύρυναν τη βαβυλωνιακή αυτοκρατορία τους και παρείχαν στους Βαβυλώνιους βασιλιάδες.
Οι Thoth-Enki-Zephelium-Anunnaki ίδρυσαν την Ακκαδική Αυτοκρατορία της Αδελφότητας των Φιδιών και έγιναν οι Ακκαδιοί βασιλιάδες της Αδελφότητας των Φιδιών.
Στην Αγγλία, την Αμερική και πολλές ασιατικές χώρες, οι Ανουννάκι έπαιζαν επίσης το ίδιο παιχνίδι εξουσίας και αναζητούσαν το ιερό της Κιβωτού της Διαθήκης με τα δύο αντικείμενα.
Στη Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία των Ιώνων της 5ης φυλής στην Ιταλία, οι Omicron Dracons του Ωρίωνα οδήγησαν τις φυλές Nephedem Annu-Melchizedek-Illuminati στην πολιτική εξουσία. Εκεί, στο κέντρο των Illuminati στη Ρώμη, η ίδρυση της "Εκκλησίας της  Ρώμης».

Από τη Σουμερία ξεκίνησε η μεγάλη εισβολή των γραμμών Samjase-Lucifer-Anunnaki στην Αίγυπτο. Οι Thoth-Enki-Zephelium-Anunnaki του Nibiru εντάχθηκαν. Υπέταξαν τους βασιλείς του Όσιρι στο Δισκοπότηρο των Σερρών σε 8400 χρόνια π.Χ. Υπήρξαν επανειλημμένες προσπάθειες να ληστευτεί η Κιβωτός της Διαθήκης.
Αλλά μόλις 3470 χρόνια π.Χ. οι φυλές LuciferAnunnaki κατάφεραν να κλέψουν τη χρυσή κιβωτό της διαθήκης από τις Σέρρες. Ήθελαν να ξεκινήσουν την παγκόσμια κυριαρχία από τη Βαβυλωνία με τη ράβδο και τη ράβδο. Υπήρξε μια σφαγή στη Βαβυλώνα, πολλοί Dracon Anunnaki συνάντησαν το θάνατο δίπλα στους αγγελικούς ανθρώπους. Οι ThothEnki-Zephelium-Anunnaki κατάφεραν να συλλάβουν τα αντικείμενα και, χρησιμοποιώντας τα όργανα, δημιούργησαν διαταραχές στο κρυσταλλικό πλέγμα της Γης γύρω από την 11η αστροπύλη στο Στόουνχεντζ της Αγγλίας, μια περιοχή που οι ίδιοι είχαν κατοικήσει από την εποχή του Άτλαντα, καθώς και γύρω από τη 10η αστροπύλη στη Σουμερία. Έστησαν τα δικά τους κρυσταλλικά πλέγματα Nibiruan σε αυτά τα δύο μέρη για να εμφανίσουν τις ακολουθίες των γραμμάτων φωτιάς στις  πλανητικές ασπίδες της γης.

Αυτά τα κρυσταλλικά πλέγματα του Nibiru Anunnaki παρήγαγαν επίσης μεγαλύτερες μεταλλάξεις στο σχέδιο DNA στις ανθρώπινες φυλές, εμποδίζοντας τη φυσική ροή της Κουνταλίνι στο φυσικό σώμα των ανθρώπων, παγιδεύοντας έτσι την Κουνταλίνη στο ριζικό τσάκρα. Διαταραχές προέκυψαν στην επίφυση, τον θάλαμο, τον θύμο αδένα και τον θυρεοειδή αδένα, γεγονός που οδήγησε σε μείωση της ανθρώπινης διάρκειας ζωής και εμπόδισε αμέσως την υπερδιάστατη αντίληψη. Τα τσάκρα του

Η υπόφυση (ή το 4ο μάτι) και ο θύμος αδένας (ή το ανώτερο τσάκρα της καρδιάς) έκλεισαν, η επίφυση ατροφούσε.
Η φυλετική μνήμη χάθηκε και τα πρότυπα φυσικής γλώσσας των 12 φυλών, τα οποία βασίζονταν στις αλληλουχίες των γραμμάτων φωτιάς στο πρότυπο DNA, χάθηκαν.
ακρωτηριάστηκαν ως αποτέλεσμα (αυτή είναι η ιστορία του Πύργου της Βαβέλ στη Βίβλο).

Ο Μαχαράτζι του γαλάζιου λαού του Σείριου Β παρενέβη αμέσως και έφερε την Κιβωτό της Διαθήκης και τα όργανα της ράβδου και του ραβδιού πίσω στη βασιλική γραμμή Maji Grail Line των αιγυπτιακών Σερρών.

Μόλις το 2024 π.Χ. οι βασιλιάδες της Λάρσα μπόρεσαν να κλέψουν ξανά τη χρυσή Κιβωτό της Διαθήκης από τον Εωσφόρο Ανουννάκι της Σουμερίας και αμέσως ήθελαν να αναλάβουν ξανά την παγκόσμια κυριαρχία από τη Βαβυλώνα. Χρησιμοποίησαν τα όργανα της Κιβωτού της Διαθήκης για να καταστρέψουν τις πόλεις των Σουμερίων που βρίσκονταν γύρω από τη Νεκρά Θάλασσα, τα σημερινά εδάφη του Ισραήλ και της Ιορδανίας (Στη Βίβλο, η καταστροφή των πόλεων των Σουμερίων ορίζεται ως η καταστροφή στα Σόδομα και Γόμορρα).

Οι Σερρών φαραώ των Θουτμοσιδών ανέκτησαν τον έλεγχο της Αιγύπτου και οι φυλές της γραμμής Μάτζι Δισκοπότηρο των Σερρών κατάφεραν να καταλάβουν την Κιβωτό της Διαθήκης και ανάκτηση των οργάνων.

Από το 1670 έως το 1550 χρόνια πριν από τον Χριστό υπήρξε η μεγάλη εισβολή των Υκσώς στην Αίγυπτο από τη γραμμή του Ιεχωβά-Ανουννάκι, του οποίου η εξουσία μπορούσε να σπάσει μόνο από τον Φαραώ Άμωσι με την κατάληψη της πόλης Auaris το 1550 χρόνια π.Χ. Ο Ahmose ήταν σε θέση να

Εκδίωξη των Υκσώς από την Αίγυπτο. Αλλά υπήρξαν επανειλημμένες επιθέσεις από τους Υκσώς.
Ο Τούθμωσις Β ́ παντρεύτηκε τη θετή αδελφή του Χατσεψούτ. Όταν πέθανε ο Thutmose II, ο μοναχογιός του έγινε διάδοχος του θρόνου με ένωση με μια παλλακίδα DrakonenAnunnaki. Η Χατσεψούτ, ως βασίλισσα του Φαραώ, ανέλαβε την αντιβασιλεία γι 'αυτήν ακόμα μικρός θετός γιος.

Μόλις ένα χρόνο αργότερα, ο Tuthmosis III έκλεψε την Κιβωτό της Διαθήκης από το ναό της γραμμής Maji Grail των Σερρών της Φαραώ Βασίλισσας Χατσεψούτ και παρέδωσε την Κιβωτό της Διαθήκης στους Υκσώς με τον όρο ότι όλοι οι Υκσώς-Ιεχωβά Ανουννάκι ζούσαν ακόμα στην Αίγυπτο
Αίγυπτος.
Υπήρξε μια έξοδος των Υκσώς στα χρόνια 1459 π.Χ., η οποία τερμάτισε τις επιθέσεις. (Αυτή η ιστορία διαστρεβλώθηκε από τους Anunnaki: δεν υπήρξε ποτέ έξοδος των Εβραίων.)
Οι Υκσώς Ιεχωβά Ανουννάκι, υπό την ηγεσία του βασιλιά τους Υκσώς Μωυσή, ήθελαν να επιστρέψουν στα προγονικά τους εδάφη στην Εγγύς Ανατολή με την πρόθεση να καταλάβουν τη γη της επαγγελίας των Εβραίων καθώς επέστρεφαν στην πατρίδα τους σκοτώνοντας τον αγγελικό λαό των Εβραίων της γραμμής του Δισκοπότηρου στο Ισραήλ.
Αλλά οι Αιγύπτιοι Σέρρες της Γραμμής Μάτζι Δισκοπότηρο, που κάποτε είχαν εκδιωχθεί από τους Υκσώς και ζούσαν στην έρημο, αντιμετώπισαν τους Υκσώς στην έρημο και κατέκτησαν το
Επέστρεψε τη χρυσή Κιβωτό της Διαθήκης και την παρέδωσε στη βασίλισσα του Φαραώ Χατσεψούτ, η οποία την κράτησε ξανά στο ναό της Χατσεψούτ. Οι Σέρρες απέτρεψαν έτσι τη δολοφονία των Εβραίων και την κατάληψη της γης τους του Ισραήλ.
Όταν πέθανε η Χατσεψούτ, η Κιβωτός της Διαθήκης επέστρεψε στην Κοίλη Γη για μικρό χρονικό διάστημα. Το υβρίδιο Thutmose III έγινε Φαραώ. Ήταν ένας εξαιρετικά ικανός στρατιωτικός ηγέτης που ανέλαβε αρκετές εκστρατείες στην Εγγύς Ανατολή και διέσχισε τα σύνορα

Η Αίγυπτος είναι εξασφαλισμένη.
Μόνο κατά τη βασιλεία του Φαραώ Ακενατόν τα Staff and Stick (όργανα της κιβωτού) χρησιμοποιήθηκαν ξανά και μεταφέρθηκαν πίσω στην εσωτερική γη από τον θείο του μετά τον βίαιο θάνατό του.
Ωστόσο, πολύ σύντομα μετά, αυτός ο πολύτιμος θησαυρός κλάπηκε από τους Αννου-Μελχισεδέκ, οι οποίοι ζούσαν στην Έσω Γη και πρόσεχαν την Κιβωτό της Διαθήκης, εισβάλλοντας στον Ιεχωβά-Ανουννάκι της βασιλικής γραμμής των Υκσώς, οι οποίοι είχαν εισέλθει από μια πύλη από τη Γη Φάντασμα.
Στα 906 χρόνια πριν από τον Χριστό, ο ναός του βασιλιά Σολομώντα καταστράφηκε. Ήταν γιος του Δαβίδ, ενός βασιλιά των Υκσώς του Ιεχωβά Ανουννάκι. Ο γιος του Σολομών ήταν υβρίδιο, ο Υκσώς Ιεχωβά/Αννού Μελχισεδέκ από την πλευρά του πατέρα του και η αιγυπτιακή γενεαλογία των Σερρών Μάτζι Γκράιλ από την πλευρά της μητέρας του. Ο Σολομών ήθελε να καταστρέψει τη 2η φυλή του αγγελικού λαού των Εβραίων με τη βοήθεια των κλεμμένων αντικειμένων της Κιβωτού της Διαθήκης και  διεκδικούν τη λεγόμενη γη της επαγγελίας για τον εαυτό τους.

Οι Πλειάδειες Serres των σμαραγδένιων συμμαχικών φυλών επενέβησαν αμέσως. Ήρθαν με ένα διαστημόπλοιο και ήθελαν πραγματικά να τηλεμεταφέρουν τη Χρυσή Κιβωτό της Διαθήκης με τα δύο αντικείμενα μόνο από το ναό του Σολομώντα και να την θέσουν πίσω υπό την προστασία της βασιλικής γραμμής της γραμμής Maji Grail. Αλλά κατέστρεψαν κατά λάθος το ναό με μια φωτοακτινική δέσμη κυμάτων. Η Κιβωτός της Διαθήκης δόθηκε στη Γραμμή Maji Grail της Αδελφότητας των Εσσαίων από το 1ο  κύμα γέννησης της ριζικής φυλής των Muvarianer [Μουβαριανών] πέρασε στη μοναστική φυλή Μελχισεδέκ. Melchizedek.
Μόλις 23 χρόνια μετά Χριστόν υπήρξε άλλη μια επίθεση από τον Εωσφόρο και τον Ιεχωβά Ανουννάκι στη μυστική αποστολή της σμαραγδένιας πράσινης συμμαχίας της Γραμμής Maji Grail της Αδελφότητας των Εσσαίων, στην οποία η Κιβωτός της Διαθήκης έπεσε και πάλι στα χέρια του Ιεχωβά Ανουννάκι. Οι Εσσαίοι ήταν σε θέση να κάνουν ανακατάληψη της Κιβωτού της Διαθήκης και του Stecken από τη γραμμή Illuminati των Νώε-Αβραάμ-Μωυσή-Υκσώς της γενεαλογίας AnnuMelchizedek, αλλά το staff [Stab] παρέμεινε αγνοούμενο.
Η μυστική αποστολή της σμαραγδένιας συμμαχίας του Yeshua Melchizedek Ben Sananda έκανε τη Μαρία, τον Ιωάννη τον Βαπτιστή και μερικά μέλη της γενεαλογίας Maji Grail της Αδελφότητας των Εσσαίων να ανοίξουν την Κιβωτό της Διαθήκης με σκοπό να ωθήσουν πάνω από το Tel el Amarna από το Πέρασμα πύλης μέσω της Εσωτερικής Γης στην κοιλάδα του Pewsey στην Αγγλία, την πρώην βόρεια Lohas Atlantis. Εκεί, οι απεσταλμένοι έκρυψαν την Κιβωτό της Διαθήκης.
πηγή 28-5-23
https://anti-matrix.com/2023/05/28/was-die-innererde-und-die-anunnaki-mit-der-bundeslande-zu-tun-haben/
===================
Ο επιστήμονας είναι σίγουρος για την παρουσία εξωγήινων στη Γη
Την περασμένη εβδομάδα στο συνέδριο SALT iConnections, ο διάσημος παθολόγος Δρ. Χάρι Νόλαν σήκωσε το πέπλο της μυστικότητας και δήλωσε ότι οι εξωγήινοι όχι μόνο έχουν ήδη επισκεφτεί τη Γη, αλλά είναι ακόμα μαζί μας μέχρι σήμερα.

Ο επιστήμονας είναι σίγουρος για την παρουσία εξωγήινων στη ΓηΦωτογραφίες από ανοιχτές πηγές

Νέες ανακαλύψεις στην εξερεύνηση του διαστήματος και η εμφάνιση νέων ερωτημάτων σχετικά με την πιθανότητα ύπαρξης ζωής έξω από τη Γη μας ωθούν να βρούμε μια απάντηση σε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα φιλοσοφικά ερωτήματα - είμαστε μόνοι στο Σύμπαν ή όχι;

Ο παθολόγος Δρ Χάρι Νόλαν από το Στάνφορντ πιστεύει ότι η απάντηση είναι εδώ και καιρό στην επιφάνεια. «Είμαι 100% σίγουρος ότι εξωγήινοι έχουν ήδη επισκεφτεί τον πλανήτη μας», είπε κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης με τον οικοδεσπότη του συνεδρίου Άλεξ Κλόκους.

Τα λόγια του προκαλούν έκπληξη και θαυμασμό, αλλά ο επιστήμονας δεν σταματά εκεί.

Πιστεύει ότι αυτός ο εξωγήινος πολιτισμός είναι διανοητικά προηγμένος και χρησιμοποιεί κάποιου είδους μεσάζοντες για να αλληλεπιδράσει μαζί μας. Συγκρίνοντας αυτό το φαινόμενο με την ιστορία της συνάντησης των ιθαγενών Νοτιοαμερικανών με τους Ευρωπαίους αποικιστές, ο Nolan τονίζει ότι μπορεί να μας λείπει η πνευματική ικανότητα να κατανοήσουμε πλήρως τη φύση και τους στόχους τους.

«Έρχονται και ρωτούν ποιος από εμάς είναι αρκετά έξυπνος ώστε να αναγνωρίσει τον πραγματικό του εαυτό», είπε. «Μπορούμε να δούμε τα πράγματα όπως είναι πραγματικά μπροστά μας;»

Ο Δρ Νόλαν ανέφερε επίσης ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ επιδιώκει ενεργά την τεχνολογία αντίστροφης μηχανικής UFO . Σύμφωνα με τον ίδιο, ακόμη και ένα μικρό κομμάτι της γνώσης που αποκτήθηκε από τη μελέτη αυτών των αγνώστων ιπτάμενων αντικειμένων (UFO) μπορεί να φέρει επανάσταση στην επιστήμη και την τεχνολογία.

"Πάντα ψάχνω ευκαιρίες. Το βλέπω από τη θετική πλευρά", τόνισε.

Οι δηλώσεις του Δρ Νόλαν έχουν προκαλέσει πολλές διαμάχες στην επιστημονική κοινότητα. Ορισμένοι μελετητές θεωρούν τις θεωρίες του πολύ τολμηρές και στερούμενες επιστημονικής βάσης. Ωστόσο, παρά τον σκεπτικισμό, δεν μπορεί να αμφισβητηθεί ότι η υπόθεση της παρουσίας εξωγήινων στη Γη ανοίγει νέους ορίζοντες για έρευνα και κατανόηση της θέσης μας στο σύμπαν.

Η πιθανότητα επαφής με εξωγήινες μορφές ζωής προκαλεί ενδιαφέρον και φρίκη μας ταυτόχρονα. Αυτό ανοίγει την πόρτα σε νέες τεχνολογίες και επιστημονικές ανακαλύψεις που θα μπορούσαν να φέρουν επανάσταση στην κατανόησή μας για τον κόσμο. Εάν επιβεβαιωθεί η παρουσία εξωγήινων στη Γη, θα είναι μια ιστορική ανακάλυψη και θα προκαλέσει μια αναθεώρηση πολλών παγιωμένων ιδεών για την πραγματικότητά μας.

Ωστόσο, δεν υπάρχουν ακόμη συγκεκριμένα επιστημονικά στοιχεία που να επιβεβαιώνουν ή να διαψεύδουν τις θεωρίες του Δρ. Nolan. Ο χρόνος και η περαιτέρω έρευνα θα δείξουν πόσο κοντά είμαστε στην αποκάλυψη αυτού του μυστηρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: