Τρίτη, 27 Ιουλίου 2021

έξι παγκόσμιες τράπεζες υποστηρίζουν την καινοτόμο πλατφόρμα της SWIFT για άμεσες διασυνοριακές πληρωμές. Κβαντικό χρηματοοικονομικό σύστημα ( QFS) Η απελευθέρωση της ανθρωπότητας από το σύστημα Cabal Debt-Money;

έξι παγκόσμιες τράπεζες υποστηρίζουν  την καινοτόμο πλατφόρμα της SWIFT (Society for Worldwide Interbank Financial Telecommunication)  για άμεσες διασυνοριακές πληρωμές.

Η SWIFT είναι ένας παγκόσμιος και  κορυφαίος πάροχος ασφαλών χρηματοοικονομικών μηνυμάτων στον κόσμο.
Το δίκτυο SWIFT  συνδέει περισσότερα από 11.000 ιδρύματα και 4 δισεκατομμύρια λογαριασμούς σε 200 χώρες παγκοσμίως.
Ξεκίνησε για πρώτη φορά το 1977, 
 παραμένει ένας μη κερδοσκοπικός συνεταιρισμός, με 11.000 μέλη και διευκολύνει τις πληρωμές αξίας 1,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων την ημέρα. Αυτό το κάνει όχι μετακινώντας πραγματικά χρήματα, αλλά επιτρέποντας στις τράπεζες να αποστέλλουν μηνύματα που πιστώνουν ή χρεώνουν τους λογαριασμούς τους όταν πραγματοποιούνται πληρωμές με τρόπο παρόμοιο με ένα ηλεκτρονικό ταχυδρομικό σύστημα

Η Bank of China, η Bank of New York Mellon, η BNP Paribas, η Citi, η Deutsche Bank και η Standard Chartered επιβεβαίωσαν την προετοιμασία τους για τη νέα πλατφόρμα της SWIFT, που θα τεθεί σε λειτουργία τον Νοέμβριο του 2022, για αναβάθμιση των συστημάτων διασυνοριακών πληρωμών.

Η αύξηση των κρυπτονομισμάτων και της τεχνολογίας πίσω από αυτά, δημιουργεί ίσως την αναγκαιότητα για αυτή την κοινή πρωτοβουλία.

 Η αναδυόμενη συζήτηση σχετικά με τις δυνατότητες των ψηφιακών νομισμάτων της κεντρικής τράπεζας, όπως και η συζήτηση για το αν το bitcoin, μπορεί να λειτουργήσει ως store of value  και μέσο ανταλλαγής, μπορεί να αναδιαμορφώσει την παγκόσμια χρηματοδότηση, κρίσιμος κρίκος της οποίας είναι σήμερα το SWIFT.

https://www.swift.com/news-events/press-releases/global-banks-preparing-leverage-swifts-new-platform-international-payments-flows

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

ένα απόσπασμα  από σχετικό web find στο bewarseinsreise.net

Ο συγγραφέας, Ron Giles, γράφει για το κβαντικό χρηματοοικονομικό σύστημα Quantum Financial System (QFS)

Το Quantum Financial System (QFS) είναι μια μεγαλιθική χρηματοοικονομική δομή που δίνεται στην ανθρωπότητα από τον ουρανό. Την αποκαλώ μεγαλιθική γιατί, από μόνη της, είναι το πιο προηγμένο σύστημα υπολογιστών που μπορεί να φανταστεί κανείς. Η τεχνολογία αυτή τη στιγμή δεν έχει καμία σύγκριση στη γη.

ο ίδιος ο κβαντικός υπολογιστής (QC) λειτουργεί ως το φυσικό σώμα ενός προχωρημένου πνευματικού όντος (από την 5η διάσταση)

Η κβαντική πτυχή του υπολογιστή χρησιμοποιεί τη νοημοσύνη των πνευμάτων (της φύσης από την 5η διάσταση, που διατηρούν πνευματικές μορφές σκέψης σε φυσική μορφή) για να σχεδιάσει τον υπολογιστή με ασφάλεια.

Αυτή η προηγμένη πνευματική οντότητα ή καθαρή νοημοσύνη έχει πρόσβαση στη γνώση των ανώτερων σφαιρών και την ενσωματώνει σε πραγματικό χρόνο σε κάθε χρηματοοικονομική συναλλαγή.

Γνωρίζει ποιος είναι οποιοσδήποτε άνθρωπος ή οντότητα που ξεκινά μια προσωπική συναλλαγή μέσω του υπολογιστή. Γνωρίζει το άτομο, ξέρει τον λογαριασμό, ξέρει πόσα χρήματα υπάρχουν στον λογαριασμό και γνωρίζει όλες τις παραμέτρους του λογαριασμού που θα κάνει τη συναλλαγή. Το QC δεν μπορεί να παραβιαστεί. Η νοημοσύνη αυτού του προχωρημένου πνευματικού όντος είναι μια επέκταση της πνευματικής νοημοσύνης του Θεού ή της γνώσης που προβάλλεται στις φυσικές σφαίρες. Το QC είναι ένα παντοδύναμο λειτουργικό σύστημα που υποστηρίζει τον σκοπό του QFS.

Σε αντίθεση με τους επίγειους υπολογιστές, δεν μπορεί να παραβιαστεί, να μολυνθεί από ιούς και δεν απαιτεί εξωτερική πηγή ενέργειας.

αυτός ο κβαντικός υπολογιστής (QC) έχει αρκετή μνήμη και χωρητικότητα για να αναλάβει όλες τις λειτουργίες υπολογιστών στον κόσμο με άφθονα αποθεματικά. 

Σε κάποιο σημείο το QC θα χρησιμοποιηθεί επίσης ως το νέο Διαδίκτυο, ενώ όλοι οι άλλοι υπολογιστές θα λειτουργούν απλά ως πύλες με συνδέσεις στο QC μέσω εφαρμογών με προσωπικούς αριθμούς αναγνώρισης. Δεν θα χρειάζεται πλέον πάροχος υπηρεσιών Διαδικτύου.

Όλες οι άλλες συσκευές αποθήκευσης υπολογιστών καθίστανται παρωχημένες καθώς το QC γίνεται ο κορυφαίος υπολογιστής με παγκόσμιες εφαρμογές που μπορεί να χρησιμοποιήσει ο καθένας.

Με κάποια ανθρώπινη προσαρμογή, μπορεί να λειτουργήσει σαν αποθήκη για να υποστηρίξει συμφωνίες ανταλλαγής που μπορούν να εξαλείψουν εντελώς τα χρήματα   (σε κάποιο σημείο, όλοι θα διαπιστώσουμε ότι τα χρήματα δεν είναι πλέον απαραίτητα).

Αυτός ο κβαντικός υπολογιστής είναι επίσης έτοιμος να ενσωματωθεί σε ένα σύστημα Galactic Wide Web (GWW) που θα διευκολύνει το διαγαλαξιακό εμπόριο. Αυτό το σύστημα θα λειτουργήσει ως αλυσίδα αποθηκών σε πλανήτες που κατέχουν αγαθά για ανταλλαγή. Αυτό το καθιστά ένα γαλαξιακό Διαδίκτυο για το εμπόριο, χρησιμοποιώντας αντιβαρύτητα και διαστρικές μεταφορές ως "οχήματα εκπλήρωσης". Με αυτόν τον κβαντικό υπολογιστή ξεκινά η είσοδος μας στη γαλαξιακή κοινωνία, η οποία θα μετατρέψει τους κατοίκους της γης σε γαλαξιακούς ανθρώπους.

https://bewusstseinsreise.net/das-quanten-finanz-system-der-neuen-welt-teil-1/

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ας αφήσουμε όλα αυτά τα μαγικά πράγματα στην άκρη και να δούμε τι κάνει το QFS τα τελευταία δύο χρόνια περίπου. 

Το κβαντικό χρηματοπιστωτικό σύστημα QFS λειτουργεί παράλληλα με το σύστημα SWIFT των κεντρικών τραπεζών από το 2018. 

[το σύστημα QFS τρέχει σε έναν κβαντικό υπολογιστή, βασισμένο σε ένα δορυφόρο σε τροχιά, και προστατεύεται από προγράμματα μυστικού διαστήματος για να εξασφαλιστεί ότι δεν μπορεί να πειραχτεί. 
Σκοπός του είναι να θέσει τέρμα στη διαφθορά, και την τοκογλυφία στον τραπεζικό κόσμο. 
Μέσω του QFS, μπορούν να μεταφερθούν μόνο τα νομίσματα που υποστηρίζονται από χρυσό ή περιουσιακά στοιχεία ( δηλαδή να διαθέτουν ψηφιακό χρυσό ή πιστοποιητικό περιουσιακών στοιχείων)]

Στις 2 -8- 2020, δοκιμάστηκε από μόνο του για λειτουργικότητα. 
Κάθε τράπεζα στον κόσμο κλήθηκε για να βεβαιωθεί ότι, λειτουργεί. 

Η δοκιμαστική πορεία ήταν επιτυχής και έκτοτε το QFS τρέχει στο 80 τοις εκατό, ενώ το SWIFT μόνο στο 20%.

Μπορούμε  να καταλάβουμε γιατί πολλές διεθνείς μεταφορές δημοσιεύτηκαν ταχύτερα

το QFS ενσωματώθηκε στο σύστημα μεταφοράς SWIFT και προγραμματίστηκε έτσι ώστε κάθε μεταφορά να δρομολογείται μέσω του QFS για την καταγραφή λεπτομερειών μεταφοράς. 
Τα δεδομένα στη συνέχεια εισάγονται ξανά στο σύστημα SWIFT για να ολοκληρωθεί η μεταφορά στον καθορισμένο τραπεζικό λογαριασμό.

Με αυτήν την επιλογή εγγραφής, κάθε μεταφορά μέσω του συστήματος SWIFT και όλα τα δεδομένα καταγράφονται και αποθηκεύονται. Αυτό σημαίνει ότι κάθε φορά που μεταφέρονται χρήματα, το QFS διατηρεί αρχείο του αριθμού λογαριασμού, από πού προήλθαν τα χρήματα, ποιος τα έστειλε και πότε, καθώς και του λογαριασμού στον οποίο πήγαν.

Το QC παρακολουθεί τις τελευταίες 40 κινήσεις για κάθε αύξηση χρημάτων που πραγματοποιήθηκε σε οποιονδήποτε λογαριασμό.

 το QFS ολοκληρώθηκε και είναι ενεργό για τα τελευταία δύο χρόνια περίπου. (πως αλλιώς εξηγείται η ανακάλυψη τεράστιας ποσότητας ναρκωτικών, η αποκάλυψη δικτύων εμπορίας ανθρώπων παγκοσμίως κ.α.?)

Το QFS είναι ζωντανό και παρακολουθεί

Φανταστείτε τον πολιτικό που λαμβάνει δωροδοκία από μια χώρα και διαπιστώνει ότι, η δωροδοκία έχει μεταφερθεί σε λογαριασμό, όπου τα χρήματα κρατούνται για τις υπηρεσίες επιβολής του νόμου, για να διερευνήσουν την προέλευση των χρημάτων.
Το QFS γνωρίζει από πού προήλθαν τα χρήματα και  πού βρίσκονται.

Όταν το QFS ενεργοποιηθεί  πλήρως, δεν θα υπάρχουν πλέον χρεώσεις χρηματοοικονομικών υπηρεσιών. δεν θα υπάρχει πλέον τόκος για δάνεια, ούτε κλοπές τραπεζίτη, καθυστερήσεις στη μεταφορά χρημάτων! Θα είναι απλώς μια μεταφορά λογαριασμού σε λογαριασμό,

Θα συμβεί πραγματικά το τέλος μιας εποχής της οικονομικής χειραγώγησης των τραπεζιτών, για να βγάλουν λεφτά από τα χρήματα των άλλων. Το QFS είναι δωρεάν, ασφαλές και γρήγορο.

Θα υπάρξει μετάβαση όταν το παλιό χρηματοπιστωτικό σύστημα CB αντικατασταθεί από το νέο QFS.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Η οικονομική αυτοκρατορία των κεντρικών τραπεζών υποδουλώνει την ανθρωπότητα.

Το QFS σχεδιάστηκε για να εγκαταστήσει το νέο χρηματοοικονομικό σύστημα που θα μετατρέψει όλα τα νομίσματα του κόσμου σε νομίσματα με χρυσό.

θα έχουμε ένα σταθεροποιημένο χρηματοοικονομικό σύστημα που θα λειτουργεί διεθνώς για όλη την ανθρωπότητα.

~~~~~~~~~~~~~~~~~

Κβαντικό χρηματοοικονομικό σύστημα: Η απελευθέρωση της ανθρωπότητας από το σύστημα Cabal Debt-Money;

Την ημέρα X, το QFS θα αντικαταστήσει το τρέχον σύστημα SWIFT.

Όποιος έχει λογαριασμό Swift σε τράπεζα θα έχει αυτόματα λογαριασμό QFS.

Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν θα το παρατηρήσουν στην αρχή. 

Όταν μιλάμε για central τραπεζικές συναλλαγές  και fiat χρήματα, μιλάμε για το debt-slave σύστημα  από το οποίο όλοι θέλουμε να ξεφύγουμε. Και αυτό θα συμβεί.

Υπάρχουν επίσης αναφορές στα νέα νομίσματα. 

Containers έχουν δημιουργηθεί σε όλες τις εταιρείες εκτύπωσης και κοπής στην Ευρώπη για μήνες και φυλάσσονται όλο το 24ωρο. Φυλάσσονται στρατιωτικά.(Μερικοί φίλοι το επιβεβαιώνουν)

Κανείς δεν ξέρει πραγματικά τι θα συμβεί στο ευρώ, ή δεν υπάρχουν επιβεβαιωμένες πληροφορίες. Υποθέτω ότι το ευρώ, όπως το ECU (η Ευρωπαϊκή Λογιστική Μονάδα εκείνη τη στιγμή),  θα παραμένει απλώς ένα ψηφιακό νόμισμα για σκοπούς μετατροπής.

Αυτό που ακούγεται τις τελευταίες ημέρες και εβδομάδες είναι ότι όλα τα κεφάλαια (δήμευση περιουσιακών στοιχείων από τη συλληφθείσα cabal, χρήματα αποζημίωσης, υπόλοιπα λογαριασμών, δωρεές από τους ELDERS κ.λπ.) βρίσκονται ήδη στο QFS.

Από εκεί το βασικό εισόδημα για κάθε άτομο δημοσιεύεται στους λογαριασμούς του, δεν προέρχεται από το κράτος και όπως ισχυρίζεται πάντα, κανείς δεν εξαρτάται από κανένα κράτος.

Το "χρήμα" υπάρχει στο QFS ως προς την αξία, αλλά δεν έχει ακόμη εκχωρηθεί σε κανέναν λογαριασμό. Θα μπορούσαμε να το συγκρίνουμε με ένα «σύννεφο» (“cloud”) αφού τα χρήματα γίνονται «ορατά» μόνο όταν δημοσιεύονται σε λογαριασμό QFS.

Όλες οι πηγές επιβεβαιώνουν ότι θα συνεχίσουν να υπάρχουν μετρητά, ειδικά τα νομίσματα. Όλα τα σενάρια τρόμου των φερόμενων "Truthers" που κυκλοφορούν, δεν θα συμβούν. Μέχρι στιγμής η Alliance (or the White Hats) έχει ανατρέψει όλα τα σχέδια της Cabal για τα καλά, γιατί πρέπει να σταματήσουν τώρα;

Μια προγραμματισμένη θανατηφόρα πανδημία θα παγώσει, όλα τα σχέδια για την έναρξη του πολέμου θα γίνουν ειρηνευτικές συνθήκες, κ.λπ. .

η αφύπνιση  δεν μπορεί  "put to sleep" again τόσο γρήγορα, η αίσθηση μας έχει αυξηθεί πάρα πολύ, θα αναγνωρίζαμε τις παγίδες αμέσως.

NESARA: Βασικό εισόδημα και ελάφρυνση χρεών

η NESARA είναι η συντομογραφία για τον Εθνικό Νόμο για την Οικονομική Ασφάλεια και Ανάκαμψη, (National Economic Security and Recovery Act) ,συχνά επίσης και ο Νόμος περί Μεταρρύθμισης (Reformation Act).

Ωστόσο, εάν ρίξουμε μια  προσεκτική ματιά σε ολόκληρο τον νόμο της NESARA, ορισμένοι ισχυρισμοί (φήμες και εικασίες σε ιστότοπους και επίσης από πολλούς Youtubers) δεν μπορούν να γίνουν από καθαρά λογική άποψη.

Ας ξεκινήσουμε με το άνευ όρων βασικό εισόδημα που πρέπει να λαμβάνει κάθε κάτοικος της χώρας, που συμμορφώνεται με τη Nesara.

Βγαίνοντας από την αλληλεπίδραση των διαφόρων σημείων του νόμου της Nesara και υποθέτοντας έναν μη μεταβαλλόμενο κόσμο, το Universal basic income (UBI) είναι σχεδόν αδύνατο. 

Πραγματοποιούνται επίσης “field trials”, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν τον επόμενο χρόνο. Αλλά αυτά πρέπει να χρησιμεύουν μόνο για να δείξουν στους ανθρώπους ότι δεν λειτουργεί. Ούτε μπορεί να λειτουργήσει στον παρόντα κόσμο και με το παρόν νομισματικό ή χρηματοοικονομικό σύστημα.

Με την οπτική "eagle's eye view" (βλέπουμε ολόκληρο το δάσος) ας αναρωτηθούμε    "Από πού πρέπει να προέρχονται όλα τα χρήματα;"

Η απάντηση είναι ότι "τα χρήματα είναι ήδη εδώ" 

Χρήματα και  περιουσιακά στοιχεία  συλληφθέντων σκοτεινών παικτών κατασχέθηκαν ήδη.

Επιπλέον, υπάρχουν οι λεγόμενοι λογαριασμοί ασφάλειας "collateral" ή "straw man accounts", οι οποίοι δημιουργήθηκαν για κάθε άτομο κατά τη γέννηση, προκειμένου να ανταλλάξουν συναλλαγές μαζί τους. Αυτά τα χρήματα υπάρχουν επίσης. Και υπάρχουν τα χρήματα από τους λεγόμενους Asian Elders, (Κινέζοι πρεσβύτεροι που συγκέντρωσαν χρυσό για εκατοντάδες χρόνια)  που βρίσκονται ήδη στο υπάρχον QFS (Quantum Financial System), 

[μέρος του χρυσού τους δανείστηκε στο κεντρικό τραπεζικό σύστημα, ώστε να μπορέσει να χρηματοδοτήσει την ανοικοδόμηση της Ευρώπης μετά από πολλά χρόνια πολέμου κατά τη διάρκεια του Πρώτου και του Δεύτερου Παγκοσμίου Πολέμου. Οι κεντρικές τράπεζες δεν το επέστρεψαν ποτέ, αλλά το χρησιμοποίησαν για να χτίσουν την οικονομική τους αυτοκρατορία για να υποδουλώσουν την ανθρωπότητα]

Όλοι λαμβάνουν ένα UBI στη χώρα καταγωγής τους (και μόνο εκεί), μηνιαίως, χωρίς φόρο, για μια ζωή. Δεν το παίρνει από μια κατάσταση · πρέπει να νοηθεί ως "download" από το QFS στον λογαριασμό του QFS. Μόνο οι άνθρωποι έχουν πρόσβαση σε αυτόν τον λογαριασμό, με αριθμό λογαριασμού, PIN και πιθανώς και με βιομετρική επαλήθευση. Οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε στον κόσμο, είτε μέσω Διαδικτύου με smartphone, υπολογιστή, φορητό υπολογιστή ή σε μηχανήματα μετρητών. Ναι, τα μετρητά θα μείνουν, πουθενά στο NESARA δεν γίνεται αναφορά στην κατάργηση μετρητών.

Καθένας λαμβάνει ένα UBI στη χώρα καταγωγής του (και μόνο εκεί), μηνιαίως, χωρίς φόρο, για μια ζωή.

[He does not get it from a state, but it is to be understood as a "download" from the QFS to his QFS account.]

Μόνο ο άνθρωπος έχει πρόσβαση σε αυτόν τον λογαριασμό, με αριθμό λογαριασμού, PIN και πιθανώς και με βιομετρική επαλήθευση. Οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε στον κόσμο, είτε μέσω Διαδικτύου με smartphone, υπολογιστή, φορητό υπολογιστή ή σε μηχανήματα μετρητών. Ναι, τα μετρητά θα μείνουν, πουθενά στο NESARA δεν γίνεται αναφορά στην κατάργηση μετρητών.

Κανένα κράτος, καμία φορολογική αρχή, καμία αρχή δεν μπορεί να έχει πρόσβαση σε αυτόν τον λογαριασμό, κανένας δικαστής, κανένα δικαστήριο δεν μπορεί να εκδώσει τίποτα ή να κρίνει με τέτοιο τρόπο ώστε να λαμβάνονται χρήματα από αυτόν τον λογαριασμό χωρίς τη συγκατάθεση του κατόχου του λογαριασμού. Τίποτα και κανένας!

Ο μόνος τρόπος με τον οποίο οι λογαριασμοί μπορούν να παγώσουν ή να γίνουν απρόσιτοι είναι μέσω εγκλημάτων ή παράνομων δραστηριοτήτων του κατόχου λογαριασμού (αγορές όπλων, απάτη κ.λπ.) μέσω αυτού.

 Αλλά αυτό δεν καθορίζεται από δικαστή ή κράτος, αλλά από το ίδιο το QFS. Οι τρόποι χρημάτων είναι αναδρομικοί και ανιχνεύσιμοι στο μέλλον για 40 συναλλαγές η καθεμία.

Και τα 5 ψηφιακά νομίσματα (USN, EURO, JEN, ZIM και Franc) που έχουν εισαχθεί ή πρόκειται να εισαχθούν χρησιμοποιούνται μόνο για συμψηφισμό εντός του QFS για διεθνείς συναλλαγές.

Το παραμύθι ότι όλοι παίρνουν τα χρήματα τους ταυτόχρονα,  είναι παράλογο.

Απο που και πως θα κάνουμε αγορές? Ποιος θα καλλιεργεί την τροφή? ποιος θα κατασκευάζει υφάσματα κλπ?

Γι 'αυτό δεν πρόκειται να συμβεί έτσι

~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Το επόμενο παραμύθι είναι η διαγραφή πιστώσεων και υπολοίπων. 

Καμία από τις τράπεζες που υπάρχουν τώρα δεν θα μπορεί να λειτουργήσει στο νέο QFS, όπως συμβαίνει τώρα

~~~~~~~~~~~~~

Αυτά είναι δυο παραμύθια που κυκλοφορούν

Για μήνες υποστηρίχθηκε σε πολλά εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης ότι στις αρχές Ιουνίου 2021 θα λειτουργήσει επιτέλους ένα ανθρώπινο χρηματοπιστωτικό σύστημα, που θα αντικαταστήσει το παλιό, διεφθαρμένο debt money σύστημα (που θα απενεργοποιηθεί σταδιακά)

πηγή 26-7-21

https://www.pravda-tv.com/2021/07/quanten-finanz-system-die-befreiung-der-menschheit-vom-schuld-geld-system-der-kabale/

Δεν υπάρχουν σχόλια: