Παρασκευή, 22 Ιουλίου 2011

Την δημιουργία τριών ανεξάρτητων μουσουλμανικών κρατών με το νόμο της Σαρία, μέσα στη Μ. Βρετανία, ζητάνε ακραίοι ισλαμιστές«Το σχέδιο για την εγκαθίδρυση του Εμιράτου του Londonistan εκίνησε!»

Ισλαμιστές εξτρεμιστές στην Μ. Βρετανία που συνδέονται με την ριζοσπαστική οργάνωση ‘Muslims Against Crusades (Μουσουλμάνοι Ενάντια στις Σταυροφορίες - MAC), που ιδρύθηκε το 2010 και ζητάνε από τους Βρετανούς μουσουλμάνους να προσχωρήσουν στην δημιουργία τριών ανεξάρτητων κρατών που θα διέπονται από το νόμο της Σαρία μέσα στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ονόμασαν το Μπράντφορντ, το Dewsbury και το Tower Hamlets ως "δοκιμαστικούς χώρους που θα καλύπτονται από το νόμο της Σαρία", οι οποίοι θα λειτουργούν εντελώς έξω από το βρετανικό δίκαιο, αναφέρει η Daily Mail.

Η Daily Mail γράφει ότι η έκκληση αυτή είναι «πιθανό να προκαλέσει θυμό στους μετριοπαθείς μουσουλμάνους και τους ηγέτες των κοινοτήτων στις συγκεκριμένες περιοχές".

Η έκκληση της MAC είναι μέρος των απαντήσεών τους στην πρόσφατη δημοσίευση της αναθεωρημένης στρατηγικής ‘Αποτροπής’ της κυβέρνησης για την καταπολέμηση του ισλαμικού εξτρεμισμού.

Σύμφωνα με την Daily Mail, εκτός από την εισαγωγή του νόμου της σαρία, η MAC, επίσης, ζήτησε να σταματήσουν να λειτουργούν οι CCTV κάμερες μέσα και γύρω από τα τζαμιά, ζήτησε «την απελευθέρωση όλων των μουσουλμάνων κρατουμένων, την απαγόρευση μουσουλμάνων να εντάσσονται στην αστυνομία ή στις ένοπλες δυνάμεις και την απόρριψη της βρετανικής δημοκρατίας».

Ο βομβιστής των τρομοκρατικών επιθέσεων στο Λονδίνο, Mohammad Sidique Khan έζησε στον Dewsbury, ο οποίος είχε αγωνιστεί για την διάδοση του εξτρεμισμού τα τελευταία χρόνια. Το 2007, διατυπώθηκε ο ισχυρισμός ότι ένας αριθμός Μουσουλμάνων στην Dewsbury είχε ιδρύσει παράνομο ισλαμικό δικαστήριο σε ένα σχολείο και παρόμοιες απαιτήσεις έχουν υποβλήθηκε στο Tower Hamlets και στο Bradford.

Ο δημοτικός Σύμβουλος Greenwood είπε: «ο εξτρεμισμός είναι λιγότερο πιθανό να προκύψει όταν οι άνθρωποι έχουν την ευκαιρία να έρθουν κοντά.

«Τοπικοί εθελοντές, κοινωνικές και θρησκευτικές ομάδες, το Δημοτικό Συμβούλιο και άλλοι δημόσιοι και ιδιωτικοί φορείς, να εργαστούμε όλοι μαζί στο Μπράντφορντ για να ενισχυθούν οι σχέσεις της κοινότητας και να ενθαρρύνουμε την καλύτερη κατανόηση και τον σεβασμό μεταξύ όλων των κοινοτήτων μας. Πιστεύουμε ότι αυτός είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για την οικοδόμηση μιας ανεκτικής κοινωνίας στην οποία ο εξτρεμισμός δεν διαδραματίζει κανένα ρόλο", κατέληξε ο Greenwood.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχει οργανωμένο σχέδιο να γίνει η Ευρώπη Μουσουλμανική ήπειρος:
1. Patrick Sookhdeo (2007) ‘Global Jihad, the future in the Face of Militant Islam’, Isaac Publishing.
2. Patrick Sookhdeo (2008) ‘Faith Power and Territory’, Cromwell Press Limited.
3. Patrick Sookhdeo (2009) ‘Freedom to Believe, Challenging Islam’s Apostasy Law’, Isaac Publishing.

Η Ευρώπη ΔΕΝ προώθησε τυχαία το 2003 τη Συνθήκη Δουβλίνο ΙΙ... την οποία υπέγραψε ο ΓΑΠ ως υπουργός εξωτερικών.