Τρίτη, 21 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΦΟΥ ΑΠΕΤΥΧΑΝ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΑΠΟ ΔΕΞΙΑ (ΟΙ ΑΘΕΑΤΟΙ)

Το εντοπίσαμε από προχθές:

....Αρχικά όλα ξεκίνησαν σαν μία φήμη που διέρρευσε στο διαδίκτυο από βασιλικούς κύκλους του εξωτερικού, ότι στις 20 Σεπ θα γίνει εξέγερση του Λαού , αυτό μεταλλάχτηκε από κάποιους σε φημολογία περί πραξικοπήματος του Λαού.... (κλικ εδώ)

Δυστυχώς για μία ακόμη φορά δικαιωνόμαστε.

Η Νέα Τάξη Πραγμάτων προσπαθεί να περιχαρακώσει την κοινωνική αντίδραση των Ελλήνων. Η κοινωνική αντίδραση αυτή είναι πρωτίστως εθνική γιατί η κοινωνία είναι εθνική κι η (επι)κοινωνία που έχουμε είναι μεταξύ Ελλήνων.

Αφού προσπάθησαν να παρουσιάσουν την εθνική κοινωνική αντίσταση των γεγονότων στην MARFIN ως κομματική "αριστερή"- αναρχική με το ΠΑΜΕ, τους Γιωργοτσολιάδες του αναρχισμού και τα παπαγαλάκια τους, αφού είδαν ότι πάρα τις προσπάθειες προπαγάνδας που έκαναν μέσα από τις τάξεις των "αριστεριστών" διαδηλωτών (που τελικά ήταν μόνο των Ελλήνων) ξεπήδησε μία τεράστια ελληνική σημαία και εψάλη ο Εθνικός μας Ύμνος.......τώρα βγάλανε τον κρυμμένο τους "άσσο". Μπροστά από τους Έλληνες μεταφορείς, παιδιά του λαού εμφανίστηκε ο Γλίξμπουργκ. (κλικ εδώ)

Κατά την γνώμη τους, όσοι κρατούν την ελληνικές σημαίες πρέπει να είναι είτε βασιλικοί, είτε φασίστες, είτε κι εμείς δεν ξέρουμε τι άλλο. Τους πληροφορούμε ότι κάνουν μεγάλο λάθος. (κλικ εδώ κι εδώ).

Όσοι κρατούν ελληνικές σημαίες είναι Έλληνες. Όσοι θέλουν να κρατήσουν στο χέρι τους την ελληνική σημαία και να αγωνιστούν με τους Έλληνες μεταφορείς (και όποια άλλης κατηγορίας κοινωνική ομάδα) θα πρέπει να αφήσουν πρώτα το "σκήπτρο", τη σημαία του ΠΑΜΕ, την σημαία της Ν.Δ., την σημαία του ΠΑΣΟΚ, την σημαία των αναρχικών και όποιο άλλο καλάμι κρατάνε ή καβαλάνε, και εν ανάγκη να ξεκαβαλήσουν κι όλας, και τότε είναι ευπρόσδεκτοι ως απλοί Έλληνες.

Υ.Γ. Είμαστε έξω από τη σκακιέρα, προσπαθούμε να μαντέψουμε τις κινήσεις των παιχτών της Νέας Τάξης Πραγμάτων οι οποίοι έχουν ένα και το αυτό αφεντικό.... ΤΟΥΣ ΑΘΕΑΤΟΥΣ

1 σχόλιο:

arxaioplhktos είπε...

ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΓΟΝΤΑΙ: http://pyrinos-logos.blogspot.com/2010/09/blog-post_21.html#more