Κυριακή, 25 Νοεμβρίου 2007

ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΜΑΦΙΑ ΕΚΑΨΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΣΕ ΣΧΟΛΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ

Αλβανοί και αναρχικοί καίνε την Ελληνική σημαία υπό την ανοχή του κράτους και όλων μας

Η αλβανική μαφία εξωσχολικών έκανε γυαλιά καρφιά το σχολικό συγκρότημα του Παγκρατίου(δείτε εδώ)

Μεγάλος αριθμός από βίντεο που είχαν αναρτηθεί στο youtube με όλη την ολοσχερή καταστροφή του σχολικού συγκρότήματος στο Παγκράτι έχουν τεθεί εκτός διαθεσιμότητας.(άγνωστο γιατί).

Η αλβανική μαφία, όπως καταμαρτυρούν οι κάτοικοι τις περιοχής, δρούσε είτε με εντολές στους αλβανούς που φοιτούσαν στο σχολείο και που αποτελούν σημαντική μερίδα των μαθητών, είτε ενεργούσαν οι ίδιοι που την αποτελούν μπαίνοντας στο σχολείο και καταστρέφοντας ανενόχλητοι κατά την περίοδο της κατάληψης ότι βρισκόταν μπροστά τους.

Ελληνικές σημαίες βρέθηκαν καμένες με πλήθος απο προφυλακτικά ολόγυρα, και ανήρτησαν την αλβανική σημαία στην θέση της Ελληνικής, πάντα σύμφωνα με μαρτυρίες μαθητών και κατοίκων.

Έγιναν συλλήψεις που έπρεπε να είχαν γίνει εδώ και καιρό, σύμφωνα με τους κατοίκους, αλλά η αστυνομία και το κράτος κώφευαν.

Οι κάτοικοι επανηλημένα είχαν καταγγείλει το κλίμα τρομοκρατίας που επικρατούσε στην περιοχή και όχι μόνο εντός του σχολείου, αλλά οι αλβανοί καταληψίες τρομοκρατούσαν τον κόσμο με χυδαίες ύβρεις και απειλές.

Το σχολικό συγκρότημα να σημειωθεί βρίσκεται μία ανάσα από το αστυνομικό τμήμα Παγκρατίου, αλλά ουδέποτε η αστυνομία είχε επέμβει να σταματήσει την τρομοκρατία και τις καταστροφές. Ούτε κανένας εισαγγελέας είχε κάνει την εμφάνιση του παρά τις αλλεπάληλες εκλήσεις των κατοίκων.

Για να φανταστείτε το κλίμα τρομοκρατίας της αλβανικής μαφίας στην περιοχή που βρήκαν και κάποιους συνεργούς από το χώρο της ανρχοαριστεράς για να επιτελέσουν ευκολότερα το έργο τους, όταν ζήτησε η αστυνομία από τους κατοίκους της περιοχής να επισκεφτούν το αστυνομικό τμήμα και να αναγνωρίσουν τον εγκέφαλο της αλβανικής μαφίας , κανένας δεν δέχτηκε να το κάνει γιατί όπως καταμαρτυρούν δεν θέλουν να θέσουν σε κίνδυνο την ζωή τους και τις οικογένειές τους.

Δηλαδή το κράτος όχι μόνο δεν έκανε την δουλειά του ενώ συνέβαιναν αυτά κάτω από την μύτη του, αλλά καλεί και πολίτες να βγάλουν το φίδι από την τρύπα και να βάλουν το κεφάλι τους στον ντορβά.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο εγκέφαλος της αλβανικής μαφίας έχει κοντινό συγγενή που δρα στον UCK και όλες οι συγκεντρώσεις τους γίνονται στο Άλσος Παγκρατίου. Εκεί συγκεντρώνονται αλβανοί κακοποιοί απο το Παγκράτι, Καισαριανή και Βύρωνα και η αστυνομία γνωρίζει πολύ καλά την κάθε τους κίνηση!

Ο υπουργός Παιδείας Ευριπίδης Στυλιανίδης επισκέφτηκε σήμερα το παντελώς κατεστραμένο σχολικό συγκρότημα και εξέφρασε την θλίψη και τον αποτροπιασμό του για ό,τι αντίκρυσε ιδίοις όμασι. Οι ζημιές εκτιμούνται στο 1 εκατομύριο ευρώ, τις οποίες θα κληθεί να πληρώσει ο Έλληνας φορολογούμενος όπως πάντα! Όπως δήλωσε από την εικόνα που αντίκρυσε, η επόμενη κίνηση θα ήταν η ανατίναξη!

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας κος Κάρολος Παπούλιας που επρόκειτο να επισκεφτεί και αυτός το σχολικό συγκρότημα στο Παγκράτι στο οποίο είχε φοιτήσει κατά τα νεαρά του χρόνια, ακύρωσε την επίσκεψη.

Μέχρι σήμερα τα κανάλια έκαναν μία απλή αναφορά σε κατάληψη με κάποιες φασαρίες στο σχολείο του Παγκρατίου σγνοώντας επιδεικτικά την εθνικότητα των υπαιτίων, έκαναν απλά λόγο για "μαθητές".

Την ίδια γραμμή ακολούθησαν και τα υπόλοιπα μέσα μαζικής ενημέρωσης , δεν ανέφεραν ποτέ τίποτα συγκεκριμένο για το οργανωμένο έγκλημα των αλβανών, και τα πιο τολμηρά από αυτά απλά περιορίστηκαν στην αναφορά "αλλοδαποί" μαθητές, την στιγμή που στο Παγκράτι βοούσε ο τόπος για την εθνικότητά τους και η αγανάκτισή των κατοίκων ήταν ξέχειλη!

Όταν κάποια στιγμή μία καθηγήτρια και μία μητέρα ανέφεραν πως θα τους καταγγείλουν, οι αλβανοί εγκληματίες τους απάντησαν με απειλές και ύβρεις και ανέφεραν ότι θα τις καταγγείλουν για ρατσιστική συμπεριφορά!


ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ;

ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΟΥΜΕ ΒΙΑ, ΤΡΟΜΟ, ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΟΡΑΤΣΙΣΜΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΑΧΝΑ;
Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΑΣ ΕΞΑΝΤΛΕΙΤΑΙ

ΑΣ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΗΣ ΠΡΙΝ ΣΥΜΒΟΥΝ ΑΛΛΑ ΕΚΤΡΟΠΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑΜΑΤΗΜΟ!


Σημείωση:Τις πληροφορίες μας τις αντλήσαμε από τον τηλεοπτικό σταθμό Alter

Τελευταία ενημέρωση:Βίντεο με το κατεστραμένο σχολείο


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλά μου φαίνεται ότι αλληλοδουλευόμαστε και οι Αλβανοί δουλεύουν εμάς περισσότερο.
Το κουμπί λοιπόν είναι να απειλήσεις έναν Έλληνα σαν ρατσιστή οπότε θα κάνει πίσω και θα σε αφήσει να γκρεμίσεις ένα σχολείο.

Οι Αλβανοί στο σχολείο αυτό κάνανε κατάληψη για καλύτερες συνθήκες ή για να το κάνουν Αλβανικό έδαφος;

Ανώνυμος είπε...

Τα Σκατά πίσω στην Αλβανία!!!