Δευτέρα, 10 Σεπτεμβρίου 2007

ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΟΛΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗΜετά τους Τούρκους υποψήφιους βουλευτές έχουν και οι Σκοπιανοί τον άνθρωπό τους, τον δικό τους υποψήφιο , τον αντιπρόσωπο του Ουράνιου Τόξου βρε αδερφέ. Αυτοί να μείνουν παραπονεμένοι; Ποιός είναι αυτός; Μα ποιός άλλος απο τον Παναγιώτη Δημητρά που έθεσε υποψηφιότητα με την Φιλελευθερη Συμμαχία.

Ο κ. Δημητράς του Ελληνικού Παρατηρητηρίου των Συμφωνιών του Ελσίνκι (δείτε εδώ) που έχει στείλει την χώρα μας ένα σωρό φορές στα διεθνή δικαστήρια για δήθεν παραβιάσεις δικαιωμάτων μειονοτήτων, εξυπηρετώντας αμερικανική οργουελική πολιτική, στενός συνεργάτης του Ιού της Ελευθεροτυπίας , ανθελληνικών ΜΚΟ ,του Ουράνιου Τόξου των Σκοπιανών και του μισέλληνα Νακρατζά τώρα και υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο της ΦΣ. Δείτε εδώ


Αλλά και οι Αλβανοί θα έμεναν παραπονεμένοι; Έχουν κι αυτοί τον ... Αλαβάνο τους...

Από το in.gr διαβάζουμε:

"Εν τω μεταξύ, ως κομμάτι της πολιτικής και κοινωνικής πραγματικότητας της χώρας λογίζονται οι μετανάστες σύμφωνα με τον Αλέκο Αλαβάνο ο οποίος κατά τη συνάντησή του με μετανάστες του Φόρουμ μεταναστών την Κυριακή, τόνισε ότι θα συνεχιστούν οι προσπάθειες για «απλοποιημένους νόμους», για απόκτηση της ελληνικής υπηκοότητας μετά από πενταετία και δίχως γραφειοκρατία και για απόκτησή της άμα τη γενέσει τους στην Ελλάδα."

Ναι καλά ακούσατε!! Όλοι οι λαθρο-μετανάστες και η πλειοψηφία τους όλοι γνωρίζουμε ότι είναι Αλβανοί θα έχουν Ελληνική υπηκοότητα σε 5 χρόνια. Προβλέπω και Αλβανό βουλευτή στην επόμενη τετραετία.

Κανάς άλλος ρε παιδιά, για εκπροσώπηση στη Ελληνική Βουλή υπάρχει; Και αν δεν υπάρχει να τον βρούμε, να δημιουργήσουμε και κόμμα στην ανάγκη για να στεγαστούν όλοι. Όλες οι φυλές του Ισραήλ! Κουτσοί, στραβοί στον Άγιο -Παντελεήμωνα.

Όχι δεν είμαστε ρατσιστές
Ρατσιστές μας κάνατε, παίξατε με τις αντοχές μας και αυτές πέρασαν τα όρια τους νεοταξικά απόβλητα.

Αιδώς αχροίοι!

ΑΙΔΩΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: