Τετάρτη, 25 Ιουλίου 2007

100,000 $ - ΑΡΓΥΡΙΑ ΣΤΟΙΧΙΣΕ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ (Μέρος 2ο) από το GREEKALERT

100,000$ για την «αναθεώρηση» της καταστροφής της Σμύρνης (Με την καθοδήγηση του state department)

Διαβάστε το χρονικό της Εθνικής Προδοσίας

http://www.greekalert.com/2007/07/100000-state-department.htmlΟι ΗΠΑ, όπως θα καταλάβατε, από το 2000 χρηματοδοτεί το πρόγραμμα "εξομάλυνσης" σχέσεων Ελλάδας - Τουρκίας, που μεταφράζεται σε ΛΗΘΗ και οι σύγχρονοι ΕΦΙΑΛΤΕΣ δηλώνουν πλήρη και απόλυτη υποταγή.

100,000$ αργύρια στοιχίζει το ξεπούλημα το οποίο αναλαμβάνουν να φέρουν εις πέρας - ποιοί άλλοι - οι πατριδοφάγες, νεοταξίτικες ΜΚΟ, οι υποχθόνιοι, γλοιώδεις Φαρισαίοι, οι δημοσιοσχεσίτες των πρεσβειών και όλη η μεταλλαγμένη "διανόηση" των πανεπιστημίων και των δήθεν πολιτιστικών δρώμενων, που βρισκόμενη σε κατάσταση σήψης έχει βάλει σκοπό να κατασπαράξει τις σάρκες της Ελλάδας.

Οι υπήκοοι του Μεγάλου Αδελφού, επιδιώκοντας να δουν την Ελλάδα προτεκτοράτο, παρακολουθούν σεμινάρια ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ στο πανεπιστήμιο Columbia και επικεντρώνονται που αλλού;
Σε ότι τους κατακαίει περισσότερο να αλλοιώσουν και ει δύναται να αφανίσουν!
Την ιστορία μας με την τουρκιά.

Το ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ και η ΓΕΝΝΟΚΤΟΝΙΑ της Σμύρνης γίνονται απλά "burning", ένα καψιματάκι, ένας εμπρησμός και η Αμερική ψευτοπληρώνει για να διδάξει και να εκπαιδεύσει ΕΦΙΑΛΤΕΣ πως να κάνουν καλά τη δουλειά τους και να μας ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΜΕ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ .
Γιατί να πληρώσει παραπάνω άλλωστε; Οι λοβοτομημένοι ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ συνωστίζονται να ΥΠΟΚΛΙΘΟΥΝ στις βουλές του αφεντικού τους!

Επόμενο μάθημα ΛΗΘΗΣ η Επανάσταση του '21!

ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ!

Αυτά τα λόγια του Θοδωρή Κολοκοτρώνη κανένας ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΣ δεν είναι ικανός να απαλείψει απ'την Ελληνικη Συνείδηση! Θα το μεταδώσουμε στα παιδιά και στα εγγόνια μας ακόμα και αν χρειαστεί να φτιάξουμε Σύγχρονα Κρυφά Σχολιά! Η Ιστορία μας θα περάσει απο γενηά σε γενηά με τρόπο που δεν υποψιάζεται καν το λοβοτομημένο σας κεφάλι. Και ο πέλεκυς θα θερίσει ΧΩΡΙΣ ΟΙΚΤΟ όταν σημάνει η ώρα!

100,000 ψωροδολάρια στοίχισε στον σύγχρονo δημιουργό του MATRIX το σεμινάριο ΛΗΘΗΣ στους υπηκόους του.

Ακολουθεί ένα σεμινάριο ΜΝΗΜΗΣ που ΔΕΝ ΚΟΣΤΙΖΕΙ τίποτα και έγκειται απόλυτα στην ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ σας.
Εφιάλτης - Θερμοπύλες 480 π.Χ


Γιος του Ευρυδήμου. Πρόδωσε τους Ελληνες στη μάχη των Θερμοπυλών (480 π.Χ) . Σύμφωνα με τον Ηρόδοτο, ο Εφιάλτης πρότεινε στον Ξέρξη να οδηγήσει το στρατό του από ένα μονοπάτι στο στενό των Θερμοπυλών όπου οι 300 του Λεωνίδα αντιστέκονταν σθεναρά στις επιθέσεις των πολύ πιο ισχυρών Περσών. - Ο Εφιάλτης,, ελπίζοντας μια γενναιόδωρη ανταμοιβή, ήρθε να πει στον βασιλιά (Ξέρξη) τα σχετικά με το μονοπάτι που οδηγούσε πάνω από τα βουνά στις Θερμοπύλες, προκαλώντας έτσι τον όλεθρο των Ελλήνων που κρατούσαν το πέρασμα. Αργότερα ο Εφιάλτης, από φόβο για τους Σπαρτιάτες, απέδρασε στη Θεσσαλία και στο διάστημα της απουσίας του, ορίστηκε αμοιβή για το κεφάλι του από τους Πυλαγόρες τους Αμφικτύονες που ήταν συγκεντρωμένοι στην Πυλαία. Λίγο καιρό αργότερα, επέστρεψε στην Αντίκυρα, όπου φονεύτηκε από τον Αθηνάδη τον Τραχίνιο.


Πήλιος Γούσης


Ο Πήλιος Γούσης ήταν ο άνθρωπος που το 1803 οδήγησε τον Αλή Πασά να κυκλώσει τους αδούλωτους Σουλιώτες.- Να, τι γράφει η Ιστορία του Ελληνικού Εθνους: "Με τη βοήθεια ενός Σουλιώτη προδότη, του Πήλιου Γούση, ο Αλής κατέλαβε τη στρατηγική θέση του χωριού Αβαρίκο και κύκλωσε τους Σουλιώτες. Μερικοί τότε κατέφυγαν στο λόφο του Κούγκι, όπου βρίσκονταν πολλά γυναικόπαιδα από την αρχή της πολιορκίας. Από τις οχυρές αυτές θέσεις οι πολιορκημένοι απέκρουσαν με σθένος τις επιθέσεις των Αλβανών. Στο λόφο του Κούγκι είχε κατασκευάσει ο θρυλικός μοναχός Σαμουήλ ένα μικρό φρούριο, απ' όπου αμύνονταν οι 400 περίπου υπερασπιστές του λόφου, ενώ η περισσότερο απόκρημνη Μπίρα αποτελούσε οχυρό απόρθητο για τους επιτιθέμενους". - Η έκβαση του αποκλεισμού αυτού είναι επίσης γνωστή. Ο Σαμουήλ αναγκάστηκε να πυρπολήσει το κάστρο και να σκοτωθούν όλοι όσοι ήταν κλεισμένοι εκεί για να μην πέσουν σκλάβοι στα χέρια του Πασά. Ακολούθησε για το ίδιο ιδανικό ο χορός του Ζαλόγγου.


Ηρόστρατος


O Κροίσος υπήρξε ο τελευταίος βασιλέας της Λυδίας, ενός τμήματος της Μικράς Ασίας. Ήταν περίφημος για τα πολλά πλούτη του και το 560 π.Χ. πρόσταξε να οικοδομήσουν ένα μεγαλοπρεπή ναό στην Έφεσο. Ο Κροίσος αποφάσισε να χτίσει το ναό προς τιμή της Άρτεμης, της μεγάλης θεάς της Σελήνης και προστάτριας των άγριων ζώων και των κοριτσιών. Ο ναός οικοδομήθηκε από ασβεστόλιθο και μάρμαρο, υλικά που μεταφέρθηκαν από τους γειτονικούς λόφους. Στο μέσο του ναού βρισκόταν το άγαλμα της Άρτεμης. Ο ναός υπήρξε από τους μεγαλύτερους του κλασικού κόσμου, πολύ μεγαλύτερος από τον Παρθενώνα που οικοδομήθηκε αργότερα στην Αθήνα. Η βάση των θεμελίων του είχε μήκος 131 μέτρα και πλάτος 79.
- Διακόσια χρόνια αργότερα, το 356 π.Χ. ο ναός καταστράφηκε από πυρκαγιά. Τη φωτιά την έβαλε κάποιος Ηρόστρατος που θέλησε με τον τρόπο αυτό να γίνει διάσημος . Για να τον θυμούνται οι μεταγενέστεροι , όπως είπε (ισχυρίσθηκε ότι με την πράξη του αυτή φιλοδοξούσε να κερδίσει την αθανασία). Ένας από αυτούς ήταν κι ο Θερβάντες που βάζει τον Δον Κιχώτη ν’ αφηγηθεί στον Σάντσο Πάντσα την ιστορία της πυρπόλησης του ναού. Tην ίδια νύχτα όμως γεννήθηκε ο Μέγας Αλέξανδρος. Ο θρύλος θέλει την Άρτεμη, αυτή την βραδιά να βρίσκεται βοηθός στην γέννα της Ολυμπιάδος στην Πέλλα της Μακεδονίας. Ο ιστορικός Θεόπομπος κράτησε τον Ηρόστρατο στην Ιστορία παρά την απαγόρευση του ονόματός του από τους Εφεσίους . Αργότερα ο Αλέξανδρος επισκέφθηκε την Έφεσο και πρόσταξε να οικοδομηθεί και πάλι ο ναός στην ίδια θέση .Xατζηκατβίας


Ως έδρα ακριτικού θέματος της μεγαλώνυμης βυζαντινής αυτοκρατορίας, η Bέροια ήταν πόλη - κάστρο με μεγάλη σημασία για την επιβίωση του απειλούμενου από όλες τις μεριές κράτους που ο ηγέτης του έφερε το βαρύ όνομα του βασιλέως των Pωμαίων.- Πάνω από σαράντα ή εξήντα χρόνια η Bέροια ήταν το μήλο της έριδας των νόμιμων κληρονόμων της, των Bυζαντινών και των σφετεριστών της, των Tουρκων, αν λάβουμε υπόψη μας ότι η πρώτη βέβαιη άλωσή της έγινε γύρω στα 1386 .- Eκεινον τον καιρό η Bέργια ήταν κάστρο άπαρτο. Eίχε γύρω γύρω τείχη ψηλά και πλατιά, δυο αμάξια μπορούσαν να περάσουν στη σειρά. Tο κάστρο της Bέργιας είχε τέσσερις πόρτες. Tα κλειδιά από τις πόρτες του κάστρου τα φύλαγαν οι ξυλοφόροι. Aυτοι άνοιγαν τις πόρτες το πρωί, όταν πήγαιναν στο βουνό για ξύλα και αυτοί τις έκλειναν το βράδυ, όταν γύριζαν στα σπίτια τους. Eτσι η Bέργια ήταν καλά ασφαλισμένη. Ο Xατζηκατβίας ήταν ένας ξυλοφόρος. Aυτός ο αντίχριστος έδωσε στους Tούρκους τα κλειδιά της πόρτας που ήταν κοντά στην Παναγιά την Kυριώτισσα. Oι Tούρκοι πλησίασαν στη Bέργια από ένα μονοπάτι που ύστερα το έλεγαν Γιολά Γκελντί και κατέλαβαν την Bέργια.


Ιούδας, ο Ισκαριώτης


Ο μαθητής ο οποίος έμεινε στην ιστορία ως προδότης . Από την Κιριώθ, πόλη του Ιούδα. Ο μόνος απόστολος από τους δώδεκα αποστόλους που δεν ήταν από τη Γαλιλαία. Ήταν γιος του Σίμωνα του Ισκαριώτη. Κλήθηκε να γίνει μαθητής μαζί με τους άλλους μαθητές . - Ήταν ο ταμίας των δώδεκα και κρατούσε το ταμείο, από το οποίο έκλεβε χρήματα . Ήταν φιλάργυρος και περίμενε πλούσια ανταμοιβή όταν ο Κύριός, θα καθόταν στο θρόνο του Δαβίδ . Η αγανάκτησή του στο περιστατικό όπου η Μαρία αδερφή του Λάζαρου άλειψε τα πόδια του Ιησού με μύρο, ήταν καθαρά υποκριτική, και τούτο γιατί δεν τον ενδιέφερε να πήγαιναν τα χρήματα τους φτωχούς, αφού έκλεβε από το ταμείο.- Κατέφυγε στους αρχιερείς και συμφώνησε να παραδώσει τον Ιησού για 30 αργύρια . Την προδοσία του τη γνώριζε από πριν ο Ιησούς καθώς γνώριζε τα βάθη της καρδιάς του. Μάλιστα στο τελευταίο Δείπνο, ο Ιησούς χαρακτήρισε αυτόν που θα τον πρόδιδε, "διάβολο" . Ο Ιούδας παρέδωσε τον Ιησού με φίλημα . Αργότερα μετάνιωσε για την πράξη του λέγοντας πως "αμάρτησα, παραδίδοντας αίμα αθώου" και επέστρεψε τα 30 αργύρια. Μετά την προδοσία του και λόγω των τύψεων που ένοιωθε, κρεμάστηκε σε δέντρο , από το οποίο έπεσε και σχίστηκε .
4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ενδιαφέροντα τα όσα γράφεις για τους διάφορους προδότες, όμως θα σου επισημάνω το εξής:

Όπως κι εσύ γράφεις, "o Πήλιος Γούσης ήταν ο άνθρωπος που το 1803 οδήγησε τον Αλή Πασά να κυκλώσει τους αδούλωτους Σουλιώτες.- "
Οι σημερινοί "Γούσηδες" φρόντισαν πρώτα να δουλώσουν τους Έλληνες και μετά να τους προσφέρουν έτοιμη βορά στα θηρία της Νέας Τάξης.

Η Ρεπούση είναι προϊόν ενός ήδη υπό δούλωσιν λαού (όχι ακόμη υποδουλωμένου, θέλω να ελπίζω τουλάχιστον), δεν τον οδηγεί εκείνη στην υποδούλωση. Την αρχή την έκαναν άλλοι, αυτοί που δαιμονοποίησαν τον πατριωτισμό και χαρακτηρίζουν "φασισμό" την όποια εθνική συνείδηση. Ο μέγιστος μαέστρος αυτής της κατάπτυστης ενορχήστρωσης υπήρξε ο Σημίτης.

Ανώνυμος είπε...

Πολύ σωστή παρατήρηση.Είμαστε στη διαδικασία υπο-δούλωσης. Μεγαλύτερη απόδειξη είναι ότι όποιος δηλώνει Έλληνας είναι ρατσιστής και φασίστας.Υπάρχει μεγαλύτερη υποδούλωση απο αυτή;

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ,

Ο Ηρόδοτος λέει ότι ορίστηκε αμοιβή για το κεφάλι του Εφιάλτη. Ποιός ιστορικός του μέλλοντος θα γράψει ότι στον σύγχρονο Ελληνισμό οι προδώτες διορίζονται πανεπιστημιακοί καθηγητές, μέλη του διπλωματικού σώματος, υπουργοί, υφυπουργοί, κλπ;

Ανώνυμος είπε...

Η αλήθεια είναι ότι οι νεότεροι ιστορικοί για τους καιρούς μας διστιχώς δεν 8α αναφέρουν τίποτα παρά μόνο ότι κράτη (και όχι λαοί) υποδούλωναν μικρότερα κράτη με την βία αλλά κυρίως με οικονομική εξάρτηση (oikonomikal hitman, zeitgeist: addendum)
Δείτο zeitgeist: addendum θα εκπλαγήτε