Τετάρτη 10 Ιουλίου 2024

Θέαση τεράστιου τριγωνικού UFO πάνω από το Πουέρτο Ρίκο

Τεράστιο τριγωνικό UFO πάνω από την πόλη: αυτόπτες μάρτυρες και φωτογραφικά στοιχεία! (Βίντεο)
10 Ιουλίου 2024

Σε αυτό το βίντεο βλέπουμε μια εκπληκτική θέαση UFO πάνω από το Πουέρτο Ρίκο που κατέπληξε τους μάρτυρες.

Στις 15 Μαΐου 2005, ένα τεράστιο τριγωνικό αντικείμενο, συγκρίσιμο με το μέγεθος δύο γηπέδων μπέιζμπολ, φωτογραφήθηκε στην Καρολίνα του Πουέρτο Ρίκο. Μάρτυρες ανέφεραν ότι το UFO προκάλεσε βλάβη στον κινητήρα και τα φώτα του οχήματός τους καθώς πετούσε αθόρυβα από πάνω.

Σημείωση του συντάκτη: Το UFO μοιάζει με το διαβόητο όχημα αντιβαρύτητας TR-3B, αλλά δεδομένου του μεγέθους του UFO σε σύγκριση με το μέγεθος του TR-3B, είναι πιθανό οι μάρτυρες να είδαν ένα πραγματικό UFO.
(TR-3B: Αυτό το διαστημόπλοιο χρησιμοποιεί υδράργυρο υψηλής πίεσης που επιταχύνεται από την πυρηνική ενέργεια για να παράγει ένα πλάσμα που δημιουργεί ένα αντιβαρυτικό πεδίο γύρω από το πλοίο.
Οι συμβατικοί προωθητήρες στα άκρα του διαστημικού σκάφους του επιτρέπουν να εκτελεί όλα τα είδη γρήγορων ελιγμών σε υψηλές ταχύτητες και στους τρεις άξονες.
Είναι ενδιαφέρον ότι το πλάσμα που παράγεται μειώνει επίσης σημαντικά την υπογραφή του ραντάρ. Έτσι θα είναι σχεδόν αόρατο στο ραντάρ και θα παραμείνει απαρατήρητο.)
Αναλύουμε τα φωτογραφικά στοιχεία, αναφέρουμε εμπειρίες από πρώτο χέρι και εξερευνούμε τις πιθανές ηλεκτρομαγνητικές επιδράσεις αυτού του μυστηριώδους αεροσκάφους.
Βίντεο :

https://www.youtube.com/watch?v=KyXZ8oxoOeY

https://anti-matrix.com/2024/07/10/riesiges-dreieckiges-ufo-ueber-der-stadt-augenzeugen-und-fotografische-beweise-video/#google_vignette

Δεν υπάρχουν σχόλια: