Κυριακή 19 Ιουνίου 2022

ΗΛΙΟΣ: Εξήγηση για τους θανάτους βοοειδών; NASA: θανατηφόρα «ρήγματα» της μαγνητόσφαιρας επιτρέπουν στην έντονη ηλιακή ακτινοβολία να εξαφανίσει μεγάλο αριθμό ζώων στη Γη.


Εξήγηση για τους θανάτους βοοειδών; Η NASA προειδοποιεί για θανατηφόρα «ρήγματα» της μαγνητόσφαιρας που επιτρέπουν στην έντονη ηλιακή ακτινοβολία να εξαφανίσει μεγάλο αριθμό ζώων στη Γη.

Οι μυστηριώδεις θάνατοι βοοειδών που σημειώθηκαν το Σαββατοκύριακο στο Κάνσας —που τώρα φημολογείται ότι ξεπερνούν τα 10.000 κεφάλια βοοειδών— έχουν αψηφήσει τις παραδοσιακές εξηγήσεις. 

Η επίσημη ιστορία είναι ότι η υψηλή ζέστη σκότωσε τα βοοειδή, αλλά τώρα δύο ιδιοκτήτες βοοειδών στο Τέξας καταρρίπτουν και οι δυο την επίσημη ιστορία...

Οι αγελάδες δεν πεθαίνουν μονομιάς από τη ζέστη, επιβεβαιώνουν. Όταν η υψηλή ζέστη σκοτώνει τις αγελάδες, πεθαίνουν αργά, απλώνονται σε πολλές ημέρες, όχι όλες ταυτόχρονα.

Και δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει ζέστη στο Κάνσας, όπως αποδεικνύεται. Φαίνεται σαν όλοι να έχουν ξεχάσει ότι κάθε καλοκαίρι κάνει ζέστη στα Midwest [Μεσοδυτικές Πολιτείες των ΗΠΑ (Midwestern United States)]

Άλλες πιθανές εξηγήσεις για τους μαζικούς θανάτους καλύπτουν τη δολιοφθορά ή τη μαζική δηλητηρίαση, καθώς και την πιθανότητα οι κτηνοτρόφοι να ξέχασαν ξαφνικά να παρέχουν νερό σε αυτές τις αγελάδες. Αλλά αυτό φαίνεται απίστευτα απίθανο, δεδομένης της πολύ υψηλής αξίας σε δολάρια των 10.000 κεφαλών βοοειδών. Δεδομένων των σημερινών υψηλών τιμών για το βόειο κρέας, αυτό αντιστοιχεί σε πολλά εκατομμύρια δολάρια σε οικονομικές ζημίες για αυτούς τους κτηνοτρόφους. Είναι εξαιρετικά απίθανο να ξέχασαν απλώς να παρέχουν νερό.

Η NASA προειδοποιεί για «ρήγματα» που ανοίγουν στη μαγνητόσφαιρα και στο στρώμα του όζοντος, επιτρέποντας σε έντονη, θανατηφόρα ηλιακή ακτινοβολία να διαπερνά αυτά τα εμπόδια, προκαλώντας γεγονότα εξαφάνισης στη Γη

Μια άλλη εξήγηση εμφανίζεται τώρα που μπορεί να δώσει τη σωστή απάντηση. 

συνέντευξη από τον David DuByne του podcast Mini Ice Age Conversations. 

Το κανάλι του είναι επίσης γνωστό ως "Adapt 2030". Αποκάλυψε ότι η μαγνητόσφαιρα της Γης εξασθενεί, κάτι που αποτελεί μέρος μιας φυσικής διαδικασίας ανατροπής του μαγνητικού πόλου που έχει λάβει χώρα τουλάχιστον εκατοντάδες φορές από ό,τι γνωρίζουμε.

Καθώς η μαγνητόσφαιρα εξασθενεί — σε συνδυασμό με την καταστροφή της στιβάδας του όζοντος — οι φυσικές δυνάμεις μπορούν να προκαλέσουν «ρήγματα» ή κενά στην θωράκιση που κανονικά προστατεύουν τη Γη από τις ακτίνες UVB που προέρχονται από τον ήλιο. Οι ακτίνες UVB και άλλα ηλεκτρομαγνητικά κύματα μικρότερου μήκους κύματος είναι τόσο επικίνδυνα για τη ζωή στην επιφάνεια της Γης που κατηγορούνται για γεγονότα σε επίπεδο εξαφάνισης [extinction level events (ELE)] που οι επιστήμονες πιστεύουν ότι εξαφάνισαν τους Νεάντερταλ.

Ο μαζικός θάνατος βοοειδών στο Κάνσας, με άλλα λόγια, θα μπορούσε να είναι ένα πρώιμο προειδοποιητικό σημάδι ότι η μαγνητόσφαιρα της Γης αποτυγχάνει καθώς η μαγνητική αντιστροφή επιταχύνεται. Εάν αυτή η διαδικασία επιταχυνθεί, η ηλιακή ακτινοβολία θα μπορούσε να στείλει «ακτίνες θανάτου» στην επιφάνεια της Γης σε τυχαίους χρόνους και τοποθεσίες, για τα επόμενα χρόνια.

Ακολουθεί η συνέντευξη με τον David DuByne:

Οι ειδικοί της NASA μιλούν για τη Γη «χωρίς ζωή όπως τη γνωρίζουμε» [“without life as we know it”] λόγω της ηλιακής ακτινοβολίας που τη διαπερνά

Από Science.NASA.gov :https://science.nasa.gov/science-news/news-articles/earths-magnetosphere

Η μαγνητόσφαιρα είναι μια διαπερατή ασπίδα. Ο ηλιακός άνεμος συνδέεται περιοδικά με τη μαγνητόσφαιρα αναγκάζοντάς την να αναδιαμορφωθεί. Αυτό μπορεί να δημιουργήσει ένα ρήγμα, επιτρέποντας στην ενέργεια να χυθεί στο ασφαλές μας καταφύγιο. Αυτά τα ρήγματα ανοίγουν και κλείνουν πολλές φορές την ημέρα ή και πολλές φορές την ώρα. Τα περισσότερα από αυτά είναι μικρά και βραχύβια. άλλα είναι τεράστια και διατηρημένα. Με το μαγνητικό πεδίο του Ήλιου να συνδέεται με αυτό της Γης με αυτόν τον τρόπο, ξεκινούν τα πυροτεχνήματα.

Το ίδιο άρθρο αποκαλύπτει ότι «η ζωή όπως την ξέρουμε» δεν θα υπήρχε στην επιφάνεια της Γης εάν αυτές οι ισχυρές δέσμες ενέργειας από τον ήλιο επιτρεπόταν να φτάσουν συνήθως στην επιφάνεια:

Η Ευτυχία Ζέστα (Eftyhia Zesta) από το Εργαστήριο Γεωδιαστημικής Φυσικής στο Κέντρο Διαστημικών Πτήσεων Γκόνταρντ της NASA [Geospace Physics Laboratory at NASA’s Goddard Space Flight Center] σημειώνει: «Αν δεν υπήρχε μαγνητικό πεδίο, μπορεί να είχαμε μια πολύ διαφορετική ατμόσφαιρα, χωρίς ζωή όπως την ξέρουμε».

Μια άλλη σελίδα της NASA από το EarthObservatory.NASA.gov επιβεβαιώνει επίσης ότι οι ακτίνες UVB που φθάνουν στην επιφάνεια της Γης θα έχουν καταστροφικές συνέπειες.
https://earthobservatory.nasa.gov/features/UVB
«Η ζωή όπως την ξέρουμε δεν θα υπήρχε», λέει το άρθρο. «Η επιστημονική ανησυχία σχετικά με την καταστροφή του όζοντος στην ανώτερη ατμόσφαιρα έχει προκαλέσει εκτεταμένες προσπάθειες για την αξιολόγηση της πιθανής ζημιάς στη ζωή στη Γη λόγω των αυξημένων επιπέδων της ακτινοβολίας UV-B».

Ο Ben Davidson είναι ο ιδρυτής του SuspiciousObservers.org , μιας ιστοσελίδας που καλύπτει την εξασθενημένη μαγνητόσφαιρα του πλανήτη μας.
https://suspicious0bservers.org/

στην πρόσφατη συνέντευξή του στον  Mike Adams (για το naturalnews.com)

Δημοσιεύει έναν σχετικό ιστότοπο που ονομάζεται MagneticReversal.org , ο οποίος παραθέτει τα ακόλουθα στοιχεία για τη μαγνητόσφαιρα της Γης:

1) Ο νότιος πόλος έχει ήδη φύγει από την Ανταρκτική και ο βόρειος πόλος διασχίζει τον αρκτικό ωκεανό.

2) «Οι μαγνητικοί πόλοι της Γης ετοιμάζονται να αναποδογυρίσουν». -Mission Manager, SWARM/ESA

3) Το μαγνητικό πεδίο άρχισε να εξασθενεί το 1600.

4) Το μαγνητικό πεδίο αποδυναμώθηκε κατά 10% από το 1800 έως το 2000.

5) Το μαγνητικό πεδίο της Γης εξασθενούσε 5% ανά αιώνα, αλλά τώρα εξασθενεί 5% ανά δεκαετία.

6) Το μαγνητικό πεδίο συνεχίζει να εξασθενεί γρήγορα.

7) Οι μαγνητικές ανατροπές μπορούν να συμβούν σε λιγότερο από 100 χρόνια.

8) Οι μαγνητικές ανατροπές οδηγούν σε γεγονότα εξαφάνισης. Αυτό επιβεβαιώθηκε πρόσφατα από το #1 περιοδικό γεωφυσικής.

9) Οι μαγνητικές ανατροπές μπορεί να προκαλέσουν βιβλικές πλημμύρες.

Γεγονότα επιπέδου εξαφάνισης που εντοπίζονται στην εξασθένηση της μαγνητόσφαιρας και στα «ρήγματα» της ηλιακής ακτινοβολίας στην προστατευτική ασπίδα της Γης

Το επιστημονικό περιοδικό AGU δημοσίευσε ένα σημαντικό άρθρο στο Review of Geophysics , με ημερομηνία 29 Μαΐου 2019 από το JET Channell. Το άρθρο έχει τίτλο, « Ο ρόλος της έντασης του γεωμαγνητικού πεδίου στην ύστερη τεταρτογενή εξέλιξη των ανθρώπων και των μεγάλων θηλαστικών ».

Ουσιαστικά δηλώνει ότι μια αποδυνάμωση της μαγνητόσφαιρας της Γης επιτρέπει στην έντονη ηλιακή ακτινοβολία να διαρρεύσει και να φτάσει στην επιφάνεια της Γης, επιτυγχάνοντας γεγονότα σε επίπεδο εξαφάνισης.

[Αν προτιμάτε να το διαβάσετε στη γλώσσα της επιστημονικής μελέτης:  Ο θάνατος των Νεάντερταλ στα ~41 ka μπορεί τώρα να συνδεθεί στενά με την ελάχιστη ένταση που σχετίζεται με τη μαγνητική εκδρομή του Laschamp και η επιβίωση των ανατομικά σύγχρονων ανθρώπων μπορεί να αποδοθεί στις διαφορές στον υποδοχέα υδρογονάνθρακα αρυλίου που έχει βασικό ρόλο στην εξελικτική απόκριση στη ροή UVR… Απολιθώματα και μυκητιακά στοιχεία κοπριάς για την ηλικία της Ύστερης Τεταρτογενούς εξαφάνισης στη Βόρεια Αμερική (και την Ευρώπη) συμπίπτουν με μια σημαντική μείωση της έντασης του γεωμαγνητικού πεδίου σε ~13 ka. Κατά τα τελευταία ~ 200 kyr, η φυλογένεση που βασίζεται στο μιτοχονδριακό DNA και στα χρωμοσώματα Υ στους σύγχρονους ανθρώπους αποδίδει κόμβους και διακλαδώσεις στην εξέλιξη που αντιστοιχούν σε ελάχιστα γεωμαγνητικής έντασης ]

αυτό το συμπέρασμα δηλώνει ότι, στις περιοχές όπου η μαγνητόσφαιρα της Γης ήταν αρκετά αποδυναμωμένη, έντονη ηλιακή ακτινοβολία διέρρευσε και έφτασε στην επιφάνεια της Γης, σκοτώνοντας τεράστιους αριθμούς ζωντανών όντων, προκαλώντας ακόμη και εξαφάνιση στην περιοχή που επηρεάστηκε από αυτό το "ρήγμα." (rift)

Στην πραγματικότητα, αυτή η μελέτη λέει ότι η άνοδος των σύγχρονων ανθρώπων ήταν άμεσο αποτέλεσμα αυτού του φαινομένου που εξαφάνισε τους Νεάντερταλ. Η «μαγνητική εκδρομή Laschamp» “Laschamp geomagnetic excursion” αναφέρεται απλώς σε μια από τις γνωστές αντιστροφές μαγνητικών πόλων που έλαβαν χώρα στην ιστορία της Γης.

Αυτό σκότωσε όλα τα βοοειδή στο Κάνσας; Έρχεται κάτι μεγαλύτερο;

Μόλις καταλάβουμε όλα αυτά, έχουμε τώρα μια εύλογη εξήγηση για το τι μπορεί να σκότωσε τα βοοειδή στο Κάνσας. Αυτό δεν είναι απόδειξη, αλλά είναι μια εύλογη εξήγηση που ευθυγραμμίζεται με τη γνωστή φυσική και τα ηλιακά φαινόμενα.

ένα επικείμενο κοσμικό γεγονός απειλεί τον πλανήτη Γη?

Αυτό το γεγονός θα μπορούσε απλώς να είναι μια μετατόπιση μαγνητικού πόλου που θα εκθέσει προσωρινά την επιφάνεια της Γης σε έντονη, θανατηφόρα ακτινοβολία που θα σκότωνε οποιοδήποτε ζώο ή άτομο που δεν μπορούσε να βρει σκιά. Αυτό θα ανάγκαζε μεγάλο μέρος της ανθρωπότητας να κρυφτεί ή να λειτουργήσει τη νύχτα και προφανώς θα κατέρρεε την παγκόσμια προσφορά τροφίμων.

πηγές 16-6-22
https://www.pravda-tv.com/2022/06/ausloeschungsereignis-der-mysterioese-rindertod-nasa-warnt-vor-toedlichen-rissen-in-der-magnetosphaere-videos/

https://naturalnews.com/2022-06-17-cattle-deaths-explained-nasa-warns-of-deadly-magnetic-rifts-solar-radiation-earth.html

https://naturalnews.com/2022-06-16-mass-cattle-deaths-send-shockwaves-through-food-supply.html

============

Mike Adams (για το naturalnews.com): Όπως συζητώ στο podcast μου παρακάτω, πιστεύω ότι οι παγκοσμιοποιητές γνωρίζουν ένα επικείμενο κοσμικό γεγονός που απειλεί τον πλανήτη Γη και αποκρύπτουν αυτές τις πληροφορίες από την ανθρωπότητα ενώ αποθηκεύουν τρόφιμα, πυρομαχικά και άλλες προμήθειες σε τεράστιες υπόγειες πόλεις, σήραγγες και καταφύγια.

Αυτό το γεγονός θα μπορούσε απλώς να είναι μια μετατόπιση μαγνητικού πόλου που θα εκθέσει προσωρινά την επιφάνεια της Γης σε έντονη, θανατηφόρα ακτινοβολία που θα σκότωνε οποιοδήποτε ζώο ή άτομο που δεν μπορούσε να βρει σκιά. Αυτό θα ανάγκαζε μεγάλο μέρος της ανθρωπότητας να κρυφτεί ή να λειτουργήσει τη νύχτα και προφανώς θα κατέρρεε την παγκόσμια προσφορά τροφίμων.

Οι παγκοσμιοποιητές ετοιμάζονται να επιβιώσουν υπόγεια, ενώ η επιφάνεια της Γης εξαφανίζεται από τον πόλεμο, την πείνα, την οικονομική κατάρρευση, το κοινωνικό χάος και πιθανά ηλιακά γεγονότα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: