Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022

BILL GATES: Γιατί ο Μπιλ Γκέιτς αγοράζει γεωργική γη σε όλη την Αμερική;

Γιατί ο Μπιλ Γκέιτς αγοράζει γεωργική γη σε όλη την Αμερική;

( Natural News ) Ο τέταρτος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο και ο κορυφαίος χρηματοδότης του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, Μπιλ Γκέιτς, έγινε σιωπηλά ο μεγαλύτερος ιδιοκτήτης γεωργικής γης στις Ηνωμένες Πολιτείες . Ο ίδιος ο άνθρωπος είναι ό,τι πιο μακριά από έναν αγρότη, ωστόσο. Δεν μπορούσε να σηκώσει ούτε ένα δέμα σανό, πόσο μάλλον να πιάσει με τα γυμνά του χέρια τα δύο νήματα του σπάγγου δέσμευσης.

Ωστόσο, ο Γκέιτς κατέχει τώρα δεκάδες χιλιάδες στρέμματα γεωργικής γης σε δεκαοκτώ πολιτείες. Κατέχει την περισσότερη γεωργική γη στη Λουιζιάνα – ένα εκπληκτικό χαρτοφυλάκιο 69.071 στρεμμάτων. Σαν να μην έφτανε αυτό, κατέχει άλλα 47.927 στρέμματα στο Αρκάνσας και 20.588 στρέμματα στη Νεμπράσκα και έχει μερίδιο σε μια έκταση 25.750 στρεμμάτων στη δυτική πλευρά του Φοίνιξ της Αριζόνα. Γιατί λοιπόν ο Μπιλ Γκέιτς αγοράζει γεωργική γη σε όλη την Αμερική;

Ο Μπιλ Γκέιτς και τα αγροτικά πειράματα του ΟΗΕ

Το επενδυτικό όχημα του Μπιλ Γκέιτ, η Cascade Investments, έχει καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να κρύψει τις μεγάλες αγορές γεωργικών εκτάσεων του και προσπάθησε να καλύψει τα ίχνη τους με κάθε τερατώδη συμφωνία. Μία από τις συμφωνίες ήταν μια εξαγορά 171 εκατομμυρίων δολαρίων που απέκρυψε μια LLC με δύο υπαλλήλους σε ένα κτίριο με μεταλλική όψη σε έναν χωματόδρομο έξω από το Bayou Teche.

https://www.agriculture.com/farm-management/farm-land/bill-gates-is-about-to-change-the-way-amer-ca-farms?fbclid=IwAR1dP-cB7DE6Ty9baOjBVzbNkMPPPZXCV5T5pCvgoeXXje6SORvNcgO0sjk

Ο Μπιλ Γκέιτς υπερηφανεύεται για τη φιλανθρωπία, οπότε γιατί να κατευθύνει το προσωπικό του επενδυτικό όχημα να επενδύσει σε γεωργικές εκτάσεις σε όλη τη χώρα και να το κρατήσει μυστικό; Το 2008, το προσωπικό του ίδρυμα επένδυσε 306 εκατομμύρια δολάρια για να κατευθύνει τις γεωργικές δραστηριότητες των μικροκαλλιεργητών στην υποσαχάρια Αφρική και τη Νότια Ασία. Το Ίδρυμα Bill and Melinda Gates χρησιμοποίησε τα χρήματα της επιχορήγησης για να υποστηρίξει τη «βιώσιμη» γεωργία υψηλής απόδοσης.

Δέκα χρόνια αργότερα, ο Bill ξεκίνησε το Gates Ag One για να προωθήσει αυτές τις προσπάθειες. Τώρα, η Cascade Investments συντονίζεται με μια θυγατρική, την Cottonwood Ag Management, η οποία αποτελεί μέρος του δικτύου Leading Harvest, ενός μη κερδοσκοπικού οργανισμού που προωθεί τη βιώσιμη γεωργία. Το δίκτυο Harvest αντιπροσωπεύει τώρα 2 εκατομμύρια στρέμματα σε 22 πολιτείες και άλλα 2 εκατομμύρια στρέμματα σε επτά άλλες χώρες. Η Ομάδα Εργασίας για τη Βιώσιμη Γεωργία βρίσκεται πίσω από αυτόν τον μετασχηματισμό της γεωργίας και ο Μπιλ Γκέιτς είναι ένας από τους κύριους επενδυτές. Αυτή η ομάδα 13 μελών περιλαμβάνει ξένους επενδυτές που θέλουν να αλλάξουν την παραγωγή τροφίμων και καλλιεργειών στις ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένων των: Ceres Partners, Hancock Natural Resources Group, The Rohaytn Group και UBS Farmland Investors.

Ετοιμάζεται ο Γκέιτς να ελέγξει τους αγρότες των ΗΠΑ και να υπαγορεύσει την κατεύθυνση της γεωργίας των ΗΠΑ σύμφωνα με τα Ηνωμένα Έθνη; Ετοιμάζεται να λανσάρει πειραματικούς ΓΤΟ σε εκατοντάδες χιλιάδες στρέμματα αγροτικής γης των ΗΠΑ, υπαγορεύοντας τον τύπο των σπόρων και των φυλών ζώων που χρησιμοποιούν οι αγρότες; Δεν είναι σαφές εάν η γεωργική του γη χρησιμοποιείται για λόγους διατήρησης ή αν σκοπεύει να προσκαλέσει ξένη επιρροή και πειραματικές τεχνολογίες γενετικής αλλαγής στον αγροτικό χώρο των ΗΠΑ.

Στη Σκωτία, ο Μπιλ Γκέιτς συνεργάστηκε με το Ηνωμένο Βασίλειο για να αναπτύξει «σούπερ καλλιέργειες» και να εκτρέφει αγελάδες υψηλής απόδοσης. 

https://www.reuters.com/article/britain-aid-agriculture/super-crops-and-cows-bill-gates-uk-inject-cash-into-farm-science-idUSL8N1PL2T3

Οι δύο οντότητες επένδυσαν 174 εκατομμύρια δολάρια σε πειραματικά προγράμματα αναπαραγωγής που στοχεύουν να κάνουν τις αγελάδες να παράγουν περισσότερο γάλα, να κάνουν τα κοτόπουλα να γεννούν περισσότερα αυγά και να κάνουν τις γενετικά τροποποιημένες καλλιέργειες να αντέχουν καλύτερα τις ασθένειες. Τα πειράματα έχουν σκοπό να «βοηθήσουν» 100 εκατομμύρια Αφρικανούς αγρότες, ώστε να μπορούν να παράγουν υψηλότερες αποδόσεις από τις μικρές γεωργικές τους δραστηριότητες.

Αυτές οι διεθνείς αρπαγές γης και τα πειράματα των παγκοσμιοποιητών συμπίπτουν με τις προσπάθειες του FDA να κλείσει τους παραγωγούς νωπού γάλακτος και τον πόλεμο του Γραφείου Διαχείρισης Γης κατά των ανεξάρτητων κτηνοτρόφων ;

Ο Μπιλ Γκέιτς και η άνοδος των έξυπνων πόλεων

Ένας άλλος λόγος που ο Μπιλ Γκέιτς αγοράζει γη είναι να επενδύσει σε επερχόμενες έξυπνες πόλεις. Η γη που κατέχει ακριβώς δυτικά του Φοίνιξ αναπτύσσεται σε μια νέα μητρόπολη που ονομάζεται Belmont. Όταν ολοκληρωθεί, θα διαθέτει 80.000 σπίτια, 3.800 στρέμματα βιομηχανικών, γραφείων και εμπορικών χώρων. 3.400 στρέμματα ανοιχτού χώρου. και 470 στρέμματα για τα δημόσια σχολεία. Η έκταση βρίσκεται σε στρατηγική τοποθεσία έξω από το Interstate 10 και θα είναι προσβάσιμο και στο Interstate 11. Τα 40 τετραγωνικά μίλια προβλέπεται να στεγάσουν 200.000 ή περισσότερους κατοίκους, οι οποίοι αναμφίβολα θα υπόκεινται σε 24/7 παρακολούθηση και συλλογή προσωπικών δεδομένων σε ό,τι κάνουν μέσα στην υπερσυνδεδεμένη έξυπνη πόλη. Η σαρδόνια επιρροή του Bill Gate είναι μέρος μιας μεγαλύτερης ΕΠΙΡΡΟΗΣ που επιδιώκει να χρησιμοποιήσει τους Αμερικανούς και τους πόρους τους για διεθνή έλεγχο και εκμετάλλευση.

Οι πηγές περιλαμβάνουν:

NewsPunch.com

Agriculture.com

Reuters.com

NaturalNews.com

πηγή 24-1-22

https://naturalnews.com/2021-01-24-bill-gates-buying-up-farmland-across-america.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: