Τρίτη 28 Ιουνίου 2022

Ο πλανήτης Γη μορφοποιείται από μη ανθρώπους;

Ο πλανήτης Γη μορφοποιείται από μη ανθρώπους;

 18 Μαΐου 2022 

Τα ετοιμοθάνατα δάση, τα δηλητηριασμένα ποτάμια, οι λίμνες και οι ωκεανοί από την υπερεκμετάλλευση και η κατεστραμμένη ατμόσφαιρα από την ανεύθυνη γεωμηχανική μαστίζουν τη Μητέρα Γη εδώ και αρκετό καιρό.

Ποιοι είναι οι πραγματικοί υπεύθυνοι για αυτό. Ερωτήματα στα οποία ακόμη και οι ειδικοί δεν βρίσκουν πάντα (ίσως) απάντηση. Είναι η Γη πιθανώς στο χείλος μιας εχθρικής κατάληψης από ένα εξωγήινο είδος ή είναι ο άνθρωπος αποκλειστικά υπεύθυνος για όλη αυτή την καταστροφή; 

Η καταστροφή της γης μέσω της ρύπανσης και της υπερεκμετάλλευσης γίνεται όλο και πιο εμφανής. Αρχικά, ας ρίξουμε μια ματιά στην εξόρυξη πετρελαίου άμμου γύρω από τον ποταμό Athabasca στο δυτικό Καναδά. Χιονισμένα βουνά, φωτεινές γαλάζιες λίμνες και ανέγγιχτη φύση - η τουριστική βιομηχανία της Αλμπέρτα αρέσει να δελεάζει τους επισκέπτες με αυτές τις εντυπωσιακές εικόνες. Όμως τα φαινόμενα απατούν.

Οι επισκέπτες θα δουν σύντομα μια εντελώς διαφορετική εικόνα, δηλαδή αυτή μιας κατεστραμμένης φύσης και τοπίου. Για να μάθετε γιατί, αξίζει να ρίξετε μια ματιά στους ορυκτούς πόρους της περιοχής.

Βαθιά στο δάσος της Αλμπέρτα βρίσκεται ο πιο σημαντικός φυσικός πόρος του Καναδά, ο μαύρος χρυσός με τη μορφή πετρελαίου. Σύμφωνα με εκτιμήσεις, υπάρχουν περισσότερα από 170 δισεκατομμύρια βαρέλια (1 βαρέλι = 159 λίτρα) εξορυκτικού πετρελαίου σε μια περιοχή διπλάσια από αυτή της Βαυαρίας.

Η καναδική βιομηχανία πετρελαίου γνώριζε για τα τεράστια κοιτάσματα εκεί από την αλλαγή της χιλιετίας, αλλά επειδή η πετρελαιοάμμος είναι ένα κολλώδες, μαύρο μείγμα από 83 τοις εκατό άμμο, 4 τοις εκατό νερό, 3 τοις εκατό άργιλο και 10 τοις εκατό υγρή πίσσα, η παραγωγή πετρελαίου σε Αυτή η περιοχή θεωρήθηκε από καιρό ότι δεν ήταν πολύ πρακτική.

Η εξαγωγή πετρελαίου από αυτό το μείγμα, που βρίσκεται συνήθως σε βάθη 30 μέτρων, δεν είναι μόνο χρονοβόρα αλλά και δαπανηρή. Μόνο μέσω των τεχνολογικών καινοτομιών και της αύξησης των τιμών του πετρελαίου η εξόρυξη πετρελαίου άμμου έγινε μια επικερδής επιχείρηση.

Η εξόρυξη πετρελαίου στην άμμο είναι περίπου συγκρίσιμη με την εξόρυξη λιγνίτη σε ανοιχτή μορφή. Αφού καθαριστούν οι δασικές εκτάσεις, τεράστιοι εκσκαφείς αφαιρούν πρώτα το δάπεδο του δάσους και στη συνέχεια ανασκάπτουν τα στρώματα της πετρελαιοάμμου.

Η άσφαλτος διαχωρίζεται από την άμμο με νερό και διαλύτες και αργότερα διυλίζεται σε αργό πετρέλαιο, το οποίο μεταποιείται περαιτέρω σε βενζίνη, μεταξύ άλλων. Κατά μέσο όρο, χρειάζονται δύο τόνοι πετρελαιοάμμου για την εξαγωγή ενός βαρελιού πετρελαίου.

Το 2012, η ​​Αλμπέρτα παρήγαγε 1,5 εκατομμύρια βαρέλια πετρελαίου την ημέρα από πετρελαϊκή άμμο. Ως αποτέλεσμα, τεράστιες εκτάσεις με βελονωτούς τοίχους έχουν πλέον μετατραπεί σε ερημικά τοπία με δηλητηριώδεις λίμνες και βουνά από θείο. Οι λίμνες καλύπτουν πλέον έκταση 130 τετραγωνικών χιλιομέτρων.

Το καναδικό Ινστιτούτο Pembina, το οποίο ασχολείται με ενεργειακά και περιβαλλοντικά ζητήματα, υποθέτει ότι περίπου έντεκα εκατομμύρια λίτρα του τοξικού ζωμού, που περιέχει υψηλές συγκεντρώσεις υδραργύρου και αρσενικού καθώς και καρκινογόνους υδρογονάνθρακες, διαρρέουν καθημερινά στα υπόγεια ύδατα και στα γύρω ποτάμια.

 καταστροφή ζωικών και φυτικών ειδών

Αλλαγή τοποθεσίας: Ο άνθρακας εξορύσσεται σε υπόγεια εξόρυξη στα Απαλάχια Όρη στη Δυτική Βιρτζίνια από τα τέλη του 19ου αιώνα. Η Εθνική Υπηρεσία Προστασίας του Περιβάλλοντος (EPA) εκτιμά ότι η εξόρυξη άνθρακα καταστρέφει 6.500 τετραγωνικά χιλιόμετρα δάσους στα Απαλάχια Όρη.

Για να μπορέσουμε να εξαγάγουμε τον άνθρακα από κάτω, οι κορυφές των βουνών πρέπει να εκτιναχθούν. Αυτό που απομένει είναι τοπία κρατήρων που δηλητηριάζονται για τους επόμενους αιώνες.

Αυτή η ιδιαίτερα επιθετική μορφή υπαίθριας εξόρυξης είναι γνωστή ως εξόρυξη αφαίρεσης βουνών. Πάνω από πεντακόσια βουνά έχουν ήδη καταστραφεί στα Απαλάχια Όρη. Με περισσότερα από χίλια διαφορετικά είδη ζώων και φυτών, αυτή η περιοχή είναι ένα από τα πιο σημαντικά κέντρα βιοποικιλότητας στη Βόρεια Αμερική.

Οργανώσεις προστασίας του περιβάλλοντος και περιβαλλοντολόγοι έχουν επανειλημμένα επιστήσει την προσοχή στην καταστροφική κατάσταση τα τελευταία χρόνια - αλλά μέχρι στιγμής χωρίς επιτυχία. Οι περιβαλλοντολόγοι έλαβαν επίσης υποστήριξη από τον δικηγόρο Robert F. Kennedy, ο οποίος λέει:

«Αυτό που κάνουν εδώ στη Δυτική Βιρτζίνια είναι εγκληματικό. Έχουμε καλύτερους τρόπους παραγωγής ενέργειας. Όμως δηλητηριάζετε τη χώρα μας, καταστρέφετε την οικονομία, υπονομεύετε τη δημοκρατία μας. Είναι ενάντια σε όλα όσα υποστηρίζει η Αμερική».

Ένα άλλο θλιβερό παράδειγμα είναι η μαζική αποψίλωση των δασών του Αμαζονίου στη Βραζιλία, η οποία έχει φτάσει σε νέο ιστορικό υψηλό, σύμφωνα με στοιχεία του Εθνικού Ινστιτούτου Διαστημικής Έρευνας. 

Τον Απρίλιο του 2022, περίπου 1012,5 τετραγωνικά χιλιόμετρα τροπικού δάσους καθαρίστηκαν μέσα σε ένα μήνα. Αυτή είναι η πρώτη φορά από το 2015 που ο αριθμός ξεπέρασε τα 1.000 τετραγωνικά χιλιόμετρα τον Απρίλιο.

Το τροπικό δάσος του Αμαζονίου καλύπτει σχεδόν ολόκληρη τη λεκάνη του Αμαζονίου στη Νότια Αμερική, η οποία καλύπτει συνολική έκταση έξι εκατομμυρίων τετραγωνικών χιλιομέτρων. Αυτό είναι περισσότερο από το μισό του εναπομείναντος τροπικού δάσους του κόσμου με τη μεγαλύτερη βιοποικιλότητα από όλα τα τροπικά δάση.

Σύμφωνα με μια γερμανο-βρετανική μελέτη από τον Μάρτιο του 2022, περισσότερα από τα τρία τέταρτα του τροπικού δάσους έχει χάσει την ικανότητά του να ανακάμπτει από αναταραχές όπως η ξηρασία ή η πυρκαγιά από τις αρχές της δεκαετίας του 2000.

Σύμφωνα με την έκθεση της Παγκόσμιας Τράπεζας τον Φεβρουάριο του 2018 Assessment of the Risk Amazonas Dieback , περίπου το 75 τοις εκατό του τροπικού δάσους του Αμαζονίου μπορεί να χαθεί οριστικά μέχρι το 2025. Μέχρι το 2075, μόνο το πέντε τοις εκατό του δάσους στη δυτική Αμαζονία μπορεί να έχει απομείνει.

Γεωμηχανική Secret Files

Ας περάσουμε σε ένα άλλο εξίσου πιεστικό ζήτημα: την καταστροφή της ατμόσφαιρας μέσω της γεωμηχανικής. Πριν από περίπου τριάντα χρόνια, οι ανησυχημένοι περιβαλλοντολόγοι ζήτησαν δραστική μείωση των ατμοσφαιρικών ρύπων, ιδιαίτερα των διασυνοριακών ρύπων, όπως τα τοξικά αερολύματα.

Η αφήγηση έχει αλλάξει εντελώς τις τελευταίες δεκαετίες. Φαίνεται ότι οι ατμοσφαιρικοί ρύποι δεν αποτελούν πλέον πρόβλημα σήμερα. Γιατί; Επειδή δεν είναι πλέον τόσο επικίνδυνοι όσο ήταν τη δεκαετία του 1970;

Οι πολιτικοί και οι περιβαλλοντολόγοι ανησυχούν επί του παρόντος μόνο για την υπερθέρμανση του πλανήτη. Όμως η κρυμμένη αλήθεια είναι ότι οι ρύποι στον αέρα έχουν αυξηθεί τρομερά τα τελευταία τριάντα χρόνια.

Πολλές οργανώσεις προστασίας του περιβάλλοντος κατηγορούν τον τακτικό ψεκασμό αερολυμάτων ως μέρος στρατιωτικών πειραμάτων. Πρόσφατα, επαναλαμβανόμενες μετρήσεις έδειξαν υψηλές συγκεντρώσεις βαρίου, αλουμινίου και άλλων τοξικών ουσιών σε δείγματα νερού και εδάφους. 

Η Claudia Werlhoff, καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο του Innsbruck, δεν εκπλήσσεται καθόλου από αυτά τα αποτελέσματα, γιατί υποψιάζεται ότι ο καιρός έχει χρησιμοποιηθεί από τον στρατό για πολεμικούς σκοπούς, μεταξύ άλλων, από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. 

η Werlhoff λέει :

«Όλα αυτά συμβαίνουν και οι άνθρωποι είναι αντίθετοι, αλλά δεν βλέπουν ότι αυτά τα πειράματα είναι ήδη πραγματικότητα γιατί είναι μέρος της γεωμηχανικής, της στρατιωτικής γεωμηχανικής, που υπάρχει εδώ και περίπου εβδομήντα ή περισσότερα χρόνια τώρα.

Αυτό ήταν ένα έργο του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου στο οποίο ο στρατός εφηύρε την πυρηνική ενέργεια ως πολεμικό όπλο, και μετά την πυρηνική ενέργεια άλλα όπλα όπως ο έλεγχος του καιρού. Όπως σωστά αναγνώρισε η Rosalie Bertell,[( 1929 – 2012) ήταν Αμερικανίδα επιστήμονας, συγγραφέας, περιβαλλοντική ακτιβίστρια, επιδημιολόγος και καθολική μοναχή],   επινόησαν τους καιρικούς πολέμους και επινόησαν τη γεωμηχανική.    

Η Rosalie Bertell γράφει στο βιβλίο της War Weapon Planet Earth , που βρίσκεται τώρα στην 5η έκδοσή του, ότι οι φυσικές καταστροφές είναι από καιρό εφικτές.

Αντίστοιχα στρατιωτικά πειράματα στο πλαίσιο της τεχνολογίας τροποποίησης του περιβάλλοντος συμπεριλήφθηκαν επομένως ήδη στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο.

Όποιος πιστεύει σε μια θεωρία συνωμοσίας σε αυτό το σημείο θα πρέπει να δει ένα δημοσίως διαθέσιμο έγγραφο της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ σχετικά με τη χρήση τεχνικών περιβαλλοντικής τροποποίησης από το 1996.

Με τη συγκαλυμμένη χρήση τους, οι ΗΠΑ παραβιάζουν μια διεθνή συμφωνία του 1977 που επικυρώθηκε από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών, η οποία απαγορεύει τόσο τη στρατιωτική όσο και τη μη στρατιωτική χρήση για ερευνητικούς σκοπούς τεχνολογιών τροποποίησης του περιβάλλοντος με μόνιμες ή σοβαρές επιπτώσεις. Τόσο οι Ηνωμένες Πολιτείες όσο και η πρώην Σοβιετική Ένωση έχουν υπογράψει αυτήν τη σύμβαση.

Ο αμερικανός μαθηματικός John von Neumann ερευνούσε ήδη μοντέλα τροποποίησης του καιρού για το Πεντάγωνο στα τέλη της δεκαετίας του 1940 και ανακάλυψε μορφές κλιματικού πολέμου που ήταν αδιανόητες εκείνη την εποχή.

Για παράδειγμα, κατά τη διάρκεια του Πολέμου του Βιετνάμ από το 1967, ως μέρος του Project Popeye, χρησιμοποιήθηκαν τεχνικές σχηματισμού σύννεφων, με τη βοήθεια των οποίων ήταν δυνατή η επέκταση της εποχής των μουσώνων για να μπορέσουμε να αποκλείσουμε τις διαδρομές ανεφοδιασμού του εχθρού κατά μήκος στο μονοπάτι του Χο Τσι Μινχ.

 HAARP όπλο μαζικής καταστροφής

Στα χρόνια που ακολούθησαν, ο στρατός των ΗΠΑ συνέχισε να αναπτύσσει προηγμένες τεχνολογίες που κατέστησαν δυνατή την επιλεκτική αλλαγή των καιρικών προτύπων. Με διαφορά η πιο γνωστή τεχνολογία σε αυτόν τον τομέα είναι το HAARP, ένα πρόγραμμα υψηλής συχνότητας για την ενεργό έρευνα σέλας που ήταν συμπλήρωμα της Πρωτοβουλίας Στρατηγικής Άμυνας του Star Wars .

Από στρατιωτική άποψη, το HAARP είναι ένα όπλο μαζικής καταστροφής που λειτουργεί από την εξωτερική ατμόσφαιρα και είναι ικανό να αποσταθεροποιήσει τα γεωργικά και οικολογικά συστήματα. 

Claudia Werlhoff: 

«Το HAARP είναι ένας από αυτούς τους θερμαντήρες ιονόσφαιρας που λειτουργούν με ηλεκτρομαγνητικά κύματα. Αυτά τα κύματα δημιουργούνται τεχνητά, φτάνουν περίπου το ένα δισεκατομμύριο watt, και εκτοξεύονται ψηλά στην ιονόσφαιρα για να δημιουργήσουν συγκεκριμένα εφέ που τα καθοδηγούν πίσω στη Γη.

Αυτή είναι μια πολύ, πολύ επικίνδυνη τεχνολογία που μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία όλων των ειδών των αποκαλούμενων φυσικών καταστροφών, όπως τσουνάμι ή σεισμούς, ηφαιστειακές εκρήξεις ή καιρικές αλλαγές σε ολόκληρες περιοχές ή τυφώνες, ξηρασίες, πυρκαγιές και πλημμύρες, ακόμη και αλλαγές στον ωκεανό. ρεύματα. Αυτές είναι τεχνολογίες που δεν συζητούνται δημόσια, αλλά υπάρχουν από τον πόλεμο του Βιετνάμ».

Το HAARP λειτουργεί πάνω από το στρώμα του όζοντος στην περιοχή της ιονόσφαιρας, ένα στρώμα αερίου με ιόντα, τα οποία είναι μικρά ηλεκτρικά φορτισμένα σωματίδια. Αυτό το στρώμα μπορεί να θερμανθεί με τη βοήθεια ισχυρών κεραιών HAARP σε τέτοιο βαθμό ώστε να δημιουργούνται τα λεγόμενα τεχνητά νέφη ιόντων, τα οποία έχουν σχήμα παρόμοια με τους φακούς.

Αυτά τα φακοειδή σύννεφα είναι ικανά να αντανακλούν ακτίνες χαμηλής συχνότητας και να σχηματίζουν δέσμες ενέργειας που μπορούν να κατευθυνθούν σε οποιοδήποτε σημείο της Γης. 

Η Werlhoff εξηγεί:

«Θερμαίνουν την ιονόσφαιρα, τη σφαίρα στην ατμόσφαιρα που ξεκινά από περίπου 80 χιλιόμετρα έως περίπου 800-1000 χιλιόμετρα. Είναι ένα ηλεκτρισμένο μέρος της ατμόσφαιρας και όταν στέλνουν τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα εκεί, το θερμαίνουν. Εάν θερμάνουν την ιονόσφαιρα, μπορούν να προκαλέσουν την επιστροφή αυτών των ηλεκτρομαγνητικών ακτίνων στη γη. Όταν συμβαίνει αυτό, είναι τρομερά καταστροφικό. Αυτές οι ακτίνες μπορούν ακόμη και να διαπεράσουν τον πυρήνα της γης».

Η μεγαλύτερη και πιο σημαντική εγκατάσταση HAARP βρίσκεται στην πολιτεία της Αλάσκας των ΗΠΑ. Υπάρχουν τριακόσιες εξήντα κεραίες 24 μέτρων σε μια έκταση δεκατριών εκταρίων. Η εγκατάσταση χρησιμοποιείται επίσημα για έρευνα και λειτουργεί από το Πανεπιστήμιο της Αλάσκας από τις 11 Αυγούστου 2015.

Το εργαστήριο της πύλης έρευνας της Πολεμικής Αεροπορίας στεγαζόταν παλαιότερα εδώ. Ωστόσο, οι επικριτές εξακολουθούν να αμφιβάλλουν ότι ο αμερικανικός στρατός απελευθέρωσε πραγματικά την εγκατάσταση.

Η Μητέρα Γη μορφοποιείται;

Καμία από την τρέλα που συμβαίνει στη Γη εδώ και καιρό δεν έχει νόημα. Κανείς δεν καταστρέφει τον δικό του βιότοπο εκτός κι αν ζει ο ίδιος εκεί. Η σκέψη έρχεται γρήγορα στο μυαλό ότι οι πραγματικοί ηθοποιοί δεν εξαρτώνται από το οικοσύστημά μας επειδή δεν ζουν εδώ.

Ίσως η Γη να χρησιμοποιείται στην πραγματικότητα από εξωγήινα όντα για την εξόρυξη των πόρων μας εδώ και αρκετό καιρό, ή ακόμα χειρότερα, μορφοποιείται για να μεγιστοποιήσει την απόδοση εξόρυξης πόρων.

Το Terraforming είναι ο μετασχηματισμός άλλων πλανητών σε κατοικήσιμα ουράνια σώματα που μοιάζουν με τη γη με τη βοήθεια μελλοντικών τεχνολογιών. Αυτά περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, την τροποποίηση της ατμόσφαιρας, της θερμοκρασίας, της τοπογραφίας της επιφάνειας και της οικολογίας.

Είναι πράγματι ο πλανήτης μας θύμα εχθρικής εξαγοράς από εξωγήινους ιδιώτες; Αυτή την ερώτηση κάνει η Αμερικανίδα συγγραφέας Σούζαν Φέργκιουσον. Αυτή γράφει:

«Διαμορφώνουν τη γη μας για να την κάνουν κατάλληλη για τα υβρίδια που λέγεται ότι τώρα ανέρχονται σε εκατομμύρια. Ένας πλανήτης που έχει σιγά-σιγά αλλοιωθεί χημικά, έχει γίνει φυσικά πιο πυκνός, θερμότερος, ξηρότερος και ελαφρώς πιο ραδιενεργός και πλούσιος σε μεθάνιο είναι εμφανής.

Η τρέλα της κατασκευής πυρηνικών σταθμών ηλεκτροπαραγωγής δίπλα σε ακτές όπως η Φουκουσίμα δείχνει την πρόθεση να αυξηθεί η ακτινοβολία. Το λιώσιμο της Αρκτικής, της Γροιλανδίας και της Ανταρκτικής απελευθερώνει τεράστιες ποσότητες μεθανίου. έχουν τα υβρίδια ανοσία σε μεγάλες ποσότητες ακτινοβολίας και μεθανίου; Είναι οι ανθεκτικότητα στο αλουμίνιο ΓΤΟ συμβατή με το ανοσοποιητικό τους σύστημα;»

Λογικά, αυτή φαίνεται να είναι μια από τις καλύτερες θεωρίες για να απαντηθεί το ερώτημα γιατί το mainstream πουλά τις συνέπειες δεκαετιών γεωμηχανικής στην πολιτική και τα μέσα ενημέρωσης ως κλιματική αλλαγή. Απάτη - προφανώς.

Το αργότερο μέχρι το 2025, θα πρέπει να είναι σαφές μέχρι το τελευταίο ότι η γήινη ατμόσφαιρα, οι ωκεανοί, τα δάση και το ηλεκτρομαγνητικό πλέγμα γύρω από τη γη έχουν αλλάξει από δεκαετίες γεωμηχανικής με τέτοιο τρόπο ώστε η κανονική ζωή σε αυτόν τον πλανήτη να μην είναι πλέον δυνατή.

Σχετικά με το επίπεδο των επενδύσεων που απαιτούνται για τη χρηματοδότηση έργων αυτού του τύπου, ο Timothy Good, στο βιβλίο του Earth An Alien Enterprise: The Shocking Truth behind the Greatest Cover-Up in Human History , αναφέρει ο William J. Pawlec, πρώην επιστήμονας υπολογιστών και ειδικός προγραμματισμού. στην Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ. Αυτος λεει:

«Εξουσιοδοτούν το Υπουργείο Οικονομικών να συντάσσει απλώς επιταγές για μαύρα έργα και γίνεται φανερό ότι έχουν ατζέντα που εξαρτώνται από τους στόχους των Ηνωμένων Πολιτειών. Αυτό έχει να κάνει με τη δύναμη και τον έλεγχο».

Η υποβάθμιση του περιβάλλοντος επιταχύνεται με ιλιγγιώδεις ρυθμούς και η φύση έχει γίνει το όπλο του γεωπολιτικού πολέμου, δημιουργώντας τυφώνες, τσουνάμι, πλημμύρες, ξηρασίες και πυρκαγιές για να γονατίσουν τις χώρες σε εμπορικές συμφωνίες και στρατιωτικές εγκαταστάσεις.

Υπάρχουν μόνο δύο τρόποι για να τελειώσει αυτή η τρέλα μια για πάντα: ο ένας είναι, απλώς κοιτάμε αλλού και ενεργούμε σαν να μην έχει συμβεί τίποτα, ο δεύτερος είναι: σταματάμε να αγνοούμε αυτά τα προβλήματα και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να τα λύσουμε υπεύθυνοι πολιτικοί και στρατιωτικοί .

Η πλειοψηφία σίγουρα δεν μπορεί να βρει εξήγηση για τέτοια αποτρόπαια εγκλήματα κατά της Μητέρας Φύσης των οποίων τελικά είμαστε εμείς τα θύματα. Και νομίζω ότι δεν χρειάζεται πλέον μια εξήγηση, γιατί απλά δεν υπάρχει άλλος χρόνος για να το σκεφτώ.

Θα μπορούσε να υπάρξει κάποιο είδος εξωγήινου ή αποστάτη πολιτισμού που θα κατακτήσει αυτόν τον πλανήτη με έναν στόχο που δεν επιτρέπεται να γνωρίζουμε με βεβαιότητα;: 

πηγή : του   Frank Schwede

18-5-22  https://www.pravda-tv.com/2022/05/wird-der-planet-erde-von-nicht-menschen-terraformt/

Δεν υπάρχουν σχόλια: