Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2021

Σενάριο κλιμάκωσης: «Επιχείρηση Sunrise» (επιχείρηση Ανατέλλοντος ΄Ηλιου) ετοιμάζεται στη Γερμανία

Σενάριο κλιμάκωσης: «Επιχείρηση Sunrise» (επιχείρηση Ανατέλλοντος ΄Ηλιου) ετοιμάζεται στη Γερμανία

 Αυτό είναι ένα σενάριο κλιμάκωσης στο οποίο η Bundeswehr θα τραβήξει το σχοινί. Έως και 40.000 στρατιώτες κλήθηκαν να διατηρήσουν υπό έλεγχο τη διαχείριση της πανδημίας. Αυτό έχει ήδη τηρηθεί.

Στις ευρωπαϊκές χώρες, οι πολιτικοί και τα μέσα ενημέρωσης εντείνουν τις εκστρατείες φόβου εδώ και μερικές εβδομάδες και η διαχείριση της πανδημίας γίνεται επίσης ολοένα και πιο στρατιωτικοποιημένη. Ακόμα και σε υποτιθέμενα δημοκρατικά κράτη όπως η Γερμανία.

Η Eva Herman και ο Andreas Popp έδωσαν ήδη ενδιαφέρουσες πληροφορίες για αυτό το θέμα σε ένα podcast  στις 22 Νοεμβρίου 2021  στο κανάλι τους στο Telegram (από το λεπτό 00:40).

  https://www.youtube.com/watch?v=Rv5kZ1-utw8

Αυτό που αναφέρουν οι Herman & Popp δεν είναι για άτομα με αδύναμα νεύρα. Έμαθαν από πληροφοριοδότες, δηλαδή από εσωτερικές  πηγές του υπουργείου, ότι η ομοσπονδιακή κυβέρνηση σχεδιάζει ένα σενάριο κλιμάκωσης από τις αρχές του 2022, το οποίο θα ονομάζεται «Επιχείρηση Sunrise».

Στόχος του: να προκαλέσει χαοτικές συνθήκες στη χώρα προκειμένου -όπως το αποκαλούν οι Herman & Popp- να ταράξει τις ψυχές των ανθρώπων και να ταρακουνήσει τις δομές.

το όλο θέμα έχει σύστημα. Πάνω απ' όλα, αυτό σημαίνει ότι οι ένοχοι για την αυστηροποίηση των μέτρων για τον κορωνοϊό διαψεύδονται. Επομένως, όχι μόνο στελέχη του αθλητισμού και της βιομηχανίας απειλούν επί του παρόντος τους ανεμβολίαστους, αλλά και τα προπαγανδιστικά μέσα δεν αφήνουν καμία αμφιβολία ότι οι αντίπαλοι του εμβολιασμού ευθύνονται για τη «δραματική» κατάσταση.

Αλλά εντελώς διαφορετικές δυνάμεις λειτουργούν στο παρασκήνιο αυτής της εκπομπής πανικού στα μέσα ενημέρωσης. Επειδή τα ομοσπονδιακά υπουργεία είναι απασχολημένα με την «Επιχείρηση Sunrise».

Αυτή η εκστρατεία φόβου προβλέπει την αναστολή των αλυσίδων εφοδιασμού, τις διακοπές ρεύματος άνω της μιας εβδομάδας ή άλλα χειρότερα σενάρια. Η ανοικοδόμηση μπορεί να διαρκέσει χρόνια, λέει ο Popp, ο οποίος υποθέτει ότι κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου θα «πάμε πίσω σε ένα προβιομηχανικό επίπεδο ζωής».

Πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για αυτάρκεια τώρα, συνιστά. Άλλα σενάρια θα μπορούσαν να είναι πόλεμοι και υπερπληθωρισμός.

 Ωστόσο, η Herman και ο Popp σας συμβουλεύουν να παραμείνετε ήρεμοι.

 Στη φάση 1 της "Επιχείρησης Sunrise", η βασική φροντίδα για τους μη εμβολιασμένους θα συνεχιστεί, λέει ο Popp. Επιτρέπονται λοιπόν οι επισκέψεις σε σούπερ μάρκετ, φαρμακείο κ.λπ. Οι υπεύθυνοι λήψης αποφάσεων γνωρίζουν καλά τις δυνατότητες κλιμάκωσης που συνεπάγεται η στρατηγική τους.

Ως εκ τούτου, η προπαγάνδα των ΜΜΕ θα συντονιστεί ανάλογα. Το αργότερο μέχρι τις 9 Δεκεμβρίου, ωστόσο, θα τεθούν σε ισχύ «πιο δρακόντεια μέτρα», προβλέπει ο Popp. Μια αρμάδα δικηγόρων έχει ήδη επιφορτιστεί  να το δικαιολογήσει νομικά .

Όλα είναι καλά προετοιμασμένα: Το Ομοσπονδιακό Υπουργείο Εσωτερικών έχει υποβάλει εδώ και καιρό επίσημο αίτημα στο Υπουργείο Άμυνας σχετικά με την ανάπτυξη της Bundeswehr. Ζητήθηκαν έως και 40.000 στρατιώτες, κάτι που τηρήθηκε. Επίσημος λόγος: Η αστυνομία είναι υπερφορτωμένη, υπάρχουν πολλές αναφορές ασθενειών στα γραφεία της αλλά και στα γραφεία δημόσιας τάξης. Οι αποτυχίες είναι υψηλές.

[Λένε ότι η αστυνομία δεν μπορεί να αντεπεξέλθει και χρειάζεται υποστήριξη. Οι ειδησεογραφικοί πράκτορες είναι γεμάτοι διαφημιστική εκστρατεία ενάντια στους μη "τρυπημένους" ότι είναι η αιτία του χάους στη χώρα.]

«Θα μπορούσαν να είναι άνθρωποι που αναρωτιούνται αν μπορούν ακόμα να τα συμφιλιώσουν όλα αυτά με τη συνείδησή τους;» Wonder (αναρωτιούνται οι ) Herman & Popp.

Ο Popp υποπτεύεται ότι ο πληθυσμός πρόκειται να εκφοβιστεί από στολές προκειμένου να διασφαλιστεί η εφαρμογή της «Επιχείρησης Sunrise». Εσωτερικά,  οι ειδικοί στην εκτέλεση μιλούν ήδη για τον « αποκλεισμό των αγροτικών περιοχών », ειδικά στη νότια Γερμανία και τη Σαξονία.

Η «διάβαση των συνόρων» θα είναι τότε δυνατή μόνο με 2G.  (Ο λεγόμενος κανόνας 2G σημαίνει "εμβολιασμένος ή ανακτημένος")
Η καταστροφή αναμένεται να κηρυχτεί και σε ολόκληρη τη χώρα.

Οι Herman & Popp είναι πεπεισμένοι ότι η Βαυαρία θα σπεύσει ξανά μπροστά.

Περαιτέρω προοπτικές για το μέλλον: Ένας κωδικός QR θα εισαχθεί το αργότερο έως τον Δεκέμβριο, δηλαδή μια "δοκιμή επαλήθευσης GG" (ανακτήθηκε ή εμβολιάστηκε) και η κυβέρνηση θα  αποφασίσει επίσης να δώσει συνέχεια μέσω της εφαρμογής  Luca και CoV-Pass ( από το λεπτό 00: 52).

https://www.luca-app.de/impfnachweise-hinterlegen/

Από αυτή την άποψη, εξακολουθούν να υπάρχουν νομικά εμπόδια προστασίας δεδομένων και τεχνολογίας, αλλά αυτά θα πρέπει σύντομα να αρθούν. Μόλις συμβεί αυτό, καταγράφονται τα προφίλ κίνησης.

Καλά νέα, τουλάχιστον σύμφωνα με την ερμηνεία του Popp:

Τελικά, η κυβέρνηση φαίνεται να έχει εγείρει συνταγματικές ανησυχίες όταν συζητούσε τις «μαζικές ενέσεις». Δίνει την εντύπωση ότι δεν θέλει κανείς να το επιβάλει αυτό με τη βία. Αντίθετα, γίνονται προσπάθειες να οδηγηθεί ο «πεισματάρης, χωρίς ένεση πληθυσμός» στην ένεση γονιδίου μέσω μιας «ελεύθερης βούλησης».

«Αυτό θα αντιμετωπίσει ο κόσμος τους επόμενους τρεις μήνες», φοβάται ο Popp.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι τόσο σημαντικό να  αντιταχθούμε. Οι προβλέψεις του Ομοσπονδιακού Υπουργείου Υγείας θα ήταν ότι οι τακτικές εκφοβισμού και η «Επιχείρηση Sunrise» θα μπορούσαν να παρακινήσουν άλλα δύο έως τέσσερα εκατομμύρια ανθρώπους  να πάνε «οικειοθελώς» στη γονιδιακή θεραπεία.

Για να το πετύχετε αυτό, απεικονίστε τους ανεμβολίαστους ως ένοχους και εκτελέστε ένα είδος κυνηγιού μαγισσών.
Εάν αυτή η τακτική είναι επιτυχής, ο Popp υποθέτει ότι ο αναγκαστικός εμβολιασμός που ανακοινώθηκε μπορεί να μην πραγματοποιηθεί τον Φεβρουάριο.

Φυσικά, υπάρχει και λίγη ελπίδα, παραδέχεται.

Ο υποστράτηγος Κάρστεν Μπρόιερ αναλαμβάνει τη διεύθυνση της «Διαχείρισης Πανδημίας»

Σε ένα podcast στις 29 Νοεμβρίου, οι Herman & Popp εμβάθυναν στο θέμα της "Επιχείρησης Sunrise".
Το mainstream ανέφερε επίσης   αυτή την εξέλιξη: Η νέα ομάδα κρίσης που θα εγκαταστήσει ο συνασπισμός των φαναριών στην Καγκελαρία βρίσκεται υπό την ηγεσία του στρατηγού της Bundeswehr, Carsten Breuer. Αυτός ελέγχει πλέον τη «διαχείριση πανδημίας».

Οι πραγματικά σημαντικές πληροφορίες δόθηκαν μόνο από τον Herman & Popp:

Ο 56χρονος (ειδικός logistics και έμπειρος διαχειριστής κρίσεων)  Carsten Breuer, Υποστράτηγος του Στρατού των Γερμανικών Ενόπλων Δυνάμεων, είναι ο αρχηγός της  "Διοίκησης για εδαφικά καθήκοντα των ομοσπονδιακών ενόπλων δυνάμεων" στο Βερολίνο από τις 10 Οκτωβρίου 2018.  . Μια περίεργη σύμπτωση.

Σε κάθε περίπτωση, η Bundeswehr θα έχει εκτεταμένη εξουσία λήψης αποφάσεων με όλες τις αρμοδιότητες έκτακτης ανάγκης μέσω αυτού. Στο πλαίσιο της «Επιχείρησης Sunrise», ο Breuer θα έχει πρόσβαση σε ολόκληρη την Bundeswehr και είναι εξουσιοδοτημένος να εκδίδει οδηγίες προς τα υπουργεία.

Οι πηγές του είπαν πριν από 50 λεπτά ότι «ένα κεντρικό όργανο λήψης αποφάσεων που είναι πάνω από όλα τα υπουργεία και τα τμήματα θα εφαρμοστεί στον «οργανισμό επιμελητείας διάσωσης» σε σύντομο χρονικό διάστημα», λέει ο Popp .

Αυτοί οι καταγγέλλοντες υποθέτουν επίσης ότι επίκεινται «επικείμενοι» περιορισμοί σε περιοχές υψηλής συχνότητας στις κομητείες. Επιπλέον, ανακοινώθηκε η «εφαρμογή των πάσης φύσεως μέτρων» και η «ενσωμάτωση όλων των δομών της Μπούντεσβερ για το μέλλον». Αυτό δεν ισχύει μόνο για τον τομέα της υγείας, αλλά και για την επιμελητεία και τη διατήρηση της δημόσιας τάξης.

Τι σημαίνει αυτό? Αναμένετε από τον στρατό να παρέμβει σε περίπτωση βλάβης της εφοδιαστικής αλυσίδας. Στην «Επιχείρηση Sunrise» είχε ήδη ακουστεί ότι ένστολοι και ένοπλοι στρατιώτες θα στέκονταν τότε μπροστά σε κάθε σούπερ μάρκετ, αναφέρει ο Popp. Η δομή αναφοράς πηγαίνει απευθείας στην κυβέρνηση και την Καγκελαρία. «Είναι πραγματικά μια σοβαρή εξέλιξη», λέει.

«Δεν θέλουμε να σας τρομάξουμε, αντιθέτως», τονίζει η Popp. Για να μπορέσετε όμως να κρατήσετε τον φόβο υπό έλεγχο, καλό είναι να προετοιμαστείτε εσωτερικά και ψυχικά. Πρέπει να ξέρετε ότι όλα αυτά είναι μέρος του παιχνιδιού "Operation Sunrise"

 Πρέπει η Bundeswehr να προστατεύει την κυβέρνηση από τον λαό;

Στις 3 Δεκεμβρίου, οι Herman & Popp ακολούθησαν το "Operation Sunrise" σε άλλο  podcast  . Διότι στις 2 Δεκεμβρίου ολοκληρώθηκε ο «νομικός έλεγχος της διοικητικής βοήθειας από την Bundeswehr» και τελικά εγκρίθηκε από το Ομοσπονδιακό Συνταγματικό Δικαστήριο (από το λεπτό 00:50). Αυτό σημαίνει ότι η Bundeswehr μπορεί πλέον να αναπτυχθεί επίσημα «εκτεταμένα εντός». «Πιθανώς για να προστατεύσουμε την κυβέρνηση από τον λαό», εικάζει ο Ποπ.

Πρέπει να υποθέσει κανείς μια «μόνιμη ανάπτυξη των ενόπλων δυνάμεων στο εσωτερικό», είπε. Αυτό περιορίζεται επίσημα στην «κατάσταση πανδημίας», αλλά εσωτερικά «έχουν εγκριθεί τρία χρόνια».

Οι ξένες αναπτύξεις μειώνονται ή δεν αντιμετωπίζονται πλέον. Πάνω από το 50 τοις εκατό των ενόπλων δυνάμεων πρέπει να αναπτυχθούν όσο το δυνατόν γρηγορότερα για να «καταπολεμήσουν τις πανδημίες» και να τους δοθούν κατάλληλες δεξιότητες ανάλογες με αυτές της αστυνομίας.

Τα νήματα ενώνονται στο ΓΕΣ. Τα καθήκοντα της Bundeswehr είναι: Η υποστήριξη της «Επιχείρησης Sunrise», αυτό σημαίνει την εφαρμογή των μέτρων από τα τρέχοντα ψηφίσματα.

Αυτό περιλαμβάνει συμμόρφωση με εντολές απομόνωσης, παρακολούθηση επαφών, επιβολή 2G σε καταστήματα λιανικής, για παράδειγμα, καθώς και χρήση σε lockdown και άλλα. Τρομακτικό: Κάθε ομοσπονδιακό κράτος που κηρύσσει καταστροφή μπορεί πλέον να έχει απευθείας πρόσβαση στην Bundeswehr.

Ένα παράδειγμα: Η μόνιμη λειτουργία των βαυαρικών κέντρων εμβολιασμού σε συνεργασία με τον Ερυθρό Σταυρό, το THW και τους ιδιωτικούς φορείς θα είναι υπό τη διεύθυνση και τον έλεγχο της Bundeswehr. Αναφέρεται ρητά εσωτερικά ότι διατίθενται «υψηλές επενδύσεις και ποσά» ώστε η λειτουργία ενίσχυσης να είναι «σταθερή και μόνιμη».

Επισήμως λέγεται ότι αυτό έχει σκοπό να ανακουφίσει τους οικογενειακούς γιατρούς, αφού προγραμματίζεται «μόνιμος εμβολιασμός έως τρεις φορές το χρόνο». Εσωτερικά μιλάμε για 180 εκατομμύρια εμβολιασμούς ετησίως. Περισσότεροι από 28.000 στρατιώτες συν πολιτικοί υπάλληλοι πρόκειται να αναπτυχθούν για αυτούς τους «ενισχυτικούς ...σμούς».

Το γεγονός ότι όλα αυτά είχαν σχεδιαστεί πριν την εμφάνιση του ιού φαίνεται, μεταξύ άλλων, από το γεγονός ότι οι στρατιώτες θα φορέσουν νέες στολές στο πλαίσιο αυτής της δράσης. Αυτό έχει ήδη αναπτυχθεί και έχει «σχεδιασμό συμβατό με τον πληθυσμό», λέει ο Popp. Τα σχέδια για αυτό εκπονήθηκαν από την εταιρεία συμβούλων διαχείρισης και στρατηγικής McKinsey το 2018 και το 2019.

Ο Popp εικάζει λίγο: Μήπως το τεράστιο  κόστος παροχής συμβουλών που προκάλεσε η υπουργός Άμυνας Annegret Kramp-Karrenbauer (CDU) στο υπουργείο της κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, χρησιμοποιήθηκε για αυτούς τους σκοπούς;

Ιδιαίτερα ύπουλο: δημιουργήθηκαν ειδικά οχήματα και μασκότ για τον παιδικό εμβολιασμό. Στους εμβολιαστικούς δρόμους, που εσωτερικά είναι γνωστοί και ως «Impfrotten» (εμβολιαστικά δοχεία ή γλάστρες), παραγγέλθηκε «απόλυτα ουδέτερος-ως προς το φύλο- ρουχισμός».

Στη συνέχεια, η Herman ρίχνει φως στο «συγκεντρωτισμό» της Προέδρου της Επιτροπής της ΕΕ Ursula von der Leyen (CDU), η οποία έχει την οδήγηση του νέου οργανισμού HERA της ΕΕ σε σχέση με πέρυσι

(όπως  αναφέρθηκε : 4-12-21  https://corona-transition.org/ursula-von-der-leyen-treibt-die-grundung-der-neuen-eu-agentur-hera-voran ).

[ Η Ursula von der Leyen προωθεί την ίδρυση του νέου οργανισμού της ΕΕ HERA

Η αρχή θα πρέπει να είναι έτοιμη για δράση την άνοιξη του 2022 και να διαχειριστεί την «πρόληψη κρίσεων και απόκριση σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης για την υγεία». Οι επικριτές φοβούνται ότι η ΗΡΑ θα μπορούσε να ανοίξει το «κουτί της Πανδώρας»].

Εν ολίγοις: Η ανάπτυξη της Bundeswehr είναι μακροπρόθεσμη και με υψηλές δυνάμεις. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε ποια ολοκληρωτικά καταναγκαστικά μέτρα θα εφαρμοστούν στη Γερμανία και στην υπόλοιπη Ευρώπη τους επόμενους μήνες ή θα αποσυρθούν από το καπέλο. Για να το πω με τα λόγια της Χέρμαν: «Προετοιμαστείτε και τρομάξτε».

 [Βίβλος Ησ.11η Κρίση για τον Ιούδα και τους λαούς:  "Διότι αυτό μου είπε ο Κύριος, όταν το χέρι του ήρθε επάνω μου...Δεν πρέπει να αποκαλείς συνωμοσία ό,τι λέει αυτός ο λαός και αυτό που φοβάται".]

Αναφέρεται μόνο εν παρόδω: Ο όρος "Επιχείρηση Sunrise" έχει  ιστορία . Έχει επίσης χρησιμοποιηθεί μια φορά κατά τη διάρκεια του εθνικοσοσιαλισμού.

πηγή 8-12-21

https://www.pravda-tv.com/2021/12/eskalationsszenario-in-deutschland-wird-die-operation-sunrise-vorbereitet/

Δεν υπάρχουν σχόλια: