Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2009

ΣΤΗΡΙΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ Μ.Κ.Ο ΓΙΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑΕγγραφείτε στην ομάδα στο facebook.

http://www.facebook.com/group.php?gid=288593485452


και προωθείστε την ιδέα σε όσους περισσότερους μπορείτε.


Όλοι πρέπει να σταματήσουμε να περιμενουμε μεσίες και πρέπει να αυτοοργανωθούμε

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

καλησπερα σε ολους? οσοι δεν εχουν facebook πως μπορουν να εγγραφουν στη ΜΚΟ εθνικα θεματα που γραφετε στο αρθρο? γραψτε καποιο mail για επικοινωνια για να οργανωθουμε.

HeLLeNiCReVeNgE είπε...

Επικοινωνείστε με το

jkanelop@gmail.com

Ανώνυμος είπε...

Αν αυτός ο λαός δε γυρίσει πίσω και αγκαλιάσει τα θέλω και τα πιστεύω των προγόνων του (αυτών που πέταξαν το αξιοθρήνητο 12θεο για να συναντήσουν πρόσωπο με πρόσωπο τον ένα και αληθινό Θεό, αυτών που έδωσαν τη ζωή τους υπέρ θρησκείας και πατρίδας, που απέδωσαν την απελευθέρωσή μας στη βοήθεια του Θεού και της Παναγίας, κτλ), του αξίζει να χαθεί η χώρα του από το χάρτη. Και αν δεν το κάνει αυτό θα χαθεί ότι και να γίνει και θα το αξίζει...

Οι εθνικές εορτές έχουν γίνει θέατρο σκιών πλέον... Ή θα τιμάμε τους προγόνους μας στα αλήθεια ή θα πρέπει να πάψουμε να κοροϊδεύουμε τους εαυτούς μας. Είναι προφανές από το άθεο, αντίθεο, αντιχριστιανικό, φασιστικό και υποδουλωτικό προσανατολισμό που έχει πάρει η χώρα μας ότι τους προγόνους και ήρωες του έθνους μας τους έχουμε ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ.- Αλλιώς θα χαράζαμε την πορεία που ΑΥΤΟΙ ήθελαν για το έθνος.

Και διαδηλώσεις και πορείες μόνο για μ@λ@κ*ες κάνουμε. Ο Έλληνας είναι (σαν το) ζώο. Ότι και να τον κάνεις άμα δεν του στερήσεις το φαΐ δεν πρόκειται να ξυπνήσει... Τώρα που θα μας γ@μ*σουν για τα καλά θα μας κόψουν και το φαΐ για να ψοφήσουμε μια και καλή...

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΤΑΣΙΝΟΣ είπε...

Αθήνα, 21 Μαίου 2011
Κύριοι,
Προτείνω την άμεση επανίδρυση του Ε.Α.Μ. ναι του Εθνικού Απελευθερωτικού Μετώπου, πατριωτικού και όλων των Ελλήνων,
χωρίς ουδεμία πολιτική χειραγώγηση.
Όπως τότε που ιδρύθηκε το Ε.Α.Μ., δεν υπήρχε Ελληνικό Κράτος, ο Ελληνικός Λαός κινδύνευε στην πλειοψηφία του από μια μειονότητα γηγενών και επίλυδων και ήταν σε δεινή από κάθε άποψη θέση, έτσι και τώρα, με μόνη διαφορά ότι τότε η "κυβέρνηση" ήταν διορισμένη από τους επίλυδες ένοπλους μέλη τακτικού στρατού κατοχής και δοτή, τώρα η "κυβέρνηση" υφήρπασε την διακυβέρνηση της χώρας, χρησιμοποιεί γηγενείς δοσίλογους πλέον, λόγω του βίου, των αλεπάλληλων ψευδών, της απληστίας, της νομιμοφανούς διασπάθισης δημισίου πλούτου και της κλεπτο - πολιτείας τους, οι πρωταγωνιστές είναι γνωστοί τοις πάσι, και η "νόμιμη κυβέρνηση" τους ανέχετο, μέχρι πρόσφατα, ή δεν επιδείκνυε τον δέοντα ζήλο για την ανάδειξη των προβλημάτων που δημιούργησαν στην ελληνική κοινωνία, τον διαχειριστικό έλεγχο, τον εντοπισμό των κολασίμων πράξεών τους, τη σύλληψη κι ενδεχομένως τον κολασμό τους, κι άλλη ατιμώρητη γενιά δοσίλογων; Ανέχετο, ενίοτε, μέχρι και την αυθόρμητη αντίδραση του Ελλήνικού Λαόυ και την περιφρούρηση της ασφάλειάς του από τους πολίτες, με ομάδες περιφρούρησης, κατόπιν της πρόσφατης δολοφονίας, ένοπλους κακοποιούς, μερικοί ήδη σεσημεσμένοι, ελπίζοντες σε αυτήν και τα ευεργετήματα που τους τάζει, πολλοί από τους οποίους είναι μειονεκτούντες απόκάθε άποψη, τριτοκοσμικούς και αγνωμονες επίλυδες. Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και η "δημοτική αρχή", μόλις χθες και κατόπιν εορτής, αφού πρώτα ανέλαβαν να επιβάλουν την τάξη οι πολίτες, και αφού εξατμίσθηκε από το Συμβούλιο της Επικρατείας το όνειρο χορήγησης ψήφου στους νόμιμους αλλοδαπούς και στους νομιμοποιθησόμενους λαθρομετανάστες, αναγγέλθηκαν μέτρα για τη λαθρομετανάστευση, ελπίζω να μην είναι άλλο ένα κουτάκι με χαπάκια για το βήχα, και μέχρι να ξεθυμάνει ο θυμός, γιτί πλέον "του γκιαούρη το γινάτι δεν κράτάει τρεις μέρες μόνο.
Με εκτίμηση,
Ιωάννης Στασινός

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΤΑΣΙΝΟΣ είπε...

Αθήνα 22 Μαίου 2011
Κύριοι,
Επιτρέψτε μου συμπλήρωση χθεσινής ανάρτησής μου στη σελίδα.
Η ψήφος του Ελληνικού Λαού, αλλοιώθηκε και με την αθρόα ελληνοποίηση αμφιβόλου εθνικής καταγωγής και ήθους, σε ικανό ποσοστο, ατόμων που έλαβαν την ελληνική ιθαγένεια προσκομίζοντες πλαστά ταυτοποιητικά έγγραφα και θεωρήσεις εισόδου, όπως μετά από δοασταυρώσεις και έρευνα αποδείχθηκε, των οποίων η ιθαγένεια στη συνέχεια ήρθη, πλην όμως, στο μεταξύ αυτοί είχαν ήδη ψηφίσει τουλάχιστον μια φορά, κατά συνέπεια είχαν ήδη δείξει εμπράκτως το πως εκπληρώνεται η "υποχρέωση" τους απέναντι στους "ευργέτες" τους ψηφοθήρες, που επίεζαν για εσπευσμένη ελληνοποίηση, με εγγραφή της πλειονότητας από αυτούς σε δήμους ή κοινότητες της Βόρειας Ελλάδος.
Το έργο αυτό τελέστηκε τόσο από την νυν "κυβερνώσα" πολιτική παράταξη, όταν ήταν "κυβέρνση" όσο
και από την "αξιωματική αντιποίτευση".
Με εκτίμηση,
Ιωάννης Στασινος