Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2009

ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 9:30 ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ - ΚΑΜΙΑ ΨΗΦΟΣ ΧΑΜΕΝΗ - Αργά το βράδυ τα πρώτα αποτελέσματαΔικαίωμα ψήφου έχουν όλοι όσοι είναι μέλη, επιβεβαιώνοντας την εγγραφή τους, και ψηφίζουν στις εθνικές εκλογές και όλοι όσοι θέλουν να εγγραφούν μέλη της Νέας Δημοκρατίας και ψηφίζουν στις εθνικές εκλογές. Για την εγγραφή ως μέλος χρειάζεται μόνο η συμπλήρωση της σχετικής αίτησης με την επίδειξη Ταυτότητας ή Διαβατηρίου και καταβολή της συνδρομής των 2 ευρώ.

Όσοι επιθυμούν ψηφίσουν μπορούν να προσέλθουν σε οποιοδήποτε εκλογικό τμήμα, ανεξάρτητα από το Δήμο στον οποίο ψηφίζουν κατά τις εθνικές εκλογές, αλλά και ανεξάρτητα από την περιοχή της Τοπικής Οργάνωσης στην οποία είναι (εάν είναι) εγγεγραμμένοι.

Ωστόσο, εάν χρειαστεί δεύτερος γύρος, οι επαναληπτικές εκλογές θα γίνουν το Σάββατο στις 5 Δεκεμβρίου τις ίδιες ακριβώς ώρες. Στην εκλογή αυτή μπορούν να ψηφίσουν μόνον όσοι θα έχουν πάρει μέρος στις εκλογές της 29ης Νοεμβρίου και μόνο στο εκλογικό τμήμα που είχαν ψηφίσει.

Τα πρώτα αποτελέσματα που θα ανακοινωθούν, καθώς δεν θα υπάρχουν exit poll, θα αφορούν στη συμμετοχή των μελών του κόμματος.

Όσον αφορά στον νικητή των εκλογών, τα πρώτα αποτελέσματα θα αρχίσουν να μεταδίδονται όταν θα υπάρχει ικανός αριθμός από το 20% των εκλογικών τμημάτων. Το ποσοστό πάντως δεν θα είναι αντιπροσωπευτικό για το τελικό αποτέλεσμα.

πηγή

ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΨΗΦΙΣΕΙ ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ!

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 9:30 ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ

ΟΣΟΙ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΚΟΜΑ ΝΑ ΠΑΨΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ

ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ

ΚΑΜΙΑ ΨΗΦΟΣ ΧΑΜΕΝΗ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: