Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2009

ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΔΕΞΙΑΣΣήμερα αυτό που είδαμε ήταν το κάτι άλλο. Λεφούζια κόσμου από το πρωί να περιμένουν σε ατέλειωτες ουρές να εκλέξουν τον αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας. Η κατάσταση ανυπόφορη, αρκετή ανοργανωσιά θα λέγαμε εξ αιτίας της αθρόας προσέλευσης κόσμου και των λιγοστών εκλογικών τμημάτων συγκριτικά. Άνθρωποι κάθε ηλικίας που δεν θα κουνιόντουσαν από τον καναπέ τους κάτω από άλλες περιστάσεις ξεχύθηκαν από το πρωί να ψηφίσουν, στην ουσία να καταψηφίσουν τη δυσωδία που εκπέμπει εδώ και χρόνια η κομματοκρατία και η οικογενειοκρατία.

Τίγκα στις αφίσες και στα περίπτερα η Ντόρα, πολύ λίγοι οι επισκέπτες τους όμως...ο κόσμος ήταν αποφασισμένος. Δεν περνάνε τα χρήματα που ρίχνουν οι μηχανισμοί για διαφήμιση. Ο λαός της Νέας Δημοκρατίας νοιώθει ντροπιασμένος από τις μίζες και τα σκάνδαλα και θέλει να διώξει αυτή τη βαριά μπόχα από πάνω του. Αυτή την μπόχα που τον έκανε να μην ομολογεί καν ότι είναι δεξιός. Αυτό που ώθησε σήμερα να έχουμε εκατοντάδες χιλιάδες νέους εγγεγραμμένους ,χαμηλών τόνων μία ζωή, για να μετέχουν της ψηφοφορίας εκλογής νέου αρχηγού, είναι η ανάγκη να βρουν την χαμένη τους υπερηφάνεια και αξιοπρέπεια. Να μπορούν να ορθώσουν κεφάλι και να εκπροσωπηθούν από έναν άνθρωπο που θα δώσει όραμα και ελπίδα στα όνειρά τους σε μια Ελλάδα που παραπαίει. Μία Νέα Ελλάδα και αλλαγή ψήφισε σήμερα ο κόσμος.

Πίσω από το παραβάν τίγκα τα ψηφοδέλτια της Ντόρα πεταμένα δώθε κείθε.

Ο λαός έχει ήδη εκλέξει τον αρχηγό του.

ΥΓ1 400.000 και ανεβαίνουμε

Μέχρι στιγμής, πληροφορίες από την Ρηγίλλης αναφέρουν ότι On line ψήφισαν 320.000 άτομα. Υπολογίζουμε και άλλες 80.000 στο off line, οπότε πρέπει να έχουν ψηφίσει ήδη 400.000, περίπου, πολίτες.

Συνεχίζουμε

ΥΓ2 Νέα Παράταση, μέχρι 21.30 συνεχίζεται η ψηφοφορία

Νέα παράταση πήρε η ψηφοφορία για τις εσωκομματικές εκλογές στη Ν.Δ, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά νωρίτερα. Οι κάλπες σε όλη την χώρα θα κλείσουν στις 21.3o μιας και είναι πολύ μαζική η προσέλευση του κόσμου αλλά και οι κάλπες μένουν ανοιχτές μέχρι να ενσωματωθεί το offline στο online

Δεν υπάρχουν σχόλια: