Τρίτη, 12 Νοεμβρίου 2019

63χρονος πανεπιστημιακός καθηγητής δολοφόνησε την 24χρονη ερωμένη και πρώην φοιτήτρια του, διαμέλισε το σώμα της και ξεφορτώθηκε τα κομμάτια της, σε ποτάμι

Αγία Πετρούπολη, ο 63χρονος Ρώσος ιστορικός Oleg Sokolov, δολοφόνησε την 24χρονη σύντροφο του  Anastasia Yeschenko, στο σπίτι του.
Διαμέλισε το σώμα της και πέταξε τα ανθρώπινα μέλη στον ποταμό Moyka της Αγίας Πετρούπολης.
Βίντεο CCTV τον δείχνει μεθυσμένο, να κουβαλάει το σακκίδιο με τα κομμάτια του πτώματος και να τα ρίχνει στον ποταμό,
Το Κρεμλίνο σηματοδότησε τη δολοφονία ως «μια τερατώδη πράξη παραφροσύνης», αλλά απεικονίστηκε ως μεμονωμένη περίπτωση.
Ο Oleg Sokolov ιστορικός στο πανεπιστήμιο "Vladimir Putin's former university"  ήταν πρόεδρος της Ρωσικής εταιρείας Στρατιωτικής ιστορίας (Russian Association of Military History) και μέλος του επιστημονικού συμβουλίου Issep. Του άρεσε να ντύνεται σαν τον Γάλλο αυτοκράτορα Ναπολέοντα Βοναπάρτη και αποκαλούσε Ζοζεφίνα την ερωμένη του...
 Το 2003 είχε τιμηθεί από τη Γαλλία με το παράσημο της Λεγεώνας της Τιμής (France's Legion d'Honneur) και είχε διδάξει στο πανεπιστήμιο Paris-Sorbonne.
Πυροβόλησε τουλάχιστον τέσσερις φορές την ερωμένη και πρώην φοιτήτρια του Anastasia Yeschenko.
Σύμφωνα με πληροφορίες καυγάδισαν γιατί η κοπέλα του ζήτησε να πάει σε ένα πάρτι γενεθλίων ενός φίλου της.
 Αφού τη σκότωσε, έκλεισε το πτώμα της σε ένα άδειο δωμάτιο και μετά έκανε ένα πάρτι στο πολυτελές διαμέρισμα του...

Μετά αποκεφάλισε το νεκρό σώμα με πριόνι -που η αστυνομία εντόπισε στο σπίτι του- και προσπάθησε να ξεφορτωθεί το διαμελισμένο σώμα στο ποτάμι.
ένας ποδηλάτης τον είδε...η αστυνομία τον συνέλαβε πεσμένο στο ποτάμι, να κρατάει έναν σάκο με δυο ανθρώπινα χέρια και τον συνέλαβε.
Οδηγήθηκε στο δικαστήριο Oktyabrsky District Court και αντιμετωπίζει ποινή, έως και 15 χρόνια φυλάκισης.

Η Alyona Popova, δικηγόρος στη Μόσχα και ακτιβίστρια για τα δικαιώματα των γυναικών δήλωσε ότι ο Sokolov "προστατεύεται από το σάπιο σύστημα"
ο ιστορικός και ταλαντούχος λέκτορας -σύμφωνα με τους σπουδαστές του- χτύπησε και άλλη φοιτήτρια το 2008, μάλιστα απείλησε να την κάψει με καυτό σίδερο και να την σκοτώσει, αλλά οι καταγγελίες αγνοήθηκαν...
στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τονίστηκε η συχνά τοξική κουλτούρα στον ακαδημαϊκό κόσμο.
Σε σελίδα αφιερωμένη στη βία λόγω φύλου, αναφέρεται ότι οι πανεπιστημιακοί καθηγητές συχνά αναζητούν σεξουαλικές περιπέτειες με ελκυστικές φοιτήτριες...
πηγή 11-11-19
https://www.dailymail.co.uk/news/article-7672287/Horrifying-moment-Russian-historian-63-throws-body-parts-river.html?ico=pushly-notifcation-smallΔεν υπάρχουν σχόλια: