Κυριακή, 19 Μαΐου 2019

Διέπραξαν σχεδόν 100 εγκλήματα, οι δυο Ρώσοι παιδόφιλοι που βίασαν 12χρονη μαθήτρια. Έκαναν ταινίες με αληθινή απαγωγή και βιασμό ανηλίκων και τις μετέδιδαν στον σκοτεινό ιστό

Ρωσία. Δύο παιδόφιλοι δικάστηκαν στις 15-5-19 για το βιασμό 12χρονης μαθήτριας, που από θαύμα δεν πέθανε. Αποκαλύφθηκε ότι, αυτοί οι παιδόφιλοι Alexander Shiryaev 43 ετών και Stanislav Golovanov 34 ετών, είχαν διαπράξει και άλλα 100 εγκλήματα.
στις 7-11-17 απήγαγαν τη μαθήτρια από το σχολείο της, όταν τελείωσε το απογευματινό μάθημα μουσικής και επέστρεφε περπατώντας στο σπίτι της.
Την έβαλαν μέσα σε μια τσάντα με φερμουάρ και την μετέφεραν σε διαμέρισμα στην επαρχία Chkalovsky του Yekaterinburg.
εκεί την βιντεοσκόπησαν ενώ την βίαζαν άγρια για πολλές ώρες.
Μάλιστα την ανάγκασαν να διαφημίσει μια ιστοσελίδα παιδεραστίας κρατώντας ένα σήμα (με λογότυπο)
Η μικρή αναγκάστηκε να ποζάρει με μια αγγελία για την αρρωστημένη ιστοσελίδα τους.
Μετά την έπλυναν καλά για να εξαλείψουν τα εγκληματολογικά αποδεικτικά στοιχεία για τις φοβερές σεξουαλικές επιθέσεις τους. Την ξαναέβαλαν μέσα στην τσάντα και την πέταξαν σε ένα χιονισμένο δρόμο, προσπάθεια που ισοδυναμεί με απόπειρα θανάτωσης της.
Το τραυματισμένο κορίτσι έμεινε αρκετές ώρες σε θερμοκρασίες κατάψυξης προτού καταφέρει να ελευθερωθεί και να ζητήσει βοήθεια από διερχόμενο αυτοκινητιστή, που αμέσως κάλεσε την αστυνομία.
Μετά τη διερεύνηση της υπόθεσης, οι Ρώσοι ντετέκτιβ βρήκαν δύο άλλα ανήλικα θύματα. Μεταξύ του 2012 και 2017 διέπραξαν σεξουαλικά εγκλήματα σε τρία παιδιά, καθώς έκαναν ταινίες για διανομή στο σκοτεινό ιστό.
στη ρωσική βιομηχανία πορνογραφίας υπάρχει μαύρη αγορά για ταινίες αληθινής απαγωγής και βιασμού παιδιών από παιδεραστές.
Αυτές τις παίρνουν πλούσιοι αγοραστές, που πληρώνουν στους κατασκευαστές των ταινιών ποσά μεταξύ £ 12.000 και £ 20.000. Στη συνέχεια μεταδίδονται στον σκοτεινό ιστό.
Η υπόθεση βρισκόταν υπό τον «προσωπικό έλεγχο» του αρχηγού αστυνομίας της πόλης και επικεφαλής της εξεταστικής επιτροπής, που θεωρείται ρωσικό ισοδύναμο του FBI.
Η 12χρονη ήταν μαθήτρια στο σχολείο, στην Uktusa, που διηύθυνε και ήταν δασκάλα η Olga Sesina, σύντροφος του 43χρονου παιδόφιλου Alexander Shiryaev.
Η δασκάλα εξέφρασε βαθύ σοκ από την υπόθεση αυτή. Κατά τη διάρκεια της έρευνας, οι δυνάμεις ασφαλείας δεν βρήκαν στοιχεία ότι η γυναίκα είχε εμπλακεί στο περιστατικό. Ωστόσο έχασε τη δουλειά της.
Οι δυο παιδόφιλοι θα καταδικαστούν σε 22 τουλάχιστον χρόνια.
Στα σχεδόν 100 εγκλήματα τους, που αφορούν κυρίως σεξουαλικές επιθέσεις σε άτομα κάτω των 14 ετών, περιλαμβάνονται ένοπλη ληστεία, παραχάραξη εγγράφων, απαγωγή, παράνομη παραγωγή και διανομή πορνογραφικού υλικού και απόπειρα δολοφονίας.
 οι δυο τους συναντήθηκαν το 2009 και το 2010 διέπραξαν για πρώτη φορά μαζί ένα έγκλημα.
ο Golovanov -που είχε ήδη καταδικαστεί για τη δολοφονία μιας γυναίκας προτού γνωρίσει το συνεργάτη του-εργαζόταν ως ταξιτζής, σε ένα νοικιασμένο αυτοκίνητο.
Η 12χρονη παρείχε την κύρια βοήθεια στην αλίευση των εγκληματιών. Θυμήθηκε καλά και περιέγραψε τους επιτιθέμενους.
πηγή 15-5-19
https://www.e1.ru/news/spool/news_id-66087547.html
 πηγή 20-12-18
https://www.dailymail.co.uk/news/article-6515855/Girl-12-raped-forced-pose-advert-sick-website-Russia.html?ito=social-twitter_mailonline
Δεν υπάρχουν σχόλια: