Τετάρτη, 6 Ιουνίου 2012

ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ - ΘΑ ΚΑΕΙ ΤΟ ΠΕΛΕΚΟΥΔΙ ΠΑΛΙ ΦΕΤΟΣ - Η ΕΝΑΡΞΗ ΕΓΙΝΕ ΧΤΕΣ...


 Ειδικό πρόγραμμα για τη χορήγηση θεωρήσεων σε άτομα από την Τουρκία, που θέλουν να κάνουν διακοπές σε πέντε νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, τίθεται σε εφαρμογή από αύριο. Πρόκειται για πιλοτικό πρόγραμμα, το οποίο θα διευκολύνει υπηκόους τρίτων χωρών, που προέρχονται από την Τουρκία, και θα διαρκέσει μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου.

Το πρόγραμμα, που θα λειτουργήσει με σύμφωνη γνώμη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, αφορά θεωρήσεις εισόδου σε συγκεκριμένους τόπους με βραχύχρονη διάρκεια, και αποσκοπεί στην ενδυνάμωση του τουριστικού ρεύματος προς τη χώρα μας.

Όπως ανακοινώθηκε από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ, οι θεωρήσεις εισόδου θα γίνονται στα νησιά Ρόδος, Κως, Σάμος, Χίος και Λέσβος, στα οποία διατίθεται η απαραίτητη υποδομή και το κατάλληλο προσωπικό για τη διεξαγωγή των συνοριακών ελέγχων και τη χορήγηση θεωρήσεων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ:

Κόλαση φωτιάς στην Αργολίδα - Τέσσερις πυρκαγιές στην Πελοπόννησο - "ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΑ" ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΒΙΖΑ...ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ ΟΛΑ...


Οι Τούρκοι χωρίς βίζα στα ελληνικά νησιά - ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: