Παρασκευή, 29 Ιουνίου 2012

Το ΚΚΕ διαμαρτύρεται ΜΟΝΟ για την καταστροφή των δικών του μνημείων


9bb9 XLΌταν οι αριστεριστές ομοϊδεάτες του βεβηλώνουν τάφους ΗΡΩΩΝ του Ελληνισμού, «μούγγα στη στρούγκα» από τον Περισσό και φυσικά όχι ανακοινώσεις, αλλά εκκωφαντική σιωπή

Φωνάζει το ΚΚΕ για την καταστροφή των μνημείων του Άρη Βελουχιώτη στην Άρτα και στη Φωκίδα: «Το ΚΚΕ καταγγέλλει τα φασιστοειδή που αυτοαποκαλούνται 'Ε.Ο. 1821' για την καταστροφή μνημείων του Άρη Βελουχιώτη στη Μεσούντα της Άρτας και στην Καλοσκοπή Φωκίδας. Μάλιστα, η εν λόγω 'οργάνωση' με την ανακοίνωσή της απειλεί ανοιχτά το ΚΚΕ και τους αγωνιστές εργάτες. Είναι μακριά νυχτωμένοι όσοι νομίζουν ότι οι κομμουνιστές θα σταματήσουν τη δράση τους για το δίκιο του λαού. Ο λαός έχει ακατάλυτους δεσμούς με την ιστορία του ΚΚΕ και τους αγωνιστές που έδωσαν τη ζωή τους παλεύοντας ενάντια στο φασισμό. Γι' αυτό σήμερα ένα ισχυρό και χειραφετημένο εργατικό λαϊκό κίνημα, με στόχους ρήξης και ανατροπής, θα απομονώσει και θα στείλει οριστικά τα διάφορα φασιστοειδή στον σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας, όπου είναι και η θέση τους».
Αυτά λέει το ΚΚΕ, για τα μνημεία του ανθρώπου που το ίδιο κατήγγειλε και στόλισε με βαρύτατα απαξιωτικά επίθετα, για να τον «αποκαταστήσει» πολιτικά πολύ αργότερα... Το ΚΚΕ θα ήταν πιο πειστικό, αν είχε καταγγείλει στο παρελθόν τη βεβήλωση ΟΛΩΝ των μνημείων, πρακτική όχι άγνωστη, δυστυχώς, στην Ελλάδα. Ίσως να τους διέφυγε, αλλά ομοϊδεάτες τους βεβήλωσαν παραμονές της 28ης Οκτωβρίου, τον τάφο του Ιωάννη Μεταξά και άφησαν πάνω του... μια φωτογραφία του Βελουχιώτη! Μάλιστα, αφού έγραψαν πάνω στον τάφο τη φράση «νέοι συμμορίτες», ανάρτησαν στο διαδίκτυο κι ένα σημείωμα, κάνοντας λόγο για «αντιφασιστική ενέργεια».

elkosmos

Δεν υπάρχουν σχόλια: