Πέμπτη, 14 Ιουνίου 2012

Ποιος θα μας πει τι είναι αυτό που έβγαλε το ΕΚΑΒ??


ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ....

Ένα κείμενο ανακοίνωση δόθηκε προς τους εργαζόμενους του ΕΚΑΒ σήμερα , το οποίο προσπαθώ να καταλάβω τι ακριβώς θέλει να πει αλλά δεν τα καταφέρνω.Είναι πολύ παράξενοι καιροί για παρεξηγήσεις και μόνος μου δεν μπορώ να βγάλω συμπεράσματα για αυτό ζητώ την ειλικρινή βοήθεια σας στο τι μπορεί να σημαινει το παρακάτω μήνυμα! 


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 


Προκείμενου να χορηγηθεί αναστολή κατάταξης εφέδρων για τους άρρενες υπηρετούντες υπαλλήλους που έχουν γεννηθεί απο 01-01-1973 εως 31-12-82 ,παρακαλούνται όσοι εργαζόμενοι ανήκουν στην ανωτέρω κατηγορία και έχει υπάρξει τροποποίηση στην στρατολογική τους κατάσταση ,όπως τυχόν μεταφορά τους στον στρατό Ξηράς ,να προσκομίσουν στο γραφείο κινήσεως πληρωμάτων η να αποστείλουν με fax εως την Παρασκευή 22-06-12 αντίγραφο της μεταβολής τους.


Δεν ξέρω αν εσείς έχετε εύλογα ερωτήματα όπως εγώ ?...Θα
θέσω τα δικά μου και ας μου απαντήσετε εσείς ,,,...γιατί αυτή η ηλικία? ποιον ενδιαφέρει σαν πληροφορια ποιοι και πόσοι διασώστες-τραυματιοφορείς έχουν αλλαγή στην στρατολογική τους κατάσταση?..γιατί αναφέρεται ο στρατός ξηράς? η γιατί όπως φαίνεται θέλουν να γνωριζουν πόσοι είναι στον στρατό ξηράς? Γιατί η άμεση ημερομηνία σε κάτι που θα μπορούσε κάλλιστα να έχει μεγαλύτερο χρόνο παράδοσης? Τι εννοεί ακριβώς με την αναστολή κατάταξης έφεδρων?   Είναι καιροί μυστήριοι με πολλές πληροφορίες παράξενες και κούφιες πληροφορίες ,μερικές από αυτές ίσως για εκφοβισμό ....
Αναμένω τις απαντήσεις σας....


stranger
 katohika.gr

1 σχόλιο:

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΣΑΛΑΜΑΝΟΥΔΗ είπε...

προφανώς το ΕΚΑΒ οργανώνεται, η υπηρεσία στο Στρατό Ξηράς δίνει στον εργαζόμενο γνώσεις για την αντιμετώπιση κάθε είδους διακομιδής-συχνότερη φυσικά είναι η χερσαία διακομιδή με απλό ασθενοφόρο-
ΟΡΓΑΝΩΣΗ του ΕΚΑΒ στη ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
Εφιαλτικό αναμένεται να είναι το φετινό καλοκαίρι στη Χαλκιδική εξαιτίας των σοβαρών ελλείψεων σε προσωπικό και ασθενοφόρα.
Στο Νομό Χαλκιδικής δεν υπάρχει αυτόνομο τηλεφωνικό κέντρο για το ΕΚΑΒ, και όποιος καλεί το «166» απαντά στην κλήση το κέντρο του ΕΚΑΒ Νομού Θεσσαλονίκης
για να μπορέσει ένα ασθενοφόρο να λειτουργήσει σε 24ωρη βάρδια απαιτούνται 11 άτομα, αλλά στη Χαλκιδική συχνά τα ασθενοφόρα πηγαίνουν σε περιστατικά με μόλις ένα άτομο.
«Αυτό σημαίνει ότι αν γίνει ένα τροχαίο στην Ποτίδαια, θα δεχθεί τη σχετική κλήση το ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης. Συνεπώς, αν τα ασθενοφόρα των Μουδανιών και της Κασσανδρείας βρίσκονται σε άλλο περιστατικό, τότε θα ξεκινήσει ασθενοφόρο από τη Θεσσαλονίκη. Τι μπορούν να κάνουν τότε οι συνάδελφοι; Ακόμη και με 150 χλμ. την ώρα να τρέξουν, θα χρειαστούν τουλάχιστον μία ώρα για να φτάσουν στο περιστατικό.
Seleo.gr News
http://www.seleo.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=59086:2012-06-09-09-37-36&catid=74:sites&Itemid=54