Τετάρτη, 29 Φεβρουαρίου 2012

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΣΤΟΥ ΚΟΥΒΕΛΗ ΤΟ ΟΧΥΡΟ...Η ΔΗΜΑΡ καταγγέλλει την γερμανική Αριστερά επειδή καταψήφισε τη βοήθεια προς την Ελλάδα!!!


ΚΟΥΒΕΛΗΣ-ΦΩΤΗΣ Η ΔΗΜΑΡ καταψήφισε τη δανειακή σύμβαση και το PSI στην ελληνική Βουλή. Αυτό βέβαια δεν την εμπόδισε να καταγγείλει την γερμανική Αριστερά που καταψήφισε το πακέτο βοήθειας προς την Ελλάδα στη γερμανική Βουλή!
Τρικυμία εν …πολιτικό κρανίο. Και με τον αστυφύλαξ και με τον χωροφύλαξ, ο Φώτης! Πώς γίνεται η ΔΗΜΑΡ να καταψηφίζει στην ελληνική Βουλή το πακέτο στήριξης και να μέμφεται την γερμανική αριστερά γιατί το καταψήφισε κι αυτή στο γερμανικό κοινοβούλιο;
Ο υπεύθυνος Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής της ΔΗΜΑΡ Γεράσιμος Γεωργάτος δηλώνει την απογοήτευση του κόμματος για την την καταψήφιση του δανειοδότησής μας από το αριστερό κόμμα Die Linke.
Ιδού η ανακοίνωση της Δημοκρατικής Αριστεράς:
“Τουλάχιστον απογοήτευση προκάλεσε η καταψήφιση του πακέτου βοήθειας προς την Ελλάδα από το κόμμα “Aριστερά” (Die Linke), κατά τη σημερινή ψηφοφορία στη γερμανική βουλή. Αυτές τις κρίσιμες και δύσκολες ώρες η Ελλάδα και οι έλληνες πολίτες χρειάζονται την άμεση και έμπρακτη αλληλεγγύη αντί για τον επαναστατικό δρόμο του συμβιβασμού με το λαϊκισμό. Ευτυχώς, άλλες προοδευτικές μεταρρυθμιστικές δυνάμεις – SPD και Πράσινοι -, δεν ακολούθησαν τον ίδιο ολισθηρό δρόμο στο γερμανικό κοινοβούλιο.”
*Σημειώνουμε ότι η ανακοίνωση αύτη κατέβηκε από το site της Δημοκρατικής Αριστεράς αργά χθες το βράδυ. Προφανώς την είδαν και αντιλήφθηκαν την αντίφαση. Όμως το πρόβλημα δεν είναι η στάση και η δήλωση του κ. Γεωργάτου. Αυτός ορθώς έπραξε. Το πρόβλημα είναι η στάση του κ. Κουβέλη.  Ο Φώτης Κουβέλης με την καταψήφιση της δανειακής σύμβασης στάθηκε ασυνεπής στα δικά τους προταγματα μιας κυβερνώσας προοδευτικής αριστεράς

politicsgr.net

Δεν υπάρχουν σχόλια: