Τρίτη, 19 Οκτωβρίου 2010

ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΗΔΗ ΤΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ ΣΠΟΤ ΓΙΑ ΤΑ ΤΣΙΠΑΚΙΑ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ
Τα τσιπάκια που η «νέα τάξη πραγμάτων» θέλει να μας «φυτέψει»... είναι πια γεγονός!!!

Στην Αμερική άρχισαν τα διαφημιστικά σποτ!

Η ΕΠΤΑΕΤΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ

Το χάραγμα με το 666 στους ανθρώπους

Το χάραγμα με τα τρία εξάρια ο αντίχριστος θα το βάλει στο δεξί χέρι η στο μέτωπο τον ανθρώπων . ο άνθρωπος θα γίνει ένας αριθμός με ένα τεράστιο ηλεκτρονικό φάκελο τον οποίο θα μπορεί να ελέγχει ο αντίχριστος δεσμεύοντας από τον άνθρωπο αυτό που ο Θεός του έδωσε την απόλυτη ελευθερία του.

Και έκανε πάντας τους μικρούς και τους μεγάλους και τους πλουσίους και τους φτωχούς , και τους ελεύθερους και τους δούλους να λάβωσι χάραγμα επί της χειρός αυτών της δεξιάς , η επί των μετώπων αυτών και να μη δύναται μηδείς να αγοράση η να πωλήση , ειμή ο έχων το χάραγμα , η το όνομα του θηρίου , η τον αριθμόν του ονόματος αυτού . εδώ είναι η σοφία όστις έχει τον νούν , ας λογαριάσει τον αριθμόν του θηρίου, διότι είναι αριθμός ανθρώπου , και ο αριθμός αυτού είναι (666)χ.ξ.ς (ΑΠΟΚΑΛΥΨ ΙΓ 13: 16-18)

1 σχόλιο:

Νίκος είπε...

Ας έχετε υπ' όψιν σας ότι η Εκκλησία της Ελλάδος εμφανίζεται πολύ θρησκόληπτη και οπισθοδρομική.

Η Εκκλησία της Κρήτης, για παράδειγμα, δεν δίνει καμμία σημασία στα 666 και λοιπές τρίχες.

Σε πρόσφατο ανακοινωθέν της αναφέρει:

Ἀναφορικά μέ τό θέμα τῆς ἠλεκτρονικῆς κάρτας συναλλαγῶν τοῦ πολίτη προτρέπει καί παρακαλεῖ τόν Ἱερό Κλῆρο καί τόν εὐσεβῆ Λαό τῆς Κρήτης, νά μήν τρομοκρατεῖται ἀπό ἀνεύθυνους, νά προσδοκᾶ τό Πρόσωπον τοῦ Ἐρχόμενου Κυρίου Ἰησοῦ Χριστοῦ, ὑπενθυμίζει δέ τά λόγια τοῦ διορατικοῦ Γέροντος Πορφυρίου: «... ἄν ἐμεῖς ἔχομε μέσα μας τόν Χριστό, δέν μπορεῖ μέ τίποτα νά μᾶς πειράξει ὁ ἀντίχριστος...».