Σάββατο, 15 Μαΐου 2010

1 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΔΟΛΑΡΙΑ ΔΑΝΕΙΣΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΣΤΗ ΚΙΝΑ - ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΟΑ ΧΟΝΓΚ

ΣΥΝΟΛΙΚΑ 1 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΕΧΕΙ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 1996 Η ΚΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ!

Israel will offer a preferential loan of 400 million U.S. dollars to China, the Chinese Ministry of Finance (MOF) announced Friday.

Chinese Vice Minister of Finance Li Yong and the Israeli Finance Minister Yuval Steinitz signed the two nations' third fiscal cooperation protocol in Tel Aviv Thursday, said a statement on the MOF website.

The preferential loan provided by the Israeli government would fund health and sanitation projects, agricultural development, education and training, sewage treatment, energy efficiency projects, mitigation of greenhouse gas (GHG) emissions and other high-tech projects.

China and Israel signed the first fiscal cooperation protocol in 1995. Since then, the Israeli government has promised to provide 1 billion U.S. dollars in loans, in which 550 million dollars was in place, involving about 190 projects in 29 provinces, autonomous regions and municipalities. (
πηγή)

Σχόλιο:Πάμε στον έλεγχο της νέας υπερδύναμης πλέον.Οι ΗΠΑ έχουν τελειώσει οπότε πρέπει να ελέγξουμε τη νέα υπερδύναμη Κίνα.

Το έδαφος έχει καλλιεργηθεί ήδη εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Η στοά Χονγκ του Πεκίνου είναι η μεγαλύτερη στον κόσμο.

Νομίζατε ότι τα χρήματα του δανείου θα πήγαιναν σε κινεζοπατριωτικές τσέπες;

Στις δικές τους θα ξαναμπούν και οι κινέζοι θα τους χρωστούν και χάρη... όπως κι εμείς τώρα, καλή ώρα!

Ι.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Το ξένο δημοσίευμα είναι δόλιο και κάνει ένα σημαντικό σκόπιμο "λάθος".
Τα πραγματικά αφεντικά στον κόσμο είναι οι Κινέζοι και όχι οι εβραίοι ή το Ισραήλ. Οι εβραίοι πρόκειται για εβραιομογγολική γενοκτονική ορδή των Υξως-Ελαμιτών, λευκο-κίτρινι επιμιξεία που προήλθε από την Ασία μετά από την τοπική γενοκτονία των πληθυσμών της ελληνικής Κολχίδως και των Απω-Ιώνων της Γιουνάν (Σημερινή επαρχία Νοτίου Κίνας) από τους κίτρινους δρακονιανούς Κινέζους. Αυτή η ορδή με εντολές και πίεση των γενητόρων τους Κινέζων και με έδρα την Ουρ ή Ουργκα και Ζεγκούλ της Χαλδαίας και Μεσοποταμίας ανέβηκε προς την ευρώπη διασπαζόμενη σε δύο τμήματα. Το ένα εισέβαλε στην ελληνική Αίγυπτο(=Υπτίως-Αιγαίου) και την διέβρωσε και την διέλυσε μέσω συνωμοσιών και στρατιωτικής εισβολής και το άλλο εισέβαλε στην ελληνική Παλαιστίνη ή Παλαισατία γενοκτονόντας εξολοκλήρου 7 ελληνικές πόλεις Φιλισταίων ελλήνων Κρητών αποίκων. Η Λέξη Κίνα στα αρχ.ελληνικά σημαίνει Σίνα (εξου και σινικό τείχος). Η λέξη Σινα-Σινος στα αρχ.ελληνικά σήμαινε όλεθρος-γενοκτόνος-καταστροφέας. Από την ίδια ρίζα προέρχεται ο σεληνιακός θεός των χαλδαίων του Αβρααμ ή Χαβραχάν και των μογγόλων, Σιν ή Σιών της Σελήνης. Γυρνώντας στο σήμερα αυτό που πάνε να προωθήσουν στον κόσμο τώρα είναι η εδραίωση της παγκόσμιας Κινεζικής αυτοκρατίας του Σιν ή Σιών ή "Κάτω Σιών" ή "Κάτω Σίνα-Κίνα" (άνω σιών=Σελήνη) μέσω των καθαρώς δρακονιανών υπερστοών ΗΟΝΓΚ (Το Αυτοκρατορικό Κύμβαλο της ΧΟΝΓΚ) και της εβραιοκινεζικής μειονότητας ΤΙΑΟ-ΚΙΟΥ-ΚΙΑΟ Σαγκάης. Αυτή η εδραίωση της πλανητικής Κινεζικής αυτοκρατορίας θα γίνει με τον 3ο παγκόσμιο πόλεμο ή αρμαγεδώνα όπου θα γενοκτονηθούν όλα τα έθνη πλην τα καθαρώς κίτρινα της Κίνας + Κορέας. Ο γαλοεβραίος πρώην πρόεδρος της Γαλλίας Ζισκαρ Ντε Στενγκ κατά την συνεδρίαση για την ψήφιση του Ευρωσυντάγματος κρατούσε στα χέρια του ένα Κινεζικό αγαλματίδιο με το σχήμα 2 ερπτετών (Κεφάλι Δράκου-Σώμα Χελώνας) λέγοντας ότι "αυτό μας οδήγησε πιστά επί 3500 χρόνια, από την εποχή των πρώτων κινέζων αυτοκρατόρων, απο την αρχή ήξερε που μας πήγαινε." υπονοόντας με την βρωμερή εβραιομασονική του μύηση ποιος είναι το πραγματικό αφεντικό (φυσικά η κίτρινι Κίνα-Σίνα-Σιών, και όχι οι λευκές ΗΠΑ και το λευκό Ισραήλ). Αυτό το αγαλματίδιο βρήσκετε ως έμβλημα και μέγιστο άγαλμα των αυτοκρατόρων ΧΟΝΓΚ στην απαγορευμένη πόλη του Πεκίνου (κάτω-Σιν-Σιών). Η Κίνα σήμερα δεν έχει ανάγκη τα ανύπαρκτα δάνεια του Ισραήλ διότι κρατάει στα χέρια της το δολλάριο και τα ομόλογα του τεράστιου δημόσιου χρέους των ΗΠΑ, με αποτέλεσμα να μπορεί να εκβιάσει τις ΗΠΑ οποια στιγμή αυτή θελήσει. Ουσιαστικώς οι δημόσιες Υπηρεσίες η Κυβέρνηση και ο Στρατός των ΗΠΑ δεν πληρώνεται πλέον από τις ΗΠΑ αλλά από την κεντρική τράπεζα της Κίνας. Ιδου ποιος είναι το πραγματικό αφεντικό._