Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου 2010

Οι Ρουφιάνοι του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. με ονοματεπώνυμο (της Πανόρμου)

ΟΤΑΝ ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ
Ποιοι κατέδιδαν αθώους στο αστυνομικό τμήμα

ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΟΜΜΑ

ΔΕΑ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΜΕ ΩΡΑΙΑ!

Ποιοι είναι οι μάρτυρες των επεισοδίων της Πανόρμου;

Πλήρες βιογραφικό και στοιχεία με φωτό για να τους συγχαρείτε όπου τους πετύχετε

Καραβάς Αντώνιος του Ιωάννη

Ο άνθρωπος-θαύμα! Τυχαία περνούσε από την εκδήλωση του "Πολιτιστικού Συλλόγου" και των Αντι-ρατσιστικών επιτροπών στην Πανόρμου. Αναγνώρισε 9 κουκουλοφόρους με το βλέμμα-λέηζερ που κατέχει..

Γεννήθηκε μια βροχερή μέρα στο Γαλάτσι το 1966. Είναι ιδρυτικό μέλος της Διεθνιστικής Εργατικής Αριστεράς (αυτοί που κατέβαζαν τους μουσουλμάνους να τα σπάσουν το καλοκαίρι) και λέει πως είναι παθολόγος στον Ερυθρό..Μην πάτε να τον ψάξετε. Δεν δουλεύει ποτέ αφού είναι συνδικαλιστής.

Σύμπτωση! Είναι μέλος της εργατικής επιτροπής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και πολιτευτής του στη Β΄ Αθηνών.

Γιαμπουράνης Χρήστος
Αναγνώρισε με το βλέμμα κουκουβάγιας 9 κουκουλοφόρους! Γενικός Γραμματέας του ΣΕΤΤΕΑ (Σωματείου Εργαζομένων στις Ταχυμεταφορικές-Ταχυδρομικές Επιχειρήσεις Νομού Αττικής). Εντάχθηκε στην Αριστερά την περίοδο των Μαθητικών κινητοποιήσεων το 1990-1991. Οργανώθηκε στην Επαναστατική Αριστερά το 1992. Μέλος της ΔΕΑ κι αυτός (Διεθνιστική Εργατική Αριστερά). Είναι γνωστό όνομα καθώς ο Αλαβάνος τον επέλεξε ως υποψήφιο στις Ευρωεκλογές που πέρασαν για το ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

Εάν έχετε καμιά παραγγελία για πίτσα πάρτε τον τηλέφωνο γιατί είναι οδηγός δικύκλου και κάνει καλές μεταφορές!

Πέτρος Τζομάκας

Είναι γνωστός για τις φάπες που έφαγε πριν λίγα χρόνια από μέλη της Χρυσής Αυγής στην Πανεπιστημίου, όταν συμμετείχε σε αντισυγκέντρωση ενάντια στην πορεία των Ιμίων το 2008. Με ένα κάταγμα στο χέρι τη γλίτωσε φτηνά από τα χειρότερα. Φαίνεται όμως πως στην Πανόρμου το σκηνικό επαναλήφθηκε και προκειμένου να μην της ξαναφάει, αναγνώρισε τους πάντες και τα πάντα. Και τον Γιωργάκη να του πηγαίνατε, θα τον αναγνώριζε!! Μάλλον του μείνανε αξέχαστες κάποιες "όμορφες" στιγμές που έχει ζήσει στους δρόμους του αγώνα.

Είναι περιπλανώμενος από κατάληψη σε κατάληψη και μέλος της Νεολαίας Ενάντια στο Ρατσισμό στην Ευρώπη (Y.R.E.). Mέλος κι αυτός μιας εκ των συνιστωσών του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

Εάν θέλετε πιo prive καταστάσεις με τον εν λόγω νεαρό, γίνετε φίλοι μαζί του στο Facebook για πιο βαθιές συζητήσεις...(πάτα εδώ)

Θάνος Λυκουργιάς

Μέλος της Κίνησης Απελάστε το Ρατσισμό, στους Αμπελοκήπους. Ο ευγενής αυτός νέος, αφού έπαθε το καρδιακό μόλις είδε μασκαράδες να μπαίνουν στην εκδήλωσή του, τους ξαναείδε κουκουλομένους και τους αναγνώρισε. Είναι γνωστός αριστούχος φοιτητής της ΑΣΟΕΕ, ενώ έχει κρυφό ταλέντο στη Χημεία και την ρίψη μολότοφ. Είναι κι αυτός μέλος της συνιστώσας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. ΔΕΑ.

Αλέξανδρος Πραντούνας

Αν ο κακόμοιρος ο Τζομάκας είναι καρπαζοεισπράκτορας, ο κακομοίρης ο Άλεξ τι να πει; Τον κυνηγάνε ακόμη οι μνήμες όταν μέλη, όπως ισχυρίζεται, της Χρυσής Αυγής τον μαχαίρωσαν στο χέρι και τον έστειλαν στο νοσοκομείο, το 2002 στα ΤΕΙ του Αιγάλεω.

Πονάει ακόμη η μαχαιριά του Αλέξη και είπε να ξεσπάσει σε ανήλικους, αναγνωρίζοντας κάμποσους. Είναι κι αυτός μέλος της Νεολαίας ενάντια στο Ρατσισμό ενώ στον ελεύθερο του χρόνο είναι μέλος της Ανοιχτής Πόλης του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και Μ.Κ.Ονεται κατά καιρούς με αναδασώσεις και οικολογικές δράσεις...(τσάπες, μαδέρια)

Στέφανος Χαρατσόγλου

Μέλος του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. στους Αμπελοκήπους. Παράλληλα είναι και στο σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του 16ου Λυκείου, των ανήλικων συλληφθέντων. Ένιωσε θιγμένος που χάλασε το προοδευτικό προφίλ του σχολείου του(ακούστε τον εδώ). Πονηροί οι ανήλικοι σύμφωνα με δήλωσή του, ενώ έχει σχέδιο για την καταστολή των επικίνδυνων απόψεων μέσα στο σχολείο...Ο κύριος αυτός με τα καλά παιδιά του πρωτοστατούσε υπέρ των καταλήψεων του σχολείου!

Νίκος Κούτσης

Γραμματέας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Αμπελοκήπων..Τα έβαλε με τους ανήλικους γιατί φορούσαν "αγκυλωτούς σταυρούς", "τραγουδούσαν εμβατήρια του Χίτλερ" και έκαναν σαμποτάζ σκίζοντας αφίσες. Βέβαια παρέλειψε να αναφέρει πως είχαν στήσει κι ένα πρόχειρο Άουσβιτς για τους Εβραίους της γειτονιάς!

Ασπασία Παπαδάκη

Η άτυχη εκείνης της μέρας καθώς της έφαγε από τρεις όπως δηλώνει, αφού τους αναγνώρισε! Η 54χρονη δικαστική υπάλληλος, βρίσκεται κι αυτή στον μακρύ κατάλογο των αθώων πολιτών.

Χρήστος Βαγενάς

Ο δημόσιος υπάλληλος, μέλος κι αυτός της συνιστώσας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., (ΔΕΑ) εργάζεται στο Ταμείο Εμπόρων. Πρώτος στη δουλειά (δηλαδή στις απεργίες) είπε να κάνει κι άλλο ένα μεροκάματο αναγνωρίζοντας μερικούς ανηλίκους.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να συνεισφέρετε απλά σχολιάζοντας παρακάτω..Είναι καλό να γνωρίζουμε τους φύλακες της Δημοκρατίας και της Προόδου

πηγή:gkaratheodoris

Σχόλιο: ΤΗΝ ΡΟΥΦΙΑΝΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΗΓΑΠΗΣΑΝ

ΤΟΝ ΡΟΥΦΙΑΝΟ ΟΥΔΕΙΣ!


κλικ στην εικόνα

Δεν υπάρχουν σχόλια: