Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου 2010

ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΟΥ Ο ΤΖΕΦΡΥ ΘΑ ΧΟΡΕΨΕΙ ΚΑΡΣΙΛΑΜΑ ΣΤΗ ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΣ ΤΟΝ ΑΦΙΕΡΩΣΕΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΠΟΥ ΑΡΠΑΖΑΝ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΦΤΙΑΞΕΙ Η "ΡΑΤΣΑ" ΤΟΥΣ!


Επειδή οι Τουρκαλάδες αγάδες/μπέηδες/ πασάδες/βοηβόδες και ..λοιποί τίτλοι τουρκοευγενείας ήθελαν να βελτιώσουν την ράτσα τους και να έχουν ομορφα αγοράκια στον οντά τους, καποιοι γονεις δεν ξαναβλέπαν ποτέ τα παιδιά τους. (βλέπει λινκ στο τέλος).

Μιλάμε για μεγάλο ουμανισμό! Αυτήν την Τουρκία, που ποτέ δεν ζήτησε συγγνώμη για αυτά τα απειράριθμα εγκλήματα ανυπομονεί να δεχτει στους κόλπους της η Ευρώπη.

Θα μπορούσε να ήταν και το δικό μας παιδί, αν είχαμε γεννηθεί λίγες δεκαετίες νωρίτερα. Μόνο που το σκέπτομαι, με πιάνει ρίγος!

Αφιερωμένο στην Ρεπούση, Δραγώνα και το πανεπιστημιακό μας κατεστημένο και όσους χαριτωμένους εναλλακτικούς διατείνονται ότι ο οθωμανικός ...πολιτισμός μπόλιασε και εμπλουτισε τον ελληνικό!


Την επόμενη φορά που ο πρωθυπουργός μας θα χορέψει ζειμπέκικο ή καρσιλαμά σε τουρκικό έδαφος, ας το αφιερώσει στην μνήμη των χιλιάδων οικογενειών που υπεφεραν από τις αρπαγές των παιδιών τους και φυσικά στην μνήμη των ίδιων των παιδιών.


Μαρία Φ.

Εμείς απλά θα απαντήσουμε πως όσο και αν προσπάθησαν εκατοντάδες χρόνια οι τουρκαλάδες, το DNA των Ελλήνων παρέμεινε ανέπαφο ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΣ...κι αυτό φυσικά ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ. Όσο για τους τούρκους παρέμειναν βάρβαροι μογγόλοι και το αποδεικνύουν καθημερινά. Παραθέτουμε τον ακόλουθο σύνδεσμο:

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

O ΛΑΪΚΙΣΤΗΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΚΟΠΤΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΣΗ;;

Μα τον Αλλαχ, Περιστερη ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ εισαι Θεος...
http://www.youtube.com/watch?v=ClWjH1DBedE&feature=player_embedded

KAI EXΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΒΑΛΩ ΑΡΑΒΕΣ ΜΕ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ

http://www.youtube.com/watch?v=A1Iu6smRiZw&feature=related

ΨΑΞΤΕ ΣΤΟ YOU TUBE
o karatzaferis exei gyftous kai araves sto komma tou

ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΧ.