Τετάρτη, 17 Σεπτεμβρίου 2008

H Gay McDougall με το ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ στην Έδεσσα. Παρολίγον ... σφαλιάρες στο μενού του "μυστικού" δείπνου!


Από το macedonia-greece αναδημοσιεύουμε

Στην φωτογραφία εμφανώς εκνευρισμένος ο καταπιεσμένος κ.Παύλος Βοσκόπουλος ξεστομίζει διάφορες "ευχές" κατά των ΜΗ καταπιεσμένων Μακεδόνων που παρευρίσκονταν κοντά στο "μυστικό" δείπνο.

Έχοντας την πλήρη υποστήριξη των Αμερικανικών υπηρεσιών για τη δημιουργία προβλήματος στην εξωτερική πολιτική της Ελλάδας μερικοί "Μακεδόνες" ΜΗ Έλληνες, έφεραν στην Έδεσσα την Αμερικανίδα ανεξάρτητη εμπειρογνώμονα των Ηνωμένων Εθνών για να της αποδείξουν την ύπαρξη των "καταπιεσμένων" Μακεδόνων.

Μαζεύτηκαν καμιά εικοσαριά "καταπιεσμένοι" υπαλληλοι της ΔΕΗ και του Δημοσίου από όλη τη Βόρεια Ελλάδα για να φανούν πολλοί και αντί του καθιερωμένου σουβλατζίδικου για το συνέδριο-λαδόκολλα προτίμησαν φραπέ στο Δημοτικό Κέντρο των Καταρρακτών της Έδεσσας.

Ο αρχηγός των γνήσιων απογόνων του Μεγάλου Αλεξάνδρου επιτέθηκε σε ανεξάρτητο οπερατέρ και απείλησε με μηνύσεις τους παρευρισκόμενους Εδεσσαίους πολίτες που θέλησαν να έρθουν σ' επαφή με την εμπειρογνώμονα Gay McDougall.

Βλέπετε το ΥΠΕΞ αρκείται σε κάποιοι ανούσιο σχόλιο για εσωτερική κατανάλωση καθώς η κ.Μπακογιάννη δεν φαίνεται να διαφωνεί με τους σχεδιασμούς του ΝΑΤΟ για τα Βαλκάνια.
Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το ότι απέφυγε έντεχνα να συσχετισθεί το όνομά της με την απόφαση για βέτο του Καραμανλή που τόσο πλήγωσε τους Αμερικάνους.

Δεν είναι τυχαίο ότι σε meeting για την διαδικτυακή προβολή των εθνικών μας θεμάτων είχε προσκαλέσει συνομιλητές που είτε είχαν πολιτική συνεργασία με το ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ (!!!) είτε ήταν εντελώς άσχετοι με τα εθνικά θέματα!.

Επίσης δεν είναι τυχαίο ότι την ίδια στιγμή που οι Σκοπιανοί έχουν πάρει φωτιά και κάνουν "φασαρία" μέσω της επιστολογραφίας τους... το ΥΠΕΞ είτε ΚΟΙΜΑΤΑΙ είτε κάνει πως κοιμάται δημιουργώντας στον μέσο Έλληνα την αίσθηση ότι ΔΕΝ έχουμε απόλυτο δίκιο κι ότι μάλλον έχουμε λερωμένη τη φωλιά μας.

Αντίθετα η στάση των Σκοπιανών σε ανώτατο κυβερνητικό επίπεδο είναι γελοία για όσους γνωρίζουν πέντε πράγματα αλλά για τον μέσο αλλοδαπό...δεν παύει να είναι μία ΕΠΙΣΗΜΗ ΦΩΝΗ ενός κρατιδίου που φαίνεται να το πνίγει το δίκιο απέναντι σε μία Ελλάδα που καταπιέζει μειονότητες.

Εμείς ρωτάμε το ΥΠΕΞ... να μας ενημερώσει με ΠΟΙΑ ΙΔΙΟΤΗΤΑ βρέθηκε η συγκεκριμένη Αμερικανίδα Υπήκοος εντός των συνόρων μας;

Ρωτάμε να μας ενημερώσουν για ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ δεν συνοδευόταν από κάποιον σχετικό επιστήμονα που θα μπορούσε να δίνει απαντήσεις για λογαριασμό των υπολοίπων 2.500.000 Μακεδόνων που ΔΕΝ αισθάνονται καταπιεσμένοι.

Πως είναι δυνατόν η ενημέρωση ενός παρατηρητή του ΟΗΕ να είναι αποκλειστικό δικαίωμα 5-10 πρακτόρων των Σκοπίων;

Πως είναι δυνατόν η επίσκεψή της συγκεκριμένης κυρίας σε πόλεις της Ελλάδας να γίνεται ΜΕ ΜΥΣΤΙΚΟΤΗΤΑ και υπό την προστασία πρακτόρων των Σκοπίων αντί να συνοδεύεται από υπαλλήλους κρατικών υπηρεσιών;

Πως γίνεται η ασφάλεια και οι μυστικές υπηρεσίες να αγνοούν το ακριβές πρόγραμμα της επίσκεψης μίας εκπροσώπου του ΟΗΕ αλλά να το γνωρίζουν μερικοί φιλοσκοπιανοί πράκτορες;

Σχετικά με την επεισοδιακή επίσκεψη στην Έδεσσα ...

Την παρουσία των φιλοσκοπιανών στην πόλη αντιλήφθηκαν ντόπιοι πατριώτες κι έσπευσαν να πλησιάσουν την εμπειρογνώμονα του ΟΗΕ προκειμένου να ακουστεί και η συντριπτικά πλειοψηφούσα Ελληνική φωνή της Μακεδονίας δεδομένης της απουσίας του επίσημου κράτους. Η κ.McDougall αντιλήφθηκε το βαρύ κλίμα που δημιουργήθηκε κι έγινε καπνός.

Αρνήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις και κάλεσε τους ενδιαφερόμενους να κατεβούν στην Αθήνα (!) για να της υποβάλλουν ερωτήματα στη συνέντευξη που έχει προγραμματίσει.

Για να δικαιολογήσει την απόδρασή της ...δήλωσε με νόημα φεύγοντας " Κανονικά ΔΕΝ είμαι εδώ...". Ο Παύλος Βοσκόπουλος, του Ουρανίου Τόξου , επιτέθηκε στην κάμερα τοπικού οπερατέρ,απόγονου ντόπιου Μακεδονομάχου, ενώ απείλησε με μηνύσεις μερικούς παρευρισκόμενους που τόλμησαν να βγάλουν φωτογραφίες από την " μεγάλη (για γέλια) συνάντηση".

Σε παιδαριώδη αντιπερισπασμό άρχισε κι ο ίδιος να βγάζει φωτογραφίες σε όσους τον φωτογράφιζαν. Κωμικές στιγμές μία τραγελαφικής "Μακεδονικής" μειονότητας. Παρόν φυσικά το Σκοπιανό Τηλεοπτικό Κανάλι Α1, Ελληνο-Σκοπιανός δημοσιογράφος ο οποίος ανέφερε ότι η Αμερικανίδα εμπειρογνώμονας διαπίστωσε την ύπαρξη "Μακεδονικής" μειονότητας και σκοπεύει να προτείνει στην Ελλάδα να γίνει ΑΠΟΓΡΑΦΗ ώστε να καταγραφεί επίσημα.

Συμφωνούμε ΑΠΟΛΥΤΑ με αυτή την άποψη για ΑΠΟΓΡΑΦΗ εάν όντως διατυπώθηκε έτσι. Το ίδιο οφείλει να πράξει και η FYROM.

Και δεδομένης της μικρής χιλιομετρικής απόστασης των δύο χωρών...θα πρέπει να προβούμε σε ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ. Δεν υπάρχει λόγος να καταπιέζονται κάποιοι στην βρωμο-Ελλάδα την ίδια στιγμή που η πατρίδα τους απέχει μόλις 5 χιλιόμετρα από τα χωριά που μένουν.

Επιτέλους να φύγουν από τα Σκόπια, οι Έλληνες Βλάχοι , Σαρακατσάνοι κ.ά και να τους ανταλλάξουμε με όσους δεν θεωρούν εαυτούς Έλληνες. Αμοιβαία μετακόμιση κι ανταλλαγή πληθυσμών και περιουσιών. Αυτή είναι η ορθότερη λύση για να πάψει η ταλαιπωρία του κ.Βοσκόπουλου στην Ελλάδα.

Θυμίζουμε για τους καταπιεσμένους κάφρους ότι όταν ο κ.Βοσκόπουλος ρωτήθηκε για την εθνικότητά του ΑΡΝΗΘΗΚΕ να δηλώσει ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ πρσθέτοντας ότι δηλώνει "Μακεδόνας" για ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ!!!

Την ίδια στιγμή οι "εθνικά Μακεδόνες" τον εκλέγουν ΑΡΧΗΓΟ τους! Κι αυτό σημαίνει δύο πράγματα. Ή οι ψηφοφόροι του ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΤΟΞΟΥ είναι καθυστερημένοι και ΔΕΝ καταλαβαίνουν το ψηφοθηρικό παιχνίδι μερικών πονηρών ή απλά παριστάνουν τους αλλοδαπούς για να κερδίσουν μία θέση στη ΔΕΗ όπως κατάφεραν άλλοι "καταπιεσμένοι" άνεργοι των ακριτικών χωριών της Φλώρινας.

Ακολουθεί άρθρο από taxalia

Tελείωσε πριν λίγο η επίσκεψη της Αμερικανίδας "ανεξάρτητης εμπειρογνώμονα των Ηνωμένων Εθνών" (αυτός είναι ο τίτλος και η ιδότητά της) Gay McDougall, στη Μακεδονία.

Πριν σας δώσουμε το ρεπορτάζ, επειδή η Σκοπιανοί το θεωρούν μέγα επίτευγμα, να σας πούμε, ότι η κ. McDougall, είναι δικηγόρος (όπως και ο Νίμιτς) και ξέρετε που; στη Debevoise, Plimpton, Lyons & Gates.

Αν δεν θυμάσται, είναι η μεγάλη δικηγορική εταιρεία, που ανέλαβε τη διερεύνηση του σκανδάλου SIEMENS (τι έγινε με αυτό; φυσικά ξεχάστηκε!! στο μυαλό σας είμαστε;).Η κυρία ανήκει στον κύκλο των υποστηρικτών του Obama, έχει άριστες σχέσεις με το ελληνικό λόμπι (!), αλλά δεν τη χαλάει και μια "αρπαχτή" στην επαρχία, αφού το MHRMI (οι Σλαβομακεδόνες της διασποράς) πληρώνουν καλά!!!
Έτσι, έκανε σήμερα για λίγο "την αρκούδα" που την περιέφεραν από δω κι από κει, σήμερα, από το πρωί, στη Φλώρινα, στη Μελίτη κ.λ.π. (από χωρίου εις χωρίον) οι Βοσκόπουλος, Τσαρκνιάς και λοιποί αδιόριστοι. Η κ.Ντούγκαλ τους άκουγε προσεκτικά, κουνούσε συγκαταβατικά το κεφάλι, είδε ότι κάποιοι μιλούν το γλωσσικό ιδίωμα της περιοχής (όπως ο γράφων), θα γράψει μια ωραία εκθεσούλα, την οποία δεν θα διαβάσει κανείς, θα εισπράξει 250.000 ευρώ για τον κόπο της και θα πίνει dom perignion στην υγειά του Βοσκόπουλου. Άλλωστε ανύπαντρη "μεγαλοκοπέλα" είναι, δουλειά δεν έχει, άσχημο είναι ένα ταξιδάκι αναψυχής;

Το απόγευμα μια πομπή αυτοκινήτων την συνόδευσε μέχρι την Έδεσσα, όπου θα ψάξει σαν άλλος Ιντιάνα Τζόουνς για "καταπιεσμένους μειονοτικούς". Οι Βοσκόπουλοι δεν την πήγαν την κοπέλα στους "θεσμικούς" άρχοντες της περιοχής, παρά μόνο σε επιλεγμένους "στόχους", 5-6 γιαγιάδες δηλαδή, οι οποίες της μιλούσαν στα "μακεδονικά".

Κάποια στιγμή η Γκέι (ναι, Γκέι τη λένε την κοπέλα) νύσταξε και από ότι κατάλαβα σκεφτόταν κάπως έτσι: "καλά τα δικαιώματα των μειονοτήτων, αλλά να τελειώνω μ' αυτούς τους wankers και να πάω στο ξενοδοχειάκι, να κάνω το μπανάκι μου και να την πέσω....

Κι αύριο μέρα του Θεού είναι...θα ανακαλύψω κι αύριο μειονότητες. Έτσι κι αλλιώς έχει πολλούς μειονοτικούς εδώ στην Αιθιοπία, ή στην Ουγγαρία ή....ω, fuck, στην Ελλάδα είμαι ρε γαμώτο...κι αυτοί οι wankers μου ζάλισαν το κεφάλι".

Όλο αυτό το grotesco σκηνικό, θα εμφανιστεί από το Ουράνιο Τόξο και τον Ντέντε, σαν "μεγάλη επιτυχία", σαν "κόλαφος του Ο.Η.Ε." για τα δικαιώματα των μειονοτήτων και λοιπές αρλούμπες, με τις οποίες θα γελάτε για μέρες....

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Απολαύστε τους:http://www.youtube.com/watch?v=sZxg2o7YB3g