Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2023

Στρατιωτικός πληροφοριοδότης κάνει περίεργες αποκαλύψεις για κατευθυνόμενα ενεργειακά όπλα στην Ανταρκτική

Στρατιωτικός πληροφοριοδότης κάνει περίεργες αποκαλύψεις για στοχευμένα ενεργειακά όπλα στην Ανταρκτική
Νοέμβριος 20, 2023
Ο Eric Hecker εργάστηκε για την αμερικανική εταιρεία κατασκευής όπλων Raytheon. Αυτή την εβδομάδα, ήταν καλεσμένος στο δημοφιλές podcast του Patrick Bet-David για να προειδοποιήσει τον κόσμο για τα μυστήρια του στρατιωτικο-βιομηχανικού συμπλέγματος.


Η Raytheon έστειλε τον Hecker στην Ανταρκτική μια μέρα, όπου μίλησε με τοπικούς επιστήμονες. Γρήγορα έγινε σαφές σε αυτόν ότι η έρευνα διεξήχθη στο Νότιο Πόλο για κατευθυνόμενα ενεργειακά όπλα. Υπάρχουν τεχνολογίες σε αυτόν τον πλανήτη που είναι πολύ πέρα από την κατανόηση του μέσου ανθρώπου, δήλωσε ο Hecker. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο λαμβάνω τον λόγο.
Στο podcast, ισχυρίστηκε ότι μια συσκευή της Ανταρκτικής που ονομάζεται "IceCube Neutrino Detector" προκάλεσε δύο σεισμούς στο Christchurch της Νέας Ζηλανδίας, κατά τη διάρκεια της πρώτης δοκιμαστικής λειτουργίας της.
Σύμφωνα με τον πληροφοριοδότη, είναι «πολύ εύκολο» να προκληθεί σεισμός με αυτή την τεχνολογία.
Στα τέλη του 2021, το Υπουργείο Δικαιοσύνης και Ασφάλειας δημοσίευσε έγγραφο σχετικά με τα στοχευμένα ενεργειακά όπλα.
Οι στοχευμένες πλατφόρμες ενεργειακών όπλων λειτουργούν με το ψευδές πρόσχημα της επιστήμης. Αυτό συμβαίνει στην πραγματικότητα στο σταθμό του Νότιου Πόλου. Υπάρχουν τεχνολογίες και όπλα. Τεχνολογίες υψηλής ποιότητας σε αυτόν τον πλανήτη που ο μέσος άνθρωπος δεν μπορεί καν να αρχίσει να καταλαβαίνει. Και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο μιλώ. 
Ο ανιχνευτής νετρίνων IceCube ... Τη σεζόν που ήμουν εκεί, πήγε από το σχεδιασμό στη λειτουργία στη συντήρηση. Και όταν το έθεσαν για πρώτη φορά σε λειτουργία, προκάλεσαν δύο τυχαίους σεισμούς στο Christchurch της Νέας Ζηλανδίας. Οπότε αυτά είναι οπλισμένα πράγματα».
«Εξηγήθηκε ότι υπάρχουν 5.160 λεγόμενες DoMs, αυτές οι ψηφιακές οπτικές μονάδες ενσωματωμένες στον πάγο, τις οποίες μπορείτε εύκολα να σκεφτείτε ως μικροπομπούς, αλλά τώρα συνεργάζονται [λειτουργούν μαζί].

Έτσι είναι ένας σταδιακός πομπός. Και έχουν καταστήσει σαφές ότι στη γραμμή του ρήγματος, όπου τα κατάγματα είναι σχεδόν πάντα σε αντίθεση μεταξύ τους, δεν χρειάζεται πολλή επιπλέον ενέργεια για να τα ωθήσει πάνω από την άκρη. Προσπαθούν συνεχώς να προκαλέσουν σεισμό σε ορισμένα μέρη του πλανήτη. Έτσι, είναι πολύ εύκολο να προκαλέσετε σεισμό σε ορισμένα σημεία εάν έχετε μηχανισμό σκανδάλης.
Αυτά τα λεγόμενα όπλα κατευθυνόμενης ενέργειας (DEW) είχαν ως κύριο στόχο να διαταράξουν ή να καταστρέψουν ηλεκτρονικά συστήματα, αναφέρει το έγγραφο. «Είναι όπλα που κατευθύνουν την ενέργεια σε έναν στόχο σε μια συγκεκριμένη μορφή, χωρίς τη χρήση βλήματος».
Ένα λέιζερ είναι ένα παράδειγμα DEW. Τα λέιζερ μπορούν να κυμαίνονται από (αβλαβείς) δείκτες λέιζερ έως θανατηφόρα λέιζερ υψηλής ενέργειας. Ένα παράδειγμα ενός "αβλαβούς" λέιζερ είναι ο μπλέντερ λέιζερ. Έχει σχεδιαστεί για να αποσπά την προσοχή των ανθρώπων στέλνοντας παλμούς λέιζερ στα μάτια τους. Το Υπουργείο Άμυνας εισήγαγε ένα πράσινο μπλέντερ λέιζερ για εμπορική χρήση σε οδοφράγματα.
Άλλες μορφές DEWs περιλαμβάνουν όπλα μικροκυμάτων υψηλής ισχύος (HPM). Αυτό το όπλο παράγει έναν αόρατο ηλεκτρομαγνητικό παλμό. Υπάρχει επίσης ένα HPM που λειτουργεί σε μια συχνότητα που οι άνθρωποι μπορούν να αντιληφθούν: το Active Denial System, το οποίο έχει σχεδιαστεί ειδικά για τον έλεγχο του πλήθους.
===
Η Raytheon Technologies Corporation είναι ένας αμερικανικός πολυεθνικός όμιλος αεροδιαστημικής και άμυνας με έδρα το Arlington της Βιρτζίνια. Είναι ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές αεροδιαστημικής και άμυνας στον κόσμο με βάση τα έσοδα και την κεφαλαιοποίηση της αγοράς, καθώς και ένας από τους μεγαλύτερους παρόχους υπηρεσιών πληροφοριών.
 Το HAARP αναπτύχθηκε ως μέρος μιας αγγλοαμερικανικής συνεργασίας μεταξύ της  Raytheon Corporation, η οποία κατέχει τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας HAARP, της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ και της British Aerospace Systems (BAES).

Όπως γράφει ο Καναδός οικονομολόγος καθηγητής Michel Chossudovsky στην ανάλυσή του στις 17 Αυγούστου στο Globalresearch, η στρατιωτική-βιομηχανική αγορά κυριαρχείται από έξι εργολάβους άμυνας, συμπεριλαμβανομένων των Raytheon, Northrup Grunman, BAE Systems (plc), Boeing, Lockheed Martin και L3Harris Technologies.

Μια λεπτομερής ανάλυση της αγοράς ενεργειακών όπλων μπορεί να βρεθεί στην πλατφόρμα οικονομικής ανάλυσης Marketsandmarkets.

Η Raytheon και η BAE Systems συμμετέχουν στις τεχνολογίες ENMOD για λογαριασμό της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ. ENMOD είναι η συντομογραφία για τις τεχνικές περιβαλλοντικής τροποποίησης, [Environmental Modification Techniques] με βάση τη γερμανική τεχνολογία που αλλάζει το περιβάλλον. Τέτοιες τεχνικές απαγορεύονται από το διεθνές δίκαιο βάσει της Σύμβασης ENMOD . Σχολιάζοντας τη διεθνή συμφωνία , η Wikipedia λέει:
«Η Σύμβαση απαγορεύει στα συμβαλλόμενα μέρη να προβαίνουν σε σκόπιμες στρατιωτικές επεμβάσεις στις φυσικές διεργασίες του περιβάλλοντος, αλλά και να χρησιμοποιούν επιρροές από το φυσικό περιβάλλον ως όπλο σε πόλεμο ή ένοπλη σύγκρουση».
Παρ 'όλα αυτά, υπάρχει μια ακμάζουσα διεθνής αγορά. Τα DEW εξάγονται παγκοσμίως, εξηγεί ο Chossudovsky. Στην περίπτωση των στοχευμένων ενεργειακών όπλων, θα χρησιμοποιηθούν διαφορετικές τεχνολογίες: λέιζερ υψηλής ενέργειας (Hel), όπλα ραδιοσυχνοτήτων υψηλής ισχύος, ηχητικά όπλα, ηλεκτρομαγνητικά όπλα. Θα πρέπει να γίνει διάκριση μεταξύ των θανατηφόρων DEW, τα οποία χρησιμοποιούνται κυρίως για στρατιωτικούς σκοπούς, και των λεγόμενων «μη θανατηφόρων» ή/και «λιγότερο θανατηφόρων» κατευθυνόμενων ενεργειακών όπλων. Τα τελευταία προορίζονται επίσης για τις λεγόμενες "εφαρμογές στον τομέα της εσωτερικής ασφάλειας".
-------------------------
 8 Σεπτεμβρίου 2023
HAARP, Οι τεχνικές περιβαλλοντικής τροποποίησης (ENMOD) για στρατιωτική χρήση είναι το απόλυτο όπλο μαζικής καταστροφής:Μετατρέποντας τον καιρό σε όπλο
===========

το σχετικό βίντεο στον Κώδικα Μυστηρίων
Κάτι που συνδέει(;) ΜΑΤΙ,Καλιφόρνια και φωτιές Χαβάη καλοκαίρι που μας το κρύβουν!
https://www.youtube.com/watch?v=2eWdNItpNIU

Δεν υπάρχουν σχόλια: