Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2022

Τα μυστικά του κόσμου πριν από τον κατακλυσμό: σαρώνονται θραύσματα των χειρόγραφων της Νεκράς Θάλασσας

Τα μυστικά του κόσμου πριν από τον κατακλυσμό: σαρώνονται θραύσματα των χειρόγραφων της Νεκράς Θάλασσας 


Μεταξύ 1946 και 1956 συνολικά 972 αρχαία χειρόγραφα βρέθηκαν στο Κουμράν στη Νεκρά Θάλασσα στην Παλαιστίνη. Τα χειρόγραφα βρίσκονταν σε 11 διαφορετικά σπήλαια στη σημερινή περιοχή της Δυτικής Όχθης. Ένας νεαρός Βεδουίνος έπεσε πάνω σε πήλινα δοχεία σε μια σπηλιά που περιείχε αρχαίους (χειρόγραφα, κυλίνδρους) ρόλους, μερικά από αυτά τυλιγμένα με ύφασμα και ήδη σε πολύ κακή κατάσταση.

Μετά από πιο λεπτομερείς έρευνες, διαπιστώθηκε ότι αυτό το εύρημα είναι η παλαιότερη γνωστή, ανόθευτη καταγραφή γραφών από τη Βίβλο. Υπάρχουν επίσης χειρόγραφα που δεν περιλαμβάνονται στη Βίβλο.


Τα κείμενα έχουν μεγάλη θρησκευτική και ιστορική σημασία. Το περιεχόμενο των χειρόγραφων του Κουμράν διαφέρει πολύ από τις ιστορίες που αναφέρονται στη Βίβλο και τα χειρόγραφα λέγεται ότι χρονολογούνται από το 250 π.Χ. 40 μ.Χ. να έχει δημιουργηθεί. Του Τζέισον Μέισον .

Τα γραπτά είναι στα εβραϊκά, αραμαϊκά και ελληνικά και κυρίως γραμμένα σε περγαμηνή. Μερικοί από τους ρόλους έχουν διασωθεί άθικτοι και έχουν μεταφραστεί εν μέρει, αλλά οι περισσότεροι έχουν πέσει σε θραύσματα και δεν έχουν ακόμη συναρμολογηθεί και μεταφραστεί.

Οι υπολογιστές πρέπει τώρα να αναλάβουν αυτό το έργο. Ένα πρόβλημα με αυτό είναι η λήψη όλων των θραυσμάτων. Σε δημοπρασίες πωλούνται μερικές φορές σε ιδιώτες συλλέκτες για μεγάλα ποσά. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν περίπου 100.000 θραύσματα και οι Παλαιστίνιοι αντιτίθενται σε αυτήν την πρακτική επειδή θεωρούν ότι οι ειλητάριοι αποτελούν μέρος της πολιτιστικής τους κληρονομιάς .

Η Δυτική Όχθη είναι έδαφος παράνομα κατεχόμενο από το Ισραήλ. Το Ισραήλ υπέγραψε ψήφισμα του ΟΗΕ το 1954 να μην ανασκάπτει ή να αφαιρεί πολιτιστικά αντικείμενα από τη Δυτική Όχθη. Το Ισραήλ δεν εκπληρώνει αυτή τη συμφωνία και υποχρεώνει επίσης τη Γερμανία να πληρώσει για την αξιολόγηση των χειρογράφων.

Γερμανοί και Ισραηλινοί ερευνητές εργάζονται τώρα μαζί για να δημιουργήσουν ψηφιακά αντίγραφα των Χειρογράφων του Κουμράν. Σε αυτό το έργο, περίπου 20.000 θραύσματα πρόκειται να σαρωθούν ψηφιακά για να μπορέσουμε επιτέλους να συνθέσουμε αυτό το εικονικό παζλ.Το έργο 1,6 εκατομμυρίων ευρώ "Scripta Qumranica Electronica" χρηματοδοτείται από το Γερμανο-Ισραηλινό Project Funding (DIP) . Μόλις ψηφιοποιηθούν όλα αυτά τα θραύσματα, ερευνητές και φοιτητές σε όλο τον κόσμο μπορούν να συνεργαστούν για να επισπεύσουν την εξερεύνηση των κυλίνδρων. Στο τέλος, ελπίζει κανείς να αποκτήσει νέες γνώσεις για τα κρυμμένα περιεχόμενα των αρχαίων κυλίνδρων, επειδή τα μικρότερα θραύσματα θα μπορούσαν να προέρχονται από προηγουμένως εντελώς άγνωστα κείμενα.

Μεγάλο μέρος της γραφής στις περγαμηνές έχει γίνει δυσανάγνωστο, αλλά μπορεί να γίνει ξανά ορατό χρησιμοποιώντας υπέρυθρο φως. Περισσότερα από 16.000 θραύσματα έχουν ήδη ψηφιοποιηθεί. Μόλις ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία, μπορείτε να ξεκινήσετε τη συναρμολόγηση αυτού του γιγαντιαίου παζλ.

Οι ερευνητές ενδιαφέρονται πολύ για κείμενα που δεν βρίσκονται στη Βίβλο. Αυτό είναι για παράδειγμα το «Βιβλίο του Ενώχ» και το «Βιβλίο των Γιγάντων». Πολλά από τα χειρόγραφα του Κουμράν μιλούν για έναν «δάσκαλο της δικαιοσύνης» που έλεγε λόγια από το στόμα του Θεού. Αυτός ο δάσκαλος λέγεται ότι γνώριζε το άθροισμα όλων των μυστηρίων των προφητών. Είχε οδηγίες από τον Θεό ή τους ίδιους τους «θεούς» για μελλοντικά γεγονότα.Αυτό του επέτρεψε να προβλέψει τις ενέργειες του Θεού. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για τις προφητείες της τελικής κρίσης στη γη, την Αποκάλυψη. Στον δάσκαλο της δικαιοσύνης αντιτίθεται ένας ή περισσότεροι "κήρυκες του ψεύδους". Αυτοί οι ψεύτες θα είχαν προδώσει τη διαθήκη με τον Θεό της Βίβλου και έτσι θα είχαν διαπράξει αιματηρή ενοχή κατά των ανθρώπων. Ως τιμωρία, είχαν παραδοθεί από τον Θεό τους στα χέρια των εχθρών τους.
Υπάρχει βιασύνη για την αποκρυπτογράφηση των χειρογράφων του Κουμράν επειδή τα γεγονότα της Αποκάλυψης σχετίζονται άμεσα με τα σημερινά παγκόσμια γεγονότα Καταγράφεται πράγματι το μελλοντικό πεπρωμένο της ανθρωπότητας σε αυτά τα γραπτά

Βιάζεται να αποκρυπτογραφηθούν τα χειρόγραφα του Κουμράν επειδή τα γεγονότα της Αποκάλυψης σχετίζονται άμεσα με τις τρέχουσες παγκόσμιες υποθέσεις μας; Καταγράφεται πράγματι το μελλοντικό πεπρωμένο της ανθρωπότητας σε αυτά τα γραπτά;

Το  Βιβλίο των Γιγάντων  λέει για γίγαντες (Νεφελίμ) που περιπλανήθηκαν στη γη πριν από τον βιβλικό Κατακλυσμό. Αυτοί οι γίγαντες αναφέρονται επίσης στο Βιβλίο του Ενώχ και υπάρχουν επίσης αποσπάσματα στη Βίβλο στα οποία αναφέρονται. Λέγεται ότι ο Ενώχ ήταν προπάππους του Νώε και έζησε στη γη πριν από τον μεγάλο κατακλυσμό.

Λέγεται ότι οι γίγαντες ήταν πολύ σκληροί και αμαρτωλοί τότε, οπότε ο Θεός αποφάσισε να τους εξαφανίσει από το πρόσωπο της γης με μια μεγάλη πλημμύρα. Το περιεχόμενο ολόκληρου του κειμένου του βιβλίου δεν μπορεί ακόμη να ανακατασκευαστεί.
Στο Βιβλίο του Ενώχ , ο Ενώχ παρουσιάζεται ως προφήτης που ανέβηκε στον ουρανό από φύλακες. Εκεί του αποκαλύφθηκαν όλα τα θεία μυστήρια. Αυτό περιελάμβανε τη λεγόμενη «Πτώση των Αγγέλων». Αυτοί οι πεσμένοι θα μπορούσαν να είναι εξωγήινοι που κάποτε ήρθαν στη γη και έκαναν παιδιά με ανθρώπους.

Αυτό λέγεται ότι προκάλεσε τη φυλή των αρχαίων γιγάντων. Αυτοί οι γίγαντες προφανώς κατέστρεψαν τους ανθρώπους και τη γη, και ως εκ τούτου ο Θεός ή οι θεοί αποφάσισαν να τους καταστρέψουν με έναν κατακλυσμό. Μαζί με όλους τους αμαρτωλούς ανθρώπους θα ριχτούν σε μια πύρινη λίμνη την «ημέρα της κρίσεως». Αυτή η περιγραφή βρίσκεται επίσης στο Βιβλίο της Αποκάλυψης 

Σε ένα όραμα, ο Ενώχ μαθαίνει ότι ο δισέγγονος του Νώε θα σωθεί από τον κατακλυσμό του Θεού. Το λέει στον γιο του Μαθουσάλα και τελικά επιστρέφει οριστικά στον παράδεισο και γίνεται δεκτός εκεί από τους « Φύλακες του Ουρανού ».
Πολλοί ερευνητές ερμηνεύουν τις περιγραφές του Enoch ως το φαινόμενο της απαγωγής UFO από μια ομάδα φύλακες της Γης. Οι έκπτωτοι άγγελοι έχουν φαινομενικά πειράξει την ανθρώπινη γενετική και έχουν ζευγαρώσει με ανθρώπινα θηλυκά.

Οι έκπτωτοι άγγελοι δίδαξαν στον άνθρωπο τα απαγορευμένα μυστικά της βίας του Σατανά και της απόκρυφης μαγείας του. Ο Ενώχ αναφέρει επίσης ότι το πώς δημιουργείται το ασήμι από τη σκόνη της γης είναι μαγεία. Οι πεσμένοι άγγελοι ή οι Νεφελίμ εξόρυξαν πολύτιμα μέταλλα; Υπάρχουν παραλληλισμοί εδώ με τους θρύλους των Σουμερίων για τους Anunnaki;

Μιλούν πραγματικά αυτά τα αρχαία κείμενα για έναν πολιτισμό γιγάντων που ζούσαν με ανθρώπους πριν από μια μεγάλη πλημμύρα στη Γη; Υπάρχει κάποια άλλη απόδειξη της ύπαρξής τους και ήταν πράγματι οι Νεφελίμ εξωγήινοι που ήρθαν στη γη και λατρεύονταν ως «θεοί»;
πηγή 1-10-17
https://www.pravda-tv.com/2017/10/geheimnisse-der-welt-vor-der-sintflut-fragmente-der-schriftrollen-vom-toten-meer-werden-gescannt-video/
=================
σχετική μας ανάρτηση
8 Μαΐου 2022
Το «Βιβλίο των Γιγάντων» περιγράφει τους Νεφελίμ, ήρθαν από τον Άρη? ήταν φρικιά λόγω γενετικού ελαττώματος?Το «κοσμικό ταξίδι» του Ενώχ

Δεν υπάρχουν σχόλια: