Πέμπτη 7 Ιουλίου 2022

Ο Μπιλ Γκέιτς κερδίζει τη νομική έγκριση για να αγοράσει τεράστια έκταση στη Βόρεια Ντακότα Farmland, έχει βάλει στόχο να γίνει παγκόσμιος «τσάρος των τροφίμων»?

Ο Μπιλ Γκέιτς έλαβε νομική έγκριση για την αγορά 2.100 στρεμμάτων γεωργικής γης στη Βόρεια Ντακότα

( Natural News ) Ο μεγιστάνας των επιχειρήσεων Μπιλ Γκέιτς, επί του παρόντος ο μεγαλύτερος ιδιοκτήτης γεωργικής γης στις Ηνωμένες Πολιτείες, μόλις έλαβε νομική έγκριση για την αγορά 2.100 στρεμμάτων στη Βόρεια Ντακότα  για 13,5 εκατομμύρια δολάρια.

Ο Γκέιτς κατέχει ήδη περίπου 270.000 στρέμματα γης  σε όλη την Αμερική, σύμφωνα με την περσινή έκδοση του Land Report 100, μιας ετήσιας έρευνας για τους μεγαλύτερους ιδιοκτήτες γης της χώρας.

Ο Γενικός Εισαγγελέας της πολιτείας (AG) Drew Wrigley είχε ερευνήσει την πώληση γης και είπε ότι εάν συμμορφώνεται με την κρατική νομοθεσία, το θέμα προχωρά. Το γραφείο του Wrigley εξέδωσε επιστολή την περασμένη εβδομάδα επιβεβαιώνοντας ότι η συναλλαγή συμμορφωνόταν με τον νόμο περί αρχαϊκής γεωργίας.

Αυτή η αγορά προκάλεσε ανησυχίες ότι οι εξαιρετικά πλούσιοι ιδιοκτήτες γης δεν συμμερίζονται τις αξίες της Βόρειας Ντακότα.

«Έχω καταλάβει πολύ καλά αυτό το θέμα σε όλη την πολιτεία, δεν είναι καν από εκείνη τη γειτονιά. Αυτοί οι άνθρωποι είναι αναστατωμένοι, αλλά υπάρχουν και άλλοι που είναι απλώς αγανακτισμένοι για αυτό», δήλωσε ο επίτροπος Γεωργίας της πολιτείας Νταγκ Γκέρινγκ στο τηλεοπτικό δίκτυο KFYR-TV .

Η εταιρεία του ιδρυτή της Microsoft, Red River Trust, αγόρασε την πολυσυζητημένη γη από τους πλούσιους βορειοανατολικούς καλλιεργητές πατάτας Campbell Farms.

Η MailOnline ανέφερε στον ιστότοπό της: «Σε μια περίεργη κίνηση, η οικογένεια Κάμπελ κατέθεσε τον Φεβρουάριο ένα πιστοποιητικό εταιρικής σχέσης με τον υπουργό Εξωτερικών της Βόρειας Ντακότα, ονομάζοντας την αγροτική τους επιχείρηση Red River Trust – το ίδιο όνομα με την εταιρεία του Gates. Αλλά ένας δικηγόρος της εταιρείας του Γκέιτς έγραψε στο γραφείο του γενικού εισαγγελέα ότι οι Κάμπελς κατέγραψαν το όνομα χωρίς να το γνωρίζει».

Οι Κάμπελς δεν απάντησαν αμέσως σε αυτόν τον ισχυρισμό.

Ο κυβερνήτης της Βόρειας Ντακότα Doug Burgum, ο οποίος έτυχε να είναι πρώην στέλεχος της Microsoft και φέρεται να έλαβε 100.000 δολάρια σε κεφάλαια εκστρατείας το 2016 από τον Gates, αρνήθηκε να σχολιάσει την αμφιλεγόμενη συμφωνία γεωργικής γης.

«Ο κυβερνήτης υποστηρίζει σθεναρά τις οικογενειακές φάρμες και είναι ανοιχτός σε συζητήσεις για τη μείωση της γραφειοκρατίας που θέτει τους αγρότες της Βόρειας Ντακότα σε μειονεκτική θέση σε σύγκριση με τις γειτονικές πολιτείες και διασφαλίζει ότι οι κτηνοτρόφοι και οι αγρότες μας μπορούν να επιτύχουν και να αναπτύξουν τις δραστηριότητές τους, βοηθώντας τις αγροτικές κοινότητες να ευδοκιμήσουν», είπε ο εκπρόσωπος Μάικ Νοβάτζκι.

«Λοιπόν, τι προσπαθούν να κάνουν;» ρώτησε ο παρουσιαστής Martin Brodel κατά τη διάρκεια του podcast του.

«Θέλουν να τρομάξουν τους ανθρώπους. Επειδή έχετε ακόμα ένα φορτίο ανθρώπων εκεί έξω που δεν ξέρουν τίποτα για το τι συμβαίνει, ενώ κάνουν τα πάντα στα παρασκήνια. Κοιτάξτε αυτό το χέρι (δείχνοντας το αριστερό του χέρι). Και όλη η δουλειά έχει γίνει εδώ (δείχνοντας το δεξί του χέρι). Μπορεί να κάνω λάθος, αλλά πιστεύω ότι αυτός είναι ο στόχος εδώ».

Οι αγορές γης δίνουν στον Γκέιτς τη δύναμη να επιτεθεί στην προσφορά τροφίμων

Ο Μπρόντελ φαίνεται να αντικατοπτρίζει τα αισθήματα των αναλυτών ότι η πραγματική ατζέντα πίσω από την αγορά περισσότερων γεωργικών εκτάσεων στην Αμερική από τον Γκέιτς είναι να επιτεθεί στον εφοδιασμό τροφίμων και όχι να μοιραστεί τα εδάφη με τους αγρότες. Ο Γκέιτς κάνει ένα πράγμα (αγοράζει γεωργικές εκτάσεις) από τη μια πλευρά για να αποσπάσει την προσοχή του κοινού από αυτό που κάνει το άλλο χέρι (επιτίθεται στην προσφορά τροφίμων.)

Οι αναλυτές αρχίζουν να ανησυχούν λόγω των τρεχόντων γεγονότων, συμπεριλαμβανομένων των μαζικών θανάτων βοοειδών, της καύσης εργοστασίων επεξεργασίας τροφίμων, των παραληπτών που πεθαίνουν από τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού Wuhan (COVID-19) και η αμερικανική οικονομία αρχίζει να καταρρέει στις βαθιές εσοχές της κατάρρευσης.

«Είτε πεθαίνουν από την πείνα τους Αμερικανούς, είτε τους σκοτώνουν με ενέσεις ή/και πληθωρισμό, ο στόχος είναι ξεκάθαρος. Και όσο η προπαγάνδα λειτουργεί στις ευκολόπιστες μάζες, η σφαγή θα συνεχίζεται ομαλά και εύκολα για τις δυνάμεις», αναφέρει ένα άρθρο που δημοσιεύτηκε στο COVID Blog .

Η Ένωση Καταναλωτών Βιολογικών Προϊόντων δημοσίευσε στο ιστολόγιό της ότι ο Γκέιτς προφανώς έχει βάλει στόχο να γίνει παγκόσμιος «τσάρος των τροφίμων», χαρακτηρίζοντας τη βιολογική γεωργία ως σπάταλη και μη πρακτική .

Οι επικριτές ρωτούν: «Γιατί ο Γκέιτς αγοράζει γεωργικές εκτάσεις όταν προωθεί τη γενετική μηχανική και τα τρόφιμα εργαστηρίου ως λύση στην παγκόσμια επισιτιστική κρίση;» (Σχετικό:  Γιατί ο Μπιλ Γκέιτς αγοράζει γεωργική γη σε όλη την Αμερική; )

Το ιστολόγιο ανέφερε επίσης το σχόλιο που έκανε η Διευθύντρια Επικοινωνίας του Health Care Without Harm Stacy Malkan: «Αν ο Bill Gates έχει τον τρόπο του, το φαγητό στο μέλλον μας θα μοιάζει ελάχιστα με αυτό που έχουμε στα πιάτα μας σήμερα. Ο Γκέιτς και οι εταίροι του στον κλάδο της αγροτοβιομηχανίας προτείνουν να μεταμορφώσουν τα τρόφιμα μας και τον τρόπο παραγωγής τους».

Εν τω μεταξύ, ο Πρόεδρος Τζο Μπάιντεν πέρυσι υποστήριξε την παροχή κινήτρων στους αγρότες που δεν καλλιεργούν για να «καταπολεμήσουν την κλιματική αλλαγή».

Παρόλο που το Υπουργείο Γεωργίας των ΗΠΑ διπλασίασε τις βασικές πληρωμές κινήτρων για το πρόγραμμα που ενθαρρύνει τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους να αφήσουν τα εδάφη τους σε αδράνεια, οι υψηλές τιμές των βασικών προϊόντων κάνουν πιο χρήσιμο για τους καλλιεργητές να αυξήσουν τις καλλιέργειες.

Επισκεφτείτε το FoodCollapse.com για περισσότερα νέα σχετικά με τη συντονισμένη επίθεση στην παγκόσμια προσφορά τροφίμων.

Δείτε ολόκληρο το τμήμα του βίντεο του Μάρτιν Μπρόντελ που μιλά για την επικείμενη αγορά από τον Μπιλ Γκέιτς γεωργικής γης 2.100 στρεμμάτων στη Βόρεια Ντακότα .

Ο Μπιλ Γκέιτς κερδίζει τη νομική έγκριση για να αγοράσει τεράστια έκταση στη Βόρεια Ντακότα Farmland

https://www.brighteon.com/3a9f2fe8-9cd6-416c-aeca-3e5c26ada0e4

πηγή 6-7-22

https://www.naturalnews.com/2022-07-06-bill-gates-granted-approval-to-purchase-farmland.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: