Πέμπτη 7 Ιουλίου 2022

Γεωμηχανική, σπορά νεφών, τροποποίηση τυφώνων και εμπλοκή των ΗΠΑ στην κλιματική αλλαγή. Η παραφροσύνη της κλιματικής μηχανικής αυξάνεται...

2017,  Ο τυφώνας Χάρβεϊ :  Έπαιξαν ρόλο τα Προγράμματα Γεωμηχανικής στο σενάριο καταστροφής Harvey/Irma ;

Τα διαθέσιμα στοιχεία έχουν ήδη καταστήσει σαφές ότι η απάντηση είναι ναι.

Η κυβέρνηση των ΗΠΑ έχει εμπλακεί ενεργά στην τροποποίηση των τυφώνων για τουλάχιστον 70 χρόνια. ιστορικά έγγραφα  παρέχουν πειστικές αποδείξεις αυτού του γεγονότος.

https://www.geoengineeringwatch.org/massive-us-senate-document-on-national-and-global-weather-modification/

 αρχείο PDF που περιέχει ολόκληρη την έκθεση του Κογκρέσου από το 1978

βουνό από πληροφορίες επιβεβαιώνουν περαιτέρω τη συνεχιζόμενη εκτεταμένη εμπλοκή της κυβέρνησής των ΗΠΑ, στην κλιματική αλλαγή/πόλεμο του καιρού.

το έγγραφο επιβεβαιώνει επίσης τη συμμετοχή ξένων κυβερνήσεων σε όλο τον κόσμο, ακόμη και κυβερνήσεων που διαφορετικά θα θεωρούνταν «εχθρικές προς τα συμφέροντα των ΗΠΑ».Στο έγγραφο αναφέρονται ομοσπονδιακές υπηρεσίες που εμπλέκονται καθώς και μεγάλα πανεπιστήμια.

Το βουνό των δεδομένων που επιβεβαιώνουν τη συνεχιζόμενη παραφροσύνη της κλιματικής μηχανικής που συνεχίζει να αυξάνεται.

https://www.geoengineeringwatch.org/a-recomended-national-program-in-weather-modification-icas-report-10a/

===========

Το παρακάτω σύντομο βίντεο παρέχει επαληθεύσιμα δεδομένα για να επιβεβαιώσει ότι η γεωμηχανική είναι πραγματικότητα και αποκαλύπτει ορισμένους από τους στόχους προτεραιότητας .

https://www.youtube.com/watch?v=_yQ78kNFJ60&list=PLwfFtDFZDpwtijqkJiOyc-WJOaGWOfVGG

Η σπορά νεφών χρησιμοποιήθηκε πριν από τον τυφώνα Χάρβεϊ και Ίρμα - αύξησε αυτό τον αντίκτυπό του;

Έγγραφα φαίνεται να υποδεικνύουν ότι οι επιχειρήσεις σποράς νεφών ήταν σε εξέλιξη στο Τέξας στις 24 Αυγούστου - μια μέρα πριν ο τυφώνας Χάρβεϊ σχεδόν καταστρέψει ορισμένες περιοχές του Τέξας και κατακλύσει ολόκληρες περιοχές.

Το cloud seeding δεν είναι κάτι νέο και στην πραγματικότητα χρησιμοποιήθηκε στο Τέξας πριν από το 2011 και το 2012 . Ο George Bomar, ο οποίος διαχειρίζεται το πρόγραμμα τροποποίησης καιρού για το Τμήμα Αδειών & Κανονισμών του Τέξας , ανέφερε αλλαγές καιρού στο Τέξας εκείνη την εποχή.

https://www.youtube.com/watch?v=KrHiJ1RyzzY

Όταν ρωτήθηκε τι σήμαινε ότι η επιχείρηση στέφθηκε με επιτυχία, ο Bomar εξήγησε, «[E]σημαίνει ότι η καταιγίδα διήρκεσε περισσότερο και προκάλεσε περισσότερη βροχή σε μια μεγαλύτερη περιοχή».

Προς αποφυγή αμφιβολιών, δεν πρόκειται να κατηγορήσουμε έναν οργανισμό σποράς σύννεφων στο Τέξας ότι ενίσχυσε σκόπιμα την καταιγίδα. Προφανώς αυτοί οι επιστήμονες είχαν καλές προθέσεις και ήθελαν να πειραματιστούν για να κάνουν τη βροχή να εξαπλωθεί από την καταιγίδα. Ωστόσο, η δήλωση του Bomar είναι από αυτές που αξίζει να διαβαστεί πολλές φορές. Μια επιτυχημένη λειτουργία σποράς νεφών σημαίνει ότι η "καταιγίδα διαρκεί περισσότερο και παράγει περισσότερη βροχή σε μια μεγαλύτερη περιοχή".

Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα η σπορά των νέφους πριν από τον κυκλώνα να το έκανε να γίνει ισχυρότερο, όχι μόνο σε ένταση, αλλά και να διαρκέσει περισσότερο από ό,τι θα είχε κανονικά μόνο μέσω της Μητέρας Φύσης.

...

Η CIA έχει επενδύσει ακόμη χρόνο και χρήμα σε πρακτικές γεωμηχανικής , όπως σε αμερικανικές στρατιωτικές επιχειρήσεις όπως η Επιχείρηση Popeye κατά τη διάρκεια του πολέμου του Βιετνάμ.   https://www.globalsecurity.org/military/ops/popeye.htm

Οι επιστήμονες του Rutgers που πραγματοποιούσαν πειράματα γεωμηχανικής με επικεφαλής τον Alan Robock είχαν προειδοποιηθεί εκ των προτέρων για τους κινδύνους της πρακτικής , λέγοντας ότι θα μπορούσε να προκαλέσει ξηρασία, πείνα και μαζικές εξαφανίσεις. Είναι γνωστό ότι η παραβίαση του καιρού προκαλώντας θανατηφόρες πλημμύρες μπορεί να έχει πολύ ολέθριες συνέπειες.

Ο ΟΗΕ αναγκάστηκε ακόμη και να σταματήσει τα έργα γεωμηχανικής του το 2010, φοβούμενοι ότι θα μπορούσαν να βλάψουν τη φύση και την ανθρωπότητα.

Στις 15 Αυγούστου 1952, έγινε δεκτό ότι μια ομάδα επιστημόνων που εργάζονταν στη Βασιλική Πολεμική Αεροπορία υπό την Επιχείρηση Cumulus , που αστειευόταν αποκαλούμενη Επιχείρηση Μάγισσας , προκάλεσε πλημμύρα στο χωριό Lynmouth του Ντέβον (Βρετανία). Η καταρρακτώδης βροχή σκότωσε 35 ανθρώπους. Ο Guardian ανέφερε .

Το 1997, σχεδόν 50 χρόνια μετά το περιστατικό, ο τότε υπουργός Άμυνας Ουίλιαμ Κοέν είπε  ότι οι χώρες «εμπλέκονται ακόμη και σε μια μορφή οικολογικής τρομοκρατίας, που τους επιτρέπει να χρησιμοποιούν εξ αποστάσεως ηλεκτρομαγνητικά κύματα για να αλλάξουν το κλίμα, να προκαλέσουν σεισμούς και ηφαίστεια».

Έτσι, με όλα τα περιστατικά δημιουργίας βροχής, πρέπει να αναρωτηθεί κανείς εάν ίσως η σπορά νεφών πριν από τον κυκλώνα στο Τέξας ήταν ακριβώς όπως η Βρετανία - ένα πείραμα που πήγε στραβά. 

-------

Η σπορά νεφών υπάρχει εδώ και πολλές δεκαετίες και χρησιμοποιείται σε διάφορες στρατηγικές σε όλο τον κόσμο. Η Κίνα χρησιμοποίησε τη σπορά νεφών στο Πεκίνο λίγο πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2008 για να καθαρίσει τον αέρα από τη ρύπανση.

Οι αγρότες στις Μεσοδυτικές Ηνωμένες Πολιτείες εκτοξεύουν φωτοβολίδες που περιέχουν ιωδιούχο άργυρο από αεροπλάνα για να συμβάλουν στην ενίσχυση των βροχοπτώσεων στην περιοχή αυτή. Γίνεται ένα δημοφιλές εργαλείο τροποποίησης του καιρού για την καταπολέμηση της ξηρασίας, της πείνας, της ρύπανσης, της ηλιακής ακτινοβολίας κ.λπ.

Τα σύννεφα περιέχουν πολύ ψυχόμενους ατμούς υγρού νερού. Μια καταιγίδα αναπτύσσεται μετά τη συσσώρευση υγρασίας που εμφανίζεται φυσικά στον αέρα, με αποτέλεσμα ο αέρας να φτάσει σε ένα επίπεδο κορεσμού όπου δεν μπορεί πλέον να συγκρατήσει αυτήν την υγρασία.

Η διαδικασία της σποράς των νεφών παρέχει ουσιαστικά πρόσθετα σωματίδια για τη συμπύκνωση των μορίων υδρατμών στο σύννεφο. Αυτά τα σωματίδια μπορεί να είναι άλατα, ξηρός πάγος ή ιωδιούχο άργυρο, τα οποία είναι όλα αποτελεσματικά επειδή η κρυσταλλική δομική τους μορφή μοιάζει με αυτή του πάγου. Τα μόρια υδρατμών συνδυάζονται με τους προστιθέμενους κρυστάλλους για να πυροδοτήσουν την παγωμένη πυρήνα, με αποτέλεσμα μεγαλύτερες, βαρύτερες σταγονίδια νερού και τελικά κατακρήμνιση.

Η αρχιτεκτονική ιδέα οραματίζεται έναν μελλοντικό κόσμο όπου η σπορά νεφών έχει γίνει η τυπική διαδικασία για την τροποποίηση και τον χειρισμό του καιρού. Η σπορά των νεφών μπορεί να οδηγήσει σε πολλά θετικά περιβαλλοντικά αποτελέσματα, συμπεριλαμβανομένου του ελέγχου της θερμοκρασίας, της πρόληψης των πλημμυρών, της μειωμένης ρύπανσης, της διάχυσης της ομίχλης και της εκτροπής της ηλιακής ακτινοβολίας.

Μετά από χρόνια πρακτικής, οι επιστήμονες μπόρεσαν να εντοπίσουν την ακριβή ποσότητα και τον χρόνο απελευθέρωσης χημικών παρασκευασμάτων για να χειριστούν την τροχιά ενός σύννεφου μετά τη σπορά ενός σύννεφου και να προβλέψουν πού θα σημειωθούν οι βροχές.

πηγή 10-9-2017

https://www.pravda-tv.com/2017/09/geoengineering-dokument-deutet-auf-zusammenhang-zwischen-hurrikanen-und-wolkenimpfen-hin-videos/

=================

Πόση ζημιά έχουν ήδη κάνει τα προγράμματα γεωμηχανικής και καιρικού πολέμου; Ποιοι είναι οι πρωταρχικοί στόχοι και προθέσεις; Πόσο χειρότερο γίνεται;

[Τι είναι η Στρατοσφαιρική Γεωμηχανική Αεροζόλ και γιατί Είναι Τόσο Επικίνδυνη;

Στρατοσφαιρική έγχυση αερολύματος (AKA, geoengineering) είναι ένας πρωταρχικός όρος για τα συνεχιζόμενα προγράμματα παγκόσμιας τροποποίησης του κλίματος που διεξάγονται από μεγάλες δυνάμεις σε όλο τον κόσμο. Το "αερολύματα" είναι απλώς ένας όρος για ένα μικροσκοπικό σωματίδιο που αιωρείται στον αέρα. Ένας πρωταρχικός δηλωμένος στόχος των προγραμμάτων γεωμηχανικής είναι η παροχή μιας «ηλιακής ασπίδας» για την επιβράδυνση της «δραπέτης κλιματικής αλλαγής» ψεκάζοντας δεκάδες εκατομμύρια τόνους εξαιρετικά τοξικών μεταλλικών νανοσωματιδίων (ένα νανόμετρο είναι 1/1.000.000.000 του μέτρου) στην ατμόσφαιρα. ( δεκάδες εκατομμύρια τόνοι ετησίως ) από αεριωθούμενα αεροσκάφη. Είναι ο ψεκασμός μόνο για διαχείριση της ηλιακής ακτινοβολίας; Με βάση τα διαθέσιμα δεδομένα, υπάρχει ένας αριθμός γνωστών στόχων, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, της διαχείρισης ηλιακής ακτινοβολίας  (SRM),, βελτίωση ραντάρ στον ορίζοντα, έλεγχος της παραγωγής τροφίμων και πιθανές βιολογικές δοκιμές . Υπάρχουν πιθανώς πολλές περισσότερες πτυχές και ατζέντες που σχετίζονται με τον ατμοσφαιρικό ψεκασμό που δεν μπορούμε ακόμη να γνωρίζουμε.

https://www.geoengineeringwatch.org/global-weather-modification-assault-causing-climate-chaos-and-environmental-catastrophe-2/ ]

Συρρίκνωση της ατμόσφαιρας, διαταραγμένος υδρολογικός κύκλος, πολλαπλασιασμός μυκήτων και εξαφάνιση ειδών

Τα νεκρά βοοειδή γεμίζουν το έδαφος στην ξηρασία στην Αιθιοπία. 

Η βλάβη στο στρώμα του όζοντος είναι μια άλλη γνωστή συνέπεια της γεωμηχανικής της ατμόσφαιρας ( προκαλώντας εξαιρετικά επικίνδυνη έκθεση στην υπεριώδη ακτινοβολία ). Άλλες πρόσφατες μελέτες σημειώνουν τώρα μια «συρρικνόμενη ατμόσφαιρα» η οποία είναι πολύ πιθανό να συνδέεται επίσης με τα εν εξελίξει προγράμματα γεωμηχανικής. Ο «υδρολογικός κύκλος» του πλανήτη διαταράσσεται πλήρως από τον κορεσμό των αερολυμάτων γεωμηχανικής της ατμόσφαιρας. Πώς μπορεί ένας τέτοιος έλεγχος βροχοπτώσεων να ωφελήσει τη δομή ισχύος ; Ο πολλαπλασιασμός των μυκήτων είναι μια ακόμη αναπόφευκτη κρίση όταν η ατμόσφαιρα είναι γεμάτη με σωματίδια, τα εδάφη μολύνονται με τις επιπτώσεις της γεωμηχανικής και τα νερά μολύνονται με τα ίδια. Ήδη, αμέτρητα είδη αισθάνονται τις επιπτώσεις . Το ρεύμαΤο «ποσοστό εξαφάνισης ειδών» θα πρέπει να είναι απολύτως συγκλονιστικό για όλους.

η γεωμηχανική είναι μαθηματικά η πιο σημαντική αιτία περιβαλλοντικής και κλιματικής καταστροφής στον πλανήτη σήμερα. 

Τα παγκόσμια προγράμματα γεωμηχανικής/τροποποίησης καιρού/chemtrail πιθανότατα συνεχίζονται για πάνω από επτά δεκαετίες. Έγγραφα που βρέθηκαν πρόσφατα από τα αρχεία της NASA δείχνουν ότι αυτά τα προγράμματα είχαν ήδη προϋπολογισμούς εκατοντάδων εκατομμυρίων δολαρίων ακόμη και στα μέσα της δεκαετίας του 1960 ( έχουν επίσης βρεθεί και αναρτηθεί εκτενή έγγραφα της Γερουσίας). Αυτά τα ήδη τεράστια προγράμματα αλλαγής του κλίματος αυξήθηκαν ριζικά τα τελευταία 15 χρόνια

https://www.geoengineeringwatch.org/a-recomended-national-program-in-weather-modification-icas-report-10a/

Δεν υπάρχουν σχόλια: