Τετάρτη, 12 Σεπτεμβρίου 2018

τι κρύβεται πίσω από τους τοίχους του αεροδρομίου του Ντένβερ? Σαύρες μεταμφιεσμένες σε ανθρώπους? Illuminati ? υπόγειο δίκτυο με καταφύγια για την παγκόσμια Ελίτ? το ερώτημα θα απαντηθεί το 2021...

 το Διεθνές Αεροδρόμιο του Ντένβερ στο Κολοράντο,  διασκεδάζει τις φήμες για τις μυστηριώδεις τοιχογραφίες του, τους συμβολισμούς της διακόσμησης του, τους διαδρόμους του που σχηματίζουν σβάστικα, τα υπόγεια δίκτυα καταφυγίων που δήθεν βρίσκονται από κάτω και βέβαια για το περίφημο Mustang άλογο, το άγαλμα που σκότωσε το γλύπτη του.
Οι φήμες τροφοδοτούν αξιόλογες θεωρίες συνωμοσίας, στις οποίες οι υπεύθυνοι του αεροδρομίου απαντούν με το δικό τους χιουμοριστικό τρόπο, κατά τη διάρκεια εργασιών ανακαίνισης στους χώρους του.
οι αξιωματούχοι του Διεθνούς Αεροδρομίου του Ντένβερ παραδέχονται τελικά, ότι κάτι συμβαίνει εκεί...

 το Διεθνές Αεροδρόμιο του Ντένβερ (DIA)  άνοιξε στις 28 Φεβρουαρίου 1995  είναι ένα από τα μεγαλύτερα αεροδρόμια στον κόσμο , με 53 τετραγωνικά μίλια (13.726 εκτάρια) ανεπτυγμένου αερολιμενικού χώρου

 Αυτός ο χώρος έχει περιοχές με ελεγχόμενη (απαγορευμένη) πρόσβαση για λόγους ασφάλειας, υπόγειες σήραγγες και κάποια περίεργη ή ακόμα και ενοχλητική τέχνη - συμπεριλαμβανομένου ενός γιγαντιαίου άγαλματος άγριου αλόγου Mustang,  με πορτοκαλί λαμπερά μάτια (a giant blue fiberglass mustang statue with orange glowing eyes)

Όλα είναι πολύ ύποπτα σε μερικούς ανθρώπους, οι οποίοι είναι πεπεισμένοι ότι το αεροδρόμιο είναι μέρος μιας οργάνωσης από Ελευθεροτέκτονες ή από Illuminati ή ακόμα από  σαύρες μεταμφιεσμένες σε ανθρώπους.
Το αεροδρόμιο κάνει ανακαίνιση ύψους 650 έως 770 εκατομμυρίων δολαρίων στη μεγάλη αίθουσα του και έχει τοποθετήσει προσωρινούς τοίχους- πετάσματα, για να κρύψει την ακαταστασία.
 Αποφάσισαν λοιπόν να διασκεδάσουν με τις φήμες.
Τοποθέτησαν τεράστιες αφίσες που απεικονίζουν τρομακτικά  gargoyles και διαστημικούς εξωγήινους. Μια αφίσα ρωτά "Τι συμβαίνει πίσω από αυτό το τείχος;"
Το αεροδρόμιο δημιούργησε επίσης την ιστοσελίδα "Den Files" που αναδεικνύει μερικές από τις πιο άγριες θεωρίες που χρονολογούνται από την αρχή της ιστορίας του DIA.
https://www.flydenver.com/great_hall/denfiles

Ο αερολιμένας παραδόθηκε στις 19 Μαρτίου 1994  και αν προσθέσουμε τους αριθμούς 1 + 9 + 1 + 9 + 9 + 4 βγάζουν άθροισμα 33, το υψηλότερο επίπεδο που μπορεί κανείς να αποκτήσει στον Τεκτονισμό.

μια πέτρινη πλακέτα (time capsule and plaques) που τοποθετήθηκε μέσα στο αεροδρόμιο απεικονίζει -το περισσότερο αναγνωρίσιμο- σύμβολο του Ελευθεροτεκτονισμού,
με τον Γνώμονα, τον Διαβήτη και το γράμμα  G (Το "G" στη μέση αντιπροσωπεύει τον Θεό -God-) Αναφέρει επίσης ως δημιουργό την "New World Airport Commission"  μια ανύπαρκτη ομάδα που ακούγεται ύποπτη και σε σχέση με τη Νέα Τάξη Πραγμάτων.

Αυτό πυροδότησε τις φήμες ότι το αεροδρόμιο είναι έδρα για την ελίτ του κόσμου, ή πιθανώς μιας απόκρυφης ομάδας ερπετοειδών ανθρώπων "lizard people" που θα οδηγήσουν στο τέλος του κόσμου, σύμφωνα με το site.
Μερικές από τις τοιχογραφίες του αεροδρομίου περιέχουν  επίσης συμβολισμούς της Αποκάλυψης.
λοπως η τοιχογραφία "Children of the World Dream of Peace"
Το 2011, το τμήμα "Ridiculist segment" του CNN,παρουσίασε συνέντευξη στον Anderson Cooper, ενός YouTuber, που ήταν πεπεισμένος ότι υπήρχαν και άλλα είδη κρυμμένων συμβόλων στα αντικείμενα τέχνης του αεροδρομίου.

Οι ταξιδιώτες θα δουν τι συμβαίνει πραγματικά πίσω από όλους τους τοίχους στα τέλη του 2021, όταν θα έχει πραγματοποιηθεί η τελική φάση του έργου.

πηγή 7-9-2018
https://edition.cnn.com/travel/article/denver-dia-airport-conspiracy-trnd/index.html
Δεν υπάρχουν σχόλια: