Παρασκευή 8 Ιουλίου 2022

Έκρηξη «κατέστρεψε» τμήμα των Georgia Guidestones. πρόκειται για τελετουργικό των Skull and Bones?. τι έγραψε το RT

Έκρηξη «κατέστρεψε» τμήμα των Georgia Guidestones. πρόκειται για τελετουργικό των Skull and Bones?

τελετουργικό της Skull and Bones?

Χρήση της Gematria για την αποκωδικοποίηση του τελετουργικού Skull and Bones που έλαβε χώρα στις 7/6 - 76α γενέθλια του George W Bush που ήταν μέλος του The Order. 

https://www.youtube.com/watch?v=G5d7mg_4E_8

Οι Guidestones της Georgia έπεσαν στις 6 ή 7/6 Ιουλίου. Αυτή τη μέρα είναι τα 76α γενέθλια του Τζορτζ Μπους. Είναι μέλος του Skull and Bones, 322. Οι Guidestones αποκαλύφθηκαν στις 22/3 το 1980. Αυτό συνέβη μια μέρα αφότου το CERN επανεκκίνησε με διπλάσια επίπεδα ενέργειας που έσπασαν το ρεκόρ στις 7/5.

https://twitter.com/DonnieDarkened/status/1544870772530970625

--------


Donnie Darkened   @DonnieDarkened

7 Ιουλ

Οι Guidestones βρίσκονταν 7 μίλια μακριά από το I-77. Εάν έχετε παρακολουθήσει, θα ξέρετε ότι το 777 είναι βαθιά συνδεδεμένο με την εσωτερική παράδοση αυτών των γεγονότων του τέλους. Μην κάνετε λάθος, αυτό έγινε τελετουργικά και συμβολικά. Πρώτα έρχεται η καταστροφή και μετά η αναγέννηση.

Αυτό θα μπορούσε να συμβολίζει την καταστροφή της τρέχουσας «παλιάς παγκόσμιας τάξης του σκότους» και τη γέννηση της «Νέας παγκόσμιας τάξης του [Ψεύδους] Φωτός». Εξ ου και το μασονικό, «από το σκοτάδι στο φως» που έχει υιοθετηθεί από το 'Q.' Το Q αντιπροσωπεύει τη «Μεγάλη αφύπνιση» στο [Ψευδές Φως.]

7 Ιουλ

Αυτό το meme έκανε το γύρο του στο Truth Social 3 ημέρες πριν καταστραφούν οι Guidestones.


Βρίσκω το timing αρκετά συναρπαστικό.

---Εδώ είναι ένα νήμα που δείχνει τις εσωτερικές συνδέσεις με τον 777 και τον Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος πιστεύω ότι είναι ο Εκλεκτός Πρωταθλητής "Chosen Masonic Champion".

Ο Τραμπ γεννήθηκε ακριβώς 700 ημέρες πριν από την ίδρυση του Ισραήλ, στις 14 Μαΐου 1948, και την πρώτη του ολόκληρη μέρα στην εξουσία ήταν ακριβώς 70 ετών, 7 μηνών και 7 ημερών. Αν μετρήσετε την ημέρα που γεννήθηκε ως «ημέρα 1», εγκαινιάστηκε στο 70ο έτος, τον 7ο μήνα και την 7η ημέρα της ζωής του.

https://twitter.com/DonnieDarkened/status/1491260761125322759

--Εξελέγη στο 7ο έτος, τον 7ο μήνα και την 7η ολοήμερη θητεία του πρωθυπουργού Νετανιάχου! (Πρωθυπουργός του Ισραήλ) Ο Νετανιάχου ορκίστηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της 31ης Μαρτίου 2009 και η πρώτη του πλήρης ημέρα στην εξουσία ήταν την 1η Απριλίου 2009.

--Κέρδισε ακόμη και τη Χίλαρι Κλίντον με 77 ψήφους στο Εκλογικό Κολέγιο λόγω 7 «άπιστων» εκλεκτόρων. (Δύο ψήφισαν κατά του Ντόναλντ Τραμπ, ενώ πέντε κατά της Χίλαρι Κλίντον, ανεβάζοντας τον τελικό απολογισμό στις 304-227 ψήφους.)

--Ακριβώς 7 μήνες αργότερα από την πρώτη του πλήρη ημέρα στην εξουσία, στις 21 Ιανουαρίου 2017, συνέβη μια ολική έκλειψη Ηλίου - η πρώτη από τότε που προτού σχηματιστεί το έθνος το 1776 που θα εμφανιστεί αποκλειστικά στις Ηνωμένες Πολιτείες.

--Όλα αυτά τα πιο πρόσφατα γεγονότα συνέβησαν το εβραϊκό έτος 5777. (2 Οκτωβρίου 2016 - 20 Σεπτεμβρίου 2017) Στις 7 Ιουλίου 2017 (7/7/17), ο Τραμπ συναντήθηκε με τον Πούτιν για πρώτη φορά, πρόσωπο με πρόσωπο , όταν ο Πούτιν ήταν ακριβώς 777 μηνών μέχρι σήμερα, το εβραϊκό έτος 5777.

--Στην 75η επέτειο της ανεξαρτησίας του Ισραήλ, ο Πούτιν θα γίνει 70 ετών, 7 μηνών και 7 ημερών στις 14 Μαΐου 2023.

--Στις 11 Ιουλίου 2018, στην 77η εβδομάδα από την ορκωμοσία του Ντόναλντ Τραμπ, ήταν ο 777ος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο, σύμφωνα με το Forbes.

--Την 700ή ημέρα του Τραμπ στην εξουσία (12-20, 2018), ο υπουργός Άμυνας του Τζιμ Μάτις παραιτήθηκε την ημέρα που το Ισραήλ έγινε 70 ετών, 7 μηνών και 7 ημερών - (21-12, 2018). Επρόκειτο να αποχωρήσει ακριβώς 70 ημέρες αργότερα, στις 28 Φεβρουαρίου 2019, την 770η ημέρα της θητείας του Ντόναλντ Τραμπ.

---Την 777η ημέρα του Προέδρου Τραμπ από τις εκλογές στις 8 Νοεμβρίου 2016, το Ισραήλ ανακοίνωσε ότι θα διαλύσει το Κοινοβούλιο και θα διεξαγάγει εκλογές 7 μήνες νωρίτερα στις 9 Απριλίου 2019. (8 Νοεμβρίου 2016 = ημέρα 1 - 24 Δεκεμβρίου 2018 = ημέρα 777)

---9 Φεβ

Την 770η ημέρα του Τραμπ στην εξουσία, ο Γενικός Εισαγγελέας του Ισραήλ ανακοίνωσε ότι ο Νετανιάχου θα κατηγορηθεί για δωροδοκία και απάτη.


--

9 Φεβ

Ο αριθμός 7 είναι πολύ σημαντικός γιατί θυμηθείτε, ο Θεός δημιούργησε τον κόσμο σε 6 αριθμημένες ημέρες και αναπαύεται την 7η, καθιστώντας τον Άγιο. Ο Σατανάς προσπαθεί να είναι σαν τον Ύψιστο, κάτι που θα ήταν λογικό γιατί το 7 είναι επίσης σημαντικό για αυτόν.

--

9 Φεβ

Ένα ενδιαφέρον βιβλίο του Aleister Crowley που αποκαλύπτει πολλά απόκρυφα μυστικά γύρω από τη σατανική χρήση αυτού του αριθμού.

--

7 Ιουλ

then Trump has 7 years left. and this date is 2024

==================
σχετικές μας αναρτήσεις

6 Ιουλίου 2022
Έκρηξη «κατέστρεψε» τμήμα των Georgia Guidestones, λέει η (GBI)

https://hellenicrevenge.blogspot.com/2022/07/georgia-guidestones-gbi.html

7 Ιουλίου 2022

Οι μυστηριώδεις Georgia Guidestones που υπέστησαν σημαντική ζημιά από έκρηξη - κατεδαφίστηκαν

https://hellenicrevenge.blogspot.com/2022/07/georgia-guidestones.html

===========

(Το επεξηγηματικό πάνελ των Οδηγιών)

Το ψευδώνυμο αυτού του μυστηριώδους άνδρα ήταν RC Christian. Αυτή είναι μια αρκετά κραυγαλέα αναφορά στον Christian Rosenkreuz, τον θρυλικό ιδρυτή του Rosicrucian Order, γνωστό και ως Order of the Rosicrucian (RC) - μια μυστική κοινωνία που έχει διαμορφώσει τις παγκόσμιες υποθέσεις για αιώνες.

Τα πάντα σχετικά με αυτό το μνημείο έδειχναν άμεσα την αποκρυφιστική ελίτ και τις μυστικές εταιρείες που τροφοδοτούν τη φιλοσοφία τους. Το μνημείο μπορεί να έχει εξαφανιστεί, αλλά τα ιδανικά πίσω από αυτό όχι.

Ο θάνατος των Georgia Guidestones οδήγησε σε ζητωκραυγές σε ορισμένες γωνιές της κοινότητας της θεωρίας συνωμοσίας, με πολλούς να γιορτάζουν τον θάνατο του μνημείου, κάτι που έχει ερμηνευτεί ως παροιμιώδης έκκληση για δράση για τη Νέα Παγκόσμια Τάξη.

Εν τω μεταξύ, οι κάτοικοι της περιοχής αναμφίβολα θρηνούν για την απώλεια του μοναδικού αξιοθέατου στην άκρη του δρόμου που έχει προσελκύσει αμέτρητους ανθρώπους στην κοινότητα του Έλμπερτον τις τελευταίες τέσσερις δεκαετίες.

Για το σκοπό αυτό, έχουν ήδη κυκλοφορήσει  φήμες  ότι το μνημείο θα μπορούσε να ανοικοδομηθεί, αν και ο χρόνος θα δείξει εάν αυτή η φιλόδοξη ιδέα θα πραγματοποιηθεί ή εάν οι Οδηγοί της Γεωργίας έχουν πραγματικά χαθεί για πάντα.

https://www.nytimes.com/2022/07/06/us/georgia-guidestones-explosion.html

πηγή

https://www.pravda-tv.com/2022/07/denkmal-der-okkulten-elite-verbleibende-georgia-guidestones-abgerissen-videos/

=================

το σχετικό δημοσίευμα του RT  6-7-22

https://www.rt.com/news/558517-georgia-guidestones-american-stonehenge-bombing/

Έκρηξη προκάλεσε ζημιές στο «American Stonehenge»

Το μυστηριώδες και αμφιλεγόμενο μνημείο από γρανίτη στην αγροτική Γεωργία ήταν τουριστικό αξιοθέατο

Ένα μυστηριώδες μνημείο στην πολιτεία Τζόρτζια των ΗΠΑ υπέστη σοβαρές ζημιές από έκρηξη τα ξημερώματα της Τετάρτης. Αργότερα κατεδαφίστηκε ολοσχερώς, για λόγους ασφαλείας.

Οι πολιτειακές και τοπικές αρχές ερευνούν το περιστατικό ως βομβιστική επίθεση. Οι κατασκευασμένες από γρανίτη Georgia Guidestones, κατασκευάστηκαν το 1980 και περιείχαν μηνύματα για την ανθρωπότητα σε οκτώ γλώσσες με αφιέρωση στην «Εποχή του Λόγου».“Age of Reason.”

«Οι προκαταρκτικές πληροφορίες δείχνουν ότι άγνωστοι πυροδότησαν έναν εκρηκτικό μηχανισμό γύρω στις 4:00 π.μ. την Τετάρτη, 6 Ιουλίου», ανέφερε σε δήλωση το Γραφείο Ερευνών της Τζόρτζια , προσθέτοντας ότι οι αρχές στην κομητεία Έλμπερτ ζήτησαν τη βοήθειά της στην έρευνα. Αυτή τη στιγμή ο χώρος έχει αποκλειστεί μέχρι να το εξετάσουν οι τεχνικοί εξουδετέρωσης βομβών.

https://twitter.com/GBI_GA/status/1544712938476421122

Ένα από τα φτερά του μνημείου έχει «καταστραφεί πλήρως» και το επιστέγασμα έχει υποστεί ζημιά, σύμφωνα με τον Christopher Kubas, εκτελεστικό αντιπρόεδρο του Elberton Granite Association.

Πλάνα ελικοπτέρου που τραβήχτηκε από το WYFF-TV με έδρα το Greenville της Νότιας Καρολίνας δείχνει έναν από τους τέσσερις κάθετους πυλώνες σε κομμάτια στο έδαφος, με δύο μεγάλα κομμάτια να λείπουν από την οριζόντια πλάκα στην κορυφή του μνημείου. 

Ζημιά στο Georgia Guidestones  (6-7-22 Damage at Georgia Guidestones after explosion)

https://www.youtube.com/watch?v=HYAaQ8u1Wiw

«Είμαι λυπημένος για τις ΗΠΑ και για τον κόσμο», είπε ο Kubas, επισημαίνοντας ότι το μνημείο ήταν ένα σημαντικό τουριστικό αξιοθέατο, με έως και 20.000 άτομα να έρχονται να το επισκεφτούν κάθε χρόνο.

Ενώ τα μηνύματα που αναγράφονται στο μνημείο θεωρήθηκαν αμφιλεγόμενα από κάποιους, ο Kubas είπε ότι μπορεί να προορίζονταν για κάποιες μελλοντικές γενιές, «ίσως μετά από ένα κατακλυσμικό γεγονός», για να αποφύγουν τα ίδια λάθη με τους προγόνους τους.

Το βίντεο που κυκλοφόρησε το GBI το απόγευμα της Τετάρτης δείχνει ένα ασημί σεντάν να πλησιάζει το μνημείο και τη στιγμή της έκρηξης. Δεν έχουν εντοπιστεί ακόμη ύποπτοι.

Γραφείο Ερευνών (GA Bureau of Investigation)  @GBI_GA

(2/3) Τα βίντεο δείχνουν την έκρηξη και ένα αυτοκίνητο να φεύγει από το σημείο λίγο μετά την έκρηξη. Κανείς δεν τραυματίστηκε.

«Για λόγους ασφαλείας, η κατασκευή έχει κατεδαφιστεί ολοσχερώς», δήλωσε η GBI το βράδυ της Τετάρτης.

δημιουργήθηκαν ως η αμερικανική εκδοχή του διάσημου μεγάλιθου Στόουνχεντζ στην Αγγλία, τα Georgia Guidestones σκαλίστηκαν από τοπικό γρανίτη το 1979 και αποκαλύφθηκαν το 1980. Ο μυστηριώδης άνδρας που παρήγγειλε το μνημείο, ο οποίος χρησιμοποίησε το ψευδώνυμο Robert C. Christian, είπε ότι αντιπροσώπευε  « μια μικρή ομάδα πιστών Αμερικανών» και πλήρωσε top dollar για να ακολουθήσουν οι κατασκευαστές τα πολύ συγκεκριμένα σχέδιά του.

Η κατασκευή βρίσκεται περίπου 90 μίλια (140 χλμ.) ανατολικά της πόλης της Ατλάντα, σε υψόμετρο 750 ποδιών (230 μέτρα) πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας. Ήταν ακριβώς 19 πόδια 3 ίντσες (5,87 μέτρα) ύψος και ενσωμάτωσε 107 μετρικούς τόνους γρανίτη.

«Ας είναι αυτοί οι οδηγοί σε μια εποχή της λογικής» (“Let these be guidestones to an Age of Reason” ) έγραψαν σε μια μικρότερη πλάκα που είχε στηθεί στο πλάι. Στις ίδιες τις κολώνες, δέκα μηνύματα χαράχτηκαν σε οκτώ γλώσσες – Αγγλικά, Ισπανικά, Σουαχίλι, Χίντι, Εβραϊκά, Αραβικά, Κινέζικα και Ρωσικά. Δεν ήταν σαφές ποιες γλώσσες υπήρχαν στον πυλώνα που καταστράφηκε.

Τα ίδια τα μηνύματα έχουν προκαλέσει διαμάχες όλα αυτά τα χρόνια. Οι πυλώνες υποστήριξαν ότι ο ανθρώπινος πληθυσμός δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 500 εκατομμύρια για «αιώνια ισορροπία με τη φύση» και προέτρεπαν την αναπαραγωγή να καθοδηγείται «σοφά — βελτιώνοντας τη φυσική κατάσταση και τη διαφορετικότητα». Μια νέα ζωντανή γλώσσα θα πρέπει να ενώνει όλη την ανθρωπότητα, ενώ όλα τα πράγματα θα πρέπει να διοικούνται «με συγκρατημένη λογική» και τα προσωπικά δικαιώματα πρέπει να εξισορροπούνται με «κοινωνικά καθήκοντα», μεταξύ άλλων προτροπών. 

Οι κριτικοί έχουν κατηγορήσει το μνημείο ότι προωθεί τον «σατανισμό» και τις αντιχριστιανικές αξίες. Ένας από τους Ρεπουμπλικανούς υποψηφίους στις προκριματικές εκλογές της Τζόρτζια τον Μάιο υποστήριξε την κατεδάφισή του ως μέρος της πλατφόρμας της. Κατέληξε με λιγότερο από 4% των ψήφων. 

Οι Guidestones έχουν αλλοιωθεί με γκράφιτι και χρώματα δύο φορές στο παρελθόν, το 2008 και το 2014. Μετά το περιστατικό του 2014, η Granite Association έβαλε κάμερες παρακολούθησης γύρω από την τοποθεσία. 

https://www.rt.com/news/558517-georgia-guidestones-american-stonehenge-bombing/

==============

Ο εισαγγελέας του Northern Circuit Parks White δήλωσε την Πέμπτη ότι σκοπεύει να διώξει όποιον χρησιμοποίησε εκρηκτικό για να καταστρέψει τους Guidestones της Georgia - μια πράξη που περιέγραψε ως «εγχώρια τρομοκρατία».

Αν και δεν έχουν εντοπιστεί ακόμη ύποπτοι, ο κ. Γουάιτ είπε ότι το Γραφείο Έρευνας της Τζόρτζια έχει «πολλά στοιχεία» για τη βομβιστική επίθεση που σημειώθηκε περίπου στις 4 το πρωί της Τετάρτης στο μνημείο της κομητείας Έλμπερτ.

Το GBI δημοσίευσε ένα τμήμα βίντεο με κάμερα ασφαλείας στο σημείο που δείχνει την έκρηξη και ένα ασημί σεντάν να φεύγει από τη σκηνή. Ο κ. White έχει δει άλλα τμήματα του βίντεο και περιέγραψε τη δύναμη της έκρηξης ως «τρομακτική».

«Η ισχύς αυτής της συσκευής που πυροδότησαν ήταν τεράστια», είπε.

Ο κ. Γουάιτ δημοσίευσε μια πλήρη δήλωση μέσω της σελίδας του στο Facebook:

Ανεξάρτητα από τα συναισθήματά σας σχετικά με την προέλευση των Guide Stones, το νόημά τους ή την πρόθεση του ατόμου που τις ανέθεσε και τις έστησε, αποτελούν ιστορικό ορόσημο και αυτή η καταστροφική πράξη ήταν μια επίθεση κατά της κοινότητάς μας. Η έκρηξη ενός τεράστιου εκρηκτικού μηχανισμού ικανού να σπάσει μια ταμπλέτα γρανίτη σε μια περιοχή που περιβάλλεται από κατοικίες είναι μια εγκληματική ενέργεια που έθεσε πολλούς ανθρώπους σε κίνδυνο σοβαρού τραυματισμού. Ο δράστης της πράξης αυτής θα βρεθεί και θα διωχθεί.

Ο Επίσημος Κώδικας της Γεωργίας με σχολιασμό ενότητα 16-7-88 απαγορεύει τη χρήση εκρηκτικών μηχανισμών για την καταστροφή δημόσιων κτιρίων. Οι Guide Stones ανήκουν επίσημα στην κυβερνητική αρχή της κομητείας Elbert και κάθε δομή που είναι ανοιχτή στο κοινό και ανήκει σε υποδιαίρεση του κράτους θεωρείται δημόσιο κτίριο.

Η ποινή για την καταστροφή οποιουδήποτε δημόσιου κτιρίου με εκρηκτικά είναι τουλάχιστον 20 χρόνια φυλάκιση χωρίς δυνατότητα αποφυλάκισης.

Η GBI έχει ήδη πολλά στοιχεία και η δικογραφία σχηματίζεται εναντίον του δράστη. Εάν έχετε οποιαδήποτε πληροφορία που θα μπορούσε να προωθήσει αυτήν την έρευνα, επικοινωνήστε με το Γραφείο Έρευνας της Γεωργίας, Περιοχή 11, στο 706-552-2309.

Το Γραφείο του Εισαγγελέα ευχαριστεί όποιον είναι πρόθυμος να παρουσιαστεί και να βοηθήσει στην επιτυχή δίωξη αυτής της πράξης εγχώριας τρομοκρατίας.

8-7-22

Δημοσιεύτηκαν πλάνα του υπόπτου για βομβιστική επίθεση στο Georgia Guidestones

Το Γραφείο Ερευνών της Τζόρτζια (GBI) έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες εικόνες του ποιος θα μπορούσε να είναι ο ύποπτος για την επίθεση στο μνημείο Guidestones της πολιτείας.

Δημοσιεύοντας το βίντεο CCTV την Πέμπτη, το πρακτορείο είπε ότι το βίντεο δείχνει ένα άτομο να τρέχει προς την πέτρινη κατασκευή μήκους 19 ποδιών και να τρέχει μακριά αφού άφησε έναν «εκρηκτικό μηχανισμό» νωρίς το πρωί της Τετάρτης.

αναφέρει ο Gino Spocchia.

https://www.independent.co.uk/news/world/americas/georgia-guidestones-explosion-destroyed-meaning-explained-latest-b2118148.html

=====

Οι εικασίες για την ταυτότητα του RC Christian ξεκίνησαν αμέσως μετά την κατασκευή του μνημείου, με κάποιους να πιστεύουν ότι ήταν μέλος των Rosicrucians - μια φημισμένη μυστική εταιρεία μυστικιστών που λέγεται ότι προήλθε από την ύστερη μεσαιωνική Γερμανία που ισχυρίζονται ότι κατανοούν τις εσωτερικές αλήθειες για τη φύση. σύμπαν και το πνευματικό βασίλειο που είναι άγνωστο από τον γενικό πληθυσμό—ενώ άλλοι υποψιάζονται ότι ήταν ένας Εωσφόρος που εργαζόταν για την καθιέρωση της Νέας Παγκόσμιας Τάξης.

Η πρώτη πεποίθηση τείνει να ενθαρρύνει την ιδέα ότι οι Guidestones τέθηκαν σε εφαρμογή για να οργανωθεί μια νέα κοινωνία μετά από ένα αποκαλυπτικό γεγονός, ενώ η δεύτερη μιλά για μια σατανική συνωμοσία που υποτίθεται ότι υπάρχει για να εξαφανίσει τη συντριπτική πλειοψηφία του παγκόσμιου πληθυσμού και στη συνέχεια να ελέγχει αυστηρά ό,τι απομένει.

Το 2005, ο Mark Dice, συγγραφέας ενός βιβλίου με τίτλο The Resistance Manifesto (που δημοσιεύτηκε με το ψευδώνυμο John Conner), ζήτησε να καταστραφούν οι Guidestones λόγω της υποτιθέμενης σατανικής προέλευσής τους.

«Η ελίτ σχεδιάζει να αναπτύξει επιτυχημένη τεχνολογία παράτασης ζωής τις επόμενες δεκαετίες που θα σταματήσει σχεδόν τη διαδικασία γήρανσης και φοβούνται ότι με τον σημερινό πληθυσμό της Γης τόσο υψηλό, οι μάζες θα χρησιμοποιούν πόρους που η ελίτ θέλει για τον εαυτό της. " είπε ο Ντάις. "Οι Οδηγοί είναι οι Δέκα Εντολές της Νέας Παγκόσμιας Τάξης. Είναι επίσης ένας τρόπος για να γελάσει η ελίτ εις βάρος των ανενημέρωτων μαζών, καθώς η ατζέντα τους είναι ξεκάθαρη σαν μέρα και τα ζόμπι δεν το προσέχουν καν. "

Χρόνια πριν από την έκρηξη, το 2008, οι Guidestones βανδαλίστηκαν με μηνύματα όπως «Δεν θα πετύχεις… Ο Ιησούς θα σε νικήσει [sic] σατανιστή» και «Η ελίτ θέλει το 80% από εμάς νεκρό… Δείτε #1» Μια κοντινή πέτρινη πλάκα βανδαλίστηκε επίσης ταυτόχρονα με τα μηνύματα «Θάνατος στη Νέα Παγκόσμια Τάξη» και «Καμία παγκόσμια κυβέρνηση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: