Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2009

ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΦΙΜΩΣΗΣ ΤΩΝ ΚΥΠΡΙΑΚΩΝ BLOGS KAI TOY ΣΑΤΙΡΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ!

Σας διατάσσω να σκάσετε! Αν δεν σκάσετε θα σας κάνω να σκάσετε!

Αναδημοσιεύουμε δηλώσεις σοκ του εγκάθετου από τον κομματικό μηχανισμό (και όχι εκλελεγμένου από την κομματική βάση) Γ.Γ. του ΑΚΕΛ από το Φιλελεύθερο. Οι δηλώσεις ήταν πολύ πιο σοβαρές τελικά, από ότι μάθαμε χθες.

Και η κατάσταση έχει πλέον ξεφύγει τελείως!

Όχι, τα όσα εξωφρενικά ακολουθούν δεν είναι ανέκδοτο ούτε πρωταπριλιάτικη φάρσα. Είναι δηλώσεις Κύπριου πολιτικού, που "ηγείται" (υποτίθεται) του κυβερνώντος κόμματος ΑΚΕΛ.

Είναι εμφανές ότι τα κυπριακά blogs δέχονται μια άνευ προηγουμένου επίθεση, με σκοπό τη φίμωσή τους. Χαρακτηρίζονται ως ηθικοί αυτουργοί επικείμενης εξόντωσης του Προέδρου Χριστόφια!!!!!!!

Φιλελεύθερος 16/12/2009 «Ενθαρρύνουν τη φυσική εξόντωση του Προέδρου» Δηλώσεις σοκ του Άντρου Κυπριανού

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ γραμματέας του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού ήταν ιδιαίτερα έντονος στην ομιλία κατηγορώντας τους επικριτές του Δημήτρη Χριστόφια ότι θέλουν να δημιουργήσουν συνθήκες ανασφάλειας και αστάθειας, ώστε με αυτό τον τρόπο να επιβάλουν την άποψη τους. Πολιτικά κόμματα, είπε, απαιτούν ο Πρόεδρος να υιοθετήσει δικές τους θέσεις, τόσο σε ζητήματα ουσίας όσο και σε ζητήματα τακτικής, παρόλο που διαφωνεί. Τους υπενθυμίζουμε ότι διεξήχθηκαν εκλογές και ο Κυπριακός λαός ανέθεσε στον Δ. Χριστόφια να διαχειριστεί το Κυπριακό.

Το τελευταίο διάστημα, πρόσθεσε, είμαστε μάρτυρες μιας χυδαίας και εκβιαστικής επίθεσης που γίνεται ενάντια στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας μέσα από μπλογκς στο ίντερνετ, σατιρικές δήθεν εφημερίδες και άλλους. Ενθαρρύνεται η φυσική εξόντωση του Προέδρου. Βλέπετε αυτός είναι ο μόνος τρόπος που γνωρίζουν για να απαντούν σε επιχειρήματα. Αυτή είναι η προσήλωση που έχουν στη Δημοκρατία και ο σεβασμός προς τους θεσμούς. Θα πω το εξής από το επίσημο βήμα της Βουλής: Το ΑΚΕΛ στα 83 χρόνια ζωής του κυνηγήθηκε, διώχθηκε, προπηλακίστηκε και απειλήθηκε από ξένους και ντόπιους. Δεν λύγισε γιατί ατσαλώθηκε μέσα στο καμίνι της πάλης για καλύτερο και δημοκρατικότερο κόσμο. Στάθηκε πάντα όρθιο, με το κεφάλι ψηλά και κοιτάζοντας περήφανα στα μάτια τον Κυπριακό λαό. Πάντοτε, και τώρα, αγωνιζόμαστε για τα λαϊκά συμφέροντα. Βάζουμε το χέρι στην καρδιά και αγωνιζόμαστε για ένα καλύτερο μέλλον για τον Κυπριακό λαό, Ελληνοκύπριους και Τουρκοκύπριους.

Μπράβο σύντροβούιν μιτσίν Αντρούιν! Είσαι καλόν εγκάθετον του σύντροφον Γρουστόφκιαν! Πρέπει κλείσετε τζίνον το Ποντίκιν, τζίνον το κατάπτυστον φυλλάδαν του Φτωχόπουλλον, το Ένωσις, το γριστοφιαν-ουότς, τζίνον το Εμπροσθοφύλακαν-Γκιαούρ, τζίνον το Αντιπαρακμήν, τζίνον το Ερέτην το εθνικιστήν, τζίνον το Ρουμ-Αντεπίθεσην-Τζίνον το κροκόχιλον το αλλιγάτοραν, τζίνον το Αντιφωνητήν, το Σαβούρ-Γκιαούρ, το Λυσσαριδικόν εθνικιστήν που μιλά εδεκκίτικα, τζιαι ούλον το εθνικιστικόν στοιχείον. Εγιώ τζιαι το Αττίλαν μάστρον μου, λέμεν όχι στο εθνικισμόν!

Ήταν γνωστή σε όσους μελετούμε την ιστορία η τακτική του αιμοδιψή Στάλιν να χαρακτηρίζει πολιτικούς του αντιπάλους ως "εχθρούς του λαού" και να πετυχαίνει τη φυσική τους εξόντωση. Όπως έγινε με τους Μπουχάριν, Ζηνόβιεφ και Καμένεφ. Όπως έγινε με εκατομμύρια άτομα τα οποία έστελνε σε στρατόπεδα συγκεντρώσεως ή που έβαζε τη Γκε Μπε Ου να τους εκτελεί.

Είναι μάλιστα ιστορικά καταγεγραμμένο ότι οι αριθμοί των προς εκτέλεση ήταν υπολογισμένοι και έπρεπε να τηρηθούν (κάτι σαν τα Πενταετή Προγράμματα)! Υπήρχαν δηλαδή ΔΕΙΚΤΕΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕΩΝ! Πρώτα καθοριζόταν ΠΟΣΟΙ θα εκτελούνταν και μετά ΠΟΙΟΙ ήταν οι "εχθροί του λαού" που έπρεπε να εκτελεστούν.

Είναι γνωστό ότι το ΚΚΚ, μετέπειτα ΑΚΕΛ, επί δεκαετίες θεωρούσε το Στάλιν ως Μεγάλο Ηγέτη και μάλιστα ΠΟΤΕ δεν έκανε αυτοκριτική και ΠΟΤΕ δε διαχώρισε τη θέση του από τις σταλινικές κτηνωδίες.


Χαιρετίζω τους άξιους συνεχιστές μου!

Τη μέθοδο βέβαια του "εχθρού του λαού" τη χρησιμοποίησε κατά κόρον το ΑΚΕΛ ιστορικά. Έτσι εξηγείται και για τον ιστορικό του μέλλοντος, το μεγάλο μυστήριο ο Βάσος Λυσσαρίδης, αυτός ο πανάξιος ηγέτης παγκόσμιας ακτινοβολίας να λαμβάνει ποσοστό του 10%.

Αυτό που δεν κατάφεραν οι πραξικοπηματίες επίδοξοι δολοφόνοι του, το κατάφεραν οι ακελικοί ψυθιριστές στους καφενέδες.

Το ΑΚΕΛ έχει δώσει μαθήματα πολιτικών δολοφονιών στα χρόνια της πολιτικής του δράσης. Όχι φυσικών βεβαίως (γιατί όντως δεν είναι στην κουλτούρα του η βία - τουλάχιστον όχι ακόμη), αλλά πολιτικών.

Ο λόγος που η Επιτροπή τήρησε ανωνυμία, ήταν για να μην καταφέρει το καθεστώς, με τους μηχανισμούς λάσπης που διαθέτει, να μας κάνει αυτό που έκανε στο Βάσο Λυσσαρίδη. Να μας δολοφονήσει σαν χαρακτήρες, να μας στιγματίσει και να εξοντώσει και την πολιτική μας εμβέλεια.

Και ήταν γι΄αυτό το λόγο που το blog μας, ήταν ένα εγχείρημα που στέφθηκε με επιτυχία.

Επιτέλους βρέθηκαν κάποιοι που επειδή είναι άγνωστοι, δεν μπορούν να εκφοβιστούν, να απειληθούν, να δολοφονηθούν, να εξαγοραστούν.

Στη σιωπή που επιβάλλει η πνευματική τρομοκρατία, το christofias-watch και πληθώρα άλλων κυπριακών blogs (Εμπροσθοφύλακας, Ερετικό Ιστολόγιο, Αντιπαρακμή, Αλλιγατορισμοί, Έλληνες-Αντεπίθεση, Νοητική Αντίστασις, Αντιφωνητής, Πολιτική Σαβούρα, Μιλάμε ΕΔΕΚΙΤΙΚΑ κ.α.) έχουν την ασπίδα της ανωνυμίας.

Όπως την έχουν και πολλοί ανώνυμοι στις εφημερίδες ΠΟΝΤΙΚΙ και ΕΝΩΣΙΣ.

Αφού δεν είμαστε γνωστοί, το καθεστώς δεν μπορεί να μας δολοφονήσει.
Και επειδή είπαμε τα πράγματα με το όνομά τους, το καθεστώς προσπαθεί να μας στιγματίσει, ούτως ώστε να βρει τρόπο να μας κλείσει το blog και να μας φιμώσει. Στιγματίζοντάς μας ως εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου!!!!!

Είναι όμως γνωστό σε όλους (ή σχεδόν όλους, αφού υπάρχουν διάφοροι φαντασιόπληκτοι καθεστωτικοί, που ασπάζονται τις εξτρεμιστικές απόψεις του Α.Κυπριανού - υποψιαζόμαστε μάλιστα ότι κάποιος έμμισθος ακελικός blogger με ιαβερικά σύνδρομα, πιθανόν να μας κατήγγειλε απευθείας, αφού τις τελευταίες μέρες ήρθαμε σε έντονη αντιπαράθεση μαζί του), ότι η ιστοσελίδα μας ασκεί έντονη και καυστική κριτική στον Πρόεδρο, η οποία είναι πάνω από όλα ΥΠΕΥΘΥΝΗ και πηγάζει από την αντίθεσή μας στην κατοχή, την οποία θέλουμε να άρει ο Πρόεδρος και όχι να νομιμοποιήσει.

Τον κατακρίναμε έντονα, αλλά και τον συγχαίραμε σε 2-3 περιπτώσεις που ήταν σωστός και ευθυγραμμισμένος με τη θεώρηση του Κυπριακού ως θέματος εισβολής και κατοχής.

Το ίδιο και όλα τα άλλα αντικαθεστωτικά blogs που βρίσκονται στην ίδια γραμμή πλεύσης μαζί μας. Κανένα αντικατοχικό-αντικαθεστωτικό blog δεν προέτρεψε σε "φυσική εξόντωση του Προέδρου"!

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!!!!

ΚΥΠΡΙΟΙ BLOGGERS ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ, ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ!

ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΣΤΑΛΙΝΙΣΜΟ!ΠΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΟΧΙ:

-ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΩΝ ΚΥΠΡΙΑΚΩΝ BLOGS!

-ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΝΤΙΚΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ "ΕΝΩΣΙΣ"

-OXI ΣΤΗ ΜΑΥΡΗ ΣΤΑΛΙΝΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ!

- ΟΧΙ ΣΕ ΑΔΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΧΟΤΟΜΙΚΗ ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΘΕΣΕΙ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΟΝ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ!

Πράξανδρος για την Επιτροπή για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Κύπρο και το
christofias-watch

Δεν υπάρχουν σχόλια: