Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2009

ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ


Απίστευτο τσεκούρι συνεχίζει να πέφτει με αμείωτους ρυθμούς στα σχόλια της Διαβούλευσης που διοργάνωσε το Υπουργείο Εσωτερικών σχετικά με το νομοσχέδιο που ετοιμάζουν που περιέχει ιθαγένεια και ψήφο σε ΛΑΘΡΟμετανάστες. Ταυτόχρονα γίνεται ένα μαζικό ντου από εγκάθετους νεοταξίτες - το ιστολόγιό μας έχει σοβαρούς λόγους να πιστεύει πως είναι λίγοι που γράφουν πολλές φορές και αυτό φαίνεται από το περιεχόμενο και το ύφος των σχολίων καθώς επίσης και από την συχνότητα δημοσίευσης σε αντίθεση με τα ΠΕΤΣΟΚΟΜΕΝΑ που ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ - οι οποίοι ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ να χαρακτηρίζουν την ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ που ΑΝΤΙΤΙΘΕΤΑΙ στο νομοσχέδιο "ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ" και "ΦΑΣΙΣΤΕΣ".

ΠΟΙΟΙ;

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΠΕΤΣΟΚΟΒΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΤΡΕΜΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΩΛΕΘΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΘΟΥΝ ΑΝ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ.

Διαβάστε ένα πολύ καλό σχόλιο της Τέτας Ράντου εδώ , από αυτά που δημοσίευσαν. (Η τακτική είναι να αφήνουν ΜΟΝΟ ΜΕΡΙΚΑ για να ΜΗΝ ΚΑΡΦΩΝΟΝΤΑΙ. Τσάμπα τους πληρώνουν τόσους επικοινωνιολόγους και Δημοσιοσχεσίτες εκεί μέσα; Μόνο που τους έχουν πάρει χαμπάρι και οι πέτρες!)

Συγκρινόμενοι με τα δισεκατομμύρια των Πακιστανών και των Κινέζων είμαστε μηδαμινοί..

Εάν κάποιος είναι ρατσιστής και φασίστας είναι αυτός που αποφάσισε να εξαφανίσει μια και καλή την Ελληνική ράτσα από τον πλανήτη με αθρόα εισαγωγή μεταναστών.

Οι Έλληνες δεν πειράζουμε τους μετανάστες και ας μας άφησαν άνεργους προσφέροντας στους ντόπιους και ξένους πλουτοκράτες τζάμπα δουλειά και διαλύοντας τα ασφαλιστικά ταμεία.

Δεν χρειάζεται να γίνουν Έλληνες.. Έρχονται από την πατρίδα τους που γίνονταν πόλεμος.. τώρα αυτός τέλειωσε ας επιστρέψουν.. Στο κάτω κάτω δεν είμαστε το πρώτο ευνομούμενο κράτος που συναντούν στον δρόμο τους.

Ποιο κοντά τους είναι η Τουρκία..

Εφόσον δεν επιθυμούν να ζητήσουν άσυλο σε ένα μουσουλμανικό κράτος κάτι άλλο συμβαίνει..

Συμπολίτες μου που θέλετε να Ελληνοποιήσετε τους ξένους και εγώ μαζί σας είμαι αν μου υποσχεθείτε ότι όταν αυτοί γίνουν πλειοψηφία (πολύ σύντομα) θα είναι το ίδιο «Σοσιαλιστές» μαζί μας και θα μας επιτρέπουν να λέμε ότι είμαστε Έλληνες και χριστιανοί (δεν μπορείτε ε;)..

Συμπολίτες έρχονται χαλεπές μέρες γι αυτό ετοιμάστε κρυφά σχολειά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: