Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2009

Η ΣΥΛΛΗΣΗ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ ΤΟΥ ΤΑΣΣΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ


Το πλέον πιθανόν δράστες να είναι οι Τούρκοι! Προ ολίγων ημερών, 1 Δεκεμβρίου, άλλη είδηση, η οποία πέρασε στα ψιλά: «σε τοίχους της Λευκωσίας, από το οδόφραγμα Αγ. Δομετίου μέχρι και το προεδρικό, κάτω από τη μύτη της προεδρικής φρουράς του (ευέλικτου και…. ευλύγιστου) Δ. Χριστόφια, ανεγράφη στα τούρκικα το σύνθημα, «Η Κύπρος είναι τουρκική». Στη διαδρομή τους οι τούρκοι δεν παρέλειψαν να βεβηλώσουν και τον «Τύμβο των Νεκρών μας»!

Η σύληση του τάφου του αείμνηστου Τάσσου είναι πράξη μακάβρια, αλλά μήπως είναι η πρώτη φορά; Η σκοτεινή ψυχή των τούρκων δεν εκτονώνεται πάντοτε στους τάφους των νεκρών μας; Αυτοί δεν ανέσκαψαν τους τάφους των Ελλήνων της Κωνσταντινούπολης κατά το πογκρόμ της 6ης Σεπτεμβρίου 1955 και σκόρπισαν τα πτώματα και τα λείψανα στους δρόμους; Αυτοί δεν ανέσκαψαν τους τάφους στην κατεχόμενη Κύπρο; Ένας φίλος μάλιστα μου διηγείτο ότι κάποιος γνωστός του, ο οποίος επεσκέφθη (καταδικάζουμε) κάποιον τούρκο «παλικαρά» στο κλεμμένο σπίτι που διαμένει στην Κερύνεια , είδε σταυρό κοιμητηρίου με αναγραμμένο το όνομα του νεκρού Έλληνα να διακοσμεί το σαλόνι του, προς τέρψη της σατανικής ψυχής του τούρκου! Στην κορυφή του σταυρού ο διεστραμμένος τούρκος ανάρτησε κράνος, στρατιώτη του Ο.Η.Ε., προφανώς «λάφυρο» από το 1974!

Η σημερινή μακάβρια πράξη έχει τη σημασία της και το συμβολισμό της για τους Τούρκους. Με τις ενέργειες τους αποβλέπουν να δημιουργήσουν κλίμα τρομοκρατίας στους Έλληνες της Κύπρου, να δημιουργήσουν στο υποσυνείδητο και συνειδητό των Ελλήνων ηθικό κενό, ότι δηλαδή είναι πλέον ανυπεράσπιστοι και στο έλεος των τούρκων νεοθωμανών. Μια τέτοια ψυχολογία είναι ιδανική για να περάσει το σχέδιο επίλυσης Χριστόφια – Ταλάτ, που επιμελούνται και επεξεργάζονται οι Άγγλοι και Τούρκοι και το οποίο εξασφαλίζει την κυριαρχία των Τούρκων σ’ ολόκληρη την Κύπρο, την εκμετάλλευση του φυσικού αερίου και πετρελαίων των νοτίων ακτών της Κύπρου από τους εγγλέζους, την, για τις επόμενες δεκαετίες, διακυβέρνηση του τόπου από το δίδυμο Χριστόφια – Ταλάτ μέσω της σταθμισμένης ψήφου και την εκμετάλλευση των πλουτοπαραγωγικών πόρων της ενδοχώρας από την πλουτοκρατική αστική τάξη των νεοκυπρίων (ελληνέζων και τούρκων).

Το γεγονός της βεβήλωσης του «Τύμβου» μας, της σύλησης του τάφου του τέως Προέδρου του Κράτους, αλλά και οι διαρρήξεις κατοικιών Ελλήνων από Τούρκους πλησίον της γραμμής αντιπαράταξης, είναι οι συνέπειες της «σταθμισμένης» και καλομελετημένης πολιτικής Δ. Χριστόφια, τις οποίες ο λαός παρακολουθεί με απάθεια. Ο Δ. Χριστόφιας και το κόμμα του δεν έχουν λόγο να διατηρήσουν την Κύπρο Ελληνική. Ούτε και λόγο να διαθέσουν έδαφος στην Κύπρο, σε κόσμο ο οποίος κινείται εκτός των πλαισίων της δικής του ιδεοληψίας. Η ψυχή του Δ. Χριστόφια και των ομοίων του έχει δηλητηριαστεί προ πολλού από τα διεθνιστικά, κομουνιστικά και εθνομηδενιστικά ιδεολογήματα. Αυτοί δεν έχουν πρόβλημα να συμμαχήσουν με τους Τούρκους, φτάνει να εξασφαλίζονται τα ιδιοτελή τους συμφέροντα και τα συμφέροντα του κόμματός τους.

Στα πλαίσια αυτής της σκοπιμότητας ο Δ. Χριστόφιας απεθωράκισε και απογύμνωσε την Κύπρο από την άμυνα της, διέλυσε την Εθνική Φρουρά, αφελληνίζει την παιδεία και οδηγεί τους νέους στη φυγοστρατία, καλλιεργεί στην κοινωνία κλίμα εφησυχασμού και παραίτησης εν’ ονόματι της ψευδεπίγραφης ελληνοτουρκικής φιλίας και επαναπροσέγγισης με τους τούρκους. Δίπλα του οι καρεκλοκένταυροι του ΔΗΚΟ και της ΕΔΕΚ, οι οποίοι την παγκοίνως ομολογουμένη πρόσφατη πανωλεθρία στις Βρυξέλλες την ονομάτισαν περηφανή νίκη. Δίπλα του επίσης ο Ν. Αναστασιάδης με τον Χάσικο και λοιπούς να σιγοντάρουν την πολιτική του και να ασκούν κριτική μόνο όταν αυτός δεν «αποτολμά» το πλήρες ξεγύμνωμα. Αυτό όλο το σινάφι δείχνει να δυσαρεστείται, οσάκις ο Ελληνισμός επιτυγχάνει μικρές νίκες στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, διότι έστω κι αυτές οι μικρές νίκες αναπτερώνουν το ηθικό του λαού μας και δίνουν επιχείρημα ότι με ελάχιστη προσπάθεια μπορούμε να επιτύχουμε πολλά. Όμως ένα τέτοιο σενάριο χαλά τη σούπα στους απίθανους αυτούς τύπους, οι οποίοι κακή τη μοίρα του Έθνους, βρέθηκαν στην ηγεσία του!

Kαι το σημερινό γεγονός είναι κάτι το οποίο δεν θα επιθυμούσε το σινάφι των μειοδοτών. Ένα τέτοιο γεγονός προκαλεί αγανάκτηση στον κόσμο και ανεξέλεγκτες αντιδράσεις, κάτι που δεν επιθυμεί η κατεστημένη τάξη. Είμαστε σίγουροι ότι θα προβούν σε δακρύβρεχτες δηλώσεις, θα καταδικάσουν και θα καλέσουν τον λαό σε ψυχραιμία! Φοβούνται την οργή του λαού. Φοβούνται ακόμη όταν ο λαός αρχίσει να σκέφτεται. Φοβούνται επίσης διότι χαλά η τεχνητή, εξωραϊσμένη εικόνα του “φιλειρηνικού” αδερφού και συνεταίρου τους, τούρκου. Η εικόνα του αιμοσταγούς μεμμέτη πρέπει να απαληφθεί από την μνήμη του Έλληνα!

Το ερώτημα ωστόσο τίθεται στο λαό, ο οποίος θα εισπράξει τα επίχειρα της πολιτικής Χριστόφια. Οι κάθε λογής χριστόφιες και αναστασιάδηδες θα βολευτούν στη νέα τάξη και αυτοί και τα παιδιά τους. Η κοινωνία, η οποία σήμερα ταρακουνήθηκε από τη μακάβρια είδηση της σύλησης του τάφου του πρώην Προέδρου, αύριο θα συνεχίσει κανονικά τη διαβρωμένη πορεία της. Θα συνεχίσει να ξεγυμνώνει τα ράφια των υπεραγορών για τα Χριστουγεννιάτικα ψώνια. Θα συνεχίζει να αγοράζει τα τούρκικα προϊόντα από τα «Μy Mall» και «Μall of Cyprus»! Θα συνεχίσει να ανέχεται τους ξεπουλημένους να αποφασίζουν για το μέλλον των παιδιών τους!

Το θέμα όμως αφορά εμάς τους λίγους, οι οποίοι συνεχίζουμε να βλέπουμε τον εφιάλτη του αύριο. Εμείς που μπορούμε να δούμε πίσω από το φανταχτερό σκηνικό του σήμερα. Εμείς που συνεχίζουμε να βλέπουμε τους Τούρκους ως κατακτητές και την Κερύνεια μας Ελληνική. Εμείς που έχουμε ορκιστεί στο αίμα των νεκρών μας ότι στα κατεχόμενα θα μπούμε είτε νεκροί είτε πυροβολώντας. Εμείς που οραματιζόμαστε κάποτε να σκαρφαλώσουμε τον Πενταδάκτυλο για να σβήσουμε το μιαρό εκείνο σύμβολο που ρυπαίνει την πλαγιά του. Τα γεγονότα πλέον, μετά τις Βρυξέλλες και τις προκλητικές ενέργειες των Τούρκων, μας επιβάλλουν να οργανωθούμε και να δραστηριοποιηθούμε με τους Πανέλληνες για μια άλλη πορεία του Έθνους. Μια πορεία την οποία σηματοδοτεί και επιβάλλει η πανάρχαια Eλληνική Iστορία μας!

Ονήσιλος Κρατερός
Φοιτητής
Μέλος Κινήματος Ελληνικής Αντίστασης

πηγή:
antistasi.org

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Φίλε και συμπατριώτη, είμαι Ελλαδίτης που βρέθηκα και στην Κερύνεια και στον Πενταδάκτυλο, επειδή κάποιοι φίλοι Έλληνες της Κύπρου θέλησαν να μου κάνουν το χατήρι. Υπογράφω κάθε συλλαβή από αυτά που λες.

Γιώργος

Ανώνυμος είπε...

file mou kai sumpatriwth, polu swsta ola osa les, alla kai o laos mas den einai amoiros eu8unwn. einai o idios laos pou stis teleutaies kupriakes ekloges ka8airese apo thn eksousia to swthra toy Tasso Papadopoulo kai anebase sthn eksousia to Xristofia. an se tetoias shmasias ekloges pshfisame me kommatika anti gia e8nika krithria eimaste aksioi ths moiras mas kai de mas ftaei kanenas allos. emeis toys anoiksame thn kerkoporta.

Kanaris είπε...

OSO SE TOUTO TO STEREOMA THA IPARHI KE ENAS ELLINAS TO EMA TOU THA DOTHI GIA NA POTISTI TO DENTRO TOU ELLINISMOU.