Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2009

ΟΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ

Αυτή λοιπόν είναι η φωτογραφία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου που ως δια μαγείας χάθηκε από το google images.

Η φωτογραφία αυτή ήτανε πρώτη σε επισκεψημότητα πέρσι τον Δεκέμβρη και ήτανε η πρώτη που έβγαζε το google αν έβαζες στο search το όνομα του παιδιού
Φέτος, μετά από έναν χρόνο περίπου άλλες φωτογραφίες έχουνε πάρει την θέση της ενώ η ίδια σχεδόν έχει εξαφανισθεί ,ευτυχώς εμείς κρατάμε αρχείο.
Στην θέση της λοιπόν μπήκανε φωτογραφίες ή μάλλον φωτογραφία η ίδια και η ίδια με διαφορετικά αφιερώματα που συνήθως προκαλούν την νεολαία σε μελλοντική σύρραξη με τους «μπάτσους» .
(δες εδω
http://aristeriapati.blogspot.com/2009/11/googleme.html )

Η συγκεκριμένη ,σπάνια πια, φωτογραφία δείχνει το παιδί με την Ελληνική σημαία.
Εμείς από παλιά λέγαμε τους πάντες ότι ο Γρηγορόπουλος δεν είναι ο αλητάκος που κάποιοι προσπαθούν να μας πλασάρουν, δεν είναι ο αναρχικός που προκάλεσε επεισόδια , ήτανε ένα φυσιολογικό παιδί που μάλλον πάνω στο πάθος του και στην νεότητα του ίσως έκανε κάποιο λάθος ενάντια σε κάποιους «μπάτσους» και το πλήρωσε ακριβά με την ζωή του.


Ήτανε το λάθος παιδί ,στην λάθος γειτονιά με το λάθος πάθος λόγω γειτονιάς και απέναντι του ήτανε ο λάθος μπάτσος με την λάθος νοοτροπία και τα λάθος νεύρα της στιγμής.

Ο μπάτσος πρέπει να δικαστεί και να καταδικαστεί , όχι μόνο γιατί πυροβόλησε ένα παιδί αλλά και γιατί πυροβόλησε ένα παιδί που μελλοντικά θα γινότανε σαν και εμάς.
Στο δια ταύτα:

Γιατί χάθηκε η φωτογραφία αυτή ?
Γιατί αντικαταστάθηκε μ ε φωτογραφίες άλλες και με φωτογραφίες ενός άλλου σκοτωμένου παιδιού?


Η ΑΠΑΤΗ (οτι ειναι ο Γρηγορόπουλος)

πηγη: http://considerations.wordpress.com/2008/12/


Η ΑΛΗΘΕΙΑ

πηγη:http://gameclip.ru/index.php?key=Kaltezas

περισσότερα εδώ

http://aristeriapati.blogspot.com/2009/11/googleme.html

Ποιοι θέλουν να ρίχνουνε στάχτι στα μάτια της νεολαίας?

Γιατί οι φωνές της μάνας και των φίλων του που φώναζαν ότι δεν είναι αναρχικός και ότι ήτανε πολύ φίλος με την αστυνομία έχουνε κοπεί από τα ΜΜΕ? Και γιατί στην θέση τους μπαίνουν φωνές από άσχετους αναρχικούς που πάντα εκφράζουν μία άποψη για ένα παιδί που ούτε το ήξεραν?

Γιατί οι φωνές των φίλων του Αλέξη που λέγανε ότι αν ζούσε το παιδί θα καταδίκαζε κάθε μορφής βία και καψίματα και πυροβολισμούς στο όνομα του ενάντια στους αστυνομικούς ακούστηκαν μόνο μια φορά από τα ΜΜΕ?

Τελικά:

Οι Αναρχικοί για άλλη μια φορά θα εκμεταλλευτούν το όνομα ενός παιδιού που οι ίδιοι βάφτισαν αναρχικό , ενώ δεν ήτανε.

Οι Δολοφόνοι – Terroristas θα ξανα πυροβολήσουν αστυνομικούς στο όνομα του Αλέξη και θα το παίζουν επαναστάτες με ένα όνομα που κυριολεκτικά δεν τους ανήκε ποτέ.

ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΤΕ ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΝ ΞΑΝΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ.


Πιστεύουμε ακράδαντα οτι ο Αλέξης Γρηγορόπουλος ήτανε ένα φυσιολογικό παιδί και όχι όπως μας τον παρουσιάζουνε οι ακροαριστεροί -Αναρχικοι-Αντιεξουσιαστες και λοιπά.

Φράσεις της μάνας και των φίλων του Αλέξανδρου ξεχάστηκαν προς όφελος της "γιορτής" της επετείου του ALEXIS.

Φράσεις όπως "Ο Αλέξανδρος ήτανε φίλος με τους Αστυνομικούς" , " Ο Αλέξανδρος δεν ήτανε Αναρχικός" και λοιπά.
Φράσεις που ξεχάστηκαν ή μαλλον καλλύτερα θάφτηκαν γιατι δε βόλευαι τα ΜΜΕ και τους Αναρχικούς ,τους ΑΝΤΙΦΑ ....

Σήμερα μαζί με την άλλη φωτογραφία του Αλέξανδρου να κρατά την Ελληνική σημαία
σας παρουσιάζουμε μια νέα.


ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ στην απατηλή αριστερά της ψευτιάς της απατεωνιάς και της πλύσης εγκεφάλου μεσω ψεμμάτων.
Στη φωτογραφία ο Αλέξανδρος φωτογραφίζεται με δυνάμεις ΜΑΤ , όλοι χαμογελαστοί.
Για κάποιους που θα πούνε οτι "ο ALEXIS ετρεχε σε πορείες και φωτογραφιζότανε με τα ΜΑΤ καλυτερα να χτυπησουν το κεφάλι τους στον τοίχο"

http://aristeriapati.blogspot.com/2009/12/blog-post_12.html

http://aristeriapati.blogspot.com/2009/11/google-images.html

πηγή:
Patriamedia

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είμαι αριστερός και πήγα σε όλες τις διαδηλώσεις για το Γρηγορόπουλο, γιατί πολύ απλά με εξόργισε η αναίτια αστυνομική βία. Φυσικά δεν ανήκω στους καθυστερημένους ή προβοκάτορες που σπάγανε τα μαγαζιά του κοσμάκη.

Παρ' ότι ιδεολογικά είμαστε διαμετρικά αντίθετοι, σε συγχαίρω που είσαι δίκαιος προς τη μνήμη του παιδιού, σε αντίθεση με κάποιους άλλους "αριστερούς" (Χατζάρας και Σία) που σπλιώνουν τη μνήμη του βγάζοντάς το ως κακομαθημένο μπαχαλάκια.

Στο δια ταύτα, ο Αλέξανδρος ήταν μόλις 15 χρονών. Δεν μπορεί να έχει καμία ιδεολογία ένα παιδί σε αυτή την ηλικία. Ήταν απλά ένα παιδί που πήγε μια βόλτα από τα Εξάρχεια (γιατί κάπως φαίνεται στα πιτσιρίκια να πηγαίνουν βόλτα σε αυτά τα μέρη που και καλά είναι μόνο για ενήλικες) και τυχαία βρέθηκε ανάμεσα στα "διασταυρούμενα πυρά" των πιθηκοειδών μπάχαλων και του παρανοϊκού μπάτσου που απέδωσε συλλογική ευθύνη καθαρίζοντας το πρώτο παιδί που βρήκε μπροστά του (και που δεν έφταιγε κιόλας).

Ανώνυμος είπε...

Σωστή και τεκμηριωμένη τοποθέτηση και του άρθρου αλλά και του πρώτου σχολίου.
Η Ελλάδα ούτε τσάμπα ήρωες χρειάζεται ούτε φθηνούς δημίους, μόνο ψύχραιμη και διαυγή σκέψη με αγάπη στην πατρίδα και το έθνος.

Ανώνυμος είπε...

Σωστότατο το άρθρο...γιατί όλοι νομίζουν ότι το παιδί ήταν αναρχικό και ότι ο ψυχασθενής που το πυροβόλησε "έκανε το καθήκον του"!Προσβάλλοντας φυσικά, όχι τίποτε άλλο, και τη μνήμη του πάνω από όλα...