Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2009

Κραυγαλέες παραλήψεις στην υπόθεση Γρηγορόπουλου και μία καταγγελία που “ξεχάστηκε”.


Υπάρχουν όντως κραυγαλέες παραλήψεις στην υπόθεση της δολοφονίας Γρηγορόπουλου, όπως υποστηρίζει η μητέρα του στο http://www.zougla.gr/

Υπάρχει όμως και μία “παράλειψη” αρκετά σοβαρή που εγείρει απορίες. Λίγες ημέρες μετά το συμβάν, ο δημοσιογράφος Μάκης Τριανταφυλόπουλος είχε αποκαλύψει στην τηλεοπτική εκπομπή του ότι η μητέρα του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου είχε επικοινωνήσει μαζί του ένα μήνα περίπου πριν την τραγωδία, επειδή “είχε παρατηρήσει ύποπτες κινήσεις” γύρω από αυτή και το παιδί της.

Συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος είχε αποκαλύψει ότι η τραγική μητέρα είχε αντιληφθεί ότι ήταν θύμα παρακολούθησης. Αυτή η “λεπτομέρεια” έχει αποσιωπηθεί τόσο από τη μάνα όσο και από τον δημοσιογράφο. Επειδή μιλάμε για μία δολοφονία ενός 15χρονου παιδιού, εάν ο δημοσιογράφος έλεγε αλήθεια, γιατί δεν συνεχίζει την έρευνα αφού τώρα έχει καταφέρει την αποκλειστικότητα επικοινωνίας με την κυρία Τσαλικιάν;

Η πιθανότητα ο Τριανταφυλόπουλος να έλεγε ψέμματα απορίπτεται από το γεγονός και μόνο ότι η μητέρα επιδεικνύει εμπιστοσύνη επιλέγοντας τον. Δεν θα έπρεπε λοιπόν αυτή η πολύ σοβαρή καταγγελία να έρθει στην επιφάνεια; Μιλάμε για μία ομολογία – φωτιά που μπορεί να στοιχειοθετήσει ακόμα βαρύτερο κατηγορητήριο και πολλούς ενόχους.

Επίσης, η κυρία Τσαλικιάν απορεί γιατί δύο μάρτυρες ΔΕΝ περιλαμβάνονται στη λίστα. Συγκεκριμένα: Δύο μάρτυρες που έτυχε να βρεθούν μπροστά στο περιστατικό και κατέθεσαν τραγικές λεπτομέρειες για τον πυροβολισμό δεν έχουν κληθεί να καταθέσουν στο δικαστήριο.

Εμείς θα βοηθήσουμε στην έρευνα προσκομίζοντας όλα τα στοιχεία για τις μαρτυρίες και για άλλους τρεις αυτόπτες μάρτυρες π0υ πρέπει οπωσδήποτε να κληθούν για να ρίξουν φως στην υπόθεση. Δηλαδή έχουμε σύνολο 5 αυτόπτες μάρτυρες ΕΠΩΝΥΜΟΥΣ συν την κυρία που τράβηξε το μοναδικό βίντεο. 6 αυτόπτες μάρτυρες δηλαδή. Όλοι τους ενήλικες, άνω των 35 άρα λογικά δεν ανήκουν στην παρέα του Αλέξη εκείνο το βράδυ. Έτσι εγείρεται άλλη μία αναγκαιότητα:

Πρέπει οπωσδήποτε να κληθούν να καταθέσουν οι φίλοι του Αλέξανδρου που ήταν μαζί του στο συμβάν. Σίγουρα οι μαρτυρίες τους μαζί με αυτές των αυτοπτών μαρτύρων δεν θα αφήσουν κανένα περιθώριο για κακοδικία. Προφανώς κάποιοι από αυτούς θα έσυραν τον Αλέξη για 40 μέτρα όπως έλεγαν οι αρχικές μαρτυρίες, αφού κανένας από τους 6 αυτόπτες δεν ενεπλάκει σε αυτή την ενέργεια.

Ανακεφαλαιώνουμε:

- Να ερευνηθεί η καταγγελία της μητέρας στον δημοσιογράφο για την παρακολούθηση αυτής και του γιού της ένα μήνα πριν τον φόνο. Μόνο “σύμπτωση” δε μπορεί να θεωρηθεί, όταν μάλιστα ακολούθησε δολοφονία που συγκλονίζει ακόμα τη χώρα.

- Να κληθούν και οι 6 αυτόπτες μάρτυρες και να συμπεριληφθούν στο κατηγορητήριο και οι 6 μαρτυρίες.

- Να κληθούν και οι φίλοι του Αλέξανδρου που ήταν μαζί του στο συμβάν, αφού λογικά δε μπορεί να ήταν οι λοιποί αυτόπτες που έχουν και την 4πλάσια ηλικία από το παιδί.

Διαβάστε τα πάντα για της μαρτυρίες, τους μάρτυρες και τα σχετικά βίντεο εδώ:

Η αίτηση της μητέρας στον εισαγγελέα ΕΔΩ

πηγή:olympia

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

μήπως έριχνε λίγο φως η ιστοσελίδα μου? για ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΤΗΝ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ: http://users.sch.gr/asakkou

Ανώνυμος είπε...

http://users.otenet.gr/~tennia

σημείωση: υβριστικά σχόλια δεν γίνονται στην αρχική ιστοσελίδα. Ομως εκφράζονται με υβριστικά σχόλια εκπαιδευτικοί παράγοντες που προσβάλλουν ανθρώπινα δικαιώματα κ.α. φαινόμενα δηλαδή που καταγγέλω.