Δευτέρα, 2 Αυγούστου 2021

Τα UFO επιλέγουν τους γήινους ωκεανούς, ανθρωποειδή τρομάζουν τους τουρίστες. Ο ερευνητής Jorge Martin πιστεύει ότι υπάρχει εξωγήινη βάση στο Πουέρτο Ρίκο. Η συλλογή με κρυπτίδια του Λόρδου Thomas Theodore Merlin

UFO βυθισμένα στον ωκεανό,

μικροσκοπικά ανθρωποειδή που κυνηγούν τους τουρίστες 

υπάρχει κάποια μυστική εξωγήινη βάση στο Πουέρτο Ρίκο;
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Μυστηριώδη ιπτάμενα αντικείμενα που βγαίνουν ξαφνικά από τον ωκεανό και  διασπώνται στον αέρα,

ένα τεράστιο τρίγωνο που καταπίνει δύο μαχητικά αεροσκάφη fighter jets)

και... εξωγήινοι που ζουν σε υπόγειες σπηλιές.
~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ένας από τους ανθρώπους που μπορούν να απαντήσουν σε αυτές τις ερωτήσεις είναι ο ufologist του Πουέρτο Ρίκο, Jorge Martin

Ο Jorge Martin (δημοσιογράφος, συντάκτης του περιοδικού Πουέρτο Ρίκο ENIGMA ) ερευνά το φαινόμενο των UFO στο Πουέρτο Ρίκο και την Καραϊβική για για περισσότερα από τριάντα χρόνια.
 Έχει ερευνήσει και αναφέρει για τα πολλά σημαντικά περιστατικά UFO που συμβαίνουν στο νησί, ένα από τα πιο ενεργά μέρη του κόσμου που σχετίζονται με το αίνιγμα UFO/Alien.

ο Martin πιστεύει ότι υπάρχει μια υποβρύχια εξωγήινη βάση στα ανοικτά των ακτών του Πουέρτο Ρίκο. 

Το Πουέρτο Ρίκο είναι ένα νησιωτικό έθνος στην Καραϊβική. Ανήκει στο έδαφος των Ηνωμένων Πολιτειών. Πολλά άθικτα τοπία - βουνά, καταρράκτες, τροπικά τροπικά δάση. Ένα ιδανικό τοπίο για να κρύβονται άγνωστοι πολιτισμοί. Ο κατάλογος των αναφορών για μυστηριώδη φώτα, άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα και εξωγήινα πλάσματα είναι μακρύς.

Μόλις πριν από λίγους μήνες εμφανίστηκε ένα εκρηκτικό film.

Η εικόνα δείχνει μια μεταλλική σφαίρα διαμέτρου 1,5 μέτρου, που κινήθηκε κοντά στο έδαφος με περίπου 120 χιλιόμετρα την ώρα, πριν βυθιστεί στον ωκεανό.

22-4-21

‘Most compelling’ UFO vid shows mystery craft split in two at 120mph as 55 scientists demand Senate release secret data

https://www.the-sun.com/news/2731522/most-compelling-ufo-vid-puerto-rico/

~~~~~~~~~~~~~~~~~

Το βίντεο τριών λεπτών καταγράφηκε με κάμερα υπερύθρων (infrared camera) από υπαλλήλους των Τελωνείων και Προστασίας των Συνόρων των ΗΠΑ   (US Customs and Border Protection)   περίπου στις 9 το βράδυ, όταν το αντικείμενο πέταξε πάνω από τον διάδρομο στο αεροδρόμιο Hernandez στην Aguadilla.

Σύμφωνα με μια ομάδα που ονομάζεται "Scientific Coalition for Ufology",  οι ερευνητές έχουν τώρα επιβεβαιώσει ότι, το αντικείμενο παρουσιάζει ιδιότητες που δεν μπορούν να εξηγηθούν από ένα φυσικό φαινόμενο ή οποιοδήποτε γνωστό αεροσκάφος.

Ο Jonathan Lace, εκπρόσωπος της SCU δήλωσε ότι, η οργάνωση πιστεύει ότι αυτή είναι η πιο συναρπαστική καταγραφή (recording) που έχει γίνει, καθώς φαίνεται ότι δεν έχουμε να κάνουμε με ένα φυσικό φαινόμενο.

Ένα άλλο βίντεο από το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας των ΗΠΑ (US Department of Homeland Security) δείχνει ένα αντικείμενο να αναδύεται από τον ωκεανό και να χωρίζεται στα δύο. Η σκηνή καταγράφηκε επίσης με θερμική κάμερα απεικόνισης (thermal imaging camera)

"Εικάστηκε ότι, θα μπορούσε να είναι ένα υπερηχητικό μη επανδρωμένο αεροσκάφος από τη Ρωσία ή την Κίνα, το οποίο φυσικά δεν μπορεί να αποκλειστεί εντελώς, αλλά το θεωρώ πολύ απίθανο."

Το Πουέρτο Ρίκο είναι από καιρό γνωστό για θεαματικές εμφανίσεις UFO.
Τρέχουν σαν "red thread" στην ιστορία της χώρας.
 Ένα από τα πιο θεαματικά περιστατικά UFO συνέβη τις πρώτες βραδινές ώρες της 28ης Δεκεμβρίου 1988 μεταξύ Maguayo και Betances.

Υπήρχαν πολλά αεροπλάνα στον αέρα εκείνο το βράδυ. Ένα αεροπλανοφόρο του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ βρισκόταν στις ακτές. Ξαφνικά γύρω στις 7.45 μ.μ. ένα τεράστιο τρίγωνο εμφανίστηκε αργά και πετούσε αρκετά χαμηλά στον ουρανό.

Μπροστά σε χιλιάδες αυτόπτες μάρτυρες, το τρίγωνο «κατάπιε» δύο μαχητικά αεροσκάφη

Το τριγωνικό αντικείμενο είχε περίπου το μέγεθος ενός εμπορικού κέντρου. Στο κάτω μέρος του τριγώνου, αυτόπτες μάρτυρες παρατήρησαν έναν μεγάλο ημισφαιρικό θόλο στο κέντρο, στον οποίο έλαμπε κίτρινο φως. Λαμπερό σαν προβολέας. Υπήρχε ένα κίτρινο φως στη δεξιά γωνία και ένα κόκκινο φως στην αριστερή ( ο ερευνητής UFO ισχυρίζεται ότι το Κογκρέσο των ΗΠΑ ενημερώθηκε για την ταξινομημένη τεχνολογία με διαβαθμισμένο έγγραφο " classified report" (video) )

Ξαφνικά δύο interceptors F-14 Tomcats πλησίασαν το αντικείμενο, προσπαθώντας να αναγκάσουν το αντικείμενο να προσγειωθεί. Οι αυτόπτες μάρτυρες κράτησαν την ανάσα τους και φοβήθηκαν μια σύγκρουση.

Αρκετές κοκκινωπές λαμπερές μπάλες πέταξαν γύρω από το τρίγωνο, προφανώς προσπαθώντας να κρατήσουν τα jets μακριά από το αντικείμενο. Οι πιλότοι μαχητικών παρατήρησαν επίσης παρόμοια αντικείμενα κατά τη διάρκεια του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου. Τα αποκαλούσαν foo μαχητές.

Οι πιλότοι των μαχητικών έμοιαζαν τόσο μικροί, σαν κουνούπια δίπλα στο τεράστιο τρίγωνο. Στη συνέχεια, καθένα από τα αεροπλάνα κάθισε σε μια γωνία του αντικειμένου. Ξαφνικά, πρώτα το αριστερό και μετά το δεξί μαχητικό αεροσκάφος, εξαφανίστηκαν μέσα ή πάνω στο αντικείμενο.

Αφού εξαφανίστηκαν τα δύο jets, δύο σφαίρες φωτός βγήκαν από το τρίγωνο και πέταξαν μακριά με μεγάλη ταχύτητα. Το τεράστιο τρίγωνο έπεσε ακόμα πιο χαμηλά και αιωρήθηκε στον αέρα.

Στη συνέχεια, υπήρξε μια τεράστια λάμψη φωτός από τον κεντρικό θόλο. Ξαφνικά το αντικείμενο χωρίστηκε στη μέση. Το δεξί μισό έλαμπε κίτρινο, το αριστερό μισό κόκκινο. Καθώς το αντικείμενο χωρίστηκε στη μέση, σπίθες πετάχτηκαν στο έδαφος.

Και τα δύο τριγωνικά αντικείμενα πέταξαν μακριά με μεγάλη ταχύτητα. Είναι ενδιαφέρον ότι καμία στρατιωτική βάση δεν έχασε τα δύο μηχανήματα. Ενδεχομένως προέρχονταν από το αεροπλανοφόρο  (aircraft carrier).
~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Μια εβδομάδα μετά το περιστατικό, ο ερευνητής UFO Jorge Martin επιτέλους έφερε φως στο σκοτάδι.
Αφού πήρε συνέντευξη από αρκετούς αυτόπτες μάρτυρες, ο Martin  έμαθε από έναν ανώτερο αξιωματικό του αμερικανικού αεροπλανοφόρου ότι υπήρχαν "radar records" του συμβάντος, τα οποία χαρακτηρίστηκαν ως μυστικά και στάλθηκαν στο Πεντάγωνο στην Ουάσινγκτον.

Αυτό επιβεβαιώνει ότι οι δυο "interceptors F-14 Tomcats" προέρχονταν από το αεροπλανοφόρο. Τα ερωτήματα είναι, πού πήγαν τα αεροσκάφη, τι συνέβη στο πλήρωμα και γιατί το αεροπλανοφόρο ήταν στα ανοικτά των ακτών του Πουέρτο Ρίκο, την ακριβή ώρα του συμβάντος;

Θα μπορούσε να είναι μυστική άσκηση τεχνολογίας; Το τρίγωνο ήταν εντυπωσιακά παρόμοιο με αυτό που εντοπίστηκε πάνω από το Βέλγιο ένα χρόνο αργότερα.

Νομίζω ότι είναι απίθανο, τα δύο αεροσκάφη να έχουν απαχθεί από το τριγωνικό αντικείμενο, αλλά δεν μπορεί να αποκλειστεί εντελώς.
Αλλά μπορεί να είναι μια οπτική ψευδαίσθηση στην οποία έπεσαν θύματα οι αυτόπτες μάρτυρες και τα μηχανήματα προσγειώθηκαν με ασφάλεια ξανά στο κατάστρωμα του carrier. 

Μέχρι σήμερα, το περιστατικό θεωρείται ένα από τα πιο θεαματικά φαινόμενα UFO στην ιστορία της χώρας.

Το βέβαιο είναι ότι το Πουέρτο Ρίκο ήταν ένα hot spot των UFO εδώ και αρκετό καιρό - και αυτό μπορεί να έχει αιτίες, για τις οποίες μόνο υποθέσεις μπορεί να κάνει κάποιος.

Στην πρόσφατη ιστορία του νησιωτικού κράτους, υπήρξαν μια σειρά από μυστηριώδη περιστατικά που εξακολουθούν να αποτελούν πονοκέφαλο για τον έμπειρο ερευνητή των UFO Jorge Martin.

Ο Jorge Martin ερευνά περιστατικά UFO για πάνω από τριάντα χρόνια. 

Ο ερευνητής UFO, Jorge Martin, έγινε διεθνώς γνωστός μέσω ενός περιστατικού στο Εθνικό Πάρκο El Yunque, ένα τροπικό δάσος 28.000 στρεμμάτων στα βορειοανατολικά της χώρας, το οποίο προκάλεσε αίσθηση τη δεκαετία του 1970.

Οι αναφορές περίεργων φαινομένων φωτός, απόκοσμων πλασμάτων και ακρωτηριασμού βοοειδών, έχουν προκαλέσει μεγάλη αναταραχή σε αυτήν την περιοχή. Πολλοί κάτοικοι της περιοχής πιστεύουν ότι υπάρχει μια εξωγήινη βάση εκεί. 
Ενδεχομένως στο El Yunque, ύψους 1078 μέτρων.

Το εθνικό πάρκο (δρυμός) είναι ένα από τα πιο ασυνήθιστα μέρη σε όλο το Πουέρτο Ρίκο μεταξύ των ντόπιων.
Το 1973, ταξιδιώτες που ταξίδευαν για 9 μέρες, ισχυρίστηκαν ότι δέχθηκαν επίθεση στο πάρκο από έξι ανθρωποειδή πλάσματα με γκρι δέρμα, τριγωνική κεφαλή, τα οποία καραδοκούσαν σε σκυφτή θέση σε συστάδες δένδρων, ξεγελώντας και παρασύροντας την ομάδα για μια ολόκληρη νύχτα.

Το περιστατικό θυμίζει μια παρόμοια ιστορία που συνέβη επίσης τη δεκαετία του 1970 στη σύνοδο κορυφής του Cerro Las Tetas στο Πουέρτο Ρίκο.
Εκεί, ο ψαράς José Chino Zaya και ένας φίλος του συνάντησαν μια ομάδα ανθρωποειδών πλασμάτων με μεγάλα μαύρα μάτια και τριγωνικά κεφάλια σε μια σπηλιά βάθους πολλών μέτρων.

Σύμφωνα με τη δήλωση του Zaya, ένα από τα πλάσματα άρπαξε το πόδι του. Παγωμένος από σοκ, ο φοβισμένος ψαράς έπιασε ένα ραβδί και χτύπησε το κεφάλι του πλάσματος με όλη του τη δύναμη, με αποτέλεσμα να πέσει νεκρό.

Ο Zaya και ο σύντροφός του έφυγαν από το σπήλαιο με τον νεκρό εξωγήινο στα χέρια τους. Στο σπίτι, ο ψαράς έβαλε το παράξενο μικρό πλάσμα σε ένα βάζο με formaldehyde. Μόνο λίγες μέρες αργότερα ο Ζάγια ανέφερε το περιστατικό στις τοπικές αρχές στη Las Ochenta κοντά στο Salinas.

Ο ψαράς ζήτησε από τον ερευνητή, Osvaldo Santiago, να πάρει το πλάσμα επειδή φοβόταν ότι η συμμορία μπορεί να αναζητήσει τον σύντροφό της. Ο Zaya ένιωσε να κινδυνεύει, άλλωστε, δεν ήξερε τι είδους όντα ήταν.

Μέσω ενός επιχειρηματία που δεν έγινε γνωστό το όνομά του, το βάζο με το πλάσμα έφτασε τελικά στο πανεπιστήμιο του Πουέρτο Ρίκο στον συγκεκριμένο καθηγητή Calixto Perez, ο οποίος μετά από μια λεπτομερή έρευνα κατέληξε στο ακόλουθο συμπέρασμα:

«Κατά τη γνώμη μου, αυτό είναι κάτι το εξωγήινο. Το κρανίο του είναι πολύ μεγάλο για το σώμα, είναι πολύ μικρό και λεπτό και τα μάτια του είναι πολύ μεγάλα ».

Οι μετρήσεις έδειξαν ότι το πλάσμα είχε περίπου το μέγεθος ενός νεογέννητου. Το κρανίο καταστράφηκε σε μεγάλο βαθμό από το βίαιο χτύπημα στο κεφάλι. Ο Jorge Martin έμαθε για το περιστατικό τυχαία.

Ο Μάρτιν τράβηξε φωτογραφίες του πλάσματος και έγραψε ένα άρθρο για αυτό (που εμφανίστηκε στο περιοδικό 2000) το 1996 . Μετά από αυτό, το σώμα εξαφανίστηκε χωρίς ίχνος.
Κανείς δεν ξέρει πού βρίσκεται. Οι φωτογραφίες όμως αποδεικνύουν ότι υπήρχε πραγματικά.
Πάνω από όλα, όμως, αποδεικνύουν ότι το πλάσμα δεν είναι σε καμία περίπτωση παραμορφωμένο έμβρυο ή κάτι παρόμοιο. Όποιο κι αν είναι το πλάσμα, εξακολουθεί να προβληματίζει την επιστήμη μέχρι σήμερα.

Ο Jorge Martin πιστεύει ότι είναι πιθανό οι εξωγήινοι να έχουν μία ή και περισσότερες βάσεις στο Πουέρτο Ρίκο.
Κατά τη διάρκεια της έρευνάς του το 2012, ο ερευνητής UFO συνάντησε μυστηριώδεις δομές κάτω από τα νησιά που βρίσκονται νότια της πόλης Ponce και εκτείνονται ανατολικά στο νησί Vieques.

Το ένα από αυτά είναι μια πολύ επίπεδη "flat straight line", το άλλο μοιάζει με τετράγωνη δομή. Ο Μάρτιν υποψιάζεται ότι οι δομές δεν έχουν φυσική προέλευση, αλλά είναι τεχνητά δημιουργημένα αντικείμενα.

Αρχικά, ο ερευνητής UFO πίστευε ότι ήταν μια μυστική στρατιωτική βάση ή μέρος του αμερικανικού ναυτικού σταθμού που κατέλαβε μέχρι πρόσφατα τη ναυτική βάση του Roosevelt Roads στο Ceiba στα ανατολικά του νησιού.

 Martin: "Επισήμως, το αμερικανικό ναυτικό ισχυρίστηκε ότι έκλεισε τη βάση το 2000, αλλά ποιος μπορεί να εγγυηθεί ότι δεν κατασκευάζει κρυφά τεράστιες μυστικές εγκαταστάσεις και συνεχίζει να κρύβεται στο έδαφός μας στα βάθη της θάλασσας;"

Αλλά τότε, όπως αναφέρει ο  Martin, θα ήταν εξαιρετικά δύσκολο να χτίσει ένα συγκρότημα αυτού του μεγέθους σε τέτοιο βάθος, καθώς απαιτείται μια ιδιαίτερα προηγμένη τεχνολογία για ένα τέτοιο έργο, το οποίο η ανθρωπότητα δεν έχει ακόμη, επίσημα τουλάχιστον.

Ο ερευνητής UFO ανακάλυψε επίσης ότι οι δομές είναι εξαιρετικά παλιές και θα μπορούσαν ενδεχομένως να έχουν σχηματιστεί πριν ή στην Εποχή των Παγετώνων. Δεν υπάρχει πλέον καμία αμφιβολία ότι υπήρχαν ένας ή ακόμη και διαφορετικοί προηγμένοι πολιτισμοί στη γη.

Αλλά τα κρίσιμα ερωτήματα είναι, από πού προέρχονται οι πολιτισμοί, ήταν χερσαίας ή εξωγήινης προέλευσης και ζουν ακόμη στην περιοχή;

Ο Jorge Martin πιστεύει ότι η βάση στα ανοικτά των ακτών του Πουέρτο Ρίκο εξακολουθεί να λειτουργεί. Το 1980, οι κάτοικοι του Ponce άκουγαν τακτικά παράξενους θορύβους που προέρχονταν από τα βάθη της ακτής.

Ο ερευνητής UFO υπέθεσε ότι θα υπήρχε ένα σύστημα σήραγγας εκεί που θα συνέδεε την παλιά κατασκευή με έναν σταθμό. Ο ερευνητής ρώτησε γύρω από τους κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι περιέγραψαν τον ήχο σαν να προερχόταν από γιγάντιους εκσκαφείς ή μηχανές "state-of-the-art tunnel boring" που σκάβουν βαθιά μέσα στη γη.

Σήμερα ο Jorge Martin υποψιάζεται ότι πρόκειται για εξωγήινη βάση. Ο ερευνητής UFO στηρίζει τη θεωρία του σε μια σειρά φωτογραφιών που δείχνουν την περιοχή γύρω από το νησί Vieques από το διάστημα.

Οι εικόνες λήφθηκαν το 1996 από το πλήρωμα του διαστημικού λεωφορείου κατά τη διάρκεια της αποστολής STS-80 της NASA. Οι φωτογραφίες δείχνουν ένα άγνωστο αντικείμενο να ανεβαίνει από τη θάλασσα στο διάστημα νοτιοανατολικά του νησιού Vieques με ταχύτητα περίπου 800 μιλίων.

Έχει λοιπόν δίκιο ο Jorge Martin με τη θεωρία του; είναι δυνατόν! Οι κάτοικοι του νησιού είπαν στον ερευνητή UFO για επαναλαμβανόμενες συναρπαστικές συναντήσεις με εξωγήινους.

Ένας ψαράς ονόματι Carlos Ventura αναφέρει ότι σε ένα βαθύ υποβρύχιο φαράγγι νότια του Vieques υπάρχει ένα ασυνήθιστο σημείο στο νερό που δεν μπορούσε να εξηγήσει, αλλά το οποίο επίσης δεν μπορούσε να περιγράψει με ακρίβεια.

Ένα άγνωστο αντικείμενο φαίνεται καθαρά στις φωτογραφίες, που πετά από τη θάλασσα και στο διάστημα νοτιοανατολικά του νησιού Vieques με ταχύτητα περίπου 800 μιλίων ανά δευτερόλεπτο.

Ένας άλλος ψαράς ονόματι Alicio Ayala επιβεβαίωσε τη μαρτυρία του συναδέλφου του, λέγοντας ότι είχε δει UFO στην περιοχή πολλές φορές. Ακόμα και αντικείμενα που ήρθαν από τον ουρανό και εξαφανίστηκαν ξαφνικά στη θάλασσα. Ayala:

«Ενώ ήταν βυθισμένο στο νερό, μπορούσαμε ακόμα να δούμε τη λάμψη του φωτός μέχρι να εξαφανιστεί. Έμεινα να δω αν επέστρεψε αλλά δεν συνέβη. Βρισκόταν νότια του Vieques, στη ζώνη South Depth με θέα στην πόλη Maunabo στο κεντρικό νησί, όπου βρίσκεται ο φάρος Maunabo ».

Χιλιάδες άνθρωποι έχουν δει περίεργα πράγματα παρόμοια με αυτό, σε αυτόν τον τομέα. Μυστηριώδη φώτα και μικρά γκρίζα όντα που ξαφνικά εμφανίζονται από τη θάλασσα και μετά εξαφανίζονται ξανά.

Μέχρι σήμερα, κανείς δεν ξέρει από πού προέρχονται, αν είναι απλώς ένας θρύλος των κατοίκων του νησιού ή αν πρόκειται στην πραγματικότητα για έναν αρχαίο πολιτισμό που ήρθε στη γη από τα αστέρια ίσως εκατομμύρια χρόνια πριν και δεν έχει εγκαταλείψει τον πλανήτη μας μέχρι σήμερα .

ΠΗΓΉ
30-7-21

https://www.pravda-tv.com/2021/07/ufos-die-im-meer-abtauchen-kleine-humanoide-die-touristen-jagen-gibt-es-geheime-alienbasis-auf-puerto-rico/

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

παρόμοιες αναρτήσεις

El Yunque National Forest Alien Encounters: A Camping Group Attacked By Aliens

Ansh Srivastava June 1, 2021

National Forest El Yunque  ( Εθνικό Δάσος El Yunque ), παλαιότερα γνωστό ως Εθνικό Δάσος της Καραϊβικής, είναι μια περιοχή με περισσότερα από 28.000 στρέμματα πυκνών τροπικών δασών στα βορειοανατολικά του Πουέρτο Ρίκο. 

Είναι το μόνο τροπικό δάσος στο Εθνικό Δασικό Σύστημα των ΗΠΑ και στη Δασική Υπηρεσία των ΗΠΑ, καθώς και το μεγαλύτερο τροπικό δάσος στην Καραϊβική και το μεγαλύτερο κομμάτι δημόσιας γης στο Πουέρτο Ρίκο. 

Το πάρκο βρίσκεται γύρω από δύο βουνά, το ένα εκ των οποίων ονομάζεται επίσης El Yunque, που σημαίνει "Anvil", στα 3.540 πόδια πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας και φιλοξενεί μια απίστευτα μεγάλη ποικιλία χλωρίδας και πανίδας, τα περισσότερα ζώα των οποίων δεν βρίσκονται πουθενά αλλού στη γη. και πολλά από αυτά κινδυνεύουν. 

Αυτό το γραφικό σημείο είναι πολύ δημοφιλές στους τουρίστες, αλλά είναι επίσης ένα μέρος όπου αναφέρονται παρατηρήσεις UFO , ανεξήγητες εξαφανίσεις, περίεργα πλάσματα που τριγυρίζουν ανάμεσα στα δέντρα, οραματισμοί Chupacabra, ακρωτηριασμοί βοοειδών, η τοποθεσία υπόγειων βάσεων εξωγήινων και ούτω καθεξής με ανησυχητικό κανονικότητα.

Το Εθνικό Δάσος El Yunque είναι πράγματι ένα από τα πιο παράξενα μέρη σε όλο το Πουέρτο Ρίκο και ένα από τα πιο διάσημα μυστηριώδη περιστατικά συνέβη εδώ το 1973. Τον Οκτώβριο, μια ομάδα εννέα ατόμων ήρθε εδώ για να δει UFO, γιατί εκείνες τις μέρες υπήρξαν ιδιαίτερα έντονες αναφορές για παρατηρήσεις UFO σε αυτό το μέρος του Πουέρτο Ρίκο.

 Επιπλέον, οι κάτοικοι των χωριών που βρίσκονται κοντά στο δάσος, όπως εκείνες τις μέρες, άρχισαν να διαμαρτύρονται ξανά ότι κάποιος ακρωτηριάζει και σκοτώνει αγελάδες και κατσίκες. Κατηγόρησαν την περιβόητη Chupacabra για αυτό.

Από την αρχή του ταξιδιού, οι συμμετέχοντες άρχισαν να βλέπουν κάτι ασυνήθιστο και ακόμη και σουρεαλιστικό...

συνέχεια

https://www.infinityexplorers.com/el-yunque-national-forest-alien-encounters-a-camping-group-attacked-by-aliens
~~~~~~~~~~~~~

σχετικό βίντεο

Eerie Apparition Filmed Chasing Water Tuber On Isabela River Canals, Puerto Rico. July 8, 2018

https://www.youtube.com/watch?v=nIT6OrVdqmo&t=4s

Οι εξωγήινοι επιλέγουν τους γήινους ωκεανούς

Στο υδάτινο στοιχείο των ωκεανών τα UFO βρίσκονται πολύ πιο συχνά από ό, τι σε άλλα μέρη του κόσμου, περίπου το 50% όλων των καταγεγραμμένων συναντήσεων με ιπτάμενα αντικείμενα συμβαίνουν στους ωκεανούς.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Mysterious Cryptids Collection του Thomas Merlin

20-5-2016

https://esoreiter.ru/news/0516/kollekciya-tainstvennyh-kriptidov-tomasa-merlina.html

Στο Λονδίνο το 1960, εντελώς τυχαία, κατά την ανακαίνιση του κτηρίου του ορφανοτροφείου, Tenbridge, οι οικοδόμοι ανακάλυψαν υπόγεια αποθήκη όπου υπήρχαν χιλιάδες τεχνουργήματα και κρυπτίδια που αψηφούν κάθε λογική εξήγηση, εκτός από την υπόθεση ότι ο κόσμος μας δεν είναι καθόλου διατεταγμένος με τον τρόπο που μας τον παρουσιάζουν οι επιστήμονες ( από τους ιστορικούς έως τους βιολόγους).

Στο υπόγειο υπήρχαν ανατριχιαστικοί σκελετοί μερικών φανταστικών πλασμάτων, περίεργα gadgets και μοναδικά παλιά χειρόγραφα. Οι ερευνητές πρότειναν ότι όλα αυτά τα πράγματα κάποτε ανήκαν στον Thomas Theodore Merlin.

ο Καθηγητής και Λόρδος Thomas Theodore Merlin

Ο Thomas Merlin γεννήθηκε σε αριστοκρατική βρετανική οικογένεια το 1782. Δεδομένου ότι η μητέρα του πέθανε κατά τον τοκετό, ο πατέρας του Edward συμμετείχε στην ανατροφή του αγοριού, ο οποίος αφιέρωσε το υπόλοιπο της ζωής του σε αυτό. Ως στρατιωτικός, σύντομα συνταξιοδοτήθηκε και επειδή δεν ήταν φτωχός, ταξίδευε με τον γιο του, συλλέγοντας σπάνια φυτά και διάφορα αντικείμενα στην πορεία. Αυτό διευκολύνθηκε από το γεγονός ότι ο Edward αγαπούσε τον εσωτερισμό, καθώς και τη φυσική ιστορία.

Έτσι πατέρας και γιος ταξίδεψαν για πολλά χρόνια μέχρι που πέθανε ο Merlin ο πρεσβύτερος. Ο Thomas, μόλις συνήλθε από το θάνατο του πατέρα του, έγινε σχεδόν ερημίτης, ο οποίος γοητεύτηκε μόνο από τη συλλογή σπάνιων εκθεμάτων φυτών και ζώων, τεχνουργημάτων και αρχαίων χειρογράφων.σχετική ανάρτηση

TR-3B Anti-Gravity Spacecraft

TR-3B cod name cod: ASTRA-From Myth To Reality;

29-10-2018

https://matrixdisclosure.com/tr-3b-astra-myth-reality/

Δεν υπάρχουν σχόλια: