Δευτέρα, 26 Αυγούστου 2013

ΠΑΙΔΟΚΤΟΝΟΣ ζητούσε ΚΡΕΑΣ ΧΑΛΑΛ στη ΦΥΛΑΚΗ


Αυστραλία, Queensland.   O πρώην χασάπης Raymond Akhtar Ali χτύπησε τη νεογέννητη κόρη του μέχρι θανάτου, τεμάχισε το πτώμα της και το έθαψε.
Στη φυλακή που κρατείται για τη δολοφονία της κόρης του, αποφάσισαν να του δώσουν αποζημίωση £ 1.700 γιατί δεν ικανοποίησαν τις διατροφικές του ανάγκες.
Ο 60χρονος Raymond Akhtar Ali, σκότωσε το μωρό γιατί ήταν νόθο –το γέννησε η 22χρονη Amanda Blackwell (virtual 'sex slave' του Ali) και υπάλληλός στο χαλάλ κρεοπωλείο του- και ήθελε να κρύψει την απιστία του, από τη σύζυγό του.
Παρά την κατακραυγή που ακολούθησε την αποκάλυψη, ο Premier του Queensland Campbell Newman, δήλωσε ότι οι κρατούμενοι πρέπει να αντιμετωπίζονται «κατάλληλα και με «ανθρωπιά »και δεν επιτρέπεται να χάσουν το δικαίωμά τους να κάνουν μήνυση στις φυλακές.

 Ο Raymond Akhtar Ali, κατήγγειλε στο Queensland Civil and Administrative Tribunal (Πολιτικό και Διοικητικό Δικαστήριο Queensland), ότι στη φυλακή του παρείχαν χορτοφαγική διατροφή για τέσσερις μήνες, αντί για ειδικά παρασκευασμένο κρέας χαλάλ σύμφωνα με τις θρησκευτικές πεποιθήσεις του. 
Το χαλάλ κρέας ευλογείται, προέρχεται από ζώο που σφάζεται τελετουργικά, μαγειρεύεται και αποθηκεύεται σύμφωνα με αυστηρούς κανόνες. (halal food which needs to be blessed, slaughtered, cooked and stored in accordance with strict rules.)

 Η εφημερίδα Courier Mail αναφέρει πως, η Μις Ann Fitzpatrick, μέλος του δικαστηρίου Queensland Civil and Administrative Tribunal, αποφάνθηκε υπέρ του Ali, διότι του έδιναν να τρώει λαχανικά και όχι halal κρέας.

Μακάβρια ανακάλυψη: το 1998 μια γυναίκα βρήκε τα λείψανα ενός μωρού έξω από την ιδιοκτησία της, στο Queensland και έτσι ξεκίνησε η έρευνα.
Το 2000 ο Ali κρίθηκε ένοχος για την ανατριχιαστική δολοφονία της νεογέννητης κόρης του, ενώ η μητέρα του μωρού, Amanda Blackwell, κρίθηκε ένοχη για ανθρωποκτονία.
Στο δικαστήριο ακούστηκε πως η 22χρονη Amanda έγινε ερωμένη του Ali, ενώ αυτός ήταν παντρεμένος. Η Amanda έμεινε έγκυος στο παιδί του και λίγη ώρα μετά τη γέννα, ο Ali σκότωσε το νεογέννητο κοριτσάκι.

Η μεταθανάτια έρευνα έδειξε πως συνέθλιψε το σώμα του βρέφους πάνω σε μια σκληρή επιφάνεια ενώ ήταν ακόμα ζωντανό και έτσι προκλήθηκαν σοβαρά κατάγματα.
Όταν η αστυνομία ανακάλυψε το πτώμα του βρέφους στον τάφο, βρήκε ακρωτηριασμένο το δεξί του πόδι, ανοιχτή την κοιλιακή χώρα από όπου είχαν αφαιρεθεί πολλά από τα αναπαραγωγικά όργανα του κοριτσιού. Το νεογέννητο είχε υποστεί πολλαπλά κατάγματα κρανίου, πολλαπλά κατάγματα πλευρών και έφερε πολλαπλές χαρακιές και πληγές από βαθιές μαχαιριές.
 Ο ιατροδικαστής δήλωσε μετά τη δίκη ότι ο Ali αφαίρεσε τα αναπαραγωγικά όργανα (defeminised) του μωρού  για να καταστρέψει τα αποδεικτικά στοιχεία ότι ήταν κορίτσι.

Ο Ali, εκτίει ποινή ισόβιας κάθειρξης και μπορεί να υποβάλει αίτηση για αποφυλάκιση υπό όρους, από τον Αύγουστο του επόμενου έτους.
έπειτα, εφόσον αφεθεί ελεύθερος,  θα είναι σε θέση να έχει πρόσβαση στα χρήματα της αποζημίωσης,  εάν δεν υπάρχουν απαιτήσεις από θύματα ή οργανισμούς υποστήριξης παιδιών.
Ο Γενικός Εισαγγελέας της πολιτείας, Jarrod Bleijie, που περιγράφει τον Ali ως «τέρας», είπε ότι έκανε προσφυγή κατά της απόφασης να χορηγήσουν αποζημίωση –για μη ικανοποίηση διατροφικών αναγκών - στο δολοφόνο.


Με την προσφυγή θα εξεταστεί και η άποψη της Fitzpatrick ότι εσφαλμένα στις φυλακές, είπαν στον Ali, ότι δεν υπήρχε διαθέσιμο halal φαγητό και ανάγκασαν ένα άτομο που έτρωγε κρέας στην καθημερινή διατροφή του, να έχει χορτοφαγική διατροφή για τέσσερεις μήνες.

Εξοργισμένοι Αυστραλοί διαμαρτυρήθηκαν on line για την απόφαση αποζημίωσης.
«Αυτός ο τύπος πρέπει να κρεμαστεί από το λαιμό», έγραψε μια γυναίκα.

«Αυτό το πλάσμα είναι η προσωποποίηση του διαβόλου και ένα αυστραλιανό δικαστήριο τον ανταμείβει», έγραψε ο Rob Greer.

15-8-13 Monster who smashed newborn daughter to death then chopped her body into pieces is given £1,700 compensation because he wasn’t fed halal in jail
πηγή
http://www.dailymail.co.uk/news/article-2394435/Monster-Raymond-Akhtar-Ali-given-1-700-compensation-wasnt-fed-halal-jail.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: