Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

Η ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣε αυτή τη χώρα τα τελευταία  40 χρόνια περίπου οι εκάστοτε  κυβερνώντες και η αυλή τους, θεωρούν ότι η συντριπτική  πλειοψηφία των ανθρώπων που  ζουν εδώ είναι κατ’ ελάχιστον  λοβοτομημένοι. Δεν εξηγείται  αλλιώς το θέατρο του παραλόγου  που όλοι βιώνουμε τα τελευταία  δύο και πλέον χρόνια.
 
           Η αναδρομή είναι κουραστική  και τα γεγονότα γνωστά σε  όλους μας. Από τις μυστικές  συνεννοήσεις του χειρότερου  δοσίλογου που έγινε «πρωθυπουργός», με τον Στρος-Καν, μέχρι την υπογραφή του δεύτερου μνημονίου με όλες τις συνέπειες για τη χώρα μας. 

           Εγκληματικά λάθη και ξετίναγμα  της Ελλάδος από όλα τα κρυφά και φανερά πλεονεκτήματα της, εσκεμμένα και μεθοδικά από ανθρώπους που κατ όνομα μόνο ήταν υπηρέτες του Ελληνικού λαού. Φρικτά ερπετά της πολιτικής ζωής οδήγησαν τη χώρα στον Ευρωπαϊκό Καιάδα χωρίς δισταγμούς προς όφελος αρχικά των πολιτικών τους επιδιώξεων και, όπως αποκαλύπτεται συνεχώς, της τσέπης τους που πάτο δεν έχει. 

           Και σήμερα…………….σήμερα που  η δεύτερη κατοχή από τα  ίδια βάρβαρα φύλα που ρήμαξαν  και δολοφόνησαν τον τόπο μας,  η δεύτερη κατοχή που πιο  άγρια και στυγνή θα αρχίσει  να παίρνει σάρκα και οστά  από τις 12 Μαρτίου, υπάρχουν  πολλοί πρόθυμοι από το πολιτικό  συνονθύλευμα και τους αυλικούς  τους, να παίξουν το ρόλο του  Λογοθετόπουλου και του Τσολάκογλου.  Υπερπρωθυπουργός ο Ράιχενμπαχ  με ενεργούμενα όσα σκουλήκια  καταφέρουν να ξεμυτίσουν από  τις κάλπες….άν στηθούν…..όποτε στηθούν……αν δεν υπάρξουν 2.000.000 λαθραίοι που θα διαμορφώσουν τη……..βούληση των Ελλήνων. 

            Κανείς ΄’Ελληνας(?) πολιτικός δεν  έχει συναισθανθεί το μέγεθος  της προδοσίας του απέναντι  στον Ελληνικό πληθυσμό, όχι μόνο  στην Ελλάδα αλλά, παγκοσμίως. Αυτό  που κατάφεραν είναι να τρεμοσβήνει  το καντήλι του Ελληνικού Έθνους  και Γένους μετά από 5.000 χρόνια  άσβεστης και λαμπρής φλόγας για όλο τον κόσμο.

              Και αυτό που βλέπουμε τις  τελευταίες εβδομάδες πέρα από  συναισθήματα οργής γεννά και  αισθήματα απόλυτης αηδίας και  αποστροφής. Το μόνο που ενδιαφέρει  τους αισχρούς αυτούς προδότες  είναι η…..ανακύκλωσή τους. Για  τα βρωμερά αυτά παμφάγα της  εποχής μας που κυλιούνται  ασύστολα στο βούρκο του ψεύδους και της απόλυτης διαφθοράς το μόνο που είναι σημαντικό είναι η συνέχιση του βιασμού της χώρας.

              Θέλουν να τα ξεχάσουμε όλα.  Παρθενογενέσεις ξεφυτρώνουν με ρυθμούς πολυβόλου από παντού σε όλο το υπάρχον σάπιο πολιτικό σύστημα. Λες και οι Καστανίδηδες – Λούκες – Καρατζαφέρηδες – Βορίδηδες και λοιπά αποκόμματα που σαν ξέφτια ξεκόλλησαν από τα συστήματα που υπηρετούσαν μέχρι χθες, συστήματα που βούλιαξαν και κατέστρεψαν ουσιαστικά τον τόπο, δεν συναποφάσιζαν. Ήταν εκτός κυβερνήσεων και κομμάτων. Τέτοια ακατέργαστα τομάρια δεν έχει ξαναδεί αυτός ο τόπος από την εποχή των μαυραγοριτών της πρώτης κατοχής. 

              Είναι η μοναδική φορά Έλληνες  που η ανακύκλωση κάνει κακό σε όλους μας. Η «θρυλική» και «πολυτραγουδισμένη» μεταπολιτευτική γενιά έχει τελειώσει. Απέδειξαν ότι επένδυσαν πολύ καλά τα κέρδη τους αληθινά και ψεύτικα. Με ευρωπαϊκές θέσεις, με πρωθυπουργικούς θώκους, με υπουργικές θητείες. Και με απόλυτη ασυλία και ασυδοσία σε βάρος της χώρας που είχαν ορκιστεί να διαφυλάττουν ως κόρη οφθαλμού. Και με την απόλυτη κοροϊδία, το ασύστολο και απύθμενο ψέμα σε βάρος όλων μας.

            Η ανακύκλωση γίνεται σε υλικά  που είναι καλό και ωφέλιμο  να επαναχρησιμοποιηθούν. Τα  σκουπίδια  πολτοποιούνται και γίνονται  λύματα. Τα πολιτικά σκουπίδια  που εξοντώνουν ένα περήφανο λαό και επαίρονται ότι τον σώζουν, εξαθλιώνοντας εκατομμύρια συνέλληνες, δεν πρέπει να έχουν καμία ευκαιρία. Κανένα συγχωροχάρτι για κανένα λόγο. Πρέπει να εξαφανιστούν από την συλλογική και ατομική πολιτική μνήμη και να παραμείνουν μόνο σαν οι στυγνοί και ανελέητοι εγκληματίες που διέλυσαν τις δομές μιας χώρας και την υπερηφάνεια ενός Έθνους.

            Κουβαλάμε πολύ βαριά κληρονομιά  στις πλάτες μας  Έλληνες για να αφήσουμε την πατρίδα μας να καεί συθέμελα. Δεν υπάρχουν πολλοί τρόποι. Η ο εξοστρακισμός τους από την κάλπη, ή ο ξεσηκωμός

             Το πέρασμα της τύχης της  Ελλάδος στα ίδια βρωμερά και  ματωμένα χέρια θα σημάνει  το οριστικό μας τέλος. Και  είναι βάρος μεγάλο να στιγματιστούμε  σαν οι νεκροθάφτες της χώρας  μας. 

''ΤΗΝ  ΧΩΡΑ ΑΝ ΤΗΝ ΚΑΨΕΤΕ,ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ  ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΦΚΕΙΑΣΑΝ, ΚΑΙ ΠΑΛΙ  ΤΗΝ ΦΚΕΙΑΝΟΥΜΕ, ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΘΑ  ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ  ΣΠΑΘΙ''..                     

ΘΕΟΔΩΡΟΣ  ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ.

ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τζάμπα γράφετε. Όσο υπάρχουν τηλεοράσεις και Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης κανείς δε θα ξυπνήσει.

Οι Έλληνες θα πληρώσουμε ακριβά και μας αξίζει. Δε θα πληρώσουμε μόνο σε χρήματα αλλά και σε πολλά άλλα. Μέχρι οι ελληνίζοντες άθεοι και οι ελληνοποιημένοι αντίχριστοι τους οποίους είχαμε αγκαλιά τόσα χρόνια να φύγουν από τη χώρα και από την καρδιά μας θα υποφέρουμε γιατί αυτό μας αξίζει.-