Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

Η ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ


……………η πλειοψηφία των Ελλήνων έχει πλέον αντιληφθεί ότι το σχέδιο της άνευ παράδοσης της χώρας προχωράει με γοργούς ρυθμούς στην τελική του φάση.

Η οικονομική υποταγή που ξεκίνησε τον Μάιο του 2010, πέρασε στην υποταγή σε γερμανική κυβέρνηση (λέγε με Ράιχενμπαχ), και προχώρησε στην οικονομική εξαθλίωση του συνόλου των Ελλήνων σπρώχνοντας την κοινωνία σε απόγνωση.

Στην Ελλάδα σήμερα δεν λειτουργεί κανένας θεσμός. Το θεμελιώδες κύτταρο λειτουργίας μιάς χώρας, το Σύνταγμα, έχει σκορπιστεί στους τέσσερις ανέμους και οι νόμοι του κράτους εφαρμόζονται επιλεκτικά και εκβιαστικά.

Η κατ’ όνομα Ελληνική κυβέρνηση νομοθετεί με τους βουλευτές της συρόμενους κυριολεκτικά από τα μαλλιά σε συναινέσεις που καταβαραθρώνουν τους πολίτες αυτής της χώρας.

Η κοινοβουλευτική δημοκρατία έχει πλέον καταργηθεί, και το απροσδιόριστο πολίτευμα που κυβερνά αυτή τη χώρα και οι εκφραστές του, κάνουν ότι μπορούν για να διαλύσουν και τις τελευταίες αντιστάσεις.

Το τελειωτικό κτύπημα επιχειρείται τους τελευταίους μήνες με την διάλυση του τελευταίου οργανωμένου, ακόμη, συγκροτήματος της χώρας. Των Ενόπλων Δυνάμεων.!!

Να υπενθυμίσω εδώ τι έχει πεί ο Μαρσέλ στο «Ο πόλεμος και η ιστορία του»>

«ΟΙ ΚΑΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΚΥΚΕΩΝΑ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΣΗ

ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ

ΚΑΙ ΠΕΙΘΑΡΧΗΜΕΝΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ».

Όταν οι επιλογές λοιπόν, αυτές, έχουν την κατ’ επίφαση δικαιολογία της όποιας τρόικας, ευρώπης, γερμανών ή οιουδήποτε άλλου, ξένου προς την Ελληνική πραγματικότητα, γίνεται εύκολα κατανοητό που οδηγείται η κατάσταση.

Η διάλυση των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων , αποτελεί στόχο ετών του κυβερνώντος κόμματος. Από την εποχή του πατέρα του σημερινού ανδρείκελου.

Ο οποίος μέλλει να είναι ο τελικός και βίαιος εκτελεστής της ψυχής των ένστολων αυτής της χώρας.

Ερωτήσεις εγείρονται τους τελευταίους μήνες για την κατάργηση μεγάλων σχηματισμών είτε του Στρατού Ξηράς, είτε της Πολεμικής Αεροπορίας, είτε του Πολεμικού Ναυτικού.

Μετά την καθήλωση αεροπλάνων, καραβιών και τεθωρακισμένων, που έχει μειώσει την μαχητικότητα και ετοιμότητα σε δυσθεώρητα βάθη.

Μετά την απόλυτη πτώση του ηθικού των στελεχών από την εξαθλίωσή τους και την απαξίωσή τους .

Μετά την εξαγορά των ηγεσιών και την υποδούλωσή τους σε προσωπικά συμφέροντα.

Ήρθε η ώρα φαίνεται της ουσιαστικής διάλυσης με πρόσχημα την τεχνητή οικονομική κρίση.

Πέρα από τις αναλύσεις που υπάρχουν διάσπαρτες σε διάφορα BLOG, άλλες ουσιαστικές, άλλες επιφανειακές, για το ρόλο και την αποστολή των υπό κατάργηση Μονάδων η αλήθεια είναι μία.

Η διάταξη των Μονάδων καλύπτει τις αμυντικές ανάγκες της χώρας σε όλο το μήκος των συνόρων, χερσαίων και θαλασσίων.

Η αποδυνάμωση που επιχειρείται σήμερα αφορά συγκεκριμένο γεωγραφικό χώρο της Ελλάδος με ιδιαίτερες ευαισθησίες και πολυποίκιλες απειλές.

Ο χώρος δεν είναι άλλος από την Μακεδονία και τη Θράκη!!

Οι Κουίσλινγκ που υποτίθεται ότι κυβερνούν τη χώρα αφού την εξαθλίωσαν οικονομικά ανοίγουν τώρα τις κερκόπορτες της άλωσής της.

Η Ελλάδα δεν κινδυνεύει από την…..Λιβύη, ούτε από την…Ιταλία. Απειλείται όμως από τους Αλβανούς και την μεγάλη Αλβανία, τα Σκόπια και την ανιστόρητη επιθετικότητά τους, τη Βουλγαρία και τους κρυφούς πόθους της( π.χ.αναθεώρηση της Συνθήκης του Αγ, Στεφάνου) και τους Μογγόλους της Ανατολής.

Αν λοιπόν οι στρατηγοί, που φαίνεται ότι έχουν ξεχάσει τους όρκους και την πίστη τους, θεωρούν ότι η αποδυνάμωση του Βόρειου και Ανατολικού μετώπου της χώρας, πρέπει να στερηθεί τις μάχιμες Μονάδες του και τα επιτελεία που θα συντονίσουν και θα διαμοιράσουν τους τομείς του αγώνα, τότε το νέο Κόσσοβο στη Θράκη και η υφαρπαγή Ελληνικών εδαφών από τους γύφτους που μας περιτριγυρίζουν είναι αναπόφευκτη.

Το τελευταίο οχυρό που θα μπορούσε να κρατήσει τις ορδές των βαρβάρων ξεθεμελιώνεται από μέσα. Από άκαπνους και άσχετους πολιτικούς, από παραδομένους γονατισμένους αρχηγούς και από μικροομάδες που αγωνιούν να μην χάσουν κεκτημένα, σαν τους χειρότερους συνδικαλιστές που γνώρισε ο τόπος ποτέ.

Φαίνεται ότι ένας μεγάλος αριθμός ενστόλων έχουν ξεχάσει την αποστολή τους. Που δεν είναι σίγουρα η προάσπιση των όποιων προνομίων τους. Αλλά η θυσία όταν η σάλπιγγα ηχήσει!!! Η πρώτη γραμμή άμυνας!!!

Άκαπνοι ηγέτες έχασαν την Μικρά Ασία το 1922. Υποταγμένοι θα χάσουν την υπόλοιπη χώρα σήμερα.

Οι καμπάνες ήδη χτυπούν στη Θράκη, με τις σημαίες της ανεξαρτοποίησης και τους ύμνους, με τις δηλώσεις δημάρχων, με την μακροχρόνια αδιαφορία απέναντι στην συστηματική προπαγάνδα του Τουρκικού προξενείου.

Και οι ανθέλληνες που κυβερνούν αντί να ενδυναμώσουν τις εστίες αυτές αποδυναμώνουν τις αντιστάσεις τους στο όνομα της «κρίσης».

Άραγε ποιοι θα πληρώσουν τη νέα καταστροφή που αχνοφαίνεται για την πατρίδα μας. Ποιοι θα πληρώσουν τον διαμελισμό της χώρας μας στο όνομα της παγκοσμιοποίησης που τόσο έντεχνα αλλά και απροκάλυπτα υλοποιεί ο αμερικανός εντεταλμένος που ηγείται στο συνονθύλευμα που ονομάζεται κυβέρνηση της Ελλάδος.

Ποιοι θα πληρώσουν την ευθεία κατάλυση του Συντάγματος και τον συνεχή φόβο που έχουν διασπείρει στον Έλληνα?

Οι συγκεντρώσεις και οι διαμαρτυρίες ως ένα σημείο είναι σημάδια αντίδρασης προς την επιχειρούμενη καταστροφή μας. Είναι όμως αρκετά. Τα τελευταία γεγονότα απέδειξαν ότι αποτέλεσμα δεν φέρνουν.

Μήπως πρέπει η αντίδραση να περάσει σε άλλο επίπεδο με συγκεκριμένη στόχευση?

Η χώρα μας πνέει τα λοίσθια !!! Μόνο εμείς μπορούμε να την επαναφέρουμε! ‘Ολοι μαζί! Χωρίς διαχωριστικές γραμμές κανενός είδους.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ!!!

ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

το κακό είναι αυτό ακριβώς που γράφεις στο τέλος ότι είσαι Ένας Έλληνας. οι άλλοι τι κανουν; ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙΙΙΙΙΙΙΙ

Ανώνυμος είπε...

συμφωνουμε σε ολα,εκτος αυτο που ειπες για τις¨μικροομαδες¨που αγωνιζονται να διατηρησουν κεκτημενα. δεν με απασχολει καθολου τι κανουν οι συνδικαλιστες του καθε κλαδου.αλλα οσον αφορα το ταξακι μου που το αγορασε πο πατερας μου που κατεβηκε ξυπολυτος απο το χωριο και τοκανε με τα δυο του χερια και δεν μας το χαρισε κανεις,ασχετα με το τι νομιζεις εσυ,λιγα λογια.γιατι αποτι καταλαβα,θεωρεις ναι μεν σωστο να αντισταθουμε υπερ πατριδος,αλλα στην πατριδα μεσα δεν περιλαμβανονται τα κεκτημενα με κοπο και δακρυα των πολιτων της ετσι;δηλαδη θα πολεμησουμε τους ξενους,αλλα απο την αλλη θα τους παραχωρησουμε τα επαγγελματα μας εμας των..μικροομαδων,να τα διαχειριζονται και να πλουτιζουν οι πλουσιες πολυεθνικες,και εμεις να γινουμε απο αφεντικα δουλοι τους.ετσι;ωραιες αποψεις εχεις για την καρδια του λαου. συγχαρητηρια. αντε γεια

Ανώνυμος είπε...

δεν είπε κανείς πως κάνεις άσχημα που αγωνίζεσαι για το ταξί σου, το άσχημο είναι ότι αν δεν σου πειράξουν το ταξί σου ας πάει να γ....η όλη η ελλάδα, γιατί δεν είδα κανένα να φωνάξει για την διάλυση της ελλάδος παρά μόνο αν πειραχτουν τα μικροσυμφέροντά σας. Λοιπόν άσε το ύφος το άγριο τάχα του στυλ ¨λιγα λόγια" κράτα τις δυνάμεις σου θα χρειαστούν όταν δεν θα χεις πατρίδα

Ανώνυμος είπε...

in English:

When politicians in countries around the world are caught cheating against or stealing from their people, they get their hands chopped off, they are tried in court, they are executed or they commit suicide.

The Greek people should punish their political leaders instead of attacking the police and the soldiers.

in Greek:

Se polles chores otan piasoun politikous pou klevoun kai eksapatoun to lao tous tous kovoun ta cheria, tous dikazoun, tous ekteloun, oi avtoktonoun.Oi Ellines prepei na timorisoun tous politikous igetes tous anti na epitithontai tin astynomia kai tous stratiotes.