Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

ΤΑ…ΤΥΧΑΙΑ ΛΑΘΗ

Είναι απορίας άξιο πως τα τελευταία δύο χρόνια περίπου έχουν αυξηθεί τα κρούσματα της…..λανθάνουσας γλώσσας, σε θέματα που αφορούν την εδαφική ακεραιότητα και την συνοχή της χώρας μας.

Η ιστορία ξεκίνησε με την καλυμμένη, αλλά ουσιαστική καντονοποίηση μέσω του πανάθλιου Καλλικράτη. Κατασκεύασμα αρρωστημένων μυαλών, όπως αποδεικνύεται από την εφαρμογή του, αφού οι τεράστιες δυσλειτουργίες περιφερειών – δήμων είναι ανυπέρβλητες. Και άλλωστε δεν προσέδωσε και καμία αυτοτέλεια και ελευθερία στην τοπική αυτοδιοίκηση αφού επινοήθηκε αυτόματα ο Υπερπεριφερειάρχης, κομματικό όργανο εφαρμογής της κυβερνητικής πολιτικής.

Και λίγο θα μας ενδιέφερε η επιτυχία του σχεδίου, αν δεν παρουσιάζονταν αμέσως σημάδια προδοτικής συμπεριφοράς από οργανισμούς και διάφορους ηλίθιους που προσδοκούν την δημοσιότητα μέσα από θέσεις ξεπουλήματος της Ελλάδος.

Παρουσιάστηκε η VODAPHONE με την γκρίζα προπαγάνδα της σε δεύτερο πλάνο. Ανεξάρτητη Κρήτη(!!!!???). Πολλοί εμφανίστηκαν τότε προσπαθώντας να εκμεταλλευθούν το «λάθος» της εταιρείας. Το περιστατικό έσβησε σιγά- σιγά αλλά όχι τελείως. Πρόσφατα ο σύγχρονος Τσολάκογλου φρόντισε να μας υπενθυμίσει ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο!!!! Από το βήμα της Σοσιαλιστικής Διεθνούς στην Κρήτη(!!!!!), μίλησε για τη μεγαλόνησο σαν να επρόκειτο για ανεξάρτητο κράτος στέλνοντας τα μηνύματα στους καραδοκούντες πάτρωνες του ότι η ώρα πλησιάζει.

Ο φαιδρός εκείνος ανθρωπάκος στην Αλεξανδρούπολη χτύπησε την άλλη άκρη της χώρας με τις γελοίες δηλώσεις του για την ανεξάρτητη Θράκη. Και αν μπορούμε να καταλογίσουμε σκοπιμότητα στις δηλώσεις του εγκάθετου πρωθυπουργού, αυτόν τον ηλίθιο πώς να τον χαρακτηρίσουμε??? Πρακτοράκο?? Πληρωμένο του τουρκικού προξενείου??Λοβοτομημένο???

Υπάρχουν βέβαια πάντα οι «τσάμηδες της μεγάλης αλβανίας και οι γνωστοί «Μακεδόνες», που εντρυφούν όλοι κάτω από τη μύτη του εντιμότατου και ανυποψίαστου πάντα κ. Λιάνη εκεί ψηλά στη Φλώρινα.

Τελευταία προστέθηκε βέβαια και η Βουλγαρία, που η αναθεώρηση της Συνθήκης του Αγ. Στεφάνου παραμένει διακαής και άσβεστος πόθος της προς το συμφέρον της βέβαια.

Υγιή λοιπόν κομμάτια της Ελληνικής επικράτειας προσβάλλονται, προς το παρόν φραστικά, από μισέλληνες εγχώριους και εισαγόμενους, προετοιμάζοντας το έδαφος για την συνέχεια, που το πιθανότερο είναι ότι θα είναι ένοπλη. Τίποτα δεν έχει κερδηθεί, ιστορικά, χωρίς μάχη και οι αλλαγές σε σύνορα και γεωγραφίες έχουν συμβεί μετά από πολεμικές αναμετρήσεις.

Το οξύμωρο και ακατανόητο είναι η στάση της Ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων. Ότι τα φραστικά λάθη(???!!!) δεν είναι τυχαία είναι εμφανές σε όλους τους υγιώς σκεπτόμενους Έλληνες.

Αναρωτιέται λοιπόν κανείς. Όταν όλη η γραμμή των συνόρων της Ελλάδος από Δυσμάς – Βορρά – και Ανατολή(Έβρος) είναι υπό απειλή, όχι μόνο εξωτερική, αλλά και από εσωτερική που συμβαίνει να μορφοποιείται από τους ίδιους τους κυβερνήτες της, η ηγεσία των ΕΔ, αποδυναμώνει συνειδητά όλο τον προαναφερόμενο χώρο.

Β’ Σώμα Στρατού – Δ’ Σώμα Στρατού – 113 Πτέρυγα Μάχης – 1η Στρατιά – Μεραρχίες σε Ήπειρο και Θράκη έχουν μπει στον σχεδιασμό αποσύνθεσης του…..τσαμπουκαλή υπουργού κ. Μπεγλίτη, δημιουργώντας σύνθετα προβλήματα στη λειτουργία των ΕΔ βραχυπρόθεσμα.

Πτέρυγες Μάχης της ΠΑ, - μεγάλες Διοικήσεις των ΕΔ αποτελούν τον μεσοπρόθεσμο στόχο.

Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας και Αρχηγείο Στόλου ακολουθούν.

Στερώντας τα συντονιστικά επιτελεία και τις ενδιάμεσες διοικήσεις από το στράτευμα στερείς την δυνατότητα άμεσης αντίδρασης και αποτελεσματικού συντονισμού των μονάδων άμεσης αντιμετώπισης όποιας απειλής προκαλώντας σύγχυση ρίχνοντας το ηθικό των στελεχών στον πάτο.

Μην παραγνωρίζοντας βέβαια και το υψηλό κοινωνικό κόστος τέτοιων κινήσεων σε τοπικές κοινωνίες και στα ίδια τα στελέχη τα οποία θα κληθούν να αλλάξουν τρόπο ζωής άμεσα.

Και καλά ο υπουργός κάνει ότι του λέει ο…..Ράιχενμπαχ. Οι στρατηγοί όμως?? Τι διάολο? Το μικρόβιο του καρεκλοκενταυρισμού έχει μολύνει τόσο πολύ ανθρώπους που έχουν δώσει όρκους για την υπεράσπιση της εδαφικής ακεραιότητας της Πατρίδας τους???

Καταλαβαίνουμε την άρνηση των δωσίλογων που κυβερνάνε να εγκαταλείψουν τις καρέκλες τους. Οι κύριοι όμως που ηγούνται(???) του Στρατεύματος θα έπρεπε να έχουν ήδη προκαλέσει σεισμούς με τις παραιτήσεις τους μπροστά στην προφανή αποσύνθεση ενός από τα τελευταία στηρίγματα της επιβίωσης της χώρας. Παραιτήσεις αλυσσιδωτές!! Ώστε να μην υπάρχουν κατάλληλοι για αποφάσεις και υλοποίηση του διαμελισμού των ΕΔ.

Τα…………. τυχαία λάθη του μισέλληνα που κυβερνάει και άλλων εντεταλμένων της χώρας φαίνεται ότι για τους στρατηγούς δεν είναι λάθη!!!! Ή είναι συμμέτοχοι σε αυτό που επιχειρείται και γίνονται συνένοχοι σε ένα Εθνικό έγκλημα για το οποίο θα ζητηθούν ευθύνες σύντομα.

Την 28η Οκτωβρίου, 20χρονοι Ευέλπιδες έδωσαν μία ηχηρή απάντηση και ένα βροντερό μήνυμα στους ηγέτες τους. Ας το λάβουν σοβαρά υπόψιν τους!!!!!

Ένας Έλληνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: