Κυριακή 24 Αυγούστου 2008

Ο ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΣ... ΠΕΡΙΚΛΗΣ!


Μετά τον Περικλή του "Fame Story" ένας άλλος Περικλής ήρθε να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον μας.

Πρόκειται για τον Περικλή Κοροβέση, τον βουλευτή της Κουμουνδούρου, στον οποίο ταιριάζει ο ρόλος της "Μητέρας Τερέζα" ελέω... υπερευαισθησίας σε θέματα λαθρομεταναστών, μουσουλμάνων και λοιπών ζητημάτων που... απασχολούν τον ειρωνικά αποκαλούμενο "κυρίαρχο λαό".

Ο ευαίσθητος Περικλής δεν έχει πολύ χρόνο στη διάθεσή του και έτσι έχει θέσει προτεραιότητες σχετικά με τα ζητήματα που ζητάνε επίλυση.

Ένα απο αυτά είναι και τα προβλήματα των εν Ελλάδι μουσουλμάνων λαθρομεταναστών, για τους οποίους κατέθεσε και ερώτηση στη Βουλή, την οποία αναπαρήγαγε φυσικά η αγαπημένη των τρομοκρατών:

«Η ελληνική πολιτεία δείχνει να αγνοεί την αναγκαιότητα τέλεσης των θρησκευτικών καθηκόντων των μουσουλμάνων που ζουν στη χώρα μας (δημιουργία τεμένους) αλλά και της ταφής τους σύμφωνα με το θρησκευτικό και εθιμικό τους δίκαιο».


Συνηθίζει να παρεμβαίνει για «δύσκολα» θέματα ο Περικλής Κοροβέσης και κάτι ανάλογο έκανε και τούτη τη φορά.

Στην ερώτησή του στη Βουλή, ζητεί να μάθει από τους αρμόδιους υπουργούς ποια γραφειοκρατικά προβλήματα εμποδίζουν την υλοποίηση ενός τέτοιου αυτονόητα δίκαιου αιτήματος.Είναι γνωστό, τονίζει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ότι «έως σήμερα οι μουσουλμάνοι της Αττικής πρέπει να μεταφέρονται για ενταφιασμό είτε στην περιοχή της Θράκης, όπου υπάρχουν μουσουλμανικά νεκροταφεία, είτε στις χώρες από τις οποίες μετανάστευσαν, κάτι που καθιστά τη διαδικασία εξαιρετικά δαπανηρή για τους συγγενείς (5.000 ευρώ προς το Πακιστάν, 4.000 προς την Αίγυπτο κ.λπ.)».

Έχει δίκιο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. Εκτός κι αν πρέπει οι μουσουλμάνοι να κάνουν... τεμενάδες στην κυβέρνηση".

Την ερώτηση του Περικλή -που κατά δήλωσή του υπήρξε μεγάλος εραστής και σφάζονταν τα μοντέλα στην ποδιά του!- αμέσως δημοσίευσε η εφημερίδα του πασίγνωστου για τον ρόλο του, Αμπντουλχαλίμ Ντεντέ!


Κάτι συμπτώσεις...

Πηγή:stoxos.gr

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το ραμολιμέντο "Κοροβέσης" ειδικεύεται σε θέματα μεταναστών .

Σχετικά με τις μαλακίες και τα ψέμματα που μας ταϊζουν περί μεταναστών βλέπε http://www.geocities.com/polit2006/kal.html

Ανώνυμος είπε...

kala re aytoi den vgazoun spiria me tin eklisia ti tous kofti gia tis eklisies alothriskon.bas kai iparxoun kales kai kakes eklisies?giaeinai lamogia kai to pezoun rizo kai opos thelo ta girizo?e re grafikoi laikistes pou den tous pernoun me tis domates tous tixodioktes.