Πέμπτη 5 Ιουνίου 2008

ΙΔΟΥ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΚΑΙΝΕ ΤΑ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΑ

Η επερώτηση Κοροβέση στην Βουλή(εδώ από το ΣΥΡΙΖΑ).

Αυτή που ήθελε να την περάσει στο ντούκου και τον ξεμπρόστιασε ο Άδωνις Γεωργιάδης μέσα στην Βουλή.


Ας διαβάσουμε όμως την επερώτηση –ξεπατικοτούρα από την ανακοίνωση των γυφτοσκοπιανών του Ουράνιου Τόξου (εδώ).

Αντιγράφουμε από το πρωτότυπο έγγραφο (πρακτικά της Βουλής) που δημοσίευσε ο Στόχος 5 Ιουνίου, αρ. φυλ.341(1339), σελ.8

ΣΥΡΙΖΑ

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ
Αριθμ Πρωτ. Ερωτήσων 1304
Ημερομηνία Καταθέσεως 28/5/2008

ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ

Προς τον Κ. Υπουργό Εθνικής Άμυνας

Θέμα: Τάγμα Εθνοφυλακής Φλώρινας

Την Κυριακή 18/05/08 στο πεδίο βολής Φλώρινας, το τοπικό τάγμα εθνοφυλακής προσκάλεσε όλους τους εθνοφύλακες αλλά και όλους τους ενδιαφερόμενους πολίτες του νομού σε προγραμματισμένη εκπαιδευτική βολή με τυφέκια G3 13/14.

Η εκδήλωση γνωστοποιήθηκε με καταχωρήσεις στον τοπικό Τύπο και με εκατοντάδες αφίσες που κατέκλυσαν τους δρόμους της Φλώρινας, όπου αναφερόταν ότι θα υπάρχει δωρεάν φαγητό και απονομή αναμνηστικών πλακετών. Στην καταχώρηση-αφίσα, για περαιτέρω προσέλκυση κοινού προστέθηκε η φράση «η Μακεδονία είναι Μία και Ελληνική».

Εθνοφυλακή είναι η στρατιωτική δύναμη που συγκροτείται για την αντιμετώπιση «εκτάκτου εθνικού κινδύνου». Επιπροσθέτως, σύμφωνα με το νόμο 1295/1982 η Εθνοφυλακή θεωρείται «οργανική ένοπλος δύναμη του Ελληνικού Στρατού».

Ερωτάται ο κ. Υπουργός

1.Ποιος ο λόγος ύπαρξης του Τάγματος Εθνοφυλακής Φλώρινας, εν έτι 2008, τη στιγμή που άλλα αντίστοιχα σώματα (όπως αυτό στις Σάπες-Ροδόπης) έχουν καταργηθεί και από ποιο «εθνικό κίνδυνο» προφυλάσσει το εν λόγω τάγμα τους κατοίκους του νομού;
2.Είστε ενήμεροι για τις δραστηριότητες και την ιδεολογία του εν λόγω τάγματος και αν ναι, τις εγκρίνετε;
3. Με ποια λογική καλείται ο φορολογούμενος πολίτης να πληρώνει για να διοργανώνονται πολεμικές φιέστες μετά φαγητού και ολίγου εθνικισμού;

Ο Ερωτών Βουλευτής

Περικλής Κοροβέσης

Επειδή ο κ. υπουργός θα έχει και σημαντικότερες δουλειές από το να ακούει τα παραληρήματα ενός αλκοολικού που η ανθελληνικότητα του τάφερε (και όχι η τύχη) να γίνει βουλευτής τον βγάζουμε από τον κόπο και του απαντάμε εμείς στην λαϊκή όπως και ο ίδιος το συνηθίζει.

Πρώτα από όλα τον ενόχλησε που η εκδήλωση που διοργανώθηκε έφερε την φράση η Μακεδονία είναι Μία και Μόνο Ελληνική.

Μετά το πρόσφατο ταξιδάκι του ΣΥΡΙΖΑ με τους αναρχοφασίστες στα Σκόπια με τίτλο στην αφίσα όπου διαφημιζόταν ταξίδι στην «Μακεδονία» αλλά χωρίς εισαγωγικά, δεν έχει τι απάντηση να δώσει στα αφεντικά του στο Ουράνιο Τόξο για το ότι η Ελλάδα χρησιμοποιεί τον όρο Μακεδονία. Έτσι αποφάσισε να αντιγράψει ανακοίνωση του Ουράνιου Τόξου (η αλλιώς των γυφτοσκοπιανών της Φλώρινας) για να δείξει για μια άλλη φορά την δουλοπρέπειά του και την πλήρη υποταγή στα αφεντικά του.


Μετά μας λέει ότι πρέπει να καταργηθεί το Τάγμα Εθνοφυλακής της Φλώρινας. Μα είναι ρωτά κανείς το γιατί; Πώς θα δράσουν ανεξέλεγκτα και μάλιστα σε μία τόσο ευαίσθητη περιοχή της πατρίδας μας οι Σκοπιανοί του Ουράνιου Τόξου αν έχουν το Τάγμα πάνω από τα κεφάλια τους; Κοινώς τους λέει «αδειάστε μας την γωνιά να δρούμε ανενόχλητοι, στενός κορσές μας γίνατε».

Για την ιδεολογία του Τάγματος δεν είμαστε ενήμεροι , για ένα είμαστε σίγουροι, δεν σε ψηφίζουν Κοροβέση ούτε εσένα ούτε κανέναν από τα ανθελληνικά εξαμβλώματα που έχει το κόμμα σου. Τώρα αν θέλεις να τους κάνει το υπουργείο ένα φακελωματάκι για να ταιριάζει στις φασιστικές μεθόδους που χρησιμοποιεί το κόμμα σου, δεν θα σε εξυπηρετήσει προς το παρόν, τουλάχιστον μέχρι να κάνεις πλήρη αποτοξίνωση και να έχεις πλήρη συναίσθηση των φασιστικών λεγομένων σου.

Κι αφού είδε κι απόειδε από ανυπόστατα επιχειρήματα, σου λέει δεν το γυρνάμε στην τσέπη του λαού; Αυτό έχει πάντα πέραση και κολλάει παντού και πάντα. Την επόμενη θα μας προτείνει καθολική κατάργηση του στρατού, αλλά μετά κορόιδα μην ζητάτε τα ρέστα για τις συνέπειες. Ο Κοροβέσης θα την έχει κάνει διακοπές που θα ονομάσει "αυτοεξορία" στο εξωτερικό με την μπουκάλα παραμάσχαλα κι εσείς θα ψάχνετε για την χαμένη σας πατρίδα.

Άντε Κοροβέση και εις άλλα με υγεία.

Εβίβα κι άσπρο πάτο!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΛΙ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΥΤΟΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ...

Ανώνυμος είπε...

Εγώ μεχυσμένος; χικ, τι λες μωρέ; Εβίβα, ανώνυμοι, χικ!