Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012

Η GREEK HACKING SCENE ΧΤΥΠΑ ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΡΑΪΧ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΟΛΑΣΗ! VIDEO

Ελληνική Χάκινγκ Σκηνή 2012,
Καλή Χρονιά και καλή αρχή!

Ευχόμαστε χρόνια πολλά σε όλον τον κόσμο, σε όλα τα παιδιά να έχουν όνειρα, όνειρα για το μέλλον. Το μέλλον των παιδιών εξαρτάται μόνο από εμάς για αυτό ας προσέξουμε τις κινήσεις που θα κάνουμε από αύριο.

Δείτε το σχετικό βίντεο και μετά συνεχίστε με την αναγνωση του παρακάτω κειμένου:Είμαστε αυτοί που τόσα χρόνια προστατεύουν τα μηχανήματα και τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες σας. Είμαστε αυτοί που καθημερινά φτιάχνουμε τα bugs των μεγάλων εταιριών σας, προκειμένου να μην δεχθείτε επιθέσεις από κακόβουλους χρήστες ειδικά ανθέλληνες. Είστε η ντροπή της Ευρώπης στις τηλεπικοινωνίες και πραγματικά ντρεπόμαστε για τα κατορθώματα σας στον τομέα της πληροφορικής στην Ελλάδα, αλλά η κατάσταση έχει ξεφύγει από αυτά τα ασήμαντα πλέον θέματα και η οργή μας έχει φτάσει στο αποκορύφωμα.

Η Ελλάδα καταρρέει και για αυτό φταίτε μόνο εσείς που κυβερνάτε, μαζί και όλα τα υπόλοιπα λαμόγια του κύκλου σας. Ο καθένας κάνει ότι μπορεί σύμφωνα με τις δυνατότητες που έχει. Για αυτό και εμείς δεν έχουμε πλέον λόγο να φοβόμαστε κανέναν από τους νόμους σας διότι απλά τους βγάζετε εσείς για να καλύπτουν εσάς και μόνο. Το 2012 θα είναι η χειρότερη σας χρονιά. Όσα χρήματα και αν δώσετε για να φτιάξετε τα συστήματα ασφαλείας, όσους νόμους και να βγάλετε, ποτέ δεν θα μπορέσετε να σταματήσετε την οργή του Έλληνα πολίτη. Αυτόν που εσείς οι ίδιοι καλείτε να αγωνιστεί ενάντιά σας. Ο μοναδικός τρόπος για να σταματήσετε τις διαρροές προσωπικών δεδομένων ( όχι των απλών Ελλήνων πολιτών αλά των δικών σας ) είναι να σταματήσετε να βιάζετε καθημερινά την ζωή του Έλληνα πολίτη.

Αυτή μας η κίνηση αποσκοπεί να αφυπνίσει τους ανθρώπους που δουλεύουν και είναι οι κύριοι μηχανισμοί του συστήματος.

Δεν δουλεύουμε για κανέναν πούστη και για κανένα σύστημα που μας καταπατάει το δικαίωμα να είμαστε ελεύθεροι και δεν μας δίνει την δυνατότητα να έχουμε τα προς το ζείν. Τα συνεχόμενα λάθη του παρελθόντος μέχρι και σήμερα, ξεκίνησαν από τους πολιτικούς και τις λαμογιές που έκαναν για να πάρουν τους ψήφους. Ένας δημόσιος υπάλληλος φταίει κατά 30% διότι δεν έχει τα αρχίδια να αναλάβει τις ευθύνες του και να παραιτηθεί από την θέση την οποία δεν αξίζει να έχει. Το άλλο 70% πηγαίνει στους έλληνες πολιτικούς που τόσα χρόνια κυβερνάνε την πατρίδα μας. Οι ελεγκτικοί μηχανισμοί για τους ιδιωτικούς φορείς αυτής της χώρας, ευθύνονται για τα λεφτά που χάθηκαν ή παραχωρήθηκαν σε παράνομες επιχειρήσεις με νόμιμο τρόπο. Το σύστημα σας, είναι τρύπιο από παντού και δεν το χρειαζόμαστε.

Σχετικά με την ελληνική αστυνομία θέλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια στην ¨ομάδα ηλεκτρονικού εγκλήματος¨ για τις προσπάθειες που κάνει σε ότι αφορά την παιδική πορνογραφία και την ενημέρωση των ανήλικων για το ιντερνέτ. Είμαστε υπέρ αυτών των ιδεών και υποσχόμαστε να βοηθήσουμε στην αντιμετώπιση αυτής της αρρώστιας που κατοικεί στο μυαλό κάποιων. Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι, για να αλλάξουν τα πράγματα πρέπει να προσπαθήσουμε όλοι μαζί. Να γίνουμε όλοι μαζί μια γροθιά.

Για την υπόλοιπη ελληνική αστυνομία της καταστολής το μόνο που έχουμε να πούμε είναι ότι είστε μαριονέτες των μεγάλων και το μόνο που προστατεύετε είναι τα συμφέροντα τους. Ο κόσμος που κατεβαίνει στις πορείες δεν έρχεται για εσάς. Έρχεται για να διαμαρτυρηθεί κατά των νόμων και των μέτρων που περνάνε αυτοί, που υποτίθεται ότι διοικούν και υπερασπίζονται τα συμφέροντα του έλληνα πολίτη. Οπότε, οτιδήποτε διαφωνίες έχετε με τους κουκουλοπαρακρατικούς μπορούν να λυθούν μέσα σε ένα γήπεδο με κλεισμένες πόρτες . Εκεί μέσα μπορείτε να ματώσετε όλοι σας (και οι μέν και οι δεν), χωρίς να υπάρχει κανένα πρόβλημα και χωρίς να στεναχωρηθεί κανείς.

Η πίστη μας στο κράτος, έχει χαθεί εδώ και πάρα πολύ καιρό. Καιρός να αφήσουμε την κλάψα και να πιάσουμε δουλεία για το αύριο. Το αύριο των παιδιών μας, το δικό μας , και της ιστορίας μας σαν Έθνος. Δεν θέλουμε ούτε Ε.Ε ούτε παγκοσμιοποίηση ούτε τίποτα από αυτά που μας παρουσιάζουν οι δήθεν σωτήρες μας. Πάθαμε και μάθαμε. Τα λάθη μας δεν θα τα επαναλάβουμε και θα σηκώσουμε το κεφάλι μας ψηλά, απέναντι στον οποιονδήποτε σταθεί εμπόδιο στην ελευθερία του λόγου και της δυνατότητας να ζήσουμε αξιοπρεπώς.

Στο βίντεο παρουσιάζονται γεγονότα που καταδεικνύουν το μέλλον της πατρίδα μας, αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση. Τα έγγραφα παρουσιάζονται με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να μπορεί κάποιος να δει και ονόματα αλλά και χρηματικά ποσά που δαπανούνται από το Ελληνικό κράτος χωρίς να φτάνουν ποτέ στον έλληνα πολίτη.

Μπήκαμε δυναμικά στο 2012 και πιστεύουμε να μας ακολουθήσει και ο υπόλοιπος κόσμος. Ο καθένας μας με τον τρόπο του, μπορεί να κάνει μία μικρή θυσία στον βωμό της οργής που έχει στηθεί, ώστε να δημιουργηθεί κάτι νέο. Δυστυχώς με τις συζητήσεις δεν βγαίνει τίποτα γιατί πολύ απλά δεν μας ακούει κανένας.

Καλούμε σε κατάληψη του συστήματος από το εσωτερικό του. Δουλεύεις κάπου για το σύστημα και πιστεύεις στην ελευθερία και τις αξίες του Έθνους; Επιδιώκεις ένα καλύτερο μέλλον για τις νέες γενιές που θα έρθουν; Τότε κοίταξε να κάνεις το καλό και μην περιμένεις να δεις αντάλαγμα ή αποτέλεσμα κατευθείαν με ευκαιριακές αλλαγές, αλλά στόχευε μακροπρόθεσμα όχι μονο για την κατάληψη του συστήματος, αλλά και για την αλλαγή νοοτροπίας, για την ιδέα της ανάπτυξης και της διαφάνειας, μιας νέας εποχής για όλους μας. Κάνε το καλό, πράξε σωστά, συνεργάσου με άλλα άτομα που επιδιώκουν επίσης ένα καλύτερο αύριο. Δεν είσαι μόνος, είμαστε πολλοί, ας συσπειρωθούμε και ας κοιτάξουμε και τους γύρο μας. Όλοι μαζί ενωμένοι.

Είμαστε αναμεσά σας. Εφόσον ακόμα και στην χειρότερη εποχή της χώρας, μας έχετε εκμεταλευτεί τόσο πολύ και ακόμα συνεχίζετε να καταστρέφετε τα πάντα. Εμείς θα συσπειρωθούμε και θα πάρουμε τον έλεγχο του συστήματος στα δικά μας χέρια.

Ευχές: Χρόνια πολλά και πάλι σε όλο τον κόσμο, και προ πάντων στους ταλαιπωρημένους Έλληνες.

Στους πολιτικούς, μεγαλοεπιχειρηματίες και όλους αυτούς που τόσα χρόνια καταπατούν τα δικαιώματα μας, θα σας φέρουμε απέναντι στην δικαιοσύνη για τα εγκληματά σας. Κοιτάξτε να μετανοησετε όσο είναι καιρός και να πράξετε το σωστό για το κοινό καλό.

Με εκτίμηση,
Εγώ ο γιος σου/ κόρη σου, της Ελευθερίας και της Δημοκρατίας.

++++++++++

To anonymous: You have grown such reputation, unfortunately far exceeding your powers. Powers you claim to posses, though haven’t put them to use yet. We get bored to authenticate your false posts and hacks due the time. Good effects, but tell me who saw anonymous hacks on live time, beside the posts on blogs and news sites? However, we do that because we believe that is important to pass messages to the public.

Join us, use your powers, the time to strike is now. Everyday that passes is a waste. 30/1/2012 join us in a unified strike against Goldman Sachs and Fitch house. Let us vanquish all those pulling societies in the edges.

We are more organized like never before. This pirate ship has space and if you not afraid the waves, board! Itself anchors has been cutted and it never gonna reach mainland again. We rise a new era, we build the tomorrow, a new generation of ideas and advance. We are not negotiating, we don’t make deals, we have a plan. You don’t want us to breath, you drive us to extinction. But ideas will die last, till our last breath.

Wε dερloy αn ιdεα for ελευθερία, δημοκρατία, δικαιοσύνη, παιδεία! Wε tακε ovεr, join υς!

In somε dεcαdεs from noω ωε ωill bε τhε gεαrς of τhε systεm. Wε αrε noτ nεgoτiατing, ωε don’τ mακε dεαlς, ωε hαvε α plαn.

With kind regards,
me your son/daughter, of freedom and civilization.

++++++++++

GHS 2012 – Καλή Χρονιά και καλή αρχή!

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

GHS, ΟΠΟΙΟΙ ΚΙ ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΤΕ & ΠΟΥ ΧΑΡΙΝ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΑΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΝΕΙΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ & ΝΑ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΠΩΣ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΓΕΝΝΑ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ!!!
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΕΣΑΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ & ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!!!

"Νεμεσις" είπε...

Τις ευχες μας εχετε!!! Γ@&%$#ε τους!Ξ@σ&ιστε τους!!!!!! Καλη Λευτερια σε ολους τους "Ελληνες"!!!

Ανώνυμος είπε...

ΞΕΒΡΑΚΩΣΤΕ ΤΟΥΣ!!

Ανώνυμος είπε...

κουραγιο παιδια ο καιρος γαρ εγγυης.ειμαστε και αλλοι μαζι σας.η θεσσαλονικη ειναι παρον!

Ανώνυμος είπε...

Το διάβασα και έχω μια ελπίδα. Καθένας στον τομέα του, αλλά μαζί ενωμένοι, ας ξεβρωμίσουμε όλοι μαζί τον τόπο

Ανώνυμος είπε...

Απλά να είστε καλά !!!

Ανώνυμος είπε...

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΤΕ. ΤΟ ΝΑ ΕΧΩ ΟΜΩΣ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΟΝΕΙΡΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΚΕΙ ΠΛΕΟΝ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ. ΤΟ ΘΕΛΩ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ Η΄ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΧΤΕΣ. ΠΕΡΠΑΤΩ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΜΟΝΑΧΑ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΟΛΟΙ ΚΟΙΤΟΥΝ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥΣ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ, ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ. ΘΕΛΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΓΙΝΩ ΚΑΛΥΤΕΡΗ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΩΘΩ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΣΑΝ ΚΙ ΕΜΕΝΑ. ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ; ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΟΥΜΕ; ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΠΙΣΩ...

Ανώνυμος είπε...

μπραβο σας!!!ετσι θελουν,ετσι τους αξιζει!!!
ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ!!!
Αυτοι που τα πηραν να τα δωσουν κ να πεθανουν μετα οπως τους αξιζει!!!

μαχαιρα εδωσαν?
ΜΑΧΑΙΡΑ θα λαβουν!!!!

FREEDOM 4 EVER!!!

Ανώνυμος είπε...

ellhnarades oi kaluteroi hackers!!! bravo paidia!!!!